View Full Version : Игри за рожден ден!
ladyB.999
10-28-2012, 08:46
Здравейте, февруари месец ставам на 14 и на рождения ми ден ще бъдем 8 човека! Искам да ми кажете игри, на които да играем, да се забавляваме и да ни бъде интересно! Да бъдат ''готини'' като за тинейджъри! Искам да се забавляваме и да си изкараме супер. Рождения ден ще е у нас. Моля обяснете и как се играят игрите! Благодаря Ви много! :))
Шише, 7 минути в Рая?
Ти и гостите ти сядате в кръг на земята. По средата слагате едно шише и почвате да го въртите. Нали знаеш, че бутилката има "гърло" и "дупе"? Щом шишето посочи тези 2-ма човека те свалят по една дреха от себе си, но може да го играете и със целувки. При всяко врътване на шишето играта се повтаря отначало.
7 минути в Рая се играе по следния начин: избирате 2-ма човека от гостите (за предпочитане момче и момиче :D) и ги затваряте в килер, тоалетна, асансьор или просто някаква стая, но трябва задължително да са сами и те правят каквото си искат за тези 7 минути там :D
Alchemist
10-28-2012, 12:25
+1 за шишето, самоче вместо целувки напрао даваите с свирки и т.н.
Тва ще бъде един рожден ден който никой няма да забрави.
кви свирки кви 5 лева те са на 14 е :Д:Д
ladyB.999
11-02-2012, 06:56
На шише ок, съгласна съм, играли сме го, но просто за свирките не съм много навита! :Д Благодаря за 7 минути в Рая!
iziskanmladej88
11-02-2012, 07:41
избери си някое момче и играйте на пожарна, може и с 2ма
ladyB.999
11-05-2012, 08:38
Как се играе на пожарна? :):Д
dPa3HuTeJl
11-09-2012, 20:12
Аз преди играех на пожарна по този начин -
Слагам ръката на бедрото ти, и започвам леко да я вдигам нагоре, когато искаш да спра, казваш "Червено!"
А аз отговарям "Пожарните не спират на червено!" И след това най-вероятно следва изнасилване.
m0ns73rrr
11-10-2012, 14:28
Аз преди играех на пожарна по този начин -
Слагам ръката на бедрото ти, и започвам леко да я вдигам нагоре, когато искаш да спра, казваш "Червено!"
А аз отговарям "Пожарните не спират на червено!" И след това най-вероятно следва изнасилване.
Хаххахаахахах щях да падна от стола :D
ladyB.999
11-10-2012, 16:38
Не може ли да ми дадете няколко игри, които да са нормални... Не знам дали прочете, но ще ставам на 14, а някои от поканените ще бъдат на 13 и 2 месеца. Аз лично нямам намерение да го направя на 14, а и най-малко на рд ми ден! :))
Не може ли да ми дадете няколко игри, които да са нормални... Не знам дали прочете, но ще ставам на 14, а някои от поканените ще бъдат на 13 и 2 месеца. Аз лично нямам намерение да го направя на 14, а и най-малко на рд ми ден! :))
Най-добре потърси в интернет.