Влез

View Full Version : За или Против мъжете с косми ...

Страници : [1] 2

PeDoBeR
10-21-2012, 15:00
За или Против мъжете с косми, по ръцете и краката. (моето мнение е че сега е модерно да си геи. Като вида такива индивиди без косми на краката или ръцете.Веднага ми идва идеята геи, да не говорим че познавам момчета на 14 години от малки си ги махат) Лично аз никога не бих си ги махнал космите от краката или ръцете дори и за някоя п*тка

mlakniwe
10-21-2012, 15:09
Навсякъде по света е нормално да ходиш космат, само в БГ е възприето, че НЕ е нормално, особено сред тийновете

TrollWare
10-21-2012, 15:12
Че па бръснато е по удобно

PeDoBeR
10-21-2012, 15:21
Каква е разликата между жената и мъжа? (мъжа има косми по ръцете и краката а момичетата ги нямат ти какво си TrollWare жена мъж или междо 2 :D :D :D )

strawberry88
10-21-2012, 15:25
Аз съм 'за' мъжете с косми (на кpаката и pъцете). 8-)

xoxi
10-21-2012, 15:25
Това си е личен избор.
На мен лично ми става гнусно като видя как лятото на някои момчета им лъщят краката на слънцето. Не искам и да си представям на допир колко ще е ужасно.

Kapi90
10-21-2012, 15:27
Защо да е ужасно ?? Защо момичетата могат да го правят,момчетата не ?

PeDoBeR
10-21-2012, 15:30

По тази твоя логика мъжете правят секс с момичетата в ануса защо и мъжете да не ги ебат в ануса ????? (оххх писнало ми е от геиски изказвания )

Kapi90
10-21-2012, 15:33
Значи доста голям процент от момичетата не дават в ануса,както си има и момчета с различна сексуална ориентация които го позволяват. Но защо някой ще го обиждат ,че е женствен,гей и т.н за това,че просто се поддържа ? Добре кажи ми защо момичетата си махат космите по ръце,крака и т.н ??

SisiStrange
10-21-2012, 15:39
Не знам дали е гейско или не, но на мен не ми харесва да няма косми. Не е въпросът в самата им липса, а в това, че гаджето ми би хванало розов епилатор и би седнало да си оглежда краката къде е останало косъмче. Изглежда смешно и немъжествено.

От жените се очаква да са нежни, ефирни и гладки на докосване, с хубава кожа. Затова се епилират. За мъже тези качества могат да бъдат дори обидни.

FuCKkK13
10-21-2012, 15:40

щото там е разликата... като чуеш момиче трябва да се сещаш за нежност,гладка и мека кожа и т.н. а като чуеш момче едва ли за това се сещаш.. а и да... не искам краката на приятеля ми да са по гладки от моите ;) .. и изказването ти прозвуча странно - ако ме разбираш :lol:

PeDoBeR
10-21-2012, 15:41
Значи доста голям процент от момичетата не дават в ануса,както си има и момчета с различна сексуална ориентация които го позволяват. Но защо някой ще го обиждат ,че е женствен,гей и т.н за това,че просто се поддържа ? Добре кажи ми защо момичетата си махат космите по ръце,крака и т.н ??

Еми проста логика те са момичета. Ти казваш че се подържаш за мен това е геиско (разбирам за махането на космите около хуя на момичета им е гадно също и на нас разбира се. Но просто за мен тези които си махат космите от ръцете са гейове и няма как да ме обидиш че не са такива)

mlakniwe
10-21-2012, 15:43
ако не си бръснеш краката и ръцете, значи, излиза че не се поддържаш -защо през 90-те никой не си е бръснал краката??? Значи тогава всички са били с лоша хигиена, неподдържани и тнт-аз разбирам съвсем други неща под поддържане

Alchemist
10-21-2012, 15:45

Жените трябва да са нежни, това ги прави по привлекателни. Никой не иска да пипа крака на приятелката си и да се оплита в косми.
Въпроса е защо the fuck някои мъж би искал да има женски крака, да не мислиш че момичетата като видят крак на момче си мислят 'леле колко е нежен, прилича на моя крак, искам да го докосна'. Тва не е поддържане бро, тва е да си пълен гей.

sexblqn
10-21-2012, 15:46
На мен лично ми е супер гадно като видя мъж без косми, изглежда ми като плужек. Относно дали е гейско или не- всеки има право на личен избор и това няма нищо общо с поддържания мъж поне според мен. Той ако не се е къпал 3 дни или не си е измил зъбите сутринта дреме ми на мен , че си е обръснал краката.......... Да не говорим колко е гадно ако се изпусня положението и тия косми започнат да порастват и не ги махне пак на време- отврат.

Kapi90
10-21-2012, 15:47
Ама не е гейско ,а ако краката на приятеля ти са по гладки от твоите ,кофти за теб ! Защо и момчетата да не се поддържат аз не мисля,това че съм си махнал космите по краката и ръцете ,ме прави по малко мъж от някой който ги има ;)

FuCKkK13
10-21-2012, 15:51
Ама не е гейско ,а ако краката на приятеля ти са по гладки от твоите ,кофти за теб ! Защо и момчетата да не се поддържат аз не мисля,това че съм си махнал космите по краката и ръцете ,ме прави по малко мъж от някой който ги има ;)

:lol: не разбра даже и това,което ти казах :lol: . се тая...ходете си с мекото излъчване и някой от мъжки пол може да дойде да ви попита дали ще излезете с него с намигане + въпрос дали имаш дъвка :lol:

edit: това е една от чертите които изразяват мъжественост.. сам реши дали да ти върви на - тая мъжественост

PeDoBeR
10-21-2012, 15:52

Твой те деца ще имат 2 майки :D :D :D :D :D :D

Alchemist

Бас че няква малка непълнолетна пикла ти ги е вкарала тия глупости в главата. И на ръцете?? Ахахсх

mimsssssss
На мен лично ми е супер гадно като видя мъж без косми, изглежда ми като плужек. Относно дали е гейско или не- всеки има право на личен избор и това няма нищо общо с поддържания мъж поне според мен. Той ако не се е къпал 3 дни или не си е измил зъбите сутринта дреме ми на мен , че си е обръснал краката.......... Да не говорим колко е гадно ако се изпусня положението и тия косми започнат да порастват и не ги махне пак на време- отврат.

Подкрепям.
Направо си е гадно като видя мъж без косми. По едно време много ми се набиваше в очите и оскубаните вежди, ама от ония най-тънките, че и с чупка. Сега вече май нямам проблем, стига мъжа до мен да не изпада в тия крайности с космите. Пък другите да си се обезкосмяват като искат, тяхна воля. Ама да, гадничко е мъж без косми на ръцете и краката.

FuCKkK13
10-21-2012, 15:53
а да.. то вече и скубането на вежди при мъжете се води ''поддръжка'' - след 10 години сигурно и поличките ще са поддръжка - проветряване

mimsssssss
10-21-2012, 15:53

Подкрепям.
Направо си е гадно като видя мъж без косми. По едно време много ми се набиваше в очите и оскубаните вежди, ама от ония най-тънките, че и с чупка. Сега вече май нямам проблем, стига мъжа до мен да не изпада в тия крайности с космите. Пък другите да си се обезкосмяват като искат, тяхна воля. Ама да, гадничко е мъж без косми на ръцете и краката.

Kapi90
10-21-2012, 15:56
xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя :) Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни ;) Това си е избор определено не е гейско !!

PeDoBeR
10-21-2012, 15:59
xaxa значи е по добре с някой космясъл тип ? По гърдите, по краката виж това за ръцете е друго да ,аз си имам определени причини поради което го правя :) Краката отивам лятото на море примерно и да седнеш до някакъв космясъл тип ,не мисля ,че е приятно ,да е като Чубака. А това никоя "непълнолетна пикла" не ми ги е вкарала в главата тези неща !! Не излизам с непълнолетни ;) Това си е избор определено не е гейско !!

Момче няма 1 момиче което да е писало тука и да харесва такива като теб :D :D :D :D

FuCKkK13
10-21-2012, 16:01
какво значи ''космясъл тип'' бе човек ? не говорим за крайности, а за нормално окосмен мъж ... да ти имам и мисленето.. ок. .ходи си с гладките краченца ама на плажа не се навеждай някой също като теб епилиран тип да не вземе да си те хареса

Alchemist
10-21-2012, 16:01

В крайна сметка всеки си има право на избор, обаче ми е много интересно - защо и на ръцете?

FuCKkK13
10-21-2012, 16:02
Момче няма 1 момиче което да е писало тука и да харесва такива като теб :D :D :D :D
взе ми буквите от клавиатурата.. и той все пак продължава да си твърди неговото

PeDoBeR
10-21-2012, 16:05
взе ми буквите от клавиатурата.. и той все пак продължава да си твърди неговото

Момиче винаги трябва да има с някои да се спори :D

FuCKkK13
10-21-2012, 16:06
Момиче винаги трябва да има с някои да се спори :D

е да ама да беше някой интелигентен спор..

ние спорим за косми :lol:

SisiStrange
10-21-2012, 16:06
Големия прас, ако е "космясъл". Не би ми пречило, ако си има добра хигиена. Би ми било неприятно, ако е с една вежда. Това, обаче, не значи да си ги оформя в нежни, тънки лентички. И мустаците са ми противни, примерно. Останалото ми се вижда съвсем нормално да си седи.
Не знам дали е символ на мъжественост толкова, колкото самия процес как е застанал и си поскубва косъмчета ми е смешен.

Kapi90
10-21-2012, 16:16
За другите нямам представа защо си махат космите по ръцете аз имам проблем ,затова трябва ;) Хаха да ще ме хареса някой защото съм си махнал космите на краката примерно това е тъпа логика ;]] Ами добре на теб не ти пречи всеки си има различно мислене ,за мен е гадно да има косми по краката лятото е гнусно ,мразя косми ;) Това не ме прави гей или женствен !!!!!!

PeDoBeR
10-21-2012, 16:21
За другите нямам представа защо си махат космите по ръцете аз имам проблем ,затова трябва ;) Хаха да ще ме хареса някой защото съм си махнал космите на краката примерно това е тъпа логика ;]] Ами добре на теб не ти пречи всеки си има различно мислене ,за мен е гадно да има косми по краката лятото е гнусно ,мразя косми ;) Това не ме прави гей или женствен !!!!!!

Момче момичетата ти казват че не нормално за тях ти пак същото (има 1 индивид дето е от СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС дето и веждите си оформя заради него направих тази тема да го направя на нищо този геи )

mlakniwe
10-21-2012, 16:23
Къв е тоя проблем, при който се налага да си махаш космите на ръцете, сподели, че ми е интересно

Kapi90
10-21-2012, 16:26
Pedober за веждите вече ДА ! Да си го оформиш до толкова колкото да не ти е 1 и да не си като Вежди Рашидов съм съгласен,ама вече да са ти тънки и с чупки ,не го харесвам това.Аз лично само лятото си махам космите по краката защото ми е неудобно да ходя по къси гащи или по шорти и да имам косми не ми харесва !! Ами аз съм преценил да си ги махам не е заради проблема ми ,но просто ми е по-добре имам (хаха това ще прозвучи гейско ! ) нежна кожа и ми се налага да се мажа по ръцете с определени кремове и с космите не се получава приятно с даден крем :)

GiveMeLove
10-21-2012, 16:30
Братле, тъп си и темата ти е тъпа.. К'во да говорим повече.. :)

Ако незнаеш 90% от спортистите са обезкосмени - да не би да са гейши? :)

Ако се чувстваш голям мъжкар с косми по ръцете и краката какво да говорим повече...

PeDoBeR
10-21-2012, 16:33

Ако се чувстваш голям мъжкар с косми по ръцете и краката какво да говорим повече...
Еми за мен ти си геи какво да говорим повече (до сега и момичета се изказаха и защо )

GiveMeLove
10-21-2012, 16:36
Еми за мен ти си геи какво да говорим повече (до сега и момичета се изказаха и защо )
Еми за мен и ти си прост и ограничен селянин, ама то на вас ви е простено...

mlakniwe
10-21-2012, 16:37
"Мале имам нежна кожа и тряя да се мажа с кремчета, но преди това трябва да си обръсна ръчичките, но и без тва съм тръгнал тряя да си обръсна и крачетата, щото ме Исрам да ходя по улицата и хората да ме гледат, но и без тва съм тръгнал дай да си обръсна и дупито, че да има няква завършеност, пък ако си опрая и веждичките малко няма да е зле"

Просто ми се иска да бях роден през 70те щото сега всичко е сбъркано

PeDoBeR
10-21-2012, 16:38

Момче ти си оформяш веждите имаш обица на ухото бръсниш си ръцете и краката не си геи ааа ??? :D :D :D :D :D :D :D

FuCKkK13
10-21-2012, 16:38

не е първата такава тема така че си трай ! а примера със спортистите няма да го коментирам :lol: btw. видях ти снимките и без да се обиждаш - лека прилика с ония.... азис...

FuCKkK13
10-21-2012, 16:41

що да е селянин бе ? щото не посещава редовно козметичката :lol: а за ограниченото мислене и дума да не си казал щото половината форум ти знае изцепките.. извинявай,но щом аз съм по малка от теб и ми направи впечатление елементарното ти държание смятай какво мислят примерно хората на твоята възраст

GiveMeLove
10-21-2012, 16:41
Я метнете и двамката по една снимка де.. :D

Мъжкаря и мацката с подпис:
sTilL Don'T GivE a FucKkK
EMINEM
момиче съм ! :X

Нали коментираме гейовете, педалите.. Дайте да видим как изглеждат красивите момичета и истинските мъже?

Kapi90
10-21-2012, 16:42
xaxaxa GiveMeLove брат какво се занимаваш ? :D

PeDoBeR
10-21-2012, 16:44
Гейовете се подкрепят БРАВО.И защо да ти давам снимка, GiveMeLove да си биеш чиики не мерси

Kapi90
10-21-2012, 16:46
xaxaxaxaxa ние сме гейове добре да интересно ми е качи снимка ,нека да си бием чекии ;]

FuCKkK13
10-21-2012, 16:46
достатъчно съм пускала ;)

GiveMeLove
10-21-2012, 16:47
Гейовете се подкрепят БРАВО.И защо да ти давам снимка, GiveMeLove да си биеш чиики не мерси
Абе, братле.. Що ти почва ника с "ПЕДО" :D .. Сега забелязах.. :)

GiveMeLove
10-21-2012, 16:47
достатъчно съм пускала ;)

Теб те искам тихичка, че си малка и на акъл и на години..

FuCKkK13
10-21-2012, 16:49
Теб те искам тихичка, че си малка и на акъл и на години..

на години да,на акъл си пролича кой е :lol: и що бе ? ш'ото аргументите никакви ти ги няма

PeDoBeR
10-21-2012, 16:50
Абе, братле.. Що ти почва ника с "ПЕДО" :D .. Сега забелязах.. :)

Да ама ти си и малоумен педофил на англиски + мечка PEDOBER ( ама ти нещо на забавен си правиш я си направете 1 среща с Kapi90 и се ебете )

SisiStrange
10-21-2012, 16:54
Ама негейовете как подскочихте като ощипани госпожици. XD

За Kapi90 не знам, но ти определено имаш нещо азиско във външния вид.

Може да не сте гейове (всъщност нищо чудно да сте си нормални), но метросексуалността също не е еротична за 90% от момичетата.

Много зависи как приемаш нещата (в частност външния си вид).

Ако си плувец е съвсем разбираемо. Ако просто се ужасяваш да не ти се е подало косъмче под ръкава, има нещо странно.

Kapi90
10-21-2012, 16:59
азиско имам ? :D :D И с кое ? Не знам как да кача снимка ,но бих го направил ; ) Напълно нормални сме ,просто се поддържаме !! Стига простотии вече !

SisiStrange
10-21-2012, 17:00
^ Не ти. За GiveMeLove говорех.

Ти, ако си това на аватара, си изглеждаш нормален.

GiveMeLove
10-21-2012, 17:01
Подскочихме?
Аз съм си седнал от 1 час насам, просто ми е интересно как така взехте да преценяте хората по външния им вид.. И то кой ги преценя?
Див селянин и бясна тинейджърка?
Айде селянина си повтаря 3 думи непрекъснато, то така или иначе речника е беден.. Интересното стана с бясната тинейджърка, дето ми заговори дори за аргументи?

Какви аргументи бе, маце? На некадърните ти изказвания няма какво да се аргументира.. :) С теб диалогът е като спор с радио-точка - никакъв смисъл.. :)

mlakniwe
10-21-2012, 17:05
малко е странно хора на възраст да правят разни експерименти с външният си вид

PeDoBeR
10-21-2012, 17:06
Да аз съм див селянин а ти си ГЕИ ок ли си ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kapi90
10-21-2012, 17:07
^ Не ти. За GiveMeLove говорех.

Ти, ако си това на аватара, си изглеждаш нормален.

Аха не съм разбрал :) Да аз съм си на снимката !!

Не може да съдите някой бил гей или т.н ,без никакви аргументи и само за това,че е решил да се поддържа !! ;]

GiveMeLove
10-21-2012, 17:08
Да аз съм див селянин а ти си ГЕИ ок ли си ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Изключително забавна личност!!
Няма втори такъв!!

Scarface_
10-21-2012, 17:09
+1 за Сиси ... поддържаност - добре оформено тяло , хигиена , за космите според мен подмишници , интимни части , корем са достатъчни , лятото може и крака , но ако е наложащо някво ... иначе на ръцете не бих , веждите зависи от човека и лицето , но за оформяне примерно ако има проблем с 1 вежда и т.н ... тряаа има естествен вид според мен както мъжа,така и жената...никоя крайност не е привлекателна ;) и не се карайте тук ...гейове може и да не сте ,но голяма част са мъжки путки , силни и интересни пред монитора ... това също не им харесва на по-големите момичета , имайте го в предвид

GiveMeLove
10-21-2012, 17:12
+1 за Сиси ... поддържаност - добре оформено тяло , хигиена , за космите според мен подмишници , интимни части , корем са достатъчни , лятото може и крака , но ако е наложащо някво ... иначе на ръцете не бих , веждите зависи от човека и лицето , но за оформяне примерно ако има проблем с 1 вежда и т.н ... тряаа има естествен вид според мен както мъжа,така и жената...никоя крайност не е привлекателна ;) и не се карайте тук ...гейове може и да не сте ,но голяма част са мъжки путки , силни и интересни пред монитора ... това също не им харесва на по-големите момичета , имайте го в предвид
Аз тук големи момичета не съм видял, така че е разбираемо.. :D

Kapi90
10-21-2012, 17:14
Хахаа както има едно много хубаво изказване " И сме по-красиви и сме по-добри !!" ;]]

PeDoBeR
10-21-2012, 17:15
Хахаа както има едно много хубаво изказване " И сме по-красиви и сме по-добри !!" ;]]

Кое момиче го е казало това ? :D :D :D

TrollWare
10-21-2012, 17:15

:D:D

Scarface_
10-21-2012, 17:16
извинявам се , поради незнание относно горната възрастова граница на целевата ти група :Д може има и някой , който не му се занимава с пикли , но тва е друга тема :Д

TrollWare
10-21-2012, 17:16
извинявам се , поради незнание относно горната възрастова граница на целевата ти група :Д може има и някой , който не му се занимава с пикли , но тва е друга тема :Д

LFMAO добре го каза :D

GiveMeLove
10-21-2012, 17:17
Кое момиче го е казало това ? :D :D :D
Доста са, сельо .. Едва ли ще имаш и половината през живота си, някога.. :D

PeDoBeR
10-21-2012, 17:19
Доста са, сельо .. Едва ли ще имаш и половината през живота си, някога.. :D

Много ми е забавно като такива хора като теб хомосексуалисти ми говорят за секс с момичета :D :D :D

Kapi90
10-21-2012, 17:20
ахахха Хомосексуалисти момче по -добре да не започваме по темата с момичетата ;)

TheBeliever
10-21-2012, 17:29
Айде едно мнение от едно пораснало момиче, от доста време вече не "бясна тийнейджърка"?

Не харесвам цялостно обезкосмени мъже. Подмишници, интим - да. Едновеждие и гръб - ако се налага. Ама крака и ръце - тц. Защо? Защото ми изглежда немъжествено. Напълно подкрепям Сиси - самата мисъл за момчето с епилатор в ръка, поглаждащо си умислено бедрото, търсейки пропуснато косъмче - немъжествено, непривлекателно, не секси. Можеш да си поддържан и без изтънени вежди и оскубани ръчички.

Не ме интересува кой плувец, кой спортист, кой с какви кремчета се маже. Въпрос на вкус. А на мен метросексуални момченца с лъщящи крака не са ми по вкуса.

klimatronik
10-21-2012, 17:33
На мен също ми изглежда педалско да си махаме мъжете космите , но не ги съдя
имам приятели и доста познати ,които си махат космите на краката и не са по-малко мъже - дори са спортисти
Има много жени и момичета, които харесват обезкосмени мъже
В някои други течи 99% от момичетата писаха ЗА обезкосмяването ..

GiveMeLove
10-21-2012, 17:33
Айде едно мнение от едно пораснало момиче, от доста време вече не "бясна тийнейджърка"?

Не харесвам цялостно обезкосмени мъже. Подмишници, интим - да. Едновеждие и гръб - ако се налага. Ама крака и ръце - тц. Защо? Защото ми изглежда немъжествено. Напълно подкрепям Сиси - самата мисъл за момчето с епилатор в ръка, поглаждащо си умислено бедрото, търсейки пропуснато косъмче - немъжествено, непривлекателно, не секси. Можеш да си поддържан и без изтънени вежди и оскубани ръчички.

Не ме интересува кой плувец, кой спортист, кой с какви кремчета се маже. Въпрос на вкус. А на мен метросексуални момченца с лъщящи крака не са ми по вкуса.
Значи пак стигаме до въпрос на вкус, нали? :)

SisiStrange
10-21-2012, 17:36
Мда, впрочем, докато още сме на тази вълна и аз да споделя, че вече не съм "бясна тийнейджърка". Ако си говорим за мнението на жени на 30-40 съм пас, но мама много се смя, когато един бивш искаше да си бръсне краката. Тъй че ме съмнява от възрастния сектор да срещнете повече подкрепа. Даже обратното. Това са нови моди, които се харесват главно баш от "бясни тийнейджърки". В недалечното минало, когато още е имало казарма, епилирани мъже въобще не е имало.

FuCKkK13
Подскочихме?
Аз съм си седнал от 1 час насам, просто ми е интересно как така взехте да преценяте хората по външния им вид.. И то кой ги преценя?
Див селянин и бясна тинейджърка?
Айде селянина си повтаря 3 думи непрекъснато, то така или иначе речника е беден.. Интересното стана с бясната тинейджърка, дето ми заговори дори за аргументи?

Какви аргументи бе, [b]маце[b]? На некадърните ти изказвания няма какво да се аргументира.. :) С теб диалогът е като спор с радио-точка - никакъв смисъл.. :)
ко рече ?!
ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали :lol:

TheBeliever
Значи пак стигаме до въпрос на вкус, нали? :)

Винаги е въпрос на вкус. И ако авторът се беше сетил да пусне анкета щяхте да разберете чии вкусове преобладават.

dream1707
10-21-2012, 17:39
Аз си ги предпочитам косматички :D Не ми прави проблем, ако момчето си маха космите по краката де ... но виж по ръцете ми идва някак в повече... Бившия ми си махаше и на двете места, не съм правила някакви изречения или нещо, но просто не ми харесва

GiveMeLove
10-21-2012, 17:40
ко рече ?!
ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали :lol:
Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? .. :)

FuCKkK13
10-21-2012, 17:40
Мда, впрочем, докато още сме на тази вълна и аз да споделя, че вече не съм "бясна тийнейджърка". Ако си говорим за мнението на жени на 30-40 съм пас, но мама много се смя, когато един бивш искаше да си бръсне краката. Тъй че ме съмнява от възрастния сектор да срещнете повече подкрепа. Даже обратното. Това са нови моди, които се харесват главно баш от "бясни тийнейджърки". В недалечното минало, когато още е имало казарма, епилирани мъже въобще не е имало.

от сега ще ме извините,но ... майка ми искаше да види баща ми дали много ще го заболи ако му направи кола маска на крака само на едно малко участъче и той каза ''да ти приличам на педераст'' а ставаше ? само за някакви см

GiveMeLove
10-21-2012, 17:43
от сега ще ме извините,но ... майка ми искаше да види баща ми дали много ще го заболи ако му направи кола маска на крака само на едно малко участъче и той каза ''да ти приличам на педераст'' а ставаше ? само за някакви см
Уау.. Гениален пример! :D

FuCKkK13
10-21-2012, 17:43
Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? .. :)

:lol: сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...

klimatronik
10-21-2012, 17:44
а на гърдите косми харесвате ли :D

GiveMeLove
10-21-2012, 17:45
:lol: сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...

Продължавай да напъваш! Един ден ще има резултат!

FuCKkK13
10-21-2012, 17:46
Уау.. Гениален пример! :D

ами да - отиди и кажи на някой 30/35+ че се обезкосмяваш + вежди и да му видиш реакцията.. най много да ти каже че ако си му син такива проблеми ще ти създаде че веждите ще са ти последния проблем :lol:

FuCKkK13
10-21-2012, 17:47
Продължавай да напъваш! Един ден ще има резултат!

то и сега има.. но при теб е доста ниско нивото,за да покажа пълните си възможности :lol:

Kapi90
10-21-2012, 17:48
Ай спрете се вече ще си маха кой каквото иска ,едни са За други Против деееба лапетата вече не ме интересува на 20 ли си на 12 ли си говориш тъпотии спрете се ,половината не приличат на хора ама тръгнали да осъждат ай стига да не изгрубяваме !

PeDoBeR
GiveMeLove то момчето не виновно. Зависи в каква среда си израснал :D :D :D

GiveMeLove
ами да - отиди и кажи на някой 30/35+ че се обезкосмяваш + вежди и да му видиш реакцията.. най много да ти каже че ако си му син такива проблеми ще ти създаде че веждите ще са ти последния проблем :lol:
Много хора на тези години правят това, което казваш.. Само дето това са хора, които имат бизнес, комуникират с хора, с добро положение, изградено име и така нататък.. Какво да ти обеснявам, ти едва ли някога ще имаш контакт с такива, освен да им бъркаш под панталоните.. :)

marin_9867
Аве ей рапунцел на теб щи харесали някоя космясала жена бе ?? По твоята логика направо жените на маймуни трябва да приличат :/

PeDoBeR
10-21-2012, 17:51
Много хора на тези години правят това, което казваш.. Само дето това са хора, които имат бизнес, комуникират с хора, с добро положение, изградено име и така нататък.. Какво да ти обеснявам, ти едва ли някога ще имаш контакт с такива, освен да им бъркаш под панталоните.. :)

Ти си пасивния в секса нали :D :D :D

SisiStrange
10-21-2012, 17:52
Пък, ако трябва да съм обективна и безпристрастна, FuCkkk13, когато беше наистина на 13 ти се радвах на мненията, защото си мислех, че ще надраснеш туй онуй, но гледам, че не се е случило. Въобще тук се очертава див спор, подобен на онзи с lamer4eto, когато спорехме за кое прави момичето к*рва. Озлобление, комплекси, обиди и нищо смислено. А започнахме добре.

Kapi90
10-21-2012, 17:53
Аве ей рапунцел на теб щи харесали някоя космясала жена бе ?? По твоята логика направо жените на маймуни трябва да приличат :/

ами точно е защо момчето да не го прави пф не мога се разправям половината са .. нямам думи

GiveMeLove
10-21-2012, 17:54
Тихичък те искам, селяк.. Да не правиш кавали до сутринта :)

FuCKkK13
Ай спрете се вече ще си маха кой каквото иска ,едни са За други Против деееба лапетата вече не ме интересува на 20 ли си на 12 ли си говориш тъпотии спрете се ,половината не приличат на хора ама тръгнали да осъждат ай стига да не изгрубяваме !
:lol:
браво, браво... смешно е да кажеш такова нещо след което да се държиш още по долу 8-)

GiveMeLove
Пък, ако трябва да съм обективна и безпристрастна, FuCkkk13, когато беше наистина на 13 ти се радвах на мненията, защото си мислех, че ще надраснеш туй онуй, но гледам, че не се е случило. Въобще тук се очертава див спор, подобен на онзи с lamer4eto, когато спорехме за кое прави момичето к*рва. Озлобление, комплекси, обиди и нищо смислено. А започнахме добре.

Недей ся, че ще нападне и теб с култовите си изказвания.. Лишени от всякаква мисъл.. :)

Kapi90
10-21-2012, 17:55
Въй шматки е абе ей Fuck еди кво си я дай да те видя е дете ,въй изнервям се вече ;lxx

FuCKkK13
10-21-2012, 17:55

ам.. такова.. аз никога не съм писала тук като съм била на 13 8-)

FuCKkK13
10-21-2012, 17:56

GiveMeLove
10-21-2012, 17:57

Ти винаги на 13 ще си останеш по акъл.. Тамън със селянина се забавлявате двамата, може и да се харесате!

FuCKkK13
10-21-2012, 17:58
Въй шматки е абе ей Fuck еди кво си я дай да те видя е дете ,въй изнервям се вече ;lxx

8-) сериозно ли се изнервяш от някакъв форум ? 8-) и съм пускала снимки за 100тен път !

GiveMeLove
10-21-2012, 17:58
8-) сериозно ли се изнервяш от някакъв форум ? 8-) и съм пускала снимки за 100тен път !

Айде пусни сега де.. :D Да се посмеем малко! :D

SisiStrange
10-21-2012, 17:59
Така ми е звучало преди година и нещо. На колко ще да си била тогава? 14? Макс?

Kapi90
Ми да е изнервям са въх .. ей ся аз ще търся твоите снимки нямам си друга работа въйй стига работи !

FuCKkK13
Ти винаги на 13 ще си останеш по акъл.. Тамън със селянина се забавлявате двамата, може и да се харесате!

нЕма нужда да се харесваме - имам си кой да харесвам...за мозъчната дейност си пролича както вече казах :)

GiveMeLove
10-21-2012, 18:00
нЕма нужда да се харесваме - имам си кой да харесвам...за мозъчната дейност си пролича както вече казах :)

А той харесва ли те.. :D Там е разковничето! :D xaxaxaxaaxxaxaxaxaxa

FuCKkK13
10-21-2012, 18:01
Така ми е звучало преди година и нещо. На колко ще да си била тогава? 14? Макс?

зависи колко година и нещо.. ако е било като се регистрирах точно -на 14 и не знам от какво разбираш какво съм надраснала и какво не - просто обичам да споря.. а тия се взимат много навътре от някакъв форум .. на мен честно казано ми е смешно sо...

Kapi90
10-21-2012, 18:01
xaxaxaaxxaax GiveMeLoce хахаха изгрубя брат хахаха недей садва момичетата хахаха

PeDoBeR
10-21-2012, 18:02
Харесвам я като акъл но GiveMeLove искаш ли да си направим 1 тройка че гъза ти загорял за хуи

FuCKkK13
10-21-2012, 18:02
А той харесва ли те.. :D Там е разковничето! :D xaxaxaxaaxxaxaxaxaxa

o.O ами предвид продължителността на връзката ни явно...

GiveMeLove
10-21-2012, 18:03
зависи колко година и нещо.. ако е било като се регистрирах точно -на 14 и не знам от какво разбираш какво съм надраснала и какво не - просто обичам да споря.. а тия се взимат много навътре от някакъв форум .. на мен честно казано ми е смешно sо...

Колко души трябва да ти кажат, че си малоумна малка путка, за да разбереш, че НАИСТИНА си такава :D :D

Ай да ти говоря малко по-дирекшън, че явно нЕма ме разбЕреш!

FuCKkK13
10-21-2012, 18:03
xaxaxaaxxaax GiveMeLoce хахаха изгрубя брат хахаха недей садва момичетата хахаха

момичето не се садва от един форум няма страшно... и си има приятел така че не я мислете 8-)

Kapi90
10-21-2012, 18:04
добре де момичето с приятеля дай да те видя да не търся сега като си качвала 100 пъти нищо няма да стане 101 ?

PeDoBeR
10-21-2012, 18:04
Колко души трябва да ти кажат, че си малоумна малка путка, за да разбереш, че НАИСТИНА си такава :D :D

Eто това са гейовете обиждат момиче на 16 години браво шибан геи

FuCKkK13
10-21-2012, 18:05

повечко щото тебе не те броя ....сега да не се саднеш :( :lol:

SisiStrange
Ами начинът ти на изразяване, невъзможността да водиш спор без явни обиди и прочие. Както и да е, аз съм неутрална тъй и тъй. Не ми харесват момчета без косми, но и не бих ги пребила с оловна тръба при случайна среща.

TrollWare
One "word"- rofling

FuCKkK13
добре де момичето с приятеля дай да те видя да не търся сега като си качвала 100 пъти нищо няма да стане 101 ?

и защо си толкова заинтересован от моята снимка ?

klimatronik
10-21-2012, 18:07
ГОЛЯМ КЕФ Е ТУК ДА СЕ ЧЕТАТ КАРАНИЦИ КАТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА :d :d

GiveMeLove
и защо си толкова заинтересован от моята снимка ?

Щото е ясно, че си бубарак... :D Че си тъпа, го разбрахме, ся да видим и какъв бед-сурат си и да ходим да си пием бирата.. :D

SisiStrange
Не е грозна, ако на това се надявате. Поне по мое мнение.

FuCKkK13
Ами начинът ти на изразяване, невъзможността да водиш спор без явни обиди и прочие. Както и да е, аз съм неутрална тъй и тъй. Не ми харесват момчета без косми, но и не бих ги пребила с оловна тръба при случайна среща.

когато споровете си струват са без обиди,но теб ако тръгнат да те обиждат няма ли да направиш същото ? както казах спора е смешен - за косми.. разбирам да беше нещо друго,но .............. косми

GiveMeLove
10-21-2012, 18:09
когато споровете си струват са без обиди,но теб ако тръгнат да те обиждат няма ли да направиш същото ? както казах спора е смешен - за косми.. разбирам да беше нещо друго,но .............. косми
А тебе кой те обиди в цялата ситуация? Реши да си напъхаш гагата където не и е работата и разбира се - ще бъдеш наредена.. :)

SisiStrange
10-21-2012, 18:09
^^ Не, няма да тръгна да обиждам. Случвало ми се е да споря с нещо, което ръси цинизми на килограм, но не бих се захванала да отговарям по същия начин. Обиждаш себе си сам така.

klimatronik
10-21-2012, 18:12
оСТАвете МОята фъъккк :D Никой да не я закача!
Тя е пич

TrollWare
10-21-2012, 18:13
Аре давайте някоя снимка , че тука фаперите :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:14
^^ Не, няма да тръгна да обиждам. Случвало ми се е да споря с нещо, което ръси цинизми на килограм, но не бих се захванала да отговарям по същия начин. Обиждаш себе си сам така.

и защо ? ако е човек който уважавам - да,ако е човек с който съм си говорила и по други поводи - да,но някой който не ме познава да тръгне да ме обижда и да си трая ? по принцип съм добра с хората и за това си патя - в форума половината яко хейтват и за това ти е направило впечатление че обиждам... според средата... и на мен първоначално като ме хранеха в кофата се връзвах,но се научих и сега така се държа.. хората,които са си писали поне с мен на лично имат друго мнение,повярвай

FuCKkK13
10-21-2012, 18:15
Аре давайте някоя снимка , че тука фаперите :D

8-) що ? за тях съм гадна,тъпа и грозна бе.. няма да фапват :lol:

TrollWare
и защо ? ако е човек който уважавам - да,ако е човек с който съм си говорила и по други поводи - да,но някой който не ме познава да тръгне да ме обижда и да си трая ? по принцип съм добра с хората и за това си патя - в форума половината яко хейтват и за това ти е направило впечатление че обиждам... според средата... и на мен първоначално като ме хранеха в кофата се връзвах,но се научих и сега така се държа.. хората,които са си писали поне с мен на лично имат друго мнение,повярвай

Дай тогава някоя снимка да се ненагледаме :D

klimatronik
просто трябва да укротите хормоните :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:16
Щото е ясно, че си бубарак... :D Че си тъпа, го разбрахме, ся да видим и какъв бед-сурат си и да ходим да си пием бирата.. :D

като човека,който поиска ми даде причина различа от - да видя дали си толкова грозна колкото и тъпа ще му дам снимка

klimatronik
10-21-2012, 18:16
Дай тогава някоя снимка да се ненагледаме :D

стига и ти глупости отиваш на страната на ,,гейовете,, :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:17
просто трябва да укротите хормоните :D

неее просто трябва да измисля какво да правя до след 2 часа :D а те,те просто ми се връзват

TrollWare
10-21-2012, 18:18
8-) що ? за тях съм гадна,тъпа и грозна бе.. няма да фапват :lol:

Eeeeeeee , eee начи тъкмо тръгнах към аптеката

FuCKkK13
10-21-2012, 18:19
Eeeeeeee , eee начи тъкмо тръгнах към аптеката

8-)

GiveMeLove
10-21-2012, 18:20
неее просто трябва да измисля какво да правя до след 2 часа :D а те,те просто ми се връзват
Ние не се връзваме, просто ти обясняваме, че си плиткоумна и че може би трябва да помислиш за себе си.. И аз имам време докато ми се свали филма да ти покажа, че все още "ни тъ бива" .. :)

TrollWare
10-21-2012, 18:22
Ние не се връзваме, просто ти обясняваме, че си плиткоумна и че може би трябва да помислиш за себе си.. И аз имам време докато ми се свали филма да ти покажа, че все още "ни тъ бива" .. :)

Що не се земете

FuCKkK13
10-21-2012, 18:23
айде показвай ми с нещо не толкова изтъркано :lol: добре бе.. и като се броиш за умен що още се занимаваш ? аз си запълвам времето до след 2 часа,което вие не разбрахте и си мислехте че едва ли не се чудя какво да си изсмуча от пръстите, а аз просто се смях 8-)

FuCKkK13
10-21-2012, 18:24
Що не се земете

много причини,но една напълно достатъчна : щото не искам да съм мъжа във връзката 8-)

PeDoBeR
10-21-2012, 18:24
много причини,но една напълно достатъчна : щото не искам да съм мъжа във връзката 8-)

:D :D :D :D :D :D :D :D

GiveMeLove
10-21-2012, 18:26
айде показвай ми с нещо не толкова изтъркано :lol: добре бе.. и като се броиш за умен що още се занимаваш ? аз си запълвам времето до след 2 часа,което вие не разбрахте и си мислехте че едва ли не се чудя какво да си изсмуча от пръстите, а аз просто се смях 8-)
Пия биричка, минах вече на винце.. Боцкам сиренце и луканка, свалям си филм и чета спортните новини от последните минутки в Sportal-a... Ти си някъде там в нищото, просто те нареждам, понеже ми е кеф да редя момичета като теб.. :)

На колко си години, впрочем?

klimatronik
10-21-2012, 18:26
ООО FuCKkK13 моя любов , обичам та ще се омъжиш ли за мен :D
:D

klimatronik
10-21-2012, 18:27
даааа скъпи GiveMeLove

FuCKkK13
10-21-2012, 18:27
Пия биричка, минах вече на винце.. Боцкам сиренце и луканка, свалям си филм и чета спортните новини от последните минутки в Sportal-a... Ти си някъде там в нищото, просто те нареждам, понеже ми е кеф да редя момичета като теб.. :)

На колко си години, впрочем?
12 :(

FuCKkK13
10-21-2012, 18:28

стига бе !

GiveMeLove
12 :(

Не, бе сериозно питам? :) Страх те е да кажеш ли?

PeDoBeR
GiveMeLove Това са твоите братовчеди http://www.youtube.com/watch?v=ornXIlWO9cw&feature=youtu.be :D :D :D :D :D :D :D :D

GiveMeLove
10-21-2012, 18:29
GiveMeLove Това са твоите братовчеди http://www.youtube.com/watch?v=ornXIlWO9cw&feature=youtu.be :D :D :D :D :D :D :D :D

Това са на майка ти синовете.. Объркал си се нещо :)

FuCKkK13
10-21-2012, 18:30
Не, бе сериозно питам? :) Страх те е да кажеш ли?

да.. умирам от страх .. проста математика.. казах че като съм се регистрирала точно съм била на 14 - сам прецени сега на колко съм

klimatronik
10-21-2012, 18:31
мразя тее

що ми изневеряваш :D

PeDoBeR
10-21-2012, 18:31

Ама кучко ти се засегна :D :D :D :D :D (майкати как ти вика на мама малкия геи нали )

FuCKkK13
10-21-2012, 18:32

facepalm добре това е може би най-сериозното ми изказване в тая тема - моля ти се измисли нещо бе човек.. не толкова банално,не наизустено

GiveMeLove
10-21-2012, 18:33
да.. умирам от страх .. проста математика.. казах че като съм се регистрирала точно съм била на 14 - сам прецени сега на колко съм

Олилей.. Ти дори не си видяла гола на Данчо Лечков срещу Германия - САЩ'94 .. :) Беше ми приятно, ама едва ли мога да си кажа нещо повече с теб ... и със селянина.

Ех, деца.. :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:33
що ми изневеряваш :D

спри де

klimatronik
10-21-2012, 18:34
Олилей.. Ти дори не си видяла гола на Данчо Лечков срещу Германия - САЩ'94 .. :) Беше ми приятно, ама едва ли мога да си кажа нещо повече с теб ... и със селянина.

Ех, деца.. :D

колко вдигаш от лег

FuCKkK13
10-21-2012, 18:35

:? що ? трябва някоя наистина на 12 за да не те задминава ли ? има няколко на по 12 тука.. освен да ги помоля да поспорят тебе поне да си вдигнеш самочувствието малко :(

TrollWare
10-21-2012, 18:35
Аз сим на 12 и идвам тука да се обесняям колко сАм як.

PeDoBeR
10-21-2012, 18:36
GiveMeLove ти си голям гей нали ;)

FuCKkK13
10-21-2012, 18:36
Аз сим на 12 и идвам тука да се обесняям колко сАм як.

6+ по бг 8-)

klimatronik
10-21-2012, 18:37

а ти колко вдигаш ?

PeDoBeR
10-21-2012, 18:38
а ти колко вдигаш ?

Вдигам само момичета в въздуха :D :D :D

GiveMeLove
:? що ? трябва някоя наистина на 12 за да не те задминава ли ? има няколко на по 12 тука.. освен да ги помоля да поспорят тебе поне да си вдигнеш самочувствието малко :(

http://www.youtube.com/watch?v=zT299bOCy3c

Айде, че ми се свали филма .. :)

TrollWare
6+ по бг 8-)

Има формула за годините по форумите !

Мненията + написаните години разделено на 25 :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:39

остави... от интелигентност чак обясняваше как спори с мене ей така след като пишеше мнения през 1 минута - тоя човек кога прави останалите неш'а,които изброи не знам... и аз ги пиша,но аз си запълвам времето до след малко

klimatronik
аре ве кажете ,ама искрено ,да видим кой е по-мъж :D:D:D

TrollWare

Дигам едно килце от между краката :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:40
http://www.youtube.com/watch?v=zT299bOCy3c

Айде, че ми се свали филма .. :)

FuCKkK13
10-21-2012, 18:41

2555555 ! аз.... :D

klimatronik
10-21-2012, 18:46
Дигам едно килце от между краката :D

лелее цало килце ,, много бре
те виж хората кво правят http://vbox7.com/play:77e22d1c

TrollWare
10-21-2012, 18:47
лелее цало килце ,, много бре
те виж хората кво правят http://vbox7.com/play:77e22d1c

Туй килце като го турим и избледнява :D

FuCKkK13
10-21-2012, 18:47
то у нета половината се изкарват с 5 метрови 8-)

klimatronik
10-21-2012, 18:48
http://www.youtube.com/watch?v=_qY3qP3Mrg0

FuCKkK13
10-21-2012, 18:48
лека вечер от мен ! :) изчезвам 8-)

klimatronik
10-21-2012, 18:49
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TTXPIYbOFJo
hahahhaa

TrollWare
10-21-2012, 18:54
то у нета половината се изкарват с 5 метрови 8-)

Бива

notlike
10-21-2012, 19:49
Абе, ебахти откачената тема, честно! Всеки ще си прави каквото си поиска. Това си е моят живот и ще правя каквото пожелая с него. Така е и с всеки един. Не можеш да кажеш, че било гейско - не се обезкосмяват само гейове. Не можеш да кажеш, че е и правилно - защото все пак мъжете сме се родили с повече косми. Това е въпрос на избор, който всеки взема. Аз съм космат и ми е през трибуквието кой какво мисли за мен. Често си оставям и брада. Това обаче си е МОЕ решение. Не ми пука дали комшията Минчо ще си маха космите, ако ще и от задните части. Единственото, което ме дразни, е това парадиране и тоя комплекс при някои индивиди. Това, че някой си маха космите, не е мой проблем. Мой проблем става, когато почне да ми дава съвети - не съм му ги искал, че да ми ги дава. А дали космите са символ на мъжественост - ще кажа твърдо ДА, но това не значи, че с едните косми можеш да минеш за истински мъж. За да си мъж, преди всичко трябва да се ДЪРЖИШ като такъв, а къде имаш косми, къде се изхождаш и по кое ухо се почесваш, си остава на заден план.

SisiStrange
10-21-2012, 19:54
^ Разгеле.

djipsito
10-21-2012, 23:21
Ц ц ц ц такава липса на личен живот.. все в чуждата паница тря да е заврян носа
Консерви отвсякъде.. :lol:

Chacho
10-21-2012, 23:30
На мен ми не е ясно как може да отделяте толкова време да се обезкосмявате. Само от гледна точка на времето ми се струва ненужна инвестиция.

Mladenoff
10-22-2012, 18:20
Че колко време според теб се отделя ? Аз ходя веднъж на месец-два на кола маска и тя отнема не повече от 30 мин. (крака, корем, гърди, кръст)

Доказано е, че космите на този етап от еволюцията на човека нямат абсолютно никаква функция (совен косата и веждите) и след време дори ще закърнеят. Не виждам защо го приемате толкова навътре, когато един мъж се обезкосмява.

П.П. Споделя мнението на notlike, че всеки сам си решава какво ще прави с космите по тялото си. Аз никога не съм правил проблем, че някой не се обезкосмява или обратното, т'ва си е индивидуално решение и всеки сам си носи отговорност за него.

klimatronik
10-23-2012, 06:20
Че колко време според теб се отделя ? Аз ходя веднъж на месец-два на кола маска и тя отнема не повече от 30 мин. (крака, корем, гърди, кръст)

Доказано е, че космите на този етап от еволюцията на човека нямат абсолютно никаква функция (совен косата и веждите) и след време дори ще закърнеят. Не виждам защо го приемате толкова навътре, когато един мъж се обезкосмява.

ПХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ ААХХААХ

tori
10-23-2012, 08:02
ГОЛЯМ КЕФ Е ТУК ДА СЕ ЧЕТАТ КАРАНИЦИ КАТО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА :d :d
Подкрепям. Темите са интересни, но коментарите са просто епични в повечето пъти.
По темата, за да не е спам - не харесвам епилирани мъже. Около оная работа - да, под мишниците - да, брадата - да, но да си мага космите по ръцете, краката, гърдите, гърба и да си скубе веждите не ми харесва. Не че нещо ама някак си ми седи грозно за мъж.

SisiStrange
10-23-2012, 12:39
На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари. Моят най-добър приятел наистина е гей и независимо от това си седи космат.

Chacho
10-23-2012, 12:42
На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари.

Това имах предвид.

marsita
10-23-2012, 13:22
Нямам нищо против обезкосмяването по мъжкото тяло. Всеки да ходи както си се харесва и се чувства добре. Странни са ми, обаче мъже, които си скубят веждите... Може би това е така, защото харесвам мъже тип "лошо момче" с по-хард излъчване, което не се вързва много с оскубани вежди..

greenblood
10-23-2012, 23:02
Женска работа!

asemsa
10-24-2012, 07:59
На мен ми е странно, че ви се занимава с коли маски и прочие. За жена е нещо необходимо и нормално, но за момче е супер уиърд да му се обикаля, да няма против да го боли и да дава пари. Моят най-добър приятел наистина е гей и независимо от това си седи космат.

Напълно те подкрепям. Ама новите "метро" пичове въведоха модата - брада навсякъде. Ужасявам се от мъжете, дето като ги пипнеш и боцкат навсякъде - по краката, ръцете... Обезкосмявам се от кръста нагоре само когато ходя на плаж, защото е по-хигиенично и съхна по-бързо :) Иначе гаджето си ме харесва всяак - с косми, без косми :) И аз - също.

Daydreamer3
10-24-2012, 09:44
Аз лично не си бръсна краката/ръцете.За ръцете да не става дума.. като видя някой така нарекъл се "мъж" с бръснати ръце - припадам от смях..Не мога да разбера как мъж може да си бръсне ръцете и да е "нещо повече" .. Някои го смятат за по хигиенично,защото космите допринасяли миризми и тем подобни глупости,то добре ама на ръцете да си ги махаш е пълна гейщина

heartshapedbox
10-24-2012, 10:17
...не харесвам епилирани мъже. Около оная работа - да, под мишниците - да, брадата - да, но да си мага космите по ръцете, краката, гърдите, гърба и да си скубе веждите не ми харесва. Не че нещо ама някак си ми седи грозно за мъж.

И аз така.

jghgh
10-24-2012, 10:41
ТВЪРДО ПРОТИВ! ДА ГОРЯТ НА КЛАДАТА!

Винаги са ми много смешни темите със заглавие "За или Против" :D

asemsa
10-24-2012, 10:50
Аз лично не си бръсна краката/ръцете.За ръцете да не става дума.. като видя някой така нарекъл се "мъж" с бръснати ръце - припадам от смях..Не мога да разбера как мъж може да си бръсне ръцете и да е "нещо повече" .. Някои го смятат за по хигиенично,защото космите допринасяли миризми и тем подобни глупости,то добре ама на ръцете да си ги махаш е пълна гейщина

A-a-aa-aa, не наричайте всичко "гейщина", много моля :D Има гейове, които не се обезкосмяват и харесват мъже с косми, така че бръсненето си принадлежи не на гейщината, а на метросексуалността ;)
А дали ще миришеш не зависи от това колко косми имаш, а от това колко пъти посещаваш банята и пускаш пералнята :)
Щото по принцип нямаме косми по стъпалата на краката, пък някои миришат, миришат, миришат... :D

xPafx
10-24-2012, 10:55
За мъжете с косми.. е ест да не са с 1 вежда и окосмени генитали, но на всякъде другаде - да.

Daydreamer3
10-24-2012, 16:04
A-a-aa-aa, не наричайте всичко "гейщина", много моля :D Има гейове, които не се обезкосмяват и харесват мъже с косми, така че бръсненето си принадлежи не на гейщината, а на метросексуалността ;)
А дали ще миришеш не зависи от това колко косми имаш, а от това колко пъти посещаваш банята и пускаш пералнята :)
Щото по принцип нямаме косми по стъпалата на краката, пък някои миришат, миришат, миришат... :D
Някои хора са вманиачени на тема хигиена..

fenkaaa
10-24-2012, 23:48
Не съм против,стига да не са по цялото тяло,а само по краката,да речем. ;д

val10
10-25-2012, 00:02
http://pravda.bg/wp-content/uploads/2012/10/Image_372625_2.jpg или http://www.grupovo.bg/offers/main/4466.jpg избора е твой ;) ! Не знам какъв трябва да си , за да ми кажеш , че първата снимка те кефи повече ;о

SisiStrange
10-25-2012, 04:12
http://pravda.bg/wp-content/uploads/2012/10/Image_372625_2.jpg или http://www.grupovo.bg/offers/main/4466.jpg избора е твой ;) ! Не знам какъв трябва да си , за да ми кажеш , че първата снимка те кефи повече ;о

Нали осъзнаваш, че пускаш 2 крайности. Никой нормален не иска 1. Искаме нормално окосмени момчета.
По тази логика, на теб много ли ти харесва тази картинка: http://bikefag.files.wordpress.com/2009/08/p1010086.jpg?w=600&h=419 ?

val10
10-25-2012, 21:24
Еми кво лошо и има на снимката, освен че мочето е с розови гащи ;D

Foxa^
10-26-2012, 05:29
Предлагам да направим тема " За или против жените с косми "

obichka
10-26-2012, 13:41
Незнам хора, ама на мен ми е гадно мъж без косми по краката и ръцете.

Navy
10-26-2012, 14:19
ХААХХААХАХХА

Леле, отдавна не бях виждал тема, в която ВСЕКИ от главните действащи лица е пълен глупак.

Педобер: Това, че някои хора си бръснат космите не ги прави гейове. Изпадането в крайности мисля, че е ясно, че може да се получи много гнусен външен вид, наравно с най косматите типове. Ако някой има космат гръб примерно не виждам лошо да го бръсне. Аз никога не съм си бръснал ръцете или корема/гърдите примерно.

ГивМиЛов: прекаленото е гнусно. Не ти отива на възрастта да се доказваш пред 14-годишни момичета, и да се хвалиш със ракия, луканка и теглене на филми. Не мисля, че си гей, от това, че си оформяш брадата, но мисля че имаш други проблеми от начина по който водиш тия разговори. Това със спортистите не е аргумент - при много от тях е изискване, при други гъзария.

Тоя с нежните ръце: странно е. Пробвай да си пускаш косми на ръцете и може и да ти предпазят кожата.

Младенофф: доказано било дръжки. По-топло е с тях, а и не виждам с какво нормалното окосмяване е по-грозно от никаквото такова.

14-годишната, еми ти си 14-годишна. Най-малко те виня за тъпотиите, които говориш. Много неща не са ти ясни, но е факт ,че изкара от нерви уж по-разумните батковци.

babity
10-26-2012, 15:34
Граааам не ми прави впечатление. И да има и да няма, ако ми е хубавен, пак ще му излезе късмета. Смятам, че само буците са морално задължени да се обезкосмяват напълно навсякъде.

FuCKkK13
10-26-2012, 15:53
Navy 16 :lol:

ShtrudeL
10-26-2012, 15:58
авв момченцата трябва задължително да имат косми по краченцата и ръчичките, за да са момченца. Иначе бих се усъмнила. Ако пък имат и набола брадичка <3 авв ав аввв

stambelan
10-26-2012, 17:44
Обезкосмени мъже и космати жени обичам аз.

pifiella
10-27-2012, 20:42
Времето и представите ни така се изкривиха,че нямам думи...
Мъже без косми, с по-оформени вежди от моите и по впити тениски - е не, мерси!

DeHu
10-28-2012, 18:30
Да имааа...не ми пречат изобщо! Макар и в интерес на истината да съм далеч от мнението,че космите правят мъжа...

EinGutesKind
10-28-2012, 20:49
Гладичко най-добре ...

SWT
10-29-2012, 15:46
ЗА
не харесвам охлюви

FasterBeach
10-29-2012, 16:58
Супер педалско изпълнение е това 'мъж' да си бръсне краката и ръцете, да не говорим и за веждите. Сега ме очаква баналната фраза "Изобщо не е гейско, няма нищо лошо един мъж да се поддържа и да си пази хигиена" - а бе айде моля ви се... Сами си знаете, че не това е причината някои да ходите гладки, но както и да е...

sugargirl94
10-30-2012, 20:14
Имам въпрос към обезкосмяващите се момчета ( крака/ръце ) : Бащите ви дали се обезкосмяват, защото аджеба било по-хигиенично и красиво ? И дали и те са ограничени селяни, горили и тнт ?

bilqnavod
10-30-2012, 20:16
Имам претенции за една област намираща се между краката, другото не ме засяга.

SexyLady_
10-30-2012, 22:03
Аз съм 'за' мъжете с косми (на кpаката и pъцете). 8-) !

lubovvv
10-31-2012, 14:54
Не харесвам обезкосмени мъже и се отвращавам от проскубани вежди, избръснати гладки крака и избръснати косми на гърдите- изглежда супер гейско, и да, наистина нещо не е наред в мозъка на този мъж, който го прави, булшинството мъже го правят...

klimatronik
10-31-2012, 17:44
Не харесвам обезкосмени мъже и се отвращавам от проскубани вежди, избръснати гладки крака и избръснати косми на гърдите- изглежда супер гейско, и да, наистина нещо не е наред в мозъка на този мъж, който го прави, булшинството мъже го правят...

любооввв за тебе аз ще съм космат
да бъда като маймуна съм готов :D

sweetycherry33
11-01-2012, 14:32
За.

stambelan
11-01-2012, 17:57
Девойките, които си признават, че не харесват обезкосмени педерасти (поне за мен са такива) са малко и то го признават само по форуми, на яве Асан яде друга баница.

Muaythaifighter
11-01-2012, 22:42
Казвам ви нещо ясно : Яките путки искат момчета без косми.От личен опит го казвам , квото искате си пишете по форумите

Само мишоците ми ходят с космати крака и тн.

Лично за мен едни косми не определят дали някой е гей, тва не означава , че кат нямам 1 косъм по тялото не съм по 2 огромен над вас , и немога да ви стопя за 1 сек

НЕ КОСМИТЕ , А ПОВЕДЕНИЕТО ОПРЕДЕЛЯТ ДАЛИ СИ ИЗНЕЖЕН

=> яките п*тки искат момчета без косми

stambelan
11-02-2012, 00:39
Казвам ви нещо ясно : Яките путки искат момчета без косми.От личен опит го казвам , квото искате си пишете по форумите

Лично за мен едни косми не определят дали някой е гей, тва не означава , че кат нямам 1 косъм по тялото не съм по 2 огромен над вас , и немога да ви стопя за 1 сек

Гръмни с ножа, че да те чуят и в съседното село, колко си невероятен.
Значи, ако не правиш компромиси със себе си, си мишок, а когато заради женски полов орган станеш пу*ка си як пич, ебати логиката.

asemsa
11-02-2012, 06:45
Девойките, които си признават, че не харесват обезкосмени педерасти (поне за мен са такива) са малко и то го признават само по форуми, на яве Асан яде друга баница.

Не обиждай педерасите, не всички педерасти се обезкосмяват ;)

Иначе напълно съм споделям това, дето си написал. Абе тия яки п*тки, за които говори колегата не са ли всъщност к*рвите? :)

Muaythaifighter
11-02-2012, 11:27
oo znachi lek vuobshte ne si ma razbral , prosto ti kazvam , che predpochitat bez kosmi

drugoto koeto e nai-vajno, nemoje da si izcepen korav , i da imam kosmi na rakata ili na kraka , koito da mi zagrozqvat tattoosa , tva e prosto dosta zle

FuCKkK13
11-02-2012, 11:40

да бе... 100 пъти с приятеля ми сме си говорили на тая тема и винаги сме на едно и също мнение - че няма да си ги маха ... в класа ми също момчетата гледаме да ги караме да не си махат космите на краката ама аз като ги гледам сами стигнаха до тоя извод щото преди ги махаха половината,видяха че става по зле и сега си ги оставят.... винаги см признавала и не ме е било нито срам,нито нищо.. това е моето мнение и толкова...

FuCKkK13
11-02-2012, 11:42
Не обиждай педерасите, не всички педерасти се обезкосмяват ;)

Иначе напълно съм споделям това, дето си написал. Абе тия яки п*тки, за които говори колегата не са ли всъщност к*рвите? :)
тц... повечето са кифли дето заради 1 косъм биха те зарязали

FuCKkK13
11-02-2012, 11:43
oo znachi lek vuobshte ne si ma razbral , prosto ti kazvam , che predpochitat bez kosmi

drugoto koeto e nai-vajno, nemoje da si izcepen korav , i da imam kosmi na rakata ili na kraka , koito da mi zagrozqvat tattoosa , tva e prosto dosta zle

аз см момиче и предпочитам с.. айде сега кажи че предпочитам обратното,а само така говоря 8-)

aGressiwe
11-02-2012, 11:46

Точно така :D ама яки путки тука немаааааааааа и не разбират хахаа

asemsa
11-02-2012, 12:02
тц... повечето са кифли дето заради 1 косъм биха те зарязали

Е това е любовта да виси на косъм :D

TrollWare
11-02-2012, 12:04
Космати ? тц

li0n
11-02-2012, 12:17
Гейски истории.. Да се обезкосмява по ръцете и краката.. Ужас!

Foxa^
11-02-2012, 12:33
Е това е любовта да виси на косъм :D

ахахахаха nice one , bro

JoLLiE92
11-02-2012, 12:46
Яките путки най-малкото предпочитат да не ги наричат путки. :)
Иначе аз харесвам без, имам приятелки, които няма да излязат с мъж, който няма косми. Въпрос на вкус.
Мисля, че решението е да ги махаш от време на време за да не са рошави и на плитки ;д На мен не ми пречи да боцкат, но има момичета, които много мразят да им боцка .... Пак стигаме до въпроса на вкус. : )

goGu
11-02-2012, 13:18
Това си е личен избор,не можеш да кажеш ,на някой който има косми примерно и не си ги маха,че е повече мъж от някой който се поддържа а в същия момент пича с космите да е мазния олигофрен и т.н !! Това няма нищо общо, всеки си преценява как да изглежда ,не ми се вярва приятелката ми да ми каже,щом си махаш космите ще те оставя ;xx

JoLLiE92
11-02-2012, 13:20
Само трябва да загърбите комплекса, че като си махаш космите, скубиш веждите, ходиш на козметик евентуално ако имаш нужда, че си гей .....

goGu
11-02-2012, 13:30
Хахаха мисля ,че момчетата които го имат този комплекс ,са под 18 ;]

JoLLiE92
11-02-2012, 13:45
Хахаха мисля ,че момчетата които го имат този комплекс ,са под 18 ;]
о, напротив. И са адски много. Супер много ме дразни като го кажат това.

goGu
11-02-2012, 13:54
Хаха не знам тогава ,не ми се е случвало на мен ! Всеки си е готин според него ахахха

ShtrudeL
11-02-2012, 14:01
Само трябва да загърбите комплекса, че като си махаш космите, скубиш веждите, ходиш на козметик евентуално ако имаш нужда, че си гей .....

А-ха-ха.
Може и да не си гей, но не си и мъж.

goGu
11-02-2012, 14:03
Хахаха Shtrudel искаш да ми кажеш,че по мъж е онзи който не ги прави тези неща ,по това ли определяш ти кой е мъж и кой не?

JoLLiE92
11-02-2012, 14:03
А-ха-ха.
Може и да не си гей, но не си и мъж.
абе има разлика между махане на трета вежда и скубане на вежди като конец , между поддържане на някакво нормално ниво на хигиена, космите не са и хигиенични , и това да нямаш едно косъмче и да трепериш , че си набол, а за козметик ако имаш проблемна кожа какво - да си ходи с пъпките по-добре, че да е истински мъж?? Замисли се малко.

FuCKkK13
11-02-2012, 14:14
да... космите не са хигиенични... тия мнения с извинение от * ли си ги вадите ? значи почти всички мъже са егати мърльовците...

JoLLiE92
11-02-2012, 14:17
На краката окей, айде, ама на подмищниците и интимните косми хигиенични ли са ?

FuCKkK13
11-02-2012, 14:20
На краката окей, айде, ама на подмищниците и интимните косми хигиенични ли са ?

темата е за крака/ръце/вежди.. интимните части не знам къде ги намесваш

goGu
11-02-2012, 14:22
Защо да не си ги махна на краката лятото,да изкоча по къси гащи и с косми ли ? Като някоя бараба :D :D Веждите колкото да не си като Вежди Рашидов си ги оправяш ,ръцете си преценява всеки вече,жените защо си ги махате по ръцете?

JoLLiE92
11-02-2012, 14:25
Аз под "косми" разбирам всякакви косми, че съм чела първия пост по темата дали е упоменато кои точно. Има момчета, които не смятат за необходимо да махат интимните си косми ...... просто е потресаващо.
аз лично харесвам (не държа, но предпочитам) да си ги маха навсякъде + ръце, защото не обичам докосването на косми. По тази причина и аз си ги махам навсякъде. Не ми пречи да си ги маха от време на време и да са наболи, така няма изобщо да забележа. Но виж, на гърдите НЕ ПОНАСЯМ !!!! Противно ми е. Когато правя секс с някого аз обичам да го целувам навсякъде. Как да го целувам като има косми? После да кашлям топки косми като котка ли?

goGu
11-02-2012, 14:26
Въй да между другото аз говоря с едно момиче и тя ми казва,ами НЕ не си ги маха ама защо :| това е ужасно бе стига работи ;dd аз съм много гнуслив и като видя косми и ми става гадно е пф

FuCKkK13
11-02-2012, 14:27
Защо да не си ги махна на краката лятото,да изкоча по къси гащи и с косми ли ? Като някоя бараба :D :D Веждите колкото да не си като Вежди Рашидов си ги оправяш ,ръцете си преценява всеки вече,жените защо си ги махате по ръцете?

обсъден въпрос малко по назад в темата...

JoLLiE92
11-02-2012, 14:30
Въй да между другото аз говоря с едно момиче и тя ми казва,ами НЕ не си ги маха ама защо :| това е ужасно бе стига работи ;dd аз съм много гнуслив и като видя косми и ми става гадно е пф
кое не махала??

goGu
11-02-2012, 14:34
Не не ,че приятеля Й не си ги махал по интимните части даже никъде де :D А момичето беше страшно красиво ,а приятеля й мазната бараба ..

JoLLiE92
11-02-2012, 14:36
Оф аз лятото имах закачка с единия колега от работата .. ама нищо повече .. ииии наскоро ми идва на гости и както ми беше много секси изведнъж си махна фанелката и такива КОСМИИИИИИИИИИ ..... бяха 3-4 , но достатъчно дълги да си ги прави на вафлички..... Как може бе. Ужасих се.

goGu
11-02-2012, 14:38
Да е ,пък има момичета които ги харесват тези неща ,аз не харесвам да имам такива работи по себе си то нямам ,кой знае колко де ,но ако имах по гърдите бих си ги махал обезателно !!! Абе различни хора ,различни вкусове ;))

ShtrudeL
11-02-2012, 14:42
абе има разлика между махане на трета вежда и скубане на вежди като конец , между поддържане на някакво нормално ниво на хигиена, космите не са и хигиенични , и това да нямаш едно косъмче и да трепериш , че си набол, а за козметик ако имаш проблемна кожа какво - да си ходи с пъпките по-добре, че да е истински мъж?? Замисли се малко.

Всичко, което изброи, един мъж може да си го направи и сам. Може да не е както трябва, ама нали пък за това е мъж. ^^ А за кожата ще иде на дерматолог. Ако чуя, че мъж ходи на козметик, веднага ще ми изкочи някаква не мъжкарска асоциация.

goGu, това е едно от нещата х)

ShtrudeL
11-02-2012, 14:44
Да е ,пък има момичета които ги харесват тези неща ,аз не харесвам да имам такива работи по себе си то нямам ,кой знае колко де ,но ако имах по гърдите бих си ги махал обезателно !!! Абе различни хора ,различни вкусове ;))

За гърдите е спорно - на някои им отива, на някои не.. Ако са хипер/супер много, можее и грозно да е.

JoLLiE92
11-02-2012, 14:44
На дерматолог трябва да отиде веднъж да му кажат какво да пие, как да се храни и т.н. Почистване на кожата го прави козметикът. А и знаеш ли кой мъж би могъл сам да си почисти веждите? Тогава стават тея смешни странно оскубани подобия на чертички. За обезкосмяването може и сам и не е задължително да е като бебешко дупенце. Просто някакво ниво на поддържаност да се вижда.
Според мен това са комплекси на не-мъжествени момченца, които си мислят, че така си накърняват и без това люлеещата се степен на мъжественост. Мъжкарят по други начини показва, че е такъв. Някои от най-големите мъжкари, които познавам, си обезкосмяват дори ръцете (разбира се някои от тях защото имат татуирани ръкави)

ShtrudeL
11-02-2012, 14:52
НЕ можеш да ме убедиш, че един мъжкар, ще си маха космите по краката и ръцете.

goGu
11-02-2012, 14:54
Виж по ръцете си ги махат повечет заради разни татуси ,по краката мисля ,че лятото е грозно да ходиш с къси гащи и да си космясал :))