View Full Version : Мнение ?
crazybebe
10-18-2012, 14:24
Здравейте ! Рядко пиша в такива сайтове , но съм много объркана ..
Става на въпрос за едно момче,което е от моето училище .. От миналата година ми привлече вниманието и чрез една приятелка разбрах как му е фейсбука и тн .. Преди около седмица му писах,писахме си доста и на следващия ден в училище ме поздрави и ми се усмихна .. Оттам всеки ден му пиша , той се интересува как съм,какво правя и т.н , всеки път,когато се засечем ми се усмихва и ме гледа сякаш иска нещо да ми каже , но сякаш няма смелост.И сме просто на усмивки и в чат . Странно е как в чата можем всичко да си кажем , а на живо и дума не обелваме .. Мислех днес да го заговоря , но в момента , в който тръгнах да го питам примерно 'какво става' дъха ми спря и просто не можах , не събрах смелост , а принципно не съм такава . Не съм човек,който се притеснява да общува и не съм срамежлива . Просто не знам какво ми става .. Наскоро си говорихме по gsm-a , но пак на живо-нищо .. А мен ме е страх да не би да му досаждам , защото всеки път аз му пиша първа и тн , даже му намекнах как се чувствам , но той отвърна ,че му е много приятно да си пише с мен .. Писали сме си адски много до сега и знаем много неща един за друг , но имам чувството,че така може да му загубя интереса (или вече да съм го загубила).
Какво мислите : пада ли си по мен и как мога да му задържа интереса , какво да направя ? :)
По мое скромно мнение спрямо написаното, това изглежда една много сладка хубава история с потенциал. Не е зле да излезете някъде, очевидно знаете нещичко един за друг. Просто го покани! ;) Дано си изиграете картите като хората. Успех! :)
пп. И да пишеш. Много ме заинтригува за продължението.
xXxPETYAxXx
10-18-2012, 15:42
Ами, щом не можеш да го заговориш на живо, защо не му пишеш и не го попиташ дали не му се излиза, а ако излезете вече ще се поотпуснеш да го заговориш. Е, може първите минути като излезете да се стъписаш пак, но после щеш не щеш ще се отпуснеш.
Ами, щом не можеш да го заговориш на живо, защо не му пишеш и не го попиташ дали не му се излиза, а ако излезете вече ще се поотпуснеш да го заговориш. Е, може първите минути като излезете да се стъписаш пак, но после щеш не щеш ще се отпуснеш.
+1
mirorforse
10-18-2012, 16:21
На каква възраст сте? Попринцип по-малките момчета дори да те харесват се срамуват и няма да ти го кажат(повечето). Покани го да излезете някъде след училище пък нещата сами ще си потръгнат :) Наистина това е една много сладка история с бъдеще :) Чакаме да чуем продължението.
Amore-Mio*
10-18-2012, 16:58
Събуди му интереса и на живо. Стига с тия чатове, а вземете да си поговорите и на четири очи. Няма от какво да се притесняваш - едно "здравей" би свършила работа. Но ако си седиш, чудиш и САМО му пишеш, надали ще събудиш каквито и да били интереси.
crazybebe
10-19-2012, 02:47
Благодаря ви за страхотните мнения ! Иначе , наскоро го попитах дали е свободен тези дни да излезем , той ми каза,че не е сигурен дали ще може , но ако можел щял да ми пише .. Е , явно той не е могъл , но да се надяваме , че ще се получи за някой друг път ..
Ще пиша следобед пак да кажа дали има нещо ново !! :)
Това е много сладка история, бебе :)
Като излезете (предполагам xD) просто хвани някоя тема как си го видяла да играе футбол примерно и е изглеждал много готин с екипа или нещо такова, абе да го накараш той да говори, а не само ти. Така ще завържете разговор и от тема на тема ще стигнете до нещо :D (If u know what I mean) :) Отпусни се, седни близо до него ако ще излизате на разходка някъде из парк, из града (въпреки че мен не ме кефи особено да ходя по улиците и това да е "среща"). Както написах по-горе, прави връзки между темите по които си говорите и така, примерно, че е играл футбол в училище, пък ти мразиш това училище и ще хванете съвсем друга тема : ))
П.С.: Аз не съм много по тези неща, но се опитвам да помогна :D
Edit: На колко години сте?
Dark_Heartbreaker
10-19-2012, 10:06
^~Cute~^ На живо е много по-лесно да пуснеш някоя усмивка, да се засмееш, да кимнеш, да погледнеш право в очите на човека срещу теб и там да видиш нещата, които той не изрича...Така че, зарежете тоя чат, в училище - по едно "Здравей" няма да ви убие, по някоя и друга усмивка, като имате добри оценки на някой тест, казваш "Дай пет!" и хоп...ръцете ви вече са се докоснали :D :D :D Момчето може да е срамежливо и да не бърза да показва чувствата си, ако ги има, за да не те изплаши ;) Погледни го и от тази гледна точка. А и е по-добре първо да изградите доверие, приятелство и чак тогава връзка. Е,все пак гледай да не попаднеш в friendzone, но едва ли... И двамата ви се струвате влюбени и ужасно сладки!!! Успех и пиши какво е станало!!! :) :) :)
crazybebe
10-20-2012, 06:55
Разбрахме се , че ще се видим утре , но още не е напълно сигурно .. Ще пиша довечера да кажа дали ще се видим :*
Разбрахме се , че ще се видим утре , но още не е напълно сигурно .. Ще пиша довечера да кажа дали ще се видим :*
Така и не каза на колко години е той, и на колко си ти, нещо срам ли те е от възрастта ти или...? :D
watergirlblue
10-20-2012, 07:14
наистина идеята за среща е много добра...В фейсбук скоро видях една картинка с две зайчета.Едно то казва: Мисля, че фейсбук убива смислената комуникация, а другото отвръща: LIKE...смисъл, хубаво е наистина да си поговорите наживо, а не в чата..Нищо чудно не в чата си пишете толкова много а наживо не обелвате дума..няма как да се сближите само през компютъра..:) успех!
crazybebe
10-20-2012, 08:36
Така и не каза на колко години е той, и на колко си ти, нещо срам ли те е от възрастта ти или...? :D
Не ме е срам , просто всеки път забравям да го спомена
Иначе аз съм на 15 той е на почти 17 ;D
Не ме е срам , просто всеки път забравям да го спомена
Иначе аз съм на 15 той е на почти 17 ;D
Ееми супер :) Значи не сте 'лапетии, та да сте на едно "здравей и здрасти" и това е. Щом е на (почти :D ) 17 значи има надежда да е доста по-свестен от някой на твоята възраст. 90%
МензиснатаМери (не ме питай защо го пиша)
heartshapedbox
10-20-2012, 10:04
Много сладка история :)
ACrimeNovelist
10-20-2012, 10:13
Струва ми се, че си го вкарала в приятелската зона, а изкарването оттам е свръх-трудно.
Според мен е най-уместно да му покажеш, че те привлича физически, но без да му казваш веднага какво изпитваш. Признаването на чувствата ти може да провали приятелството ви, но хващането на ръката и прегръщането за рамото може да се приеме като недоразумение. Ако щом започнеш да го прегръщаш приятелски, той върне ръката ти ... Е, оставате си приятели.
Успех!
Струва ми се, че си го вкарала в приятелската зона
Чудесно! Сега колко да ти пишем по "Женска психика" ?
Т'ва за приятелската зона е мега тъпо изказване. Ако беше в тази зона, щеше спокойно да я заговаря в училище и нещата щяха да са доста по - различни.
Авторке, давай смело и безотговорно! Ако наистина се случи да му досадиш в даден момент, вярвай ми, че ще си първата, която да го забележи, а аз не смятам, че изобщо съществува вероятност да е така. Малко по - настъпателно, излезте си като бели хора и всичко ще си тръгне по нормалния ред на нещата.
излезте си като бели хора и всичко ще си тръгне по нормалния ред на нещата.
Ндаа, ако излезат като черни, к'во трябва да правят :D
"Нищо от това нямаше да се случи, ако ние бяхме бели!"
"Нищо от това нямаше да се случи, ако ние бяхме бели!"
Кой шит си гледала?
пардон, филм.
http://dreal.net/wiki/images/7/74/Rituala_na_krastawicata.jpg
Ей, глист, ти не спиш ли, бе, момко ? Айде в кревата, че Иванчо като ти звънне след час-два да играете криеница с путките в квартала ще има да се озърташ като негър в минно поле.
Като излезете (предполагам xD) просто хвани някоя тема как си го видяла да играе футбол примерно и е изглеждал много готин с екипа или нещо такова, абе да го накараш той да говори, а не само ти. Така ще завържете разговор и от тема на тема ще стигнете до нещо (If u know what I mean)
Ти така ли сваляш момченца ?
Ти така ли сваляш момченца ?
Не, вчера от тебе гледах :?
Добре ми се получи. Наденах ти го в крайна сметка. Поне си научил нещо. Като минеш към светлата страна (тъй, де - активната) тамън ще знаеш какво да правиш.
Добре ми се получи. Наденах ти го в крайна сметка. Поне си научил нещо. Като минеш към светлата страна (тъй, де - активната) тамън ще знаеш какво да правиш.
Еми да, ти щото си пасивен :D
Уф...доскуча ми. Ще ме извиняваш за неадекватното поведение.
Исках само да ти кажа, че се чувствам морално задължен да те уведомя, че аз съм твоят баща.
juj4elinka
10-21-2012, 08:46
Ех, авторке кога и моите истории бяха като твоите... :D Късмет! :)
Уф...доскуча ми. Ще ме извиняваш за неадекватното поведение.
Исках само да ти кажа, че се чувствам морално задължен да те уведомя, че аз съм твоят баща.
Вйерно ли ве? Начи не съм се метнал на тебе, толко УБАФ...
alphonsee
10-21-2012, 09:38
Ей, путки майни, оспамихте темата на момичето.
Иначе щом е толкова безинициативен значи или те харесва много, или няма интерес изобщо. Но според мен ако имаше липса на интерес от негова страна до сега щеше да си я усетила, пък и щом се е съгласил да излезете, нещата ми клонят към първият вариант, ама дано съм прав :)
Ей, путки майни, оспамихте темата на момичето.
После аз съм трола
crazybebe
10-21-2012, 12:41
Благодаря ви за мненията и ви моля да прекратите спама !
С него се разбрахме да му звънна днес и да видим дали ще сме свободни и двамата , та след малко ще му звънна !
Довечера ще пиша да кажа какво е станало :*
SHPAIdURmeN
10-21-2012, 17:52
ММмного сладка историйка мм с лек вкус на ягода. :D
crazybebe
10-22-2012, 11:33
Може би няма да се получи , щяхме да се видим вчера , но той ми каза,че ще е с още некви негови приятели и ще е адски далече от моя квартал и просто аз докато отида , щеше да стане време да се връщам .. и си викам няма да му правя евалата и да му търча след гъза , само защото на него там му е удобно .. просто не се беше съобразил .. много тъпо постъпи , вярно ,че ме покани да отида там , но можеше да се съобрази поне малко ..
Какво да правя ? Да се откажа ли ? Има ли смисъл да се занимавам с него , като виждам , явно няма достатъчно голямо желание да се видим .. Ако ме харесва , може би щеше да стоят по друг начин нещата .. Вие как мислите ?
TrollWare
10-22-2012, 12:40
Real Life > Virtual Life тфа е ключа.
alphonsee
10-22-2012, 16:07
Може би няма да се получи , щяхме да се видим вчера , но той ми каза,че ще е с още некви негови приятели и ще е адски далече от моя квартал и просто аз докато отида , щеше да стане време да се връщам .. и си викам няма да му правя евалата и да му търча след гъза , само защото на него там му е удобно .. просто не се беше съобразил .. много тъпо постъпи , вярно ,че ме покани да отида там , но можеше да се съобрази поне малко ..
Какво да правя ? Да се откажа ли ? Има ли смисъл да се занимавам с него , като виждам , явно няма достатъчно голямо желание да се видим .. Ако ме харесва , може би щеше да стоят по друг начин нещата .. Вие как мислите ?
Раздавай го малко по-спокойно от тук нататък. По-неохотно. Reluctant. Ако те потърси - ок, ако ли не, той губи. Хубаво си направила че не си му играла по свирката, евала! :)
damn :lol: Той тоя ше излезе голям тъпанар :D sorry
crazybebe
10-23-2012, 13:10
Видях го днес .. Направих се ,че не го отразявам , но той ме извика като каза " ейй " и аз се обърнах , той ми се усмихна и ме пита ' какво става ' , отг. му "нищо " и си продължих напред ..
Странен ми е ...
Видях го днес .. Направих се ,че не го отразявам , но той ме извика като каза " ейй " и аз се обърнах , той ми се усмихна и ме пита ' какво става ' , отг. му "нищо " и си продължих напред ..
Странен ми е ...
Всички момчета/мъже сме различни индивиди :D Виж дали излиза с други момичета, (а щом му имаш фейсбука може и в нета ;д) трябва да си сигурна, че ти не си му в графа "приятели", щото влезеш ли там..
Има и друг вариант, просто да те използва, но не вярвам да е чак такъв смешник....
Ок, аз съм до тука. Направих някакви опити да ти помогна, (колежките) също : )
GL & HF
crazybebe
10-24-2012, 03:06
Благодаря много ! :)
Иначе вчера ми звънна , но се оказа,че бил объркал номера ... интересно .. :)
Благодаря много ! :)
Иначе вчера ми звънна , но се оказа,че бил объркал номера ... интересно .. :)
Хаха, това е интересно :D Как пък точно с твоят ще обърка друг xD
crazybebe
10-25-2012, 16:11
Е не знам ... ще видим какво ще стане ... решила съм,че тия дни ще го отбягвам ...... :)
crazybebe
11-10-2012, 13:55
Той вчера ми эвъня да ме чуе ;dd може и да се получат нещата ....