- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Любимата ви книга?
Ще се радвам да споделите любимия ви жанр книги и да препоръчате някоя.
Много са.
Писала съм доста пъти в такива теми, а малко над твоята има същата.
Иначе фаворити са ми книгите на Агата Кристи и Стивън Кънг, някои книги на Нора Робърт, Властелинът на пръстените ми грабна окото, но все още съм на първа част. Хари Потър също е добра.
Ами доста са:Паднали Ангели,Академия за вампири,Вампирите от Морганвил,Хекс Хол,Аз,вещизата,Поредицата за Джорджина Кинкейд,Адски устройства-поредица,Реликвите на смъртните-поредица,Домът на ноща(у4илище за вампири),Послепис Оби4ам те,Тетрадката,Незабравима разходка,Среднощен танц,Обсебване,Марли и АЗ,Среднощен ловец-поредица,Ве4ната Амбър,Шифърът на Леонардо,Криле,Прелестен мрак,Леден блясък,Стъкларят от Мурано,Завинаги,Тръпка,Коп еж,Талисмаанът,Хари Потър-поредица,Краят на вси4ко,Проро4еството на сестрите,Заветът Мефисто,Здра4,Сирена,Мъртво вълнение,Нощен свят,Днвниците на вампира-поредица,Дарба,Измамена,Из рана,Орисана,Свят,Сестра.... .и др.,ама мн писах ве4е...:Д
Момо
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Главно чета хоръри, фентъзи и криминалета.Сред любимите са ми:книгите на Стивън Кинг, Ан Райс, Хари Потър, Мълчанието на агнетата и т.н.
Хари Потър - поредицата, Пътеводител на Галактическия Стопаджия - също поредицата, Агата Кристи - Смърт Край Нил, Клифърд Саймък - Паралелни Светове, а ето и една българска Невероятната Марта от Величка Настрадинова !! Невероятната Марта беше първата книга, която ме накара да почна да чета повече фантастика. Има и други хубави книги, но тези тук са ми любими.