Gerincettto
10-24-2012, 06:06
Ще се радвам да споделите любимия ви жанр книги и да препоръчате някоя.
Amore-Mio*
10-29-2012, 08:01
Много са.
Писала съм доста пъти в такива теми, а малко над твоята има същата.
Иначе фаворити са ми книгите на Агата Кристи и Стивън Кънг, някои книги на Нора Робърт, Властелинът на пръстените ми грабна окото, но все още съм на първа част. Хари Потър също е добра.
Gerincettto
10-31-2012, 04:35
Аз също съм фен на Агата Кристи, но най-вече на Стивън Кинг :)
Dark_Vampire23
11-01-2012, 06:03
Ами доста са:Паднали Ангели,Академия за вампири,Вампирите от Морганвил,Хекс Хол,Аз,вещизата,Поредицата за Джорджина Кинкейд,Адски устройства-поредица,Реликвите на смъртните-поредица,Домът на ноща(у4илище за вампири),Послепис Оби4ам те,Тетрадката,Незабравима разходка,Среднощен танц,Обсебване,Марли и АЗ,Среднощен ловец-поредица,Ве4ната Амбър,Шифърът на Леонардо,Криле,Прелестен мрак,Леден блясък,Стъкларят от Мурано,Завинаги,Тръпка,Коп еж,Талисмаанът,Хари Потър-поредица,Краят на вси4ко,Проро4еството на сестрите,Заветът Мефисто,Здра4,Сирена,Мъртво вълнение,Нощен свят,Днвниците на вампира-поредица,Дарба,Измамена,Из рана,Орисана,Свят,Сестра.... .и др.,ама мн писах ве4е...:Д
Nikolcheto24
11-05-2012, 19:31
Главно чета хоръри, фентъзи и криминалета.Сред любимите са ми:книгите на Стивън Кинг, Ан Райс, Хари Потър, Мълчанието на агнетата и т.н.
lifeisntfair
11-08-2012, 06:40
Хари Потър - поредицата, Пътеводител на Галактическия Стопаджия - също поредицата, Агата Кристи - Смърт Край Нил, Клифърд Саймък - Паралелни Светове, а ето и една българска Невероятната Марта от Величка Настрадинова !! Невероятната Марта беше първата книга, която ме накара да почна да чета повече фантастика. Има и други хубави книги, но тези тук са ми любими.