Влез

View Full Version : Къде е тръпката?

taina_e
10-12-2012, 08:22
Здравейте,ходя вече с едно момче близо година.Както всяко момиче аз съм емоционален човек и много пъти без съзнателно ме е обиждал...и след време почнах да излизам по често с приятели и общо взето чувствата ми си заминаха...след време обаче откривам че имам приятел с който да се прегръщам когато него го няма усетих че този човек повече ми помага и от собственият ми приятел...и след време тръпката ми се върна отново но не при гаджето ми а при момчето което ми помага...гадното е че сега виждам че моят приятел вече се е влюбил много с мен...а аз се чудя как да направа така че да не бъда с двама,а с един и то с тръпка...нз в момента съм тоталн объркана...моля ви споделете мнение

Oldschool
10-12-2012, 08:26
Отиваш при Номер 1 - и му казваш "дотук"
с номер 2 си действаш - май ти е опечена работата

fenastz
10-12-2012, 08:26
Като прочета "тръпка" вече ми се повдига. Вземи поне малко контрол над живота си и разкарай сегашното си гадже. После тръгни с новия и готово, не е нужно да ги разиграваш.

taina_e
10-12-2012, 08:32
С 2рия не мога да се хвана защото точно това е тръпката неангажиращо е...а 1вия той вече...ми омръзна но се познавам с роднините му ходихме с тях на море и ми е много неудобно...той също ми е помагал..нз какво да права

taina_e
10-12-2012, 08:34
Почнах да се крия а аз вече полудявам от този факт...че може и да ме следи...ако може да върна старата тръпка...но как

valdesbg
10-12-2012, 08:45
Ахахахахха хранилка с голямата лъжица заслужаваш. ПиснА ми от образи като теб. Изчукай се и с двамата (може и едновременно).

taina_e
10-12-2012, 08:49
Моля не разбиращи да не пишат

kalpazanka
10-12-2012, 08:52
Вторият е временно увлечение. Мисли трезво и си прецени ще продължаваш ли с първия.

Chacho
10-12-2012, 08:55
И кво като познаваш техните? Като няма тръпка, а искаш постоянно да те чеша долу, късате.

С втория няма нужда нищо да правиш. Сам ще те зареже като види кво лигаво лайно си и как се мъчиш да си играеш с него.

Имаш ужасна езикова култура.

Ходи се гръмни!

Успех!

taina_e
10-12-2012, 09:01
Много злоба има в вас...оправете се малко до никъде няма да стигнете...както и да е не пиша за вас...

За сега ще продължавам май с първия пък временно с 2рия...аз с 2рия не си чеша удоволствието,а с него изпадам в моменти който никой не може да ми ги даде ласките и гушканията...щом съм преценила с него само да бъда като някакви деца значи първия не ми го дава...и не иска

valdesbg
10-12-2012, 09:03
Мдаааа, на кривата ракета космоса и е виновен.

kalpazanka
10-12-2012, 09:06
Много злоба има в вас...оправете се малко до никъде няма да стигнете...както и да е не пиша за вас...
Понеже преди този ти пост писах и аз- поне животът ми е подреден и сивото си го ползвам по предназначение. Вторият ще те опраши и ще изчезне яко дим. Разчуе ли се, и първият, безумно влюбен в теб, ще си плюе на петите. Айде сега, кажи ми пак, че съм злобна. Поне този път ще имаш основание.

taina_e
10-12-2012, 09:07
Не мисля че разбираш особено,моля бъди така мил да спреш да пишеш абсолютните простотии.

bilqnavod
С 2рия не мога да се хвана защото точно това е тръпката неангажиращо е...а 1вия той вече...ми омръзна но се познавам с роднините му ходихме с тях на море и ми е много неудобно...той също ми е помагал..нз какво да права

и аз със бившия съм ходила на море, и роднините му познавах е и? Това не ми попречи да скъсам с него. Натрупаха се много проблеми и така. Аз смятам, че щом нямаш чувства, а и щом отношението му не е добро към теб не виждам смисъл. В крайна сметка решението е твое...

TheBeliever
След като не получаваш каквото ти е нужно от първия защо ще продължаваш да си с него? Неудобно ти е да го зарежеш? Ама ти е удобно да се гушкаш и лигавиш с друг зад гърба му?

Курвенски номера въртиш.

taina_e
10-12-2012, 09:08
Не се отнася за теб а за предните постове :)

taina_e
10-12-2012, 09:09
Много пъти съм му повтаряла някой неща от типа да оправим връзката си но...разнообразието го няма вече аз му го казах

kalpazanka
10-12-2012, 09:10
Много пъти съм му повтаряла някой неща от типа да оправим връзката си но...разнообразието го няма вече аз му го казах
Лично ТИ какво направи по въпроса с разнообразяването на връзката?

taina_e
10-12-2012, 09:13
Не зависят много от мен нещата опитвах се да възпламеня връзката като правих неща специално за него често го каня...много пъти съм му казвала да се разходим някъде в друг град...разнообразие малко...той постоянно ме лъже че няма пари а да не ви казвам колко пари е изхарчил за проститии

taina_e
10-12-2012, 09:15
Боли ме от факта че се чувствам като момиче за секс за него макар че от тези дни почна да ме ревнува което много стана чудно...не ми дава ласките който искам ... а е добър човек ако го остава ще съжалявам

bilqnavod
10-12-2012, 09:16
Не зависят много от мен нещата опитвах се да възпламеня връзката като правих неща специално за него често го каня...много пъти съм му казвала да се разходим някъде в друг град...разнообразие малко...той постоянно ме лъже че няма пари а да не ви казвам колко пари е изхарчил за проститии

Сори, миличка с такъв човек не бих ходила!

kalpazanka
10-12-2012, 09:17
той постоянно ме лъже че няма пари а да не ви казвам колко пари е изхарчил за проститии
А ти твои пари нямаш ли? Стипендии, спестявания, а-у?

taina_e
Разбирам го че няма от време на време парички но се пак толкова ли няма да събере някой лев който и аз ще додам...

Chacho
Чакала е, не е ли достатъчно? Виж кво, маце, ясно е че няма да се оправиш от съветите ни, не си дошла тук да чуеш различно мнение. Чувстваш си нещо там и чакаш някой да ти подхвърли отговорче, което ще е в синхрон с егоистичните ти емоции. Все ми е тая, не сме ние хората с проблема. Ако искаш да си подредиш нещата, първо слез на земята и се замисли, че съществуват и други хора, освен теб, които също имат мисли и чувства.

Първият се държи добре с теб сега, щото си застудяла. Ако се върнеш и се закрепят нещата, пичът ще се върне към предишния си ритъм. Хората не се променят от днес за утре.

Вторият те харесва много, но го е страх, че сте приятели и се чуди дали го харесваш. Ти не искаш нищо сериозно, той сигурно си мисли за сватби вече и един ден ще се престраши и ще ти се обясни в любов. Ще го отрежеш, ще те намрази и освен, че ще си развалите приятелството, което баш-баш го няма, ти ще увиснеш и без рамо на което да плачеш. Което не е много страшно, щото ще си намериш друго. Но понеже мислиш само за настоящето, игнорирала си напълно разумът си и се водиш от чувствата си, а на всичкото отгоре ти липсва каквато и да било самокритичност, ще се луташ като муха без глава, живеейки за момента и никога няма да бъдеш близо до удовлетвореността, която търсиш. И така от рамо на рамо ще подскачаш, като една пеперуда, за която се пееше преди доста време. И която вероятно се досещаш на какво е ефимизъм.

bilqnavod
10-12-2012, 09:18
Така е, в крайна сметка не си длъжна ти да даваш спестяванията си, за да възродиш връзката, трябва да е поне 50 на 50.

taina_e
10-12-2012, 09:20
Имам бих додала но някой път ама често при това му липсва желанието...на кафе не сме излизали от месец и нищо...разнообразието го няма...с 2рото момче няма много пари а пък ме завежда на разходки макар да е от тук до там...

kalpazanka
10-12-2012, 09:20
*Съгласна с Chacho
Обаче ме изкушава и мисълта, че той може да е охладнял заради лични проблеми. И да не му е до *досадна сополива лигла* образно казано.

taina_e, ще започна малко отдалеч. Като се видите с твоичкия, как и къде си прекарвате времето?

taina_e
10-12-2012, 09:26
Чакала е, не е ли достатъчно? Виж кво, маце, ясно е че няма да се оправиш от съветите ни, не си дошла тук да чуеш различно мнение. Чувстваш си нещо там и чакаш някой да ти подхвърли отговорче, което ще е в синхрон с егоистичните ти емоции. Все ми е тая, не сме ние хората с проблема. Ако искаш да си подредиш нещата, първо слез на земята и се замисли, че съществуват и други хора, освен теб, които също имат мисли и чувства.

Първият се държи добре с теб сега, щото си застудяла. Ако се върнеш и се закрепят нещата, пичът ще се върне към предишния си ритъм. Хората не се променят от днес за утре.

Вторият те харесва много, но го е страх, че сте приятели и се чуди дали го харесваш. Ти не искаш нищо сериозно, той сигурно си мисли за сватби вече и един ден ще се престраши и ще ти се обясни в любов. Ще го отрежеш, ще те намрази и освен, че ще си развалите приятелството, което баш-баш го няма, ти ще увиснеш и без рамо на което да плачеш. Което не е много страшно, щото ще си намериш друго. Но понеже мислиш само за настоящето, игнорирала си напълно разумът си и се водиш от чувствата си, а на всичкото отгоре ти липсва каквато и да било самокритичност, ще се луташ като муха без глава, живеейки за момента и никога няма да бъдеш близо до удовлетвореността, която търсиш. И така от рамо на рамо ще подскачаш, като една пеперуда, за която се пееше преди доста време. И която вероятно се досещаш на какво е ефимизъм.

Този път ми харесва мнението ти.Много точно и ясно.Благодаря :) На 1 вия всеки ден съм се чудела дали да му повтарям че няма милото държание говорим като приятели.Аз принципно каквото и да стане му казвам истината...няма смисъл да го заблуждавам толкова а аз да стоя в болка...накрая май така ще стане докато не намера човека който да не ме критикува толкова...като него.

taina_e
10-12-2012, 09:28
Във нас...преди излиззахме с негови приятели,а с моите много не иска го забелязвам.

taina_e
10-12-2012, 09:28
А за другото едва ли той ме възприема като приятел и ми казва винаги всичко

bilqnavod
10-12-2012, 09:32
виж Лично съобщение

jghgh
10-12-2012, 09:34
Стига с този разум и сигурност.
Имам чувството, че всички се гневите, защото "не е справедливо", "не е честно" спрямо 1вия и т.н.
Чувствата са си чувства.
Кого искаш?
Когото искаш - при него върви и дотук с другия (който и да е той).
За всеки случай не виждам нищо кой знае какво лошо да ходиш и с двамата, стига да не е за постоянно и да си изясниш главичката.
Може би ще е добре да си намислиш претекст да отсъстваш малко от града си или да не си вдигаш телефона и да си обмислиш решението.

taina_e
10-12-2012, 09:35
Мисля това да направа макар че на мен един път ми звани гаджето през деня...

jghgh
10-12-2012, 09:37
Виж как се чувстваш, от кого и какво имаш нужда сама. Без влияния.
Ако се чуваш и с двамата по някаква причина няма да си изясниш главата.
Стой сама, ти казвам. И си решавай.

Chacho
10-12-2012, 09:42
Jghgh, отиде в някаква крайност, все едно си е сипала тия чувства към двамата в две кофи и едната е бистра, а другата е мътна. Тук е мястото за оная фраза, че животът не е черно бял а нюанси на сивото или кво беше там. Въпросът е, че тя се е вкопчила в положителните емоции, които двамата души са й носили и си затваря очите за недостатъците на връзките. Понякога трябва да жертваме малко от доброто, да пуснем нещо хубаво, за да намерим по-истинското. Щом пише тук, значи й е дотегнало от поведението на първия.

taina_e
10-12-2012, 09:44
Днес това ще направа...дано стане нещо

jghgh
10-12-2012, 09:48
Аз като емоционално, нестабилно и какво ли още не създание (няма нужда да се дефинирам, вие ме познавате) бих я посъветвала да върви при втория : )
Така че ... щом й е дотегнало от първия, нека го остави.
Така и самият той "ще избегне куршум".
Винаги боли, но като се замислиш по-добре и за него да не е с човек, който вече не го обича.

taina_e
10-12-2012, 09:48
Да определено...както споменах човека не идва много при мен...не ми дава ласки не че ми ги е давал ... и от както почнах да излизам разбрах какво е човек да те цени макар в тази ситуация е...докато втория ако му се обадя той веднага ще ми се отзове на помощ докато първия ще каже нещо ще завърти темата и нищо не става не съм и такъв човек който много да си мълчи при проблеми много пъти съм споделяла...но никой не чува...сега ми казва че го е страх да не го остава,защото почнах да излизам с приятели и да си гледам собствения живот

jghgh
10-12-2012, 09:52
Знаете ли до какъв извод достигнах ..... най-големият гарант за мъжка любов е инициативността :)

Chacho
10-12-2012, 09:52
Между другото, освен тези двамата, има и много други момчета.

taina_e
10-12-2012, 09:56
Така си е :) ,ще помисля какво да права...не искам така да продължават нещата ако исках нямаше и да пиша тук де...

jghgh
10-12-2012, 10:00
Чачо, а защо да не се занимава с никой от двамата /спроед теб/?
Не разбирам дали това имаш предвид и ако да, защо?

Chacho
10-12-2012, 10:03
Щото останах с впечатлението, че не е щастлива и с двамата.

Azoria
10-12-2012, 11:34
Момиче, много си глупава..

magita
10-12-2012, 11:44
Т'ва, че ти е писнало е съвсем нормално, но ти препоръчвам да оставиш и двамата или да оставиш 1 и да се изчукаш с 2 после 2я ще те остави и пак си сама. Така че все тая ;)

jghgh
10-12-2012, 12:01
Позитивни сме

Wednesday666
10-12-2012, 12:31
Забавен начин на изразяване имаш. На колко си, на 15? Ужас ..

Тръпка викаш имало? А мислиш ли за този до теб? Че той например ти вярва, държи на теб и т.н., а ти търчиш след други мъже. После ще опяваш как всички мъже са идиоти, а всъщност ти сама си си го направила.

Вземи остави и двамата. Не са заслужили да си играе някого с тях. Още по-малко такива пикли, като теб.

taina_e
10-12-2012, 13:46
Мисля че единия ме е оставил отдавна предположение че не иска да излиза много с мен...каня го постоянно но той ме накара да угася пламъка и да избягам при приятелите си да се забавлявам...

taina_e
10-12-2012, 13:47
На 20 години съм

marilyn
10-12-2012, 14:52
Като не искаш да си с настоящия-оставяш го без да се вайкаш тука. Тоя втория... виж кво ще стане с него. Но от 2 стола се остава на земята...

Wednesday666
10-12-2012, 14:56
Мисля че единия ме е оставил отдавна предположение че не иска да излиза много с мен...каня го постоянно но той ме накара да угася пламъка и да избягам при приятелите си да се забавлявам...

Аха, значи човека няма право да е зает с нещо? Умно, много умно.
И да, на 20 си, а мислиш като 15 годишна. Честито.

Нали ти казах, по-добре сама. Много е възможно просто да си въобразяваш, че имаш тръпка към другия. Няма смисъл според мен.

taina_e
10-12-2012, 16:15
Тук пак ще поспорим че ми споделя че няма к'во да прай се чуди каде да отиде...зает е от много отдавна...не мисля че мисля като 15 годишна предположение че не си на моето място да знаеш как е ситуацията...

FuCKkK13
10-12-2012, 16:23
щом има 2ри значи първия го отписваш.. когато си с някой той във всяко едно отношение за теб трябва да е над всички,а в твоя случаи откриваш негативните,а не позитивните неща в твоя приятел ---> тръгни с другия и остави твоя приятел .. така хем ти ще си с човек,който те разбира,хем той ще има възможността да започне да търси друга,а не да стои напразно с теб след като така или иначе е ясно че е въпрос на време да скъсате

FuckedUp
10-12-2012, 18:13
На 20 години съм

https://forums.finalgear.com/attachments/general-automotive/court-rules-seized-multimillion-mercedes-500-k-belong-to-heirs/6976d1338823803-abandon-thread.gif

anonymous708973
10-12-2012, 20:16
Въпросът е, че тя се е вкопчила в положителните емоции, които двамата души са й носили и си затваря очите за недостатъците на връзките. Понякога трябва да жертваме малко от доброто, да пуснем нещо хубаво, за да намерим по-истинското. Щом пише тук, значи й е дотегнало от поведението на първия.

Идея си нямаш колко си прав.
Авторке, ако това ще ти помогне да се вслушаш в съвета ми - била съм в абсолютно същата ситуция. Кофти отношения с човека до мен, приятни емоции, ласки и хубави отношения с втория. Няма да обяснявам надълго и нашироко, но... лесно е да се съди отстрани от хора, които не са били в такава ситуация. Съветът ми е да седнеш и да говориш с първия - били сте някакво време заедно, дължите си го. Преценете заедно какво ще става. Не оставяй нещата просто да отшумят. Ще съжаляваш после.

Amore-Mio*
10-15-2012, 06:45
Да си се сещала да зарежеш тоя, към който не изпитваш нищо?
Нищо объркано не виждам. Единствено виждам една лигла, която не знае какво иска.

tori
10-15-2012, 08:49
Когато нещо не се получава, наранява те или нещо такова, откажи се от него. Не изпитвай съжаление. Дори и да те обича, ще разбере ако му обясниш ясно и точно, че вече не изпитваш нищо към него и искаш да прекратите взаимоотношенията си. Действай бързо и не го увъртай. Така ще е много по-лесно. Как се маха лепенка - бързо и рязко, защото ако действаш бавно ще боли много повече. Ако той е момче на място, ще те разбере и няма да прави скандали или да се държи като ощипана госпожица.

dandelion24
10-15-2012, 09:18
Щом я няма тръпката и не ти дава това, което ти искаш, какво правиш още с него? Според теб дали ще му е яко да разбере, че излизаш с друг, към когото имаш малко или много някакви чувства, докато още ходиш с него, с когото явно не ти е приятно? Адски тъпо е това, което правиш, и е много унизително за гаджето ти, а пък доколкото разбрах ти пука достатъчно за него, че да не искаш да го правиш на глупак.
Колкото до втория, неангажиращо е, ама имаш чувства към него. Неангажираща връзка не върви с чувства. А пък ако той има чувства към теб, ще стане ангажираща, а пък на теб ти харесва наобратно или поне така каза.
Според мен си пуснала тема, за да ти кажат хората да зарежеш гаджето си и да отидеш при другия.. Направи това, което ще те направи по-щастлива, ама спри да правиш мизерии и си имай едно наум за втория..

anonymous708973
10-15-2012, 17:56
Да си се сещала да зарежеш тоя, към който не изпитваш нищо?
Нищо объркано не виждам. Единствено виждам една лигла, която не знае какво иска.

Няма да обяснявам надълго и нашироко, но... лесно е да се съди отстрани от хора, които не са били в такава ситуация.

Не считам за необходимо да коментирам повече. Особено при положение, че постът ти не е верен фактологично.

fenkaaa
10-15-2012, 22:16
Така или иначе след време тръпката винаги изчезва,но това не означава,че любовта я няма.С колкото и други да бъдеш,няма вечно да си имаш "тръпка" към тях,винаги ще е еднакво.