PDA

View Full Version : Водихме спор за изневярата

FuckedUp
10-11-2012, 17:23
Та.. с един приятел днеска подхванахме темата за изневярата.
Общо взето беше безсмислен спор, но това е друго. Той започна с аргумента, че би изневерил при всяка възможност, ако някоя яка мадама (пичка,мацка, както искате го разбирайте) иска да се чукат. Това става, ако той е ВЪВ ВРЪЗКА. Аз дадох пример, ако ходят от 1 година. От началото се разбрахме, че няма смисъл да спорим и знаехме, че всеки си знае неговото.
Това, което ме дразни в случая е, че той се опита да се аргументира като каза - "Живеем един живот и трябва да опитаме от всичко", което адски много ме подразни и все още ме дразни, ама както и да е. После почна да ми бута думи в устата и се опитваше да ме убеди, че и аз бих го направил т.е. да изчукам няква, дето ми се предлага на тепсия.
Още по-смущаващото е, че когато го питах - "А, ако на тебе, тая дето ходиш с нея, ти изневери, какво ще направиш?", след което той каза, че би я пребил на място, ако е била пред него. Супер егоистично от негова страна и няма отговор от нeго като го питам - "Защо ще тръгваш да ми влизаш в сериозна връзка, след като би изневерил при първата възможност с някоя шаврантия?"
Казвам му, че всяка себеуважаваща се жена (НЕкурволяк), няма да тръгне да се чука с някъв непознат от дискотеката (той почна с нещо от сорта за забивка в дискотека), ама той.. знае си неговото, бе! Аз и си му казах, че хора като него бих ги нарекъл "боклук" без да ми мигне окото. Още нещо. Казах му - "По-добре първо скъсай с сегашната ти и тогава ходи се чукай с оная там..", а той - "Е! За к'во да я късам като мога да я чукам и нея след като съм чукал оная другата?" (нещо от сорта) Иска да каже, че сегашната му е като спасителен парашут..
И така, явно утре ще си продължим безсмисления "спор"..
Т'ва е, обаче искам да знам нещо.
Той ли още не е дорасъл за връзка и не е разбрал, че секса не е всичко или просто е от тоя тип, дето иска да "топне чушката, където може" ? (малко тъпо)
Няма да мога да го разбера, то се е видяло..
Тъпо е, ама искам да видя к'во имате да кажете.

Ivaaaaa
10-11-2012, 17:36
Тая тема е толкова обширна, че няма смисъл да се впускам в разсъждения и винаги ще има някой който не е на моето мнение така че...направо стигам до заключението:
приятелят ти е недорасъл тъпанар ти сам си го каза (малко добавих и от себе си де) :D

Amore-Mio*
10-11-2012, 17:43
И двете в едно е: хем не е пораснал или поне не умствено, хем заради гъзарията иска да си топне чушката, дето му падне. Изключително тъпо е това. Още повече, че дори сам не се усеща. Той има право да изневери, обаче на него не могат? Поставял ли се е някога на мястото на момичето, с което е във връзка? Олигофрен е и честно казано, такива заслужават смърт.

ShtrudeL
10-11-2012, 17:50
Приятеля ти е тъпанар. Такива са ми страшно противни и ги има много.
Също така му кажи, че след като живеем един живот и трябва да опитаме от всичко, да направи опит с киселина върху себе си, или пък да вземе свръх доза, или пък да се изчука с мъж, ей така за пробването на всичко в живота. Заслужава само простачки, дето си пълнят устите по дискотеките с членове.
Т'ва пък, че ще я пребие на място, ако му изневери, пък той може, е толко' голяма простотия, заслужаваща награда за най-голям кретенизъм. Идиот.
Всъщност последното съм го чувала от доста момчета, което изобщо не им прави чест и ги свалям толкова под нулата, че идея си нямат колко ниско са ми в погледа, с каквато и привлекателна външност да са.

machoka
10-11-2012, 17:52
Кажи на приятеля си да си срещне главата със засилка в някоя крайпътна скала и спокойно да се свлече в дерето.

Явно е от думите му, че няма да липсва на никой.

anonymous708973
10-11-2012, 18:06
Приятелят ти е прост като гъз, недорасъл, темерут и някой ден ще си намери майстора.
Какво сте се хванали да спорите на тая тема, като разликата в мнението ви е от небето до земята?

И за протокола: Защо забиването с непознат да е лошо нещо? Не това прави курва едно момиче.

SisiStrange
10-11-2012, 18:09
Съгласна с горните коментари.

GLaDOS
10-11-2012, 18:13
Твоят приятел е яко тъп.Не знам дали изобщо има смисъл да го коментирам...Така и така го е подкарал на YOLO,Питай го защо пък да не пробва с негър или двама?

102
10-11-2012, 18:14
Според мен не е бил сериозен.. ебава те....

SisiStrange
10-11-2012, 18:16
Може и да е бил сериозен. Познавам момче, което обясняваше, че нямало значение какво минава и кога, защото всички жени били еднакви отдолу и дефакто щом не гледа к'во точно е*е, не е изневяра. Сериозен беше и доколкото знам си въртеше по няколко редовно.

102
10-11-2012, 18:20
Да, ОК... и момче, което щяло да бие (пребие на място УахахХА) момиче не те съмнява поне малко....

SisiStrange
10-11-2012, 18:23
Съмнява ме, че ще изпълни тази част, да. Някои по-слабоумни си дърдорят така как ще набият някого, защото си мислят к'ви мъже са. Но за останалото, няма да се очудя и така да е.

FuckedUp
10-11-2012, 18:33
Поставял ли се е някога на мястото на момичето, с което е във връзка?

Не е имал сериозна връзка -> девствен е.

И за протокола: Защо забиването с непознат да е лошо нещо? Не това прави курва едно момиче.

*clears throat*
Зависи от човека и не съм искал да направя такова впечатление. Извинявам се.

Според мен не е бил сериозен.. ебава те....

Ти сериозно ли?
От 1-ви клас сме заедно и се познаваме ever since.
Ти ли ще тръгваш да ми разправяш дали е бил сериозен или не?

102
10-11-2012, 18:38
АГАГАГАГГААХАЬХЬАХЬАХ ДЕВСТВЕН Е !.

Aeternal
10-11-2012, 18:40
Всъщност какво искаше да кажеш с тая тема?
Как приятеля ти, който не е виждал цица, се плюнчи да отмъсти на всички жени по света?

Hayashi
10-11-2012, 18:41
Значи приятелят ти е девствен и тръби наляво и надясно как иска да се чука с всяка? Има поне малко логика, ако е на 15.
Има един период, в който на недораслите тинейджъри от мъжки пол им се ще да топнат чушката де що има, ама така или иначе на повечето не им се отваря парашута.
Иначе ако бях на мястото на неговата мадама щеше да е отрязан на момента.

FuckedUp
10-11-2012, 18:55
АГАГАГАГГААХАЬХЬАХЬАХ ДЕВСТВЕН Е !.

На колко си, приятел? Кажи.

Значи приятелят ти е девствен и тръби наляво и надясно как иска да се чука с всяка? Има поне малко логика, ако е на 15.

17, actually. Знам, тъжно е.

Всъщност какво искаше да кажеш с тая тема?
Как приятеля ти, който не е виждал цица, се плюнчи да отмъсти на всички жени по света?

Трябва ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да кажа нещо?
Иии не, не позна. Нито е bitter virgin, нищо особено. Кефят ме хора, който хранят без да знаят абсолютно нищо.

mentallo
10-11-2012, 18:59
Има една приказка "Не прави другиму нещо, което не искаш да направят на теб".

Aeternal
10-11-2012, 19:01
Кефят ме хора, който...

Чувствата са взаимни. И мене ме кефят хора който пускат теми за "приятелите" си с цел да декларират високи морални ценности.

bloodyF
10-11-2012, 19:03
не знам на колко сте, ама момчетата сте си по -бавноразвиващи се по принцип
дори и да сте на 18-20 години, нормално е да мисли като .. 16-годишен девственик, примерно
аз съм момиче, независимо дали връзката е сериозна или не, връзка ли Е ,няма да тръгна с чужди да се занимавам
естествено, ако нещата вървят към края си и се появи нов на хоризонта, който ме привлича, ще си му обърна внимание, но в случай че всичко си ми е 6 с един човек и ме задоволява напълно не виждам защо бих тръгнала да търся други, още повече ако наистина изпитвам нещо към тоя човек и държа на него

Aeternal
10-11-2012, 19:10
bloodyF нали знаеш приказката за баницата и кой я яде?
Има страшно много като описания играч и причината за това е че има страшно много тъпи жени.
Такива дето с ревностен мазохизъм гонят подобни индивиди.

102
10-11-2012, 19:12
FuckedUp, приятелче.. не се смея, защото е девствен.. а защото темата е за това как ше изневерява вече, а още не е правил секс....

FuckedUp
10-11-2012, 19:14
не знам на колко сте, ама момчетата сте си по -бавноразвиващи се по принцип
дори и да сте на 18-20 години, нормално е да мисли като .. 16-годишен девственик, примерно
аз съм момиче, независимо дали връзката е сериозна или не, връзка ли Е ,няма да тръгна с чужди да се занимавам
естествено, ако нещата вървят към края си и се появи нов на хоризонта, който ме привлича, ще си му обърна внимание, но в случай че всичко си ми е 6 с един човек и ме задоволява напълно не виждам защо бих тръгнала да търся други, още повече ако наистина изпитвам нещо към тоя човек и държа на него

Само искам да ти кажа, че с момичета, които все още слагат противоположния пол под общ знаменател, въобще..
Абе, по-директен да съм - майната ти и нищо лично.

Чувствата са взаимни. И мене ме кефят хора който пускат теми за "приятелите" си с цел да декларират високи морални ценности.

Виж са, приятел. Ако си решил да ми се правиш на оборотен, не си познал. К'во се опитваш да гадаеш некви раоти, дето въобще не стоят така нещата? Бих те пратил на майната ти, ама няма смисъл.
И въобще не направих темата с идеята да покажа моите "високи морални ценности", както ти се изрази.
Нещо ми направи впечатление и исках да видя мнение на хора, които не познавам.
Уверявам те, че не си измислям само за да се изкарам по-висш от него.
Само за протокола да кажа, че колкото и да не ти се вярва сме приятели, нищо, че имаме различни гледни точки по даден въпрос.

FuckedUp, приятелче.. не се смея, защото е девствен.. а защото темата е за това как ше изневерява вече, а още не е правил секс....

Моя грешка и извиненията ми.

102
10-11-2012, 19:24
Тва е форум.. няма нужда от извинения...

Aeternal
10-11-2012, 19:24
Ми, маафака на мене такова впечетление ми напрай твоя приятел.
Девствен, не е имал връзка, обаче иска да има връзка за да изневерява и бие. По презумпция е човек който много обича жените, нали?
Ти си писателя, ние сме прости читатели, кажи как стоят нещата. Не ни оставяй на догадки.

102
10-11-2012, 19:28
Нали уж ИМА ВРЪЗКА ..?

Aeternal
10-11-2012, 19:30
И аз не можах да разбера той в връзка ли е, или говори теоретично ако имаше ...?

FuckedUp
10-11-2012, 19:37
И аз не можах да разбера той в връзка ли е, или говори теоретично ако имаше ...?

Нали уж ИМА ВРЪЗКА ..?

Не, бе :lol:
Всичко е хипотетично.
Тряя да направя едит, явно.

102
10-11-2012, 19:42
Тва е тема от типа Трилър.. търпи промени постоянно.. кефи ме !....

chushkopek
10-11-2012, 19:45
За сапун.

Anonyss
10-11-2012, 20:41
ако е супер яка и съм пиян, бих я уважил
йоло :lol:

Пич, имаше една такава случка, където няк'ъв "уважил" едно момиче, докато приятелката му била на купона, пък после тя му изхвърлила дрехите с послание "приятелка нямаш", как ще се почувстваш ? :)

ccdesigns
10-11-2012, 21:47
момчетата сте си по -бавноразвиващи се

ше те плесна...

Иначе нема кво да коментирам. Идиот.

DarkTemplar
10-11-2012, 22:06
Той сега си мисли, че всичко, което хвърчи, се яде, но като го поочука живота, бързо ще осъзнае кви са реалните измерения на нещата. Много дришльовци са минали по тоя добре утъпкан път и още много ще минат. ;)

jghgh
10-12-2012, 09:46
С две думи - двоен стандарт.

SpiritInBlack
10-12-2012, 12:04
Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва.Докато има гадни курвички като вас и балъци , които ви се връзват , все ще има и тарикати като мен , които трябва да намажат от цялата работа

Ivaaaaa
10-12-2012, 12:28
Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва.Докато има гадни курвички като вас и балъци , които ви се връзват , все ще има и тарикати като мен , които трябва да намажат от цялата работа

ето още един :D

magita
10-12-2012, 12:44
Приемете го - винаго е било различно и винаги ще бъде.Да си ебал много жени винаги е било престижно , а да си спала с много мъже значи си курва

Всъщност ще е така докато не спреш да се влияеш от мнението на друг. Щото на теб т'ва някой умен ти го е подхвърлил и ти щото не можеш да измислиш нещо по-мъдро си се хванал за него. :)

Много е зле приятеля ти ... ама като му дойде акъла може и да се пооправи (дано)

Wednesday666
10-12-2012, 14:53

Поредния умник. Гадни курвички викаш? Ами тогава къде е престижа в това да си "тарикат" като чукаш гадни курвички? Много си умен и ти, направо пръщиш от ум.

Този спор е напълно безмислен и ще ти кажа защо. Защото според всеки мъж той би бил велик, ако е чукал 20. Но жената става отвратителна, ако е спала с 20 момчета. И ако мацката, която мъжа е харесал е спала с повече - бива заклеймена като курва и въобще не се занимават с нея. Ама мъжете са герои иначе .. Това е най-глупавото нещо за мен. Защото точно заради ей такива момчета като приятеля ти курвите са много. Съжалявам, че го казвам, но това момче е абсолютен боклук за мен.

xXxPETYAxXx
10-12-2012, 16:10
Според мен приятелят ти говори такива простотии, защото говорите само на ТЕОРИЯ. След като не е обвързан и е девствен може и да е силен на думи, но ако попадне в дадената за пример ситуация, не би постъпил така. Това са си празни приказки. И аз мога да твърдя, че ако отида в Италия(примерно) ще опитам всичките им видове паста, ама няма как да знаем, след като не съм била в Италия, нали?! Чеше си езика човека, като си мисли, че това го прави голям мъжага!

babity
10-12-2012, 17:14
Никой не иска да си пуска питомното, гонейки дивото.

SpiritInBlack
10-12-2012, 17:16
Ако бяхте малко по-умни бих се занимавал да ви обясня в детайли , обаче ще трябва да се задоволите с по-повърхностното.Това , което казах , е самата истина.Ако не го виждате , или сте курви и не искате да си признаете , или сте тъпи и не го разбирате.Винаги е имало двойствен стандарт и винаги ще има - жените трябва да сте невинни , мили и добре изглеждащи , а не искащи тройки и разкрачени на по 15.Как очаквате от мен да възприемам някоя от вас сериозно , да не чукам по 3-4 на веднъж след като всяка от вас има извратени фантазии и илюзионни представи.Когато някой много по-умен от вас говори , по-добре е да го слушате.Искате да сте еманцепирани в обществото , обаче надавате вой до небето , ако мъжът до вас не е мотивиран да работи и го заклеймявате като безперспективен.Медалът има и друга страна обаче.Като искате 3ки и не знам си кво още , приемате факти , че всички жени без изключения , сте курви ( като степента зависи от това колко сте хубави и какво може да си позволите ) , а мъжете трябва да си правим гаргара с вас и да изкарваме пари в семейството.

Aeternal
10-12-2012, 17:35
SpiritInBlack, ти ли си мистериозния девствен ебач? :D :D

sexvapros
10-12-2012, 18:44
За мен изневярата:
- е много скапано нещо .. :) (www.sexvapros.com)
- не е нужно да е чисто физическа .. :) (www.sexvapros.com)
- се постига много лесно, когато някой човек те приеме за даденост .. :) (www.sexvapros.com)
- се появява малко или много, когато започнеш да губиш чувствата си .. :) (www.sexvapros.com)
Това ми стига.

anonymous708973
10-12-2012, 20:34
Аа, момичета, не си кривете душата. Двоен стандарт винаги е имало и винаги ще има.
Първата ми асоциация, като чуя, че мъж е бил с 20 момичета/жени: "Хм, интересно би било да се пробва какво и дали е научил нещо."
Първата ми асоциация, като чуя, че момиче е било с 20 момчета: Ебати курвата.

Мда, факт. Съжалявам, че е така, но е така.

jghgh
10-12-2012, 20:49
^Това е доста по-различно от "Тя няма право да изневерява, но аз - да".

Ти говориш за тоя момент с "ходенето". Жените по презумпция не трябва да ходят, ако нямат партньор. Ако имат, също. Мъжете е добре да "ходят", да са играчи и т.н. Според различните нива на духовност и морал (за мен) изневярата на мъж във връзка може да се смята за готино или за пошло. Аз съм от лагера на "моралистите". Не оспорвам, че има двоен стандарт. Ама е малко куцо ти да искаш да изневеряваш, а ако ти се случи на теб - о, ама как може.

draid
10-15-2012, 09:07
Абе изневярата не е някакво ръгане в друга дупка, всичко е много по-емоционално ниво. Всичко опира до уважение към себе си и човека до теб. Това е като хората дето летят с колите, всеки може да натисне педала на газта до ламарината, но не всеки може да кара.

Niakoitam
10-15-2012, 10:14
Подобни разсъждения са доста чести:

Аа, момичета, не си кривете душата. Двоен стандарт винаги е имало и винаги ще има.
Първата ми асоциация, като чуя, че мъж е бил с 20 момичета/жени: "Хм, интересно би било да се пробва какво и дали е научил нещо."
Първата ми асоциация, като чуя, че момиче е било с 20 момчета: Ебати курвата.

Мда, факт. Съжалявам, че е така, но е така.

...и водят до подобно мислене за съжаление:

Ако бяхте малко по-умни бих се занимавал да ви обясня в детайли , обаче ще трябва да се задоволите с по-повърхностното.Това , което казах , е самата истина.Ако не го виждате , или сте курви и не искате да си признаете , или сте тъпи и не го разбирате.Винаги е имало двойствен стандарт и винаги ще има - жените трябва да сте невинни , мили и добре изглеждащи , а не искащи тройки и разкрачени на по 15.Как очаквате от мен да възприемам някоя от вас сериозно , да не чукам по 3-4 на веднъж след като всяка от вас има извратени фантазии и илюзионни представи.Когато някой много по-умен от вас говори , по-добре е да го слушате.Искате да сте еманцепирани в обществото , обаче надавате вой до небето , ако мъжът до вас не е мотивиран да работи и го заклеймявате като безперспективен.Медалът има и друга страна обаче.Като искате 3ки и не знам си кво още , приемате факти , че всички жени без изключения , сте курви ( като степента зависи от това колко сте хубави и какво може да си позволите ) , а мъжете трябва да си правим гаргара с вас и да изкарваме пари в семейството.

SisiStrange
10-15-2012, 13:48
Абе изневярата не е някакво ръгане в друга дупка, всичко е много по-емоционално ниво. Всичко опира до уважение към себе си и човека до теб. Това е като хората дето летят с колите, всеки може да натисне педала на газта до ламарината, но не всеки може да кара.
Това.

fankata:)
10-15-2012, 14:10
хаха, мост - вода - въже, можешли да му ги осигориш на твоето приятелче :)

anonymous708973
10-15-2012, 17:53
^Това е доста по-различно от "Тя няма право да изневерява, но аз - да".

Ти говориш за тоя момент с "ходенето". Жените по презумпция не трябва да ходят, ако нямат партньор. Ако имат, също. Мъжете е добре да "ходят", да са играчи и т.н. Според различните нива на духовност и морал (за мен) изневярата на мъж във връзка може да се смята за готино или за пошло. Аз съм от лагера на "моралистите". Не оспорвам, че има двоен стандарт. Ама е малко куцо ти да искаш да изневеряваш, а ако ти се случи на теб - о, ама как може.

Абсолютно. Тук и да има двоен стандарт, не го признавам и точка.
Пука ми, че е нямал чувства, ако ми е изневерил. Щото утре като цъфна и кажа "Мило, аз ти изневерих, ама нямаше чувства, не се притеснявай", едва ли ще му е весело.

Zarity
10-16-2012, 07:15
Нормално мислене за простак,който си мисли,че има повече права от момичето.За това вероятно няма да се задържи с някоя една година.
Аз пък ако бях негова приятелка,не той мене ше пребие,ми аз него :) Що си мислити,че момичетат не може да пречукаме приятеля си.

magita
10-16-2012, 11:52
SpiritInBlack мисленето ти е адски плоско... (:

fenkaaa
10-17-2012, 23:36
Що се отнася до това какво биха направили мъжете ако половинката им изневери,повечето биха реагирали като твоят приятел.Наистина супер егоистично от ваша страна,момчета.