View Full Version : Проблем с МОМЧЕ - ИГРАЧ
Така , ето и моят проблем , сигурна съм че повечето момичета също са го имали или го имат . Става дума за едно момче , което е център на женско внимание и е нещо като звезда с безброй почитателки , абе изобщо момче с което не бива да си имаш работа , защото е специалист в разбиването на сърца . На пръв поглед е перфектен , маркови дрехи , тъмни очила , чаровна усмивка ........ и така се влюбих :( Отнасяше се с мен като с принцеса , казваше ми че съм красива , пишеше ми мили есемеси , гушкаше ме , целуваше ме по челото... и такива сладки неща , да звучи супер , но проблемът е че продължи само 2 седмици ( най-хубавите ми 2 седмици ) , после спря да отговаря на съобщенията , не ми звънеше , изчезна някъде . След няколко дни разбрах от интернет че се е влюбил в друга ( след още малко време се обвърза с нея, после и с още 2 момичета , сега е необвързан ), разбрах също че май доста момичета е разигравал като мен . Банална история , но проблемът е че аз още мисля за него , вече минаха 5 месеца !!! Наскоро се срещнахме на улицата , аз го поздравих , а той само каза "Охо" , май въобще не ме погледна . И така , какво мислите , да се боря ли за него или просто да продължавам да се опитвам да го забравя , нормално ли е още да мисля за него (все пак това са 5 месеца ) , чувствам се ужасно объркана , ПОМОЩ !!!!!!!
xXxPETYAxXx
10-08-2012, 18:08
какво мислите , да се боря ли за него или просто да продължавам да се опитвам да го забравя , нормално ли е още да мисля за него (все пак това са 5 месеца ) , чувствам се ужасно объркана , ПОМОЩ !!!!!!!
Забрави го, много ясно!
Amore-Mio*
10-08-2012, 18:18
А според теб какво е най - уместно да направиш?
Да се самоунищожаваш ли?
Я, стига. Намери си свястно момче, което да те обича и уважава. Не да те върти, заедно с още пет хиляди момичета, я.
ThePainter
10-08-2012, 18:20
Както и да го погледнеш - забравяш го!
С такива ''играчи'' трябва да подхождаш по съвсем различен начин от твоя. ;)
Зарежи го и си намери някой простосмъртен, като за теб.
Радвай се, че не си попаднала на истински играч.
vas4e3to0
10-08-2012, 19:01
Ти сама каза, че е разигравал и други момичета, освен теб..всъщност, важното е това, че е разигравал ТЕБ! Е, сама кажи.. Мислиш ли, че трябва да се "бориш" за такова момче, заслужава ли си?
zombolovesu
10-08-2012, 19:01
просто като го видиш и си вдигаш главата и не го забелязваш!
Радвай се, че не си попаднала на истински играч.
Tова!!!!! Бедна ти е фантазията за какво иде реч ..
А тоя путьо можеш спокойно да го подминеш следващия път. ;)
И така , какво мислите , да се боря ли за него
Гадно... Но wait wait wait !
За какво да се бориш? Смисъл аз съм момче ( не от този олигофренски тип )
Но мога да ти кажа, че познавам 3-4 такива.. Хваща момиче (красиво , това ти е комплимента (за да не звуча гадно) ) :)
преценява я т.е може ли да направи нещо с нея -,-"
Ако не може целувки , муцки , гушки и на 3-4 ден айде довиждане...
Ти няма за какво да се бориш... ако се бориш ще станеш като онези филми, на които всеки се подиграва нали знаеш Дързост и красота.. само като пример
Та остави го... сигурен съм, че си красива, по това което си написала - изглеждаш мила т.е не си напушена кифлясала ку...
Поне така мисля, но за момчето не недей, изчакай някой който е добър за теб, а с момчето спри да говориш просто забрави за него !
Почти 100 % сигурен съм, че дори и да се убедиш, че трябва да го забравиш ще го видиш и айде пак -,-"
за това просто ignore .
Успех
Бах' му и "играча" тоя тип.. Ей такива путьовци да ги махате..
shmatarok
10-08-2012, 23:10
И така , какво мислите , да се боря ли за него
за какво да се бориш за него? за още две седмици мили есемеси и после "чао"? Такива мазохисти има на тоя свят...
EverywhereWithYou
10-09-2012, 04:51
Забрави го, и да, както казаха, дай му един игнор. Явно не си заслужава, ще ти мине с времето, колкото и да е необходимо, не ти трябва такова момче в живота ти и не си набивай излишни филми за някаква тръпка (реално погледнато няма как да е любов все пак). Хората от форума знаят какво говорят в случая :) Пожелавам ти успех! :)
Наистина благодаря ви , но понякога се чувствам така , сякаш можех да го задържа и да се получи нещо .
sexa_na_kompleksa
10-09-2012, 08:04
Перфектен е, защото има маркови дрехи, тъмни очила и чаровна усмивка?
Знаела сси още от самото начало що за стока е, сама си си виновна.
Перфектен е, защото има маркови дрехи, тъмни очила и чаровна усмивка?
Знаела сси още от самото начало що за стока е, сама си си виновна.
Ами прав си^. А за теб ако е перфектният, тогава си остани в същото положение, само защото е перфектен и има хубаво излъчване и скъпи дрехи.
Tова!!!!! Бедна ти е фантазията за какво иде реч ..
Така се пъчехме в 5ти клас. Истински "играчи". Ей, играчки, залупени, смешни, такива!
А, авторке, мацка, ти за тия две седмици дето ти е свалял звезди, катерицата ли си чеша? Може просто да си му била много скучна. С нищо ти не е виновен пича и може да се разиграва с който си иска. Радвай се, че те е отрязал на втората седмица, поне не те е залъгвал дълго. Следващия път се замисли, че и ти фигурираш в уравнението, а не само той и че наготово можеш да получиш само печени киселици.
Така се пъчехме в 5ти клас. Истински "играчи". Ей, играчки, залупени, смешни, такива!
А, авторке, мацка, ти за тия две седмици дето ти е свалял звезди, катерицата ли си чеша? Може просто да си му била много скучна. С нищо ти не е виновен пича и може да се разиграва с който си иска. Радвай се, че те е отрязал на втората седмица, поне не те е залъгвал дълго. Следващия път се замисли, че и ти фигурираш в уравнението, а не само той и че наготово можеш да получиш само печени киселици.
Ми ..... не мисля че бях скучна ,какво разбираш под "скучна" , според теб как можех да задържа такъв като него за по-дълго , какво се изискваше от мен ? И не , не казвам че е виновен , не го обвинявам (въпреки че можеше поне да ми каже че не иска да се вижда с мен , вместо да се крие )
strawberry88
10-09-2012, 13:34
Забрави го !!!
HollyGolightly
10-09-2012, 14:40
Е какво като са минали 5 месеца и не си го забравила, ако само седиш и си мислиш за тези 2 "прекрасни " седмици , които сте имали, може и след година да не можеш да го забравиш. Няма смисъл да се "бориш" за него, огледай се за някой друг, който наистина си заслужава.
Абе дете, спокойно, имаш време да срещаш още много "перфектни с маркови дрехи , тъмни очила , чаровна усмивка .."
Ми ..... не мисля че бях скучна ,какво разбираш под "скучна" , според теб как можех да задържа такъв като него за по-дълго , какво се изискваше от мен ? И не , не казвам че е виновен , не го обвинявам (въпреки че можеше поне да ми каже че не иска да се вижда с мен , вместо да се крие )
Да не се впрягаш толкова, може би? Успяла си да се закачиш за него за 2 седмици, щото си се филмирала, а не че се е случило кой знае кво. И след това си продължила да се филмираш, затова още те разяждат някви "спомени". Проблемът е в твоя телевизор.
SHPAIdURmeN
10-10-2012, 07:56
Да не се впрягаш толкова, може би? Успяла си да се закачиш за него за 2 седмици, щото си се филмирала, а не че се е случило кой знае кво. И след това си продължила да се филмираш, затова още те разяждат някви "спомени". Проблемът е в твоя телевизор.
:D Грубо, но вярно.
:razz: тоя пич ме радва на макс с подхода си
Да не се впрягаш толкова, може би? Успяла си да се закачиш за него за 2 седмици, щото си се филмирала, а не че се е случило кой знае кво. И след това си продължила да се филмираш, затова още те разяждат някви "спомени". Проблемът е в твоя телевизор. Да , прав си , наистина се филмирах доста (разбира се нямах лоши намерения и го правя несъзнателно ) , може би се опитах да го направя мой ( най-лошия подход ) , а може би просто той не е бил точния човек и не е трябвало да влагам толкова в това :)
PS Не мисля че казаното от теб е грубо
klimatronik
10-11-2012, 15:20
жените винаги се влюбват в неподходящия - истина :)
С времето ще добиеш опит и няма да се хвърляш толкова бързо със сърцето напред. Не живей във фантазията си, а в реалния живот и изчаквай там да се случат нещата. Инак си изкривяваш преценката според собствените си представи.
Такива като него пробват,захвърлят и не се връщат.Забрави го.