View Full Version : Харесва ми, че тя е в гипс
Здравейте. Едно момиче, с което преди време съм излизал два три пъти, е със счупен крак. Нейна приятелка от нашия клас ми каза, че вървяла по улицата, защото тротоара бил разкопан, и една кола я помела.Решихме с приятели да отидем да я видим. Майка й не се зарадва като видя каква тумба сме се събрали, но ни пусна да влезем. Момичето се притесни, явно не и беше до гости. Още като видях гипсирания й крак сърцето ми се разтуптя и усетих, че се изчервявам. Гипсът беше подпрян на няколко възглавници, стигаше до средата на бедрото, а пръстите на крака й стърчаха навън. Гледката ми се стори страшно секси и се надървих. Притесних се, понеже си помислих, че някой може да види, че дънките ми са издути отпред. Чувствах се и кофти, та нали тя беше пострадала а аз все едно се радвах на това. А всъщност ми беше жал, че си е счупила крака, просто гипса я правеше да изглежда крехка и не знам, уязвима, а пръстите и дето стърчаха от гипса ми се виждаха адски секси, особено като ги размърдаше. А преди дори не я заглеждах много по краката. Не знам защо се получава така. Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно. След това, като се прибрах вкъщи, не спрях да мисля за гипсирания й крак, за сладките й пръстчета, показващи се над марлята отдолу. Чувствам се като обсебен. А по-рано не харесвах това момиче толкова. Сега ми се иска да съм непрестанно до нея, да се грижа за нея, да пипам гипса, да целувам пръстите й, да я гледам как ходи с патерици. Чувствам се като някакъв гадняр дето се кефи на нещастието на другите. Просто е объркващо и не знам какво да правя.
bilqnavod
10-16-2012, 11:17
леле човек, ти ме разби :lol:
sweetycherry33
10-16-2012, 11:26
oh god ;x ти ок ли си
strawberry88
10-16-2012, 11:29
Уау ! Нямам думи...ти си луд. :razz:
heartshapedbox
10-16-2012, 11:30
Фетиши всякакви :Д
djipsito
10-16-2012, 12:37
Забавляваш ме! Наистина, някво сладко ми стана като четях темата. И съм сериозна, не искам да ти се подигравам.
Тва верно не е нещо... обичайно, ама ми се струва интересно. Прави каквото ти дойде отвътре, ходи да я виждаш, занеси й нещо, грижи се за нея като искаш. Сладко е!
Според мен е някак...мило <333
HollyGolightly
10-16-2012, 13:16
Всеки път щом си кажа, че вече няма какво да ме учуди и попадам на нещо такова :lol:
DarkTemplar
10-16-2012, 13:51
Looks like a.. гипс фетиш. :D
В първия момент си казах "ама тоя сериозно ли? " но после и на мен ми стана ... сладко.. всякаква хора има щом ти харесва бъди до нея :)
Някво мило е. А и е различно... почти всички си падат по жартиери и високи токове... а ти по гипс. Ходи и на гости по-често. :)
Очевидно си и хвърлил по-специален поглед. Ако съм на теб ще и купя букет цветя и бонбони след което право при нея без да и се натрапваш разбира се. Обади и се, няколко мили думи, дали е удобно... Дойде ми музата, ти си знаеш. :)
mirorforse
10-16-2012, 18:57
Мда мило е, че искаш да се грижиш за нея, но ще е малко гадно ако я зарежеш след като и махнат гипса :D
adoreher
10-16-2012, 19:01
баси фетишите :lol:
anonymous708973
10-17-2012, 06:40
Според мен е някак...мило <333
Мда. :д
Aeternal
10-17-2012, 07:45
Damsel in distress ... ти си отвъд Супер Марио.
:D
:д Звучи странно, но всъщност е сладко, както казаха горе. Успех.
GiveMeLove
10-17-2012, 07:51
Интересно всички, които казват "егати фетиша" какви са фетишисти те.. :) Аз лично подкрепям момчето.. какво да ти кажа - зарибявай мацката, ама гледай да не спреш, като махне гипса...
Другият вариант е да го правите в гипсово корито.. :D
Всеки път щом си кажа, че вече няма какво да ме учуди и попадам на нещо такова :lol:
Мда мило е, че искаш да се грижиш за нея, но ще е малко гадно ако я зарежеш след като и махнат гипса :D
ХАААААААААААААААХАХАХАХАХ АХА! Страхотнооо.
cookie78
10-17-2012, 11:52
Looks like a.. гипс фетиш. :D
:lol:
Иначе и на мен ми се вижда някак сладко :)
shmatarok
10-17-2012, 11:56
:lol: :lol:
На мен пък ми прилича на трол.
'ма кой знае - хора всякакви.
Scarface_
10-17-2012, 12:17
Да разбирам те напълно приятел ... представи си я със счупен врат и шийна яка ... да ти прави орална любов ... :Д бона раота :Д
FreshJ's
10-17-2012, 16:20
Да разбирам те напълно приятел ... представи си я със счупен врат и шийна яка ... да ти прави орална любов ... :Д бона раота :Д
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :D
Това, да си призная, ми прозвуча интересно.
greenblood
10-18-2012, 22:48
хахахаха това е най лудата история която съм чел. Пич ти си се влюбил в гибса и :D :D:D
FuckedUp
10-18-2012, 23:02
Готин фетиш.
Никъде не си споменал, че нямаш пари да си купиш хапчета :(
Никъде не си споменал, че нямаш пари да си купиш хапчета :(
Явно попаднах на човек с дълбоки познания в сферата на медицината. И какви хапчета препоръчваш, докторке?
Явно попаднах на човек с дълбоки познания в сферата на медицината. И какви хапчета препоръчваш, докторке?
Каквито и да са, важното е да лекуват болната ти психика.
К'ъв е тоя фетиш към гипс ве MOOOЙЙ :D
Alchemist
10-19-2012, 11:09
Нереалния трол.
SoMuchWin
10-19-2012, 18:23
Нещото се казва "feet fetish / foot fetish", но това за гипса вече е извратено. Да ти харесва гипса? Да искаш да го пипаш? Махнат ли й гипса ще видиш как изглежда неизползван крайник. (Разгледай в Интернет какво става след махането на гипса.)
TrollWare
10-19-2012, 20:45
Чупиш и и другия крак и едната ръка и почвате анален :).
По-дебилски мнения не бях чел от както затвориха impulse.bg
btw; не ме кефят новаци като calx със истории случили се в болното им подсъзнание...
@calx нито си интересен, нито забавен. Върви си стискай пубертетското акне не ми се прави на "кой съм аз"
SoMuchWin
10-20-2012, 07:37
Акнето не се стиска, така се влошава...
watergirlblue
10-20-2012, 07:54
В първия момент си казах "ама тоя сериозно ли? " но после и на мен ми стана ... сладко.. всякаква хора има щом ти харесва бъди до нея :)
сериозно ли?!?! и да я пребива, за да слага тя гипс и той да може "да се раздва на пръстчетата й които са толкова секси когато се размърдат изпод марлята на гипса" ???
къде живеем?! о.О
сериозно ли?!?! и да я пребива, за да слага тя гипс и той да може "да се раздва на пръстчетата й които са толкова секси когато се размърдат изпод марлята на гипса" ???
къде живеем?! о.О
НЕ ЧЕТИ!!! БОЛНИ СА :D
watergirlblue
10-20-2012, 08:05
късно ми го казваш, но и без теб го разбрах....:Д :Д за огромно съжаление...моята баба когато бях малка за различни неща често ми казваше: не е смешно, а ТРАГИЧНО!! :хх
късно ми го казваш, но и без теб го разбрах....:Д :Д за огромно съжаление...моята баба когато бях малка за различни неща често ми казваше: не е смешно, а ТРАГИЧНО!! :хх
Дефинирай израза "Като бях малка", щото за мен и вмомента си малка :D
watergirlblue
10-20-2012, 08:16
като бях на 5 и поливах на баба ми цветята с бира...
като бях на 5 и поливах на баба ми цветята с бира...
Еми не е смешно... Я да дойда аз у вас, и да те карам да пиеш оцет :D
watergirlblue
10-20-2012, 08:25
ееее....ма вече не съм на 5... но може и баба ми да си е мислила същото..:Д :Д
ееее....ма вече не съм на 5... но може и баба ми да си е мислила същото..:Д :Д
Едва си спомням когато аз бях на 5. С хан Аспарух тичахме по МАГИСТРАЛАТА и търсехме една французойка. Интересното беше, че си мислехме че французойка е марка магарета.
Не знам защо ти пиша неща от детството си, но ако не искаш да се заразиш, повече не общувай с мен (:
btw: На всеки пост ще поставям най отдолу МензиснатаМери, за да си спомням, че трябва да проверя колко теми е опсамила :D ЗАЩОТО ТЯ ИМА APPLE!
МензиснатаМери
watergirlblue
10-20-2012, 08:31
хахахахаха...бтв ако ми беше скучно, щях да съм ти теглиал чертата...самият факт че не съм го направила, сещай се..:)
а как така приятелят ти от детството го няма, а ти все още си жив? интересно ми е..:Д
хахахахаха...бтв ако ми беше скучно, щях да съм ти теглиал чертата...самият факт че не съм го направила, сещай се..:)
а как така приятелят ти от детството го няма, а ти все още си жив? интересно ми е..:Д
Еми..тъжна история. Блъсна го кон със 130км/ч. Не ми се говори за това :D
watergirlblue
10-20-2012, 08:38
охххх, хахахахахХАХАХАХАХАХхахах хаХХАХАХАХхахххаХАхх!!!!!!!!!! !!!!!1
малко се разцепих от смях..моите съболезнования..:Д
охххх, хахахахахХАХАХАХАХАХхахах хаХХАХАХАХхахххаХАхх!!!!!!!!!! !!!!!1
малко се разцепих от смях..моите съболезнования..:Д
мИрси.
МензиснатаМери
къде живеем?! о.О
Това за пребиването как можа да ти го роди главата. Не обичам насилието.
Аха брат ти сериозно ли. Баси Кви изроди сме понякога момчетата :D
TROLLDADLOLCAKE
10-25-2012, 23:20
Недай си боже утре да почнат да слагат Гипс-картон у вас , ще изнасилиш стените и майсторите :D (rofl) !
Мисля, че трябва да станеш ОРТОПЕД !!! :D:D
HellYeah92
11-03-2012, 11:01
Значи препоръчвам ти за в бъдеще да си търсиш някоя по-нескопосана мадама поне да знаеш че по-често ще ти е в тва положение ;) :D
AnarchyBoy
11-03-2012, 17:02
:lol: нз колко е сладко или яко, но определено фетиша е странен! :D
Като четях някой мнения, корем ме заболя :D
Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно.
Какво значи странно? Май не е много добра идея да я преследваш.
rusoto_baby_f
11-03-2012, 22:34
и аз :D
SlowDownBaby
11-03-2012, 22:43
The fuck did I just read :D
Това ме уби,отдавна не се бях смяла така xD!
Ами ,след като си махне гипса ,какво ще правиш?
ValLoveYa
11-04-2012, 15:54
Е не! :D :D И все пак за всеки влак си има пътници. :D
Здравейте. Едно момиче, с което преди време съм излизал два три пъти, е със счупен крак. Нейна приятелка от нашия клас ми каза, че вървяла по улицата, защото тротоара бил разкопан, и една кола я помела.Решихме с приятели да отидем да я видим. Майка й не се зарадва като видя каква тумба сме се събрали, но ни пусна да влезем. Момичето се притесни, явно не и беше до гости. Още като видях гипсирания й крак сърцето ми се разтуптя и усетих, че се изчервявам. Гипсът беше подпрян на няколко възглавници, стигаше до средата на бедрото, а пръстите на крака й стърчаха навън. Гледката ми се стори страшно секси и се надървих. Притесних се, понеже си помислих, че някой може да види, че дънките ми са издути отпред. Чувствах се и кофти, та нали тя беше пострадала а аз все едно се радвах на това. А всъщност ми беше жал, че си е счупила крака, просто гипса я правеше да изглежда крехка и не знам, уязвима, а пръстите и дето стърчаха от гипса ми се виждаха адски секси, особено като ги размърдаше. А преди дори не я заглеждах много по краката. Не знам защо се получава така. Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно. След това, като се прибрах вкъщи, не спрях да мисля за гипсирания й крак, за сладките й пръстчета, показващи се над марлята отдолу. Чувствам се като обсебен. А по-рано не харесвах това момиче толкова. Сега ми се иска да съм непрестанно до нея, да се грижа за нея, да пипам гипса, да целувам пръстите й, да я гледам как ходи с патерици. Чувствам се като някакъв гадняр дето се кефи на нещастието на другите. Просто е объркващо и не знам какво да правя.
Знаеш ли защо затвориха spodeli.info?? Заради такива като тебе :D :D :D
Despicable95
11-04-2012, 17:05
ауу много е сладко. Няма нищо лошо, върви и се погрижи за нея, покажи и че се интересуваш.
Big Jo reaper
11-06-2012, 14:06
Чупиш и и другия крак и едната ръка и почвате анален :).
ааааааааа не човек ти ма уби направо ми направи деня :cool: :cool: :cool:
Big Jo reaper
11-06-2012, 14:09
Това ме уби,отдавна не се бях смяла така xD!
Ами ,след като си махне гипса ,какво ще правиш?
какво ще прави след като и махнат гипса?Фаща я заварзвая за някой стълб през нощта и с един камион пак върху крака даже тоз път може и двата.Ма авторе когато и счупиш и двата гледай да не скасаш дънките отпред :cool: :cool: :cool: :cool:
Big Jo reaper
11-06-2012, 14:10
Мисля, че трябва да станеш ОРТОПЕД !!! :D:D
++++++++++
Big Jo reaper
11-06-2012, 19:17
Това, да си призная, ми прозвуча интересно.
ти трябва да ходиш на психолог
Плиткоумни съвети, Big Jo, така че няма да се възползвам от тях. Хубаво, че поне те позабавлявах. Весело да става.
irenka_96
11-09-2012, 21:07
++++
Big Jo reaper
11-11-2012, 18:56
Плиткоумни съвети, Big Jo, така че няма да се възползвам от тях. Хубаво, че поне те позабавлявах. Весело да става.
първо не съм Big Jo аз съм Big Jo Reaper и второ тва го каза човека с фетиша към гипсове
youonlyliveonce
11-17-2012, 09:18
о толкова мило и сладко :3 Както казаха по-горе, вземи й един голям букет и една кутия бонбони, ще се зарадва! Ходи при нея по-често, грижи се за нея :)
о толкова мило и сладко :3 Както казаха по-горе, вземи й един голям букет и една кутия бонбони, ще се зарадва! Ходи при нея по-често, грижи се за нея :)
Е, така е, трябва да се действа, защото веднъж се живее в крайна сметка. :)
GermanGirl
11-19-2012, 15:09
Бях чувала за любов от пръв поглед, но за любов от гипс досега не бях чувала..Евалата брато! :D Ми кво да ти кажа?..Излез с нея и ако тя е ок прави си го това дето пишеш, че искаш.
burlesque
11-22-2012, 11:43
Леле, какъв фетишист! :DDD
pozitiwen
11-22-2012, 13:46
Докато чета такива теми осъзнавам колко съм нормален.
beach.ch
11-22-2012, 19:47
Помоли я дали може да задържиш гипса след като свърши да го използва...
TROLLDADLOLCAKE
11-23-2012, 23:56
Всеки път , когато съм SAD , просто отварям тази тема , прочитам я отново и се разбивам от смях ! Оправя ми настроението отвсякъде ! :D :D
beach.ch
11-24-2012, 08:12
То не знаеш да плачеш ли да се смееш ли..
Lewskarche
11-24-2012, 21:02
Пич ... психолог ли , психиятър ли , ножа ли да си теглиш незнам ..
prosto_chovek
11-24-2012, 21:09
:D :D :D
добре, че момичето не е било с марли с лепенки на главата :D
The_real_one
11-25-2012, 11:25
The fuck did I just read :D
Много точно казано :D
Пич ... психолог ли , психиятър ли , ножа ли да си теглиш незнам ..
Ей сега започвам да точа ножа. Ама после да не ти тежа на съвестта, щото може да се наложи да ходиш на "психиятър".