.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Игри за рожден ден!

Здравейте, февруари месец ставам на 14 и на рождения ми ден ще бъдем 8 човека! Искам да ми кажете игри, на които да играем, да се забавляваме и да ни бъде интересно! Да бъдат ''готини'' като за тинейджъри! Искам да се забавляваме и да си изкараме супер. Рождения ден ще е у нас. Моля обяснете и как се играят игрите! Благодаря Ви много! )

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Шише, 7 минути в Рая?
    Ти и гостите ти сядате в кръг на земята. По средата слагате едно шише и почвате да го въртите. Нали знаеш, че бутилката има "гърло" и "дупе"? Щом шишето посочи тези 2-ма човека те свалят по една дреха от себе си, но може да го играете и със целувки. При всяко врътване на шишето играта се повтаря отначало.
    7 минути в Рая се играе по следния начин: избирате 2-ма човека от гостите (за предпочитане момче и момиче ) и ги затваряте в килер, тоалетна, асансьор или просто някаква стая, но трябва задължително да са сами и те правят каквото си искат за тези 7 минути там

+1 за шишето, самоче вместо целувки напрао даваите с свирки и т.н.

Тва ще бъде един рожден ден който никой няма да забрави.

Супер фен Аватара на skate
    кви свирки кви 5 лева те са на 14 е :Д:Д

На шише ок, съгласна съм, играли сме го, но просто за свирките не съм много навита! :Д Благодаря за 7 минути в Рая!

Повече от фен
    избери си някое момче и играйте на пожарна, може и с 2ма

Как се играе на пожарна?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз преди играех на пожарна по този начин -

Слагам ръката на бедрото ти, и започвам леко да я вдигам нагоре, когато искаш да спра, казваш "Червено!"

А аз отговарям "Пожарните не спират на червено!" И след това най-вероятно следва изнасилване.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    Аз преди играех на пожарна по този начин -

Слагам ръката на бедрото ти, и започвам леко да я вдигам нагоре, когато искаш да спра, казваш "Червено!"

А аз отговарям "Пожарните не спират на червено!" И след това най-вероятно следва изнасилване.
    Хаххахаахахах щях да падна от стола

Не може ли да ми дадете няколко игри, които да са нормални... Не знам дали прочете, но ще ставам на 14, а някои от поканените ще бъдат на 13 и 2 месеца. Аз лично нямам намерение да го направя на 14, а и най-малко на рд ми ден! )

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от ladyB.999 Виж мнението
    Не може ли да ми дадете няколко игри, които да са нормални... Не знам дали прочете, но ще ставам на 14, а някои от поканените ще бъдат на 13 и 2 месеца. Аз лично нямам намерение да го направя на 14, а и най-малко на рд ми ден! )
    Най-добре потърси в интернет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си