View Full Version : Обичам го. От това ме е страх !
Има едно момче в училище което е уникално. Той е една година по голям от мен. Знам той не е най-красивия но характера му е най-уникалния. Пишем с от време на време но винаги аз започвам разговора. Имам чувството че му досаждам и за това не му пиша много често, но винаги когато го видя в училище той се усмихва толкова лъчезарно. Вчера го питах дали иска да празнуваме заедно хелоин но той каза че ще ходи на купон с преспиване у негова приятелка...помогнете ми моля :(
Това е лесно. Хелоуин е ! Заключваш някъде приятелката ѝ и се преобличаш като нея. Нали за това е Хелоуин - КОСТЮМИ. Ако имаш късмет - той ще си пада по момичето и ще ти върже на тебе. Ай късмет.
Хаха, двойно прецакване :D
shmatarok
10-11-2012, 20:36
Кое му е уникалното?
И как го обичаш?
;д отрязал те е деликатно иначе.
FuckedUp
10-11-2012, 20:36
Има едно момче в училище което е уникално. Той е една година по голям от мен. Знам той не е най-красивия но характера му е най-уникалния. Пишем с от време на време но винаги аз започвам разговора. Имам чувството че му досаждам и за това не му пиша много често, но винаги когато го видя в училище той се усмихва толкова лъчезарно. Вчера го питах дали иска да празнуваме заедно хелоин но той каза че ще ходи на купон с преспиване у негова приятелка...помогнете ми моля :(
:lol:
Как да ти помогнем? Той не те харесва по никакъв начин.
cookie78
10-12-2012, 08:33
Е, чак пък по никакъв..
valdesbg
10-12-2012, 08:43
И като се събуди, одеалото беше паднало на пода, нали?
А ние с какво искаш да ти помогнем?
cookie78
10-12-2012, 16:54
И като се събуди, одеалото беше паднало на пода, нали?
Тогава е ужасно :?
mrankoniiii
10-12-2012, 18:21
Ми то сяко училище си има един по един сексимвол в койти всички са влюбени. Всички сме минали през това така че свиквай
blaaablaaablaaa
10-12-2012, 20:39
Как да ти помогнем? Той не те харесва по никакъв начин.
Мисля, че това като цяло е проблемът, заложен в темата. Как да харесваме случайно срещнат човек? Бъди себе си и гледай да го впечатлиш, усмихвай се, използвай женските трикове... Предполагам, че имаш приличен външен вид. Не бъди прекалено офанзивна, но не и прекалено дефанзивна. Не трябва да го уплашиш, но не трябва и да излезеш от живота и съзнанието му. Намери начин, по който да му напомняш, че съществуваш, а не само да те поздравява като пътен знак в коридора. => Човек не може да има чувства към някого, ако не го познава и го приема като "пътен знак" - поздравяване и толкова. Направи нещо, което да го накара да забележи присъствието ти като нещо повече от позната (не прекалено офанзивно, за да не уплашиш плячката :D - просто опитай да излезеш от friend-зоната).
И ако не се получи, просто продължавай да гледаш напред.
Amore-Mio*
10-15-2012, 06:40
Вместо да го каниш на разни купони , го покани да излезете някъде - на кафе, разходка или нещо друго. И прави разлика между харесвам* и обичам*.
SunnY-girL
10-15-2012, 19:28
Миличка.... Отношенията Ви могат да бъдат само приятелски... а и то от момчето си зависи де .. но щом само от време на време си пишете и си мислиш , че си му досадна , няма смисъл... + това той явно вече си е харесал някое момиче... няма смисъл.. в тая малка България има толкова много момчета... все някога ще срещнеш подходящия !! :)