Влез

View Full Version : Живот на чернова

ludata_doide_
10-06-2012, 07:12
Здравейте,пиша тук,защото имам нужда от съвет и от помощ.Естествено става дума за момче.С него започнахме в началото на юни месец,всичко беше прекрасно излизахме,говорехме,писахм е си.То ми беше първия и понеже сме от различни градове през лятото си писахме и септември в даскало като се видяхме на 17 така да се каже си доказахме,колко сме си липсвали.Дотук добре,пак си излизахме,чувахме се до един момент,в кото то започна да ме отбягва,аз исках да излизаме,той все отказваше,докато един ден не се пребрах от даскало и видях във Фейсбук,че той е обвързан,вечерта му звъннах,питах го вярно ли е,той каза да и каза още,че ние с него приключваме ... Това се случва на 01.10,ударих му един рев и симислех,че е ми мине,но не оттогава всичко ми е безразлично,като чуя някоя песен или се сетя за нео свързано с него пак плача,но ной.лошото е,че като че ли ми е все едно дали е съм весела или тъжна ... все едно ми е дали съм жива,незнам как е го гледам с другата из училище,аз все още имам чувства към него,помогнете ми как да се съвзема,излизам с приятели и уж се разведрявам ноо отвътре ми е все така сдухано ...

balu4ka
10-06-2012, 07:16
Самата мисъл ,че те е зарязал по този начин-не те ли дразни?
Постъпил е като путю с извинение.Ако не беше страхливец,щяхте да излезете и да поговорите ,но той е решил проблема си като те е отебал по телефона,да не говорим ,че ти си го потърсила.Мисля,че трябва да вдигнеш глава,връзката ви не е била както толкова сериозна ,така и дълга.След като е решил ,че не иска да е с теб ,помисли дали е заслужавало да бъде.
Такъв безхарактерен ли човек ,искаш до себе си ?

valdesbg
10-06-2012, 07:29
Не обичаш да ти отказват? Стига драми :)

Много яко се филмираш.

SisiStrange
10-06-2012, 07:50
Ако имаш намерение да страдаш и да превръщаш някого в символ на несподелена любов, нека е някой много свестен. Да не се сещаш със срам за този период един ден. Не се е получило. Толкоз.

sexa_na_kompleksa
10-06-2012, 08:24
Егаси страхливеца! Забрави го, не ти трябва такъв пикльо!

Azoria
10-06-2012, 23:09

+

heartshapedbox
10-06-2012, 23:43
Не е минало чаак толкова време, че да се чудиш защо ти е криво..Изчакай, излизай с приятели, поплачи си ако искаш и ще видиш, че ще отшуми с времето.

fenastz
10-07-2012, 07:08
Намери си друг...

FuCKkK13
10-07-2012, 07:34

+ :?

vas4e3to0
10-07-2012, 13:22
Не обичаш да ти отказват? Стига драми :)

Много яко се филмираш.

+
Всичко между вас е свършило. Остави го и си живей живота.

anonymous708973
10-07-2012, 17:43
Здравейте,пиша тук,защото имам нужда от съвет и от помощ.Естествено става дума за момче.С него започнахме в началото на юни месец,всичко беше прекрасно излизахме,говорехме,писахм е си.То ми беше първия и понеже сме от различни градове през лятото си писахме и септември в даскало като се видяхме на 17 така да се каже си доказахме,колко сме си липсвали.Дотук добре,пак си излизахме,чувахме се до един момент,в кото то започна да ме отбягва,аз исках да излизаме,той все отказваше,докато един ден не се пребрах от даскало и видях във Фейсбук,че той е обвързан,вечерта му звъннах,питах го вярно ли е,той каза да и каза още,че ние с него приключваме ... Това се случва на 01.10,ударих му един рев и симислех,че е ми мине,но не оттогава всичко ми е безразлично,като чуя някоя песен или се сетя за нео свързано с него пак плача,но ной.лошото е,че като че ли ми е все едно дали е съм весела или тъжна ... все едно ми е дали съм жива,незнам как е го гледам с другата из училище,аз все още имам чувства към него,помогнете ми как да се съвзема,излизам с приятели и уж се разведрявам ноо отвътре ми е все така сдухано ...

Очевидно е какво е станало. Пичът се е свалял с няколко едновременно и накрая се е спрял на друго момиче. Никаква не си му, не е длъжен да ти дава обяснение. Нито пък ти дължи виждане.

NambyPamby
10-07-2012, 17:59
То ми беше първия
Точно тоя ли, бе?! Или той се е преструвал твърде умело, или от самото начало го е раздавал играч, но понеже ти си го гледала в устата като омагьосана, докато ти говори, не си забелязала явните индикации, че иска само и единствено да те прасне.

Ще ти мине. Нито го обичаш, нито сте имали кой знае колко запомнящи се моменти, та бързо ще отшуми. В момента по-скоро чувстваш унижение поради факта, че не са те предпочели, отколкото нещо друго.

Amore-Mio*
10-07-2012, 19:26
Олигофрен е.
Не си струва дори една сълза да пролееш за него.

anonymous708973
10-08-2012, 08:36
Точно тоя ли, бе?! Или той се е преструвал твърде умело, или от самото начало го е раздавал играч, но понеже ти си го гледала в устата като омагьосана, докато ти говори, не си забелязала явните индикации, че иска само и единствено да те прасне.

Не виждам защо е необходимо да го изкарваш черен.
Излизал е с няколко едновременно, опознавал ги е, изграждал е някаква връзка (емоционална и физическа) и в някой момент е предпочел една. big deal.

Preslawa
10-08-2012, 15:58
тоя е нереално тъп ! кво си се запулила я го разкарай от главата си, такива като него се взимат за много важни.. забрави го, намери си друг! копелето някой ден ще съжалява и ще те потърси пак, запомни го !

autumn666
10-08-2012, 17:51
В момента много яко се филмираш. Заеби го тоя идиот. Като плачеш какво ще постигнеш? Гледай позитивно на нещата. Не му показвай, че ревнуваш от оная другата. Изобщо не ги поглеждай. Замисли се дали си струва даже и да мислиш за него... дори и да се върне при теб, кво? Би ли искала да си с такъв човек, който не смее да ти каже нещо в лицето, а действа чрез Фейсбук като някоя тъпа кифла? Знам, че е трудно да забравиш някой, но времето лекува. Ще си намериш някой много по-добър, ще видиш.

anonymous708973
10-08-2012, 18:14
копелето някой ден ще съжалява и ще те потърси пак, запомни го !

Пхахаха, вярвай си. Няма дори и да си спомня за нея.