PDA

View Full Version : Изчервяване (help)

ChubbyBunny
10-17-2012, 12:46
Здравейте, имам един проблем още от доста ранна възраст и бих искала да ми дадете съвет как да подходя към него. Значи от както се помня бузите ми се изчервяват било то поради някаква причина или не. В повечето случаи след като се изморя предимно когато бягам, защото ходя сутрин и направо не съм за гледане в лицето като се прибера. Вчера примерно страшно много се изчервих, бях много топла, но далеч не ми беше горещо, не бях потна или нещо от сорта. Това ми скапва самочувствието по някакъв начин и искам да ми кажете поне как да мога да го прикрия, трябва ли да се мажа с някакви продукти или да слагам фон дьо тен и пудра ? Мерси предварително :)

strawberry88
10-17-2012, 20:13
Няма начин да се махне освен да го прикриеш с грим. :/

mirorforse
10-18-2012, 18:11
На мен даже ми се струва сладко това. Стига да не е прекалено силно изчервяване (цялото лице). Ако е само на бузите е сладурско :D

ChubbyBunny
10-19-2012, 16:51
Много хора ми казват така, но проблемът е, че попринцип кожата ми е много светла и като се изчервя и си личи прекалено много и става просто грозно :(

AmNesiA
10-21-2012, 07:29
Много хора ми казват така, но проблемът е, че попринцип кожата ми е много светла и като се изчервя и си личи прекалено много и става просто грозно :(

И аз съм така.. оправия няма. Попринцип това изчервяване, говори че сме много чувствителни, хахаха. Преди време в Космо бях чела, че по 10 секунди трябва да задържаш дъхът си и изчервяването ще отмине лека полека...

petinkataaa
10-21-2012, 09:58
ако изчервяването е на подходяща част-можеш само с руж,но ако е по целите бузи май само с фдт :)

strawberry88
10-21-2012, 12:43

И аз съм така.На много бяла кожа абсолютно всичко си личи от далече. :D :x

ChubbyBunny
10-22-2012, 18:49
Много си е кофти, все пак мерси за отзивите :)