Влез

View Full Version : За или Против мъжете с косми ...

Страници : 1 [2]

FuCKkK13
11-02-2012, 14:55
Не не ,че приятеля Й не си ги махал по интимните части даже никъде де :D А момичето беше страшно красиво ,а приятеля й мазната бараба ..
това че не ги маха не го прави такъв ... може човека да няма много примерно и да ги поддържа къси ... развийте си мозъците.... това не се свежда само до има косми - противен,не поддържа добра хигиена и т.н.

нда.. ''широко скроени хора ''

JoLLiE92
11-02-2012, 14:55
А мен не можеш да ме убедиш, че тоя, който обяснява че това точно му пречело на мъжествеността е мъжкар и че не е комплексар. :)

FuCKkK13
11-02-2012, 14:56
НЕ можеш да ме убедиш, че един мъжкар, ще си маха космите по краката и ръцете.

спри да се занимаваш с тесногръди хора щото няма да се разберете.. по добре седни и говори на някоя плюшена играчка - може повече да те разбере

FuCKkK13
11-02-2012, 14:58
А мен не можеш да ме убедиш, че тоя, който обяснява че това точно му пречело на мъжествеността е мъжкар и че не е комплексар. :)

по принцип тия хора са се приели с косми - така както са се родили.. не знам кое му е комплексарското

JoLLiE92
11-02-2012, 14:59
Тесногръда съм, защото казах, че не държа да е като бебешко дупенце, а само някакво елементарно ниво на хигиена? Просто да не си заплитам пръстите в космите му ! Или вие сте тесногръди, че определяте степента на мъжественост само по едни косми и по нищо друго?

ShtrudeL
11-02-2012, 15:03

Не твърдя такова нещо просто, защото няма да изпита нужда да си махне космите на краката и ръцете, за да стига до такива мисли. х)

JoLLiE92
11-02-2012, 15:07
ShtrudeL, ти твърдиш, че мъж без косми е гей. Аз твърдя, че мъж , който е на това мнение, не е мъжествен по много други параграфи и се опитва да се оправдае с едните косми и да се бие в косматите гърди с мъжествеността си.
Разбираш ли, не ми пречи изказването "аз няма да си махам космите". Дразни ме изказването "няма да си махам космите, ЩОТО СЪМ МЪЖ!" Имаш ли нужда от демонстрации на мъжественост, явно се съмняваш в нея.

ShtrudeL
11-02-2012, 15:08
Или вие сте тесногръди, че определяте степента на мъжественост само по едни косми и по нищо друго?

я пак? Къде сме казали, че само по това го определяме и по нищо друго?
Аз казах, че това е едно от многото неща.
И стига с тая хигиена. Може да си по-гладък и от жена, ама ако не си се къпал 1 седмица кусур, че си си обръснал каквото и да е.
Не казвам, че трябва да ходят като горили, ако са суууууупер обрасли, но не е яко да видиш бръснати мъжки крака или ръце.

Днес видях мъж, на който цялото му тяло (гръб/гърди/ръце) беше в косми, ама много и си беше грозно, но има момчета, които си имат съвсем нормално окосмяване и пак се епилират.

klimatronik
11-02-2012, 15:09
oo znachi lek vuobshte ne si ma razbral , prosto ti kazvam , che predpochitat bez kosmi

drugoto koeto e nai-vajno, nemoje da si izcepen korav , i da imam kosmi na rakata ili na kraka , koito da mi zagrozqvat tattoosa , tva e prosto dosta zle

Пхахахахахаа

FuCKkK13
11-02-2012, 15:09
Тесногръда съм, защото казах, че не държа да е като бебешко дупенце, а само някакво елементарно ниво на хигиена? Просто да не си заплитам пръстите в космите му ! Или вие сте тесногръди, че определяте степента на мъжественост само по едни косми и по нищо друго?

1 казах че това е част и слага минусче за мен ... така че не говори неподготвена .. 2и да има косми не означава да ти се заплитат.. ако не сте чували космите растат до определена дължина и след това спират.. от което следва че на някой хора космите може да са не повече от 1 см,а в 1 см не виждам как ще си заплиташ ръцете 3 интимните зони да,но другото няма общо с хигиената ако си нормален човек и си взимаш душ сутрин и вечер и използваш дезодорант примерно...

ShtrudeL
11-02-2012, 15:11
ShtrudeL, ти твърдиш, че мъж без косми е гей. Аз твърдя, че мъж , който е на това мнение, не е мъжествен по много други параграфи и се опитва да се оправдае с едните косми и да се бие в косматите гърди с мъжествеността си.
Разбираш ли, не ми пречи изказването "аз няма да си махам космите". Дразни ме изказването "няма да си махам космите, ЩОТО СЪМ МЪЖ!" Имаш ли нужда от демонстрации на мъжественост, явно се съмняваш в нея.

човеееек, супер много изменяш нещата. Никъде не съм казала, че е гей. Да се цитирам ли?
И за каква демонстрация говориш? Ти не демонстрираш ли по някакъв начин, че си жена? Не си ли правиш прически, не се ли гримираш, това не е ли демонстрация? По тая логика ако се гримираш, значи ли, че се съмняваш в естествената си женска красота?

JoLLiE92
11-02-2012, 15:12
На мен ми харесват обезкосмените крака. Не ми е яко да ги видя рунтави. Въпрос на личен вкус. Както казах и обичам да целувам мъжа до себе си по тялото и ще ми е супер гнусно ако има косми по зърната на гърдите например.
А за хигиената - той ако се поддържа няма да се остави некъпан.

ShtrudeL
11-02-2012, 15:14
На мен ми харесват обезкосмените крака. Не ми е яко да ги видя рунтави. Въпрос на личен вкус. Както казах и обичам да целувам мъжа до себе си по тялото и ще ми е супер гнусно ако има косми по зърната на гърдите например.
А за хигиената - той ако се поддържа няма да се остави некъпан.

Върви целувай крака тогава. ^^
Аз обичм като се гушнем да ми е мекичко и да усещам мъжленце до себе си. ^^
Ти представяш ли си да си вплетеш крачетата в едни наболи (защото определено винаги ще са такива, освен ако не си прави кола маска, което вече е гейско) мъжки крака?!

JoLLiE92
11-02-2012, 15:15
човеееек, супер много изменяш нещата. Никъде не съм казала, че е гей. Да се цитирам ли?
И за каква демонстрация говориш? Ти не демонстрираш ли по някакъв начин, че си жена? Не си ли правиш прически, не се ли гримираш, това не е ли демонстрация? По тая логика ако се гримираш, значи ли, че се съмняваш в естествената си женска красота?
под "гей" исках с една дума да кажа "не-достатъчно-мъжествен"
Аз се гримирам в нормални граници. Ако си сложа маска от фон-дьо-тен, перука, изкуствени мигли, 15 см токчета и ходя така всеки ден това е демонстрация на ниско самочувствие за мен. На това, че не се чувствам достатъчно жена и имам нужда да го демонстрирам по други начини, та да не се обърка някой. За мен такава е логиката с мъжете и прекаленото окосмяване.

Аз казвам, че косми/без косми е въпрос на вкус и всеки има лично мнение по въпроса. Но да ми свързвате наличието или липсата на косми с мъжествеността - не.

DragonLady
11-02-2012, 15:42
Мъж с бръснати ръце, крака и тн. за мен е педерастия. Нормално е под мишниците, интимната зона и разбира се брадата.

klimatronik
11-02-2012, 15:44
щрудел няма ли вече да заключиш тази изкосмена тема :D
едно и също

ShtrudeL
11-02-2012, 15:46
и разбира се брадата.

http://media.tumblr.com/tumblr_llqjfjFiyb1qze5yq.gif

JoLLiE92
11-02-2012, 15:49
Аз пък харесвам косми по брадата :cool:

klimatronik
11-02-2012, 16:04
Аз пък харесвам косми по брадата :cool:

поздрав https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQXm1bazA38gwfLUnZT1jwxqGFkXsSef 7f4hrYbu2g0gfQ4e8_KVA

JoLLiE92
11-02-2012, 16:05
В нормални граници. :D Къв е то таралеж ;д

Irti
11-02-2012, 19:42
Когато Бог ти е дал нещо - не се опитвай да го променяш.

Да ви еба в гейтаците. До един!

greenblood
11-02-2012, 22:09

+111111111

NambyPamby
11-02-2012, 22:28
Не харесвам епилирани отвсякъде мъже. Както и такива с прекалено мускулести тела. На картинка - как да е, ама на живо почвам да се чудя откога правят толкова големи кукли Кен. Не ми е естетично, не ми е реално, не ме кефи, не ме възбужда.
Все тая кой какво ще прави, да си кажа, честно. Била съм с мъж, който си махаше, освен на общоприетите места, космите и на гърдите. И на ръцете. И на краката. Май само брадата, миглите и веждите си беше оставил. Ами, неестествено си ми беше. Не ме разбирайте погрешно, и аз не обичам някакви рунтави косми, пръснали се като бурени на голяма територия площ, ама и другата крайност не ми харесва хич.

ToNkaTa56
11-03-2012, 07:57
Аз спортувам от 7 години и от доста време си махам космите по краката,корема,гърдите...по ади простата причина че когато косъма се напои с пот той мирише колкото и да се миеш ;) на ръцете все още не си ги махам но и това ще стане като си направя татус :) кой каквото иска да ми спори за мен това е един вид хигиена,вие космати глупаци колкото и да ни наричате гейове ще си останете комплексари

Sladursambeeee
11-03-2012, 19:54
Така здравейте (15 годишно момче пише) значи приказвам и за жените на лицето да космите нормално да се махат момичето не обича да и боде докато се целувата или нещо такова но има и момичета който предпочитат косми по лицето. На гърдите не на мен вече ми избивът на ръцете НЕ краката НЕ единственото място където си ги махам е долу но без тестесите разбирасе трябва да има някакво покритие на тестесите само там се махат според мен все пак трябва както млади така и по възрастни мъже да се покаже че не сме педалчета.......... но всеки може да си каже мнението всеки мисли различно......и пластичните операции НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ просто забравете това са пълни глупости и педерастии само хора стегнете са малко мъжката. Аре ако има нещо да допалните допълвайте......

JoLLiE92
11-03-2012, 19:58
Така здравейте (15 годишно момче пише) значи приказвам и за жените на лицето да космите нормално да се махат момичето не обича да и боде докато се целувата или нещо такова но има и момичета който предпочитат косми по лицето. На гърдите не на мен вече ми избивът на ръцете НЕ краката НЕ единственото място където си ги махам е долу но без тестесите разбирасе трябва да има някакво покритие на тестесите само там се махат според мен все пак трябва както млади така и по възрастни мъже да се покаже че не сме педалчета.......... но всеки може да си каже мнението всеки мисли различно......и пластичните операции НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ просто забравете това са пълни глупости и педерастии само хора стегнете са малко мъжката. Аре ако има нещо да допалните допълвайте......
космати топки, а ;д

Positive_SouL
11-03-2012, 21:34
Аз пък съм много космат.
Случвало ми се е да ми намекнат по някакъв начин че съм космат това какво означава? -че съм много мъжествен или че съм много грозен

ValLoveYa
11-04-2012, 12:02
Мъж с бръснати ръце, крака и тн. за мен е педерастия. Нормално е под мишниците, интимната зона и разбира се брадата.

+

onlygiirl
11-04-2012, 15:01
И за и против,зависи.Ся тъпо ще е някакъв,да има толкова косми на краката и ръцете,че да му прикриват цялата кожа и да се завиват на къдрици направо :D И за интимната част съм против,тъпо ще е целия да е като гора отдолу.И мишниците пак против.Абе общо взето съм против !

krasiveli
11-04-2012, 17:24
Аз съм против, но който иска - да си ги маха, негов си избор.

bitchwolf
11-04-2012, 20:02
ръцете и краката да ги правят к'вото щат, ама интим, мишници, бради и мустаци да не са обръснати не понасям..

Anonys
11-04-2012, 20:05

То не е ли мъж да усетят, пък на!

stambelan
11-07-2012, 01:04
Само няма да говорите за брадата.

JoLLiE92
11-07-2012, 03:32
Само няма да говорите за брадата.
брадата е секси, стига да не е христоботевска :cool:

inatchiika
11-07-2012, 10:54
За космите по ръцете и краката....... Не е нормално мъжът да е по обезкосмен от жената :)

JoLLiE92
11-09-2012, 17:20
Моя приятелка познава едни италианци, които живеят в България. Момчетата са изключително секси и всяко момиче в града им ги гледа влюбено, а те са поддържани и през ума не може да им мине, че ако се обезкосмяват , значи са гейове. Това си е чисто българско даже пернишко качество.

stambelan
11-09-2012, 17:48
http://i1244.photobucket.com/albums/gg577/EmilNB/DVCI1826.jpg

FasterBeach
11-09-2012, 18:27
http://i1244.photobucket.com/albums/gg577/EmilNB/DVCI1826.jpg
+

Anonys
11-09-2012, 18:39
^ +

irenka_96
11-09-2012, 19:10