Влез

View Full Version : Помогнете ми, наистина не знам какво да правя...

soultosqueeze
10-03-2012, 21:28
Здравейте! Искам съвет от вас, понеже знам, че сте хора с опит и различни мнения биха ми дошли добре, тъй като не споделям особено много с приятелки за такива неща...
С приятелят ми ходим от година и няколко месеца..Просто се случи като в магическите приказки как се видяхме и влюбихме един в друг...Просто без да го познавам знаех, че това е човекът за мен, а сега след толкова време съм още по-сигурна, а любовта ни - още по-силна. Проблемът е там, че съм такъв странен човек, че понякога изпадам в мини депресии мислейки си , че съм съвсем сама, нямам никакви приятели и т.н., както и че с приятеля ми се отдалечаваме...казала съм му го някакви пъти в някакви такива моменти, но той ми казва, че за него всичко между нас е нормално и окей...обаче за мен сякаш не е...просто понякога сякаш не чувствам любовта му достатъчно, друг път имам чувството, че се държим прекалено много като влюбена романтична двойка отколкото и като най-добри приятели...и просто не знам, много ми е объркано... казах му тези дни за това мое чувство и както споменах, той е щастлив и според него не сме се отдалечили по някакъв начин...Прави ме щастлива...просто в някои моменти не мога да го почувствам

SHPAIdURmeN
10-03-2012, 21:58
Казва ли ти, че те обича без да се замисля ?

ДА / НЕ

Ако отговорът е Да , направи си сама извода. :)

IseeDEADbodies
10-03-2012, 22:33
И момчето к'во е виновно, че ти си параноичка ? oO

Azoria
10-03-2012, 22:57
понякога изпадам в мини депресии мислейки си , че съм съвсем сама, нямам никакви приятели и т.н., както и че с приятеля ми се отдалечаваме...

Понякога... веднъж месечно? о_О

Amore-Mio*
10-04-2012, 05:39
И момчето к'во е виновно, че ти си параноичка ? oO
Точно.
Аз проблеми реално не виждам той да ти създава, ти ги създаваш. И няма да се учудя, заради тая ти параноя, го загубиш.

valdesbg
10-04-2012, 06:33
Пробелма е в твойта глава. Сама се оплиташ в глупости, и си ги обличаш така че да звучат логично. Не че всички не го правим тоя номер, ама сега става дума за теб.

Щом те прави щастлива и ти си сигурна че той е човека за теб и блабла, значи всичко друго са венецуелски сценарии.

nymphadora
10-04-2012, 06:47
Защо сама дълбаеш и търсиш проблеми?Най-добрата ми приятелка е същата.Излез от филма и се наслаждавай на връзката си без да анализираш ВСИЧКО.

sexa_na_kompleksa
10-04-2012, 07:52
Защо сама дълбаеш и търсиш проблеми?Най-добрата ми приятелка е същата.Излез от филма и се наслаждавай на връзката си без да анализираш ВСИЧКО.

Съгласна...

♠Joker♠
10-04-2012, 09:08
Според мен не ти се струва реално, защото не вярваш, че е възможно да си толкова щастлива.

sexblqn
10-04-2012, 10:43
И аз имам същия проблем, който според мен се корени някъде в детството или в тийн годините, но съм споделила с мъжа ми за него и сме се разбрали, че като изпадна в криза ще му казвам и като си поговорим малко с него всичко ми минава. лошо е да държиш такива неща в себе си.