PDA

View Full Version : Една по-различна история

sun_20
10-08-2012, 13:34
Ще се опитам да бъда кратка. Моята история започва в 8 клас, когато се преместих в ново училище. Бях много притеснена и стресирана в началото, но това е друга тема. Запознах се с нови хора и един от тях беше той. В началото не ми направи някакво впечатление ( в един клас сме), но един ден ми писа, след това излязохме няколко пъти и така няколко месеца, докато разберем, че не можем един без друг. И всичко беше наред. Бяхме щастливи, чувствах се като в приказка. Но всички знаем, че приказките са измислици и няма нещо като "живели дълго и щастливо". И ето го проблема ....неговите родители. В началото исках да се запозная с тях, но той каза, че не е добра идея и се съгласих. Той не им беше казал, че излизаме. Когато разбраха стана огромен скандал. Почнаха да ни забраняват да се виждаме. Имаме право на веднъж в седмицата..Дори не може да си пишем без да кажат нещо. Причината била, че сега трябва той да учи. Трябва да стане лекар, да не се отклонява от това (а това е мечтата на баща му). Ние сме вече почти две години заедно, а те все още казват, че съм несериозна. 2 години търпях техните забрани и накрая пак аз виновна. Вече не ми остават сили. Не мога да направя нищо и това ме убива. Не е нормално тяхното поведение, но те смятат, че да седиш до 10 часа (лятото) в парка е несериозно отношение. Разбирам, че са хора със старомодно мислене,но .......чак пък толкова. Приятелят ми е говорил с тях, но те си държат на своето. Казват му, че няма да му помагат, когато иска да учи, ще забравят за него и т.н.... не разбирам и няма да разбера.Той е почти на 17. Мислила съм дали проблемът не е в мен и откривам само една причина и тя е, че той е турчин, а аз съм дете на родители от смесен брак. Това не е нещо, което мога да променя. Не знам дали да продължа. Обичам го и той мен също, но не мога повече да търпя това отношение. Просто исках да споделя. Ако някой може да ми даде съвет, ще му бъда благодарна. Благодаря Ви, че прочетох историята ми :)

П.С Извинявам се за правописа.

Azoria
10-08-2012, 16:36
Ако това,че искат той да е учи е действителната причина те да не те харесват няма какво да направиш (освен да не се виждате). Щом той иска да е с теб и го прави - това е най-важното. Увери се,че наистина не му пречиш по някакъв начин на живота и не се филмирай толкова,че техните не те харесват. :)

valdesbg
10-08-2012, 16:55
Трябваше да почнеш с това че е турчин. Нормално е техните да са резервирани. И аз бих. Толкова ли няма българи та залитаме по чуждо?

Amore-Mio*
10-08-2012, 17:34
Потърпи просто.
Не си заедно с родителите му, а с него. Повярвай ми, знам какво ти е, но .. Аз също съм в подобно положение и единственото, което трябва да направите, е да се подкрепяте и да сте си заедно. Любовта побеждава всичко, стига да е истина. Ще изтърпите известно време и всичко ще спре. Той ще си е пълнолетен, ти - също и така нататък.

sun_20
10-08-2012, 18:32
Изобщо не се филмирам. Има толкова обиди и забрани от тяхна страна, които не сам написала. По простата причина, че трябва да пиша до утре ...

sun_20
10-08-2012, 18:33
Amore-Mio* Аз лично смятам, че дори и пълнолетни тормоз от тяхна страна винаги ще има ...

sexa_na_kompleksa
10-09-2012, 08:55
Не им обръщайте внимание. За съжаление, явна са си такива и нищо няма да промени мнението им. Гледайте си вашите взаимоотношения и не позволявайте на болните им амбици да застават между вас.

Ivaaaaa
10-09-2012, 09:46
Те са си такива и няма да променят мнението си...скоро. Важното е, че той държи на теб и ти обича.

vas4e3to0
10-09-2012, 12:04
Те са си такива и няма да променят мнението си...скоро. Важното е, че той държи на теб и ти обича.

Най-правилното! :) Не се опитвай да се доказваш пред тях - нищо няма да направиш; но недей и пренебрегвай момчето, заради техните, той не е виновен и иска да бъде с теб - това е най-важното. Пък и аз не мисля, че има нещо лошо в това да знаеш, че приятелят ти не се напива като куче и не стои цяла нощ по баровете, за да се забива с някакви-си-там индивиди.

sun_20
10-09-2012, 13:43
Най-правилното! :) Не се опитвай да се доказваш пред тях - нищо няма да направиш; но недей и пренебрегвай момчето, заради техните, той не е виновен и иска да бъде с теб - това е най-важното. Пък и аз не мисля, че има нещо лошо в това да знаеш, че приятелят ти не се напива като куче и не стои цяла нощ по баровете, за да се забива с някакви-си-там индивиди.
Никои не иска от тях да ходим по барове или той да ходи. Единственото, което искаме е да можем да се виждаме нормално като всички останали, а не когато излезем 3 пъти в седмица да се започват скандали....