Влез

View Full Version : Някакви съвети?

shiban jivot
10-04-2012, 20:43
Здравеите на всички. Търся помощ тук, защото много малко от приятелите ми ме разбират и не мога да получа подходящи съвети от тях. Става въпрос за това, че съм пълнолетен вече, а до сега съм нямал никакви сериозни връзки и от отдавна не съм бил с никакво момиче.. Нито сваляния, нито нищо. Една нула просто. Това продължава в период от две години и все още няма никакъв успех. Последната ми връзка с момиче беше някъде на 16 години, въпреки че и тя не беше с някакво сериозно момиче и връзката не беше по дълга от седмица-две. Иначе съм си обикновено момче с нормални интереси, дори уча в даскало, пълно с момичета, но просто имам чувството, че никоя не ме и поглежда дори. Междучасията обикалям като луд и гледам само как хубавите девойки се събират и си лафят, а аз седя като олиготак. Може да се каже дори и че самочувствието ми е паднало на нивото на земята и няма как да е, имайки предвид през тези две години какво ли не съм опитвал и все още успехът не идва.. Не знам какво да правя и как да продължа. Иначе забравих да спомена че от малък още се опитвам да съм различен от другите момчета и може би за това не ме харесват момиченцата. Тоест не се обличам по модата, а си имам собствен стил и се водя по него. Единствено на това отдавам моят неуспех, просто друга причина не виждам поне за момента.. На външен вид иначе долу-горе поне според мен изглеждам добре, не съм с мазна коса и т.н. Утешавам се единствено с музика и филми, но това не е достатъчно. Какво още да направя, че да пожъна някакъв успех и аз? Как да се справя с това ʼнаказаниеʼ, което е с продължителност 2 години? Ще ви бъда благодарен, ако напишете някое друго мнение.

Богиня
10-04-2012, 20:47
Опитвал ли си се да заговориш някоя девойка?

shiban jivot
10-04-2012, 20:50
И как да я заговоря? В даскало е пълно с момичета, да, но половината са някакви със самочувствие до небето и ходят само при момчетата, които са фраш с пари, а аз не съм такъв..

balu4ka
10-04-2012, 20:56
Клишета,клишета...
Оправдания си намираш за несигурността си.Бъди малко по-нахъсан ,стига си мрънкал за това ,че едва ли не не си "поглеждан " от момичетата.Няма как някоя да ти падне от небето,просто трябва да се пристрашиш и да се запознаеш с някоя.(не е толкова трудно).Седейки безучастно,оплаквайки се ..няма да стигнеш до никъде.

shiban jivot
10-04-2012, 20:58
Не се оплаквам постоянно, но иначе си права, че така нищо няма да стане, иначе ми е много чудно как като никое момиче не ме поглежда, аз да заговоря някоя.

Богиня
10-04-2012, 20:58
Права е дамата над мен. ;)

Все ще се намери някоя като за теб. В класа ти момичета няма ли? Нали уж преобладавали...

shiban jivot
10-04-2012, 20:59
Преобладават в училището, не конкретно в моят клас.

Богиня
10-04-2012, 21:01
Не ми отговори пълноценно.
В твоя клас момичета има ли? И защо, по дяволите, чакаш момичетата да те заговорят?! ЖДНБ!
На такива, като теб, пухльовци им казват... ;-)

balu4ka
10-04-2012, 21:04
Не се оплаквам постоянно, но иначе си права, че така нищо няма да стане, иначе ми е много чудно как като никое момиче не ме поглежда, аз да заговоря някоя.

Свит с поглед забит в земята,ще бъдеш такъв -незабележим.Принципно ,ако имаш желание да комуникираш с някого ,отиваш и му казваш "здрасти",от там нататък нещата са прости.Мисля,че трябва да си дигнеш малко самочувствието,защото нещата идват и от липсата на такова.Няма как да ти дам рецепта за това как да започнеш разговорът,зависи от самият теб,също така и от желанието ти .

shiban jivot
10-04-2012, 21:10
Не искам много да си вдигам самочувствието, защото пък после всички ще си кажат че съм бил надут и т.н. Но иначе няма как и да стоя в положението, в което съм сега. Просто искам да свърши този кошмар веднъж за винаги..

shiban jivot
10-04-2012, 21:30
Не ми отговори пълноценно.
В твоя клас момичета има ли? И защо, по дяволите, чакаш момичетата да те заговорят?! ЖДНБ!
На такива, като теб, пухльовци им казват... ;-)

Не, няма момичета в моя клас (за жалост).

shmatarok
10-04-2012, 21:47
Ама теб хем те боли, хем сърби. Балъчка едно ти обяснява, ти даваш контра.

Никой не ти казва да ставаш надут, явно имаш проблем с общуването с момичета и сам казваш, че самочувствието ти е ниско. Опитай се да преразгледаш и да промениш поведението си, мисли повече за положителните си качества, отколкото за това, че от не знам си колко време си сам. Приятелите ти нямат ли познати момичета от даскало, с които да можеш да общуваш и ти, след като в твоя клас няма?
Ако наистина държиш да решиш проблема си, ще спреш да си търсиш оправдания.

FuckedUp
10-04-2012, 21:52
имайки предвид през тези две години какво ли не съм опитвал и все още успехът не идва

Чета.

anonymous708973
10-05-2012, 07:22
Дефинирай "собствен стил", щото ако стилът ти е оранжеви панталони и лилава блуза, би било нормално да не те поглеждат и/ли да те сочат с пръст.
Главният проблем е в липсата на самочувствие обаче. Трябва да се научиш да общуваш с момичета първо и чак тогава да сваляш, иначе... тцъ.

SHPAIdURmeN
10-05-2012, 08:05
Първо главата горе, като за начало самочувствието тряба да си оправиш, никои неще такова момче (с забита глава в земята) те обичат сигурноста да са чувстват сигурни с едно момче. И както PinkPan7her я дефинирай този твои "собствен стил".

Не забравяй, че на думи е лесно.

TheBeliever
10-05-2012, 08:46
Трябва да се научиш да общуваш с момичета първо и чак тогава да сваляш, иначе... тцъ.

Именно. В клас изцяло от момчета, с приятели само момчета, е напълно нормално да не знаеш как да се държиш пред момиче. Опитай се да си разнообразиш контактите. Излизай с твои познати, в чиято компания има и момичета. Няма начин да нямаш една-две познати девойки, било съседки, било бивши съученички и т.н. Контактувай повече с тях.

Богиня
10-05-2012, 08:52
Е, виж, винаги има и второ решение на даден въпрос. Ако не се получи с момичетата, Не се отчайвай! На света има и хомосексуалисти, няма да си първият...

♠Joker♠
10-05-2012, 08:56
Е, виж, винаги има и второ решение на даден въпрос. Ако не се получи с момичетата, Не се отчайвай! На света има и хомосексуалисти, няма да си първият...

Най-тъпият съвет, който съм чувал.:D
Ако се притесняваш от момичетата от твоето училище, заговаряй непознати.

Богиня
10-05-2012, 09:05
Кво му е тъпото?! Пичът очеизвадно в близките 5г. момиче няма да заговори.
Поне да пробва с момчетата. Ако и там се провали, то това си е бедствено положение!

♠Joker♠
10-05-2012, 09:09
Все едно обратните не са ни достатъчно. Само, защото самочувствието му е намаляло, не означава, че трябва да се откаже от момичетата.

Богиня
10-05-2012, 09:12
Жокере, последните ми постове бяха пълни със сарказъм. Не че написаното не е вярно, де...

♠Joker♠
10-05-2012, 09:34
Тогава ти предлагам да се научиш да използваш сарказма по-умело, за да не стават недоразумения.:)

lamer4e7o
10-05-2012, 11:44
хахаха

strawberry88
10-05-2012, 11:53
И как да я заговоря? В даскало е пълно с момичета, да, но половината са някакви със самочувствие до небето и ходят само при момчетата, които са фраш с пари, а аз не съм такъв..

Еми заговаряй момичета, които на теб са ти симпатични.Тия с огромното самочувствие не ги заговаряй, като не искаш и така. 8-)

shiban jivot
10-05-2012, 12:04
Дефинирай "собствен стил", щото ако стилът ти е оранжеви панталони и лилава блуза, би било нормално да не те поглеждат и/ли да те сочат с пръст.
Главният проблем е в липсата на самочувствие обаче. Трябва да се научиш да общуваш с момичета първо и чак тогава да сваляш, иначе... тцъ.

Просто не се обличам като другите момчета, а именно не нося прилепнали дънки, блузки, тениски и т.н. Също така не нося кецове тип гуменка, които са доста популярни сред момчетата , а нося от по-големите. Също така нося малко по-широки суитчъри.
Мерси за съветите на ВСИЧКИ! :)

YoUcANNOtiMaGiNe
10-05-2012, 14:11
А мога ли да знам защо превръщаш това в такъв проблем? Кво като си на 18 и нямаш приятелка и кво като отдавна не си бил с никое момиче? То и аз скоро не съм поддържала никакви освен приятелски отношения с момчета, но не ми е приоритет номер 1 в живота. На 18 години имаш толкова по-важни неща, за които да мислиш, не казвам, че има нещо лошо да искаш близост, но не трябва да е на главно място в живота ти. Не и на този етап. И на теб ще се усмихне живота, само не се впрягай, имай си самочувствие в граници и гледай по-ясно на нещата.

shiban jivot
10-05-2012, 14:19
Не знам как да не се впрягам, като всичките ми познати и приятели в даскало обикалят с момичета, а аз обикалям сам като някой олигофрен и се чудя какво да правя. И така е било години наред - не само в даскало.

YoUcANNOtiMaGiNe
10-05-2012, 14:31
Е и? Избягваш въпросите, които те питах. Ако е само заради това, че твоите приятели си имали приятелки, та покрай тях и ти искаш да имаш, за да не се чувстваш непълноценен, значи изобщо не си дорасъл за връзка. Сега изглежда е на мода да си фанеш гадже и да се фукаш с него като огромно постижение или просто да не случайно да изостанеш от другите. Което е смешно и жалко. Дано не ти е тва идеята, на която все повече ме навеждат коментарите ти. В противен случай би се получило голямо противоречие на факта, който изтъкна - че си различен от останалите.

shiban jivot
10-05-2012, 15:15
Не е така, но както и да е. Ако прочетеш внимателно първия ми пост в темата, ще разбереш какво имам предвид. Ако ли не - кой от къде е.

bilqnavod
10-05-2012, 15:26
Не си мисли, че живота е шибан, само защото не си имал гадже. Животът не се запълва само с това. Разбирам те. Смяташ, че времето ти е дошло, искаш да опиташ, искаш да се чувстваш пълноценен и смяташ, че само едно момиче може да ти повиши самооценката. Аз смятам, независимо от мнението на другите, че все още не е дошло времето да срещнеш подходящата. Много момчета и момичета са били на твое място и после огромна част от тях срещат любовта на живота си при най-неочаквани обстоятелва. Мога да ти говоря много за отношения, но ти запомни едно. Някъде там, някъде във времето има едно момиче, което те чака и един ден ще се срещнете. Приемай нещата в живота нормално. Оцени това, което имаш около се беси. Оцени свободата си, оцени това което си, чак тогава ще си готов за пълноценна връзка. Казвам ти го от личен опит. Успех!

shiban jivot
10-05-2012, 15:27
Мерси за положителното мнение!

♠Joker♠
10-05-2012, 15:38
Е и? Избягваш въпросите, които те питах. Ако е само заради това, че твоите приятели си имали приятелки, та покрай тях и ти искаш да имаш, за да не се чувстваш непълноценен, значи изобщо не си дорасъл за връзка. Сега изглежда е на мода да си фанеш гадже и да се фукаш с него като огромно постижение или просто да не случайно да изостанеш от другите. Което е смешно и жалко. Дано не ти е тва идеята, на която все повече ме навеждат коментарите ти. В противен случай би се получило голямо противоречие на факта, който изтъкна - че си различен от останалите.

+++

102
10-05-2012, 16:10
Прилепнали дънки като другите, гуменки като другите.... АХХАХАХА !!

bilqnavod
10-05-2012, 16:18
Мерси за положителното мнение!

Радвам се, че съм те окуражила. Аз вярвам, че на всеки е писано да си срещне половинката стига да не я изпусне. Смятам, че на всеки се дава шанс.