PDA

View Full Version : Как да заговоря момичето което харесвам

simalara
10-18-2012, 11:20
Здравейте на скоро харесах едно момиче но не знам как да е заговоря не е от моето даскало. та така имам е в facebooka като приятел и сме се виждали в центъра но и думичка не сме си казва ли и тя сигурно не ме познава.. Целта ми е да е заговоря по някакъв начин че да и ГРАБНА вниманието но не знам как точно да се запозная с нея.. единствения начин е facebooka защото както казах е имам в приятели и е единствиня начин да контактувам с нея като за начало .... МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ

ЗАБРАВИХ СПОМЕНА И ДВАМАТА СМЕ НА 14г.

Dark_Heartbreaker
10-18-2012, 11:30
Имате ли общи приятели? По facebook ли сте се запознали? На колко години сте? Малко повече информация трябва!

Иначе: Ами, като я срещнеш в центъра, спираш я и питаш "Ти не си ли ....(името ѝ)? Май ти имам фейса.. Аз съм..(казваш си името)... И така. Не е чак толкова сложно. Ако пък имате общи приятели, излезте някъде в компания и тогава дори е по-лесно да я заговориш или някой приятел да ви запознае.

stefko1996
10-18-2012, 14:18
Отиваш при нея хващаш я по задника и и казваш кукло ае те водя на кафе а ? :Д

Illusion772
10-18-2012, 15:54
Пробвай да я заговориш с някаква шега , бих ти дал пример но си много по малък от мен не съм сигурен дали ще върви при вас. Просто се опитай да бъдеш креативен , а ако се притесняваш много пробвай с facebook чат .
Успех :)

mirorforse
10-18-2012, 16:15
Както каза Dark_Heartbreaker следващия път когато я видиш някъде, спри я и я заговори. Първо ще започнеш с фейса :Здравей, ти май си еди коя си от френд листата ми аз съм еди кой си... после можеш да я питаш дали иска някой път да се разкарате някъде заедно и примерно да и предложиш като се засечете във фейса да си пишете (за да не я задържаш в деня в който я видиш). По подобен начин се бях започнала с едно момче, което в последствие ми стана гадже (вече бивш) :D

Amore-Mio*
10-18-2012, 17:00
Вземи пиши грамотно, като за начало.

Иначе , да си се сещал за едно "Здравей" да кажеш/пишеш?

brkytheslayer
10-18-2012, 20:11
Само недей по facebook ,бъди уверен , момичетата харесват уверените.

Anonys
10-18-2012, 20:14
Say "HELOOOOOO, I AM LINZEY LOAN"

alphonsee
10-18-2012, 21:03
Сега ще ти споделя една тайна, която аз имах честта да науча по случайност, малко е налудничева, но пък работи, гарантирам ти, а и съм сигурен че не ти е минавала през ума, въпреки че тя е много проста. Само не искам след като се запознаете с момичето да разпространяваш тайната, мисля че е най-добре да си остане тук в един малък кръг от хора, за да не се злоупотребява с използуването и за по-нататък. Не е нещо свръх-сложно, и мисля че ще си способен да го направиш, обаче си има специфични инструкции и тънкости за които ще спомена по-долу. При мен винаги е действала със 100% успеваемост и не се съмнявам че ще се убедиш в това сам. Между другото забравих да спомена че този метод е универсален, тоест ще работи и при момичета -> момчета, виж, за еднополови отношения не съм го пробвал, но на теория трябва да има ефект.
Слушай сега внимателно, концентрирай се, искам да запомниш всичко, ако трябва и да го прочетеш няколко пъти.
Следващия път като се засечете с момичето на центъра, доближаваш я с нормална походка, поемаш си въздух, и и казваш "Здравей!".
А, и после да не забравиш да се върнеш за да ми благодариш! :)

TheBobqk
10-18-2012, 21:45
Отиваш при нея хващаш я по задника и и казваш кукло ае те водя на кафе а ? :Д

Пиши й "здравей" във фейсбук, подхвани някаква тема, покажи й, че се интересуваш от нея.

sexa_na_kompleksa
10-19-2012, 04:06
Следващият път като я видиш я заговори. И така няколко пъти. И чак тогава я покани на кафе. Аз, лично, най-вероятно бих отказала, ако някой дойде при мен да се запознае, и веднага ме покани на среща. Обаче ако дойде няколко пъти за неангажиращ разговор, и видя, че има интерес, защо не? : )
Ако има 405042 приятели във Фейсбук, и й пишеш, първо, надали ще ти отговори. И второ, надали ще се съгласи да излезе с теб, ще си помисли, че си поредния...
Ето и една тема как да започнеш разговор: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1279-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80
Успех! : )

Chacho
10-19-2012, 14:03
"Здрасти! Не се познаваме, но ми грабна вниманието с еди-какво-си и реших да ти пиша. Аз съм..."