.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Харесва ми, че тя е в гипс

Здравейте. Едно момиче, с което преди време съм излизал два три пъти, е със счупен крак. Нейна приятелка от нашия клас ми каза, че вървяла по улицата, защото тротоара бил разкопан, и една кола я помела.Решихме с приятели да отидем да я видим. Майка й не се зарадва като видя каква тумба сме се събрали, но ни пусна да влезем. Момичето се притесни, явно не и беше до гости. Още като видях гипсирания й крак сърцето ми се разтуптя и усетих, че се изчервявам. Гипсът беше подпрян на няколко възглавници, стигаше до средата на бедрото, а пръстите на крака й стърчаха навън. Гледката ми се стори страшно секси и се надървих. Притесних се, понеже си помислих, че някой може да види, че дънките ми са издути отпред. Чувствах се и кофти, та нали тя беше пострадала а аз все едно се радвах на това. А всъщност ми беше жал, че си е счупила крака, просто гипса я правеше да изглежда крехка и не знам, уязвима, а пръстите и дето стърчаха от гипса ми се виждаха адски секси, особено като ги размърдаше. А преди дори не я заглеждах много по краката. Не знам защо се получава така. Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно. След това, като се прибрах вкъщи, не спрях да мисля за гипсирания й крак, за сладките й пръстчета, показващи се над марлята отдолу. Чувствам се като обсебен. А по-рано не харесвах това момиче толкова. Сега ми се иска да съм непрестанно до нея, да се грижа за нея, да пипам гипса, да целувам пръстите й, да я гледам как ходи с патерици. Чувствам се като някакъв гадняр дето се кефи на нещастието на другите. Просто е объркващо и не знам какво да правя.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    леле човек, ти ме разби

Супер фен
    oh god ;x ти ок ли си

Мега фен Аватара на strawberry88
    Уау ! Нямам думи...ти си луд.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Фетиши всякакви :Д

Супер фен Аватара на djipsito
    Забавляваш ме! Наистина, някво сладко ми стана като четях темата. И съм сериозна, не искам да ти се подигравам.
    Тва верно не е нещо... обичайно, ама ми се струва интересно. Прави каквото ти дойде отвътре, ходи да я виждаш, занеси й нещо, грижи се за нея като искаш. Сладко е!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    айляче брааат...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Според мен е някак...мило <333

Всеки път щом си кажа, че вече няма какво да ме учуди и попадам на нещо такова

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Looks like a.. гипс фетиш.
    Welcome to the Jungle...

В първия момент си казах "ама тоя сериозно ли? " но после и на мен ми стана ... сладко.. всякаква хора има щом ти харесва бъди до нея

Някво мило е. А и е различно... почти всички си падат по жартиери и високи токове... а ти по гипс. Ходи и на гости по-често.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Очевидно си и хвърлил по-специален поглед. Ако съм на теб ще и купя букет цветя и бонбони след което право при нея без да и се натрапваш разбира се. Обади и се, няколко мили думи, дали е удобно... Дойде ми музата, ти си знаеш.

Мда мило е, че искаш да се грижиш за нея, но ще е малко гадно ако я зарежеш след като и махнат гипса

Голям фен Аватара на adoreher
    баси фетишите

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Според мен е някак...мило <333
    Мда. :д

Мега фен
    Damsel in distress ... ти си отвъд Супер Марио.

Мега фен Аватара на tori
    :д Звучи странно, но всъщност е сладко, както казаха горе. Успех.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Интересно всички, които казват "егати фетиша" какви са фетишисти те.. Аз лично подкрепям момчето.. какво да ти кажа - зарибявай мацката, ама гледай да не спреш, като махне гипса...

Другият вариант е да го правите в гипсово корито..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Всеки път щом си кажа, че вече няма какво да ме учуди и попадам на нещо такова
    Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Мда мило е, че искаш да се грижиш за нея, но ще е малко гадно ако я зарежеш след като и махнат гипса
    ХАААААААААААААААХАХАХАХАХ АХА! Страхотнооо.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Looks like a.. гипс фетиш.

Иначе и на мен ми се вижда някак сладко
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на shmatarok

На мен пък ми прилича на трол.
    'ма кой знае - хора всякакви.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Да разбирам те напълно приятел ... представи си я със счупен врат и шийна яка ... да ти прави орална любов ... :Д бона раота :Д
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    Да разбирам те напълно приятел ... представи си я със счупен врат и шийна яка ... да ти прави орална любов ... :Д бона раота :Д
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    Това, да си призная, ми прозвуча интересно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си