View Full Version : Неочаквана раздяла?!
С приятелят ми бяхме заедно година и половина.През това време всичко беше приказка,с изключение на дребни караници.Аз правих всичко за него,твърдя,че бях перфектната половинка(може би му е трябвало друго). Никога не съм му поставяла ограничения,дори го карах да излиза без мен с приятелите си,защото той винаги държеше да излизам с него.(Майка му ужасно много ме мразеше,макар че не ме познава,и се е стигало до там да се кара с майка си за да остане с мен).Обсъждахме съвместно съжителство,правехме планове за Нова година,за близкото бъдеще,всичко беше прекрасно.Много хора ни завиждаха,защото бяхме перфектната двойка.Да вмъкна,че той е адски моногамен и варианта да ми изневерява или да има друго момиче отпада. В един момент(преди 2 седмици) той почна да ме отбягва,и така цяла седмица,докато един ден дойде до нас,мило да ми обясни,че иска да се разделим.Като причина ми изтъкна,че нещо куца и не се чувствал себе си в тази връзка.Много ми е интересно как го е осъзнал след толкова много време?!Разделихме се уж като "приятели".И разбира се,за да не стоя в нас да плача,излизах с приятели,опитвах се да се разсейвам някак.На третия ден той ми се обади да ме пита как съм,когато му казах ,че ще излизам се учуди много,пита ме с кой,къде.На другата вечер(не се гордея) му написах 2-3 провокиращи СМС-а,той ми се обади,скарахме се и така.След това той ми писа,че аз заслужавам нещо по-добро,някой който да ме обича по начина,по който аз го обичам и такива шаблонни глупости.Аз кратко и ясно в едно съобщение му пожелах късмет и се сбогувах.По късно получавам обаждане с въпроса "Сбогом не е ли много силна дума?" Казах му да я приеме като "Чао",от тогава не сме се чували,а са минали 3 дена.Страшно много искам да му се обадя,но няма да го направя.Въпроса ми е може ли човек за един ден да вземе толкова важно решение като раздяла?Никой не вярва,че е спрял да ме обича,аз не го вярвам също.Според мен не знае какво иска.Може ли някой да изкаже мнение,на какво може да се дължи това внезапно решение?!
anonymous708973
10-10-2012, 18:29
Въпроса ми е може ли човек за един ден да вземе толкова важно решение като раздяла?Никой не вярва,че е спрял да ме обича,аз не го вярвам също.Според мен не знае какво иска.Може ли някой да изкаже мнение,на какво може да се дължи това внезапно решение?!
А кой ти каза, че не го е обмислял месец и не ти е казал, когато е напълно сигурен в решението си?
Защото го обсъдихме,решил го е за един ден,обмислял е как да ми го каже цяла седмица.
valdesbg
10-10-2012, 19:02
Може. Какво ненормално виждаш? Колко по важни решения се взимат от една раздяла за доста по кратко време. Само си вадите акълите с драми.
Виж не съм на 15,на 21 съм!За мен това не е драма,а ситуация с отворен въпрос на който просто търся отговор..
valdesbg
10-10-2012, 19:18
И получи такъв. Да, може да се вземе за един ден, може и за един час да се вземе. Нищо нередно няма.
На колко си слабо ме вълнува.
bilqnavod
10-10-2012, 22:00
Щом майка му не те харесва, по-добре да не коментираме повече. Всичко е ясно.
SisiStrange
10-11-2012, 03:55
Може и за половин час да се вземе такова решение. На мен ми се е случвало за 15мин. Може и да те обича, но да не е щастлив с теб като гадже. Двете неща не се изключват.
ПП. Ако големият проблем се окаже майка му, препоръчвам ти да забравиш за него напълно. За твое добро.
Amore-Mio*
10-11-2012, 07:04
Може да му е писнало от всичко - от проблемите с майка му или просто да е осъзнал, че не е щастлив с теб. Да, възможно е да го вземе за час, ден, месец. Щом една седмица се е чудил как да ти го каже, то тогава го е обмислял повече от ден. Уважаваш мнението му и продължаваш напред.
Може да се вземе такова решение. Защо да не може? Може да те обича, но да не е щастлив с теб, може да му е писнало от проблемите с майка му, може просто да чувства, че връзката ви се е изчерпала. Няма много какво да направиш, гледай напред и толкова.
Godzilla
10-11-2012, 08:52
Решението се взима за минута, като всяко друго, но причините за това решение се трупат през цялата връзка. Това, че сте нямали конфликти е главна причина за раздялата ви, според мен. В една връзка, трябва да има спорове и караници, иначе липсва комуникацията и дялкането на характерите.
Това със съобщенията и обажданията са дреболии, в които ти дълбаеш от безсилие. Нормално е да проявява свойческо поведение. Все пак не е напълно безразличен към теб, но трябва да си сигурна, че има причина да се разделите и тя е и в двама ви.
ludata90
10-11-2012, 14:34
Може да се вземе много бързо...давам ти пример- имах връзка година и половина и един ден както си вървяхме и държахме за ръце, всичко се обърна, взех решение и си тръгнах!
Наистина е възможно и майка му доста да го е провокирала,щом толкова те мрази,но не знам,може пък и това,което той ти е казал да е цялата истина.Разделяла съм се с приятеля си за няколко дни (въпреки,че винаги аз съм тази,която казва "късаме") и знам какво е.Трудно е човека,който довчера ти е бил най-близък,да си отиде,но се свиква с времето,макар че ако ми се случи на мен,предполагам доста време ще ми отнеме да го преодолея.Успех.