View Full Version : Култовата снимка... 16+
xwhitecarnationx
11-06-2012, 07:41
Hahhaa. Аз също си помислих, че са лайна. :D Обаче това е просто отвратително. Не са яки по този начин. Напротив - излагат се максимално.
Canis_Dirus
11-06-2012, 08:06
Апартамент в центъра
на Ямбол!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:
Ти си сигурно си поредната, която живее в панелка ъм, познах нали? Кажи ми, че познах? Аз защо живея вече толкова време в тухлен апартамент ново строителство и нямам абсолютно никакви оплаквания? Не ме интересува някакъв мезонет в тъпата Шопия, той етажът може да се напука по много причини. Да ти давам ли снимки на хилядите напукани панелки в цяла България? Босподи Гоже, хората бягат от панелките, а пък вие тука една банда клошари, които не могат да си позволят по-добро жилище, ги защитавате. СМЯС! :lol: :lol: :lol:
Новото строителство наистина в доста от случаите е много зле - при първият дъжд ако си на по-висок етаж апартамента ти подгизва и почва да мухлясва и трябва да си правиш сам ремонти, това са ми го казали доста познати.
Предполагам и панелките също са много зле, нямам опит с тях.
Също така изолацията на старите панелки/тухлени блокове е доста зле и трябва да си направиш сам такава, иначе плащаш много пари за ток през зимата и мръзнеш като куче.
Ама в повечето случаи, без значение какво строителство имаш, ако си го обзаведеш добре, ще е идеално за живеене.
Afternoon
11-06-2012, 10:06
Ямбой има ли? :cool:
П.П. И хлебарката е по-умна от теб, а аз за гореспоменатата имам доста добри наблюдения и нейното твърдение, че умствено се извисява доста над теб е меко казано слабо.
I mean да се сравняваш с толкова ниска граница.... :cool:
П.П. 2 - Все още чакаме снимки на бавареца и къщата :lol:
Да не е от твоята наркоманска групичка, че така я защитаваш? Да ти кажа няма да се учудя... шайка наркомани живеещи в панелки, има ли по-жалка картинка от вас? И аз все още си чакам темите, в които бях набеден, че се хваля със скъпи коли и говорители за хиляди левове, но уви само с чакането ще си остана. Тва леке RedArmy се е посрало от страх и се е покрило в дън земя, явно разбра какво го чака заради тия гнусни лъжи по мой адрес.
psychopath
11-06-2012, 11:26
http://www.ultrasspirit.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/ultras-lazio-07.jpg
Виждам те и на тази снимка, признавам те вече, тегав си!
psychopath
11-06-2012, 11:29
КЗЛ ВЕ!
недоразумение смешно и девствено, не се бутай където нямаш работа, обзалагам се, че не си бил на нито 1 дерби, нито на мач на кочината, за да се правиш на интересен, aре духай ...сопол, нема ли тича за тебе?
support your local team!
MaLyKoLiU
11-06-2012, 11:32
КЗЛ ВЕ!
psychopath
11-06-2012, 11:32
не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!
MaLyKoLiU
11-06-2012, 11:33
Нека започнем от най-голямото... София...
psychopath
11-06-2012, 11:34
КЗЛ ВЕ!
Лесно е да го напишеш в тийнпроблем, кажи го на глас, в София, ама да бъдеш чут... :)
Да не е от твоята наркоманска групичка, че така я защитаваш? Да ти кажа няма да се учудя... шайка наркомани живеещи в панелки, има ли по-жалка картинка от вас? И аз все още си чакам темите, в които бях набеден, че се хваля със скъпи коли и говорители за хиляди левове, но уви само с чакането ще си остана. Тва леке RedArmy се е посрало от страх и се е покрило в дън земя, явно разбра какво го чака заради тия гнусни лъжи по мой адрес.
Ти не само си стигнал дъното ами и копаеш надолу бе утайко :lol: :lol: :lol: Мазохист ли си не знам какъв си..
http://www.ultrasspirit.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/ultras-lazio-07.jpg
Виждам те и на тази снимка, признавам те вече, тегав си!
Ахахаха :д По-скоро ше го видиш на снимките на Удинезе.. все пак е мафиот :lol:
Сега се сетих, Ямбол, искам да оградиш с кръгче точно къде си ти на снимките, които пусна :lol: Предполагам щом ги пускаш значи все пак те има на тях, нали? :lol:
psychopath
11-06-2012, 11:38
Нека започнем от най-голямото... София...
Кон с капаци, от години повтаря едно и също...виждал ли си нещо повече от централна гара и пилоните на НДК, бе, кретен?
ПС- аз против Варна нямам нищо, даже града ме кефи, но всички селяни да пукнат
psychopath
11-06-2012, 11:40
Ахахаха :д По-скоро ше го видиш на снимките на Удинезе.. все пак е мафиот :lol:
Сега се сетих, Ямбол, искам да оградиш с кръгче точно къде си ти на снимките, които пусна :lol: Предполагам щом ги пускаш значи все пак те има на тях, нали? :lol:
ахХхахахахха според мен е някъв allaround casualultrashooliganmafiabmwmedatonyambol и може да го видим на снимки на всички по-големи групировки ;д
даже аз съм убеден, че този със знамето е той
http://1.bp.blogspot.com/_ssPLIaa2PMw/TITg-ucgsUI/AAAAAAAAAk0/TfVO83Nzslc/s1600/arkan-r.jpg
FunkyPie
11-06-2012, 11:46
леле,леле
честно
ти не разбра,че те смазахме от подигравки и те хванахме в кви ли не лъжи
ти..колко си прост ти личи,щом все още пишеш :lol:
и да,след твоя пост (който след малко ще сложа) искам снимка!
много баровско звучиш,ама си ебахти селото заебано в гъзъ на торбалан
айде сладък,снимки:
Извисява се той...до тавана на мизерната панелка в която живееш. Или беше общежитие, ох обърках се вече. Ела ми виж апартамента, ела ми виж колата, ела виж колко пари изкарвам на месец и как си живея живота и ще разбереш от къде го вадя тва завидно самочувствие. Сама ще искаш да го лапаш целия, барабар с ташаците, за да те повозя малко на БМВ-то... :cool:
и ти да си на тях!
Нож, жица, Сребреница! :D Ямбол е личен приятел на Ратко Младич и Аркан, но успя да се измъкне, за разлика от тях, благодарение на ултрамегахиперсвръхбързот о си БМВ с ямболски тунинг и ароматизатор борче за 1.50 на огледалото за задно виждане 8-)
psychopath
11-06-2012, 11:51
Това му е специалното на него...всеки друг нормален или не, но всеки като затъне до шия в собствените си лайна, ще се спре и ще се покрие най-малкото...
FunkyPie
11-06-2012, 11:51
Нож, жица, Сребреница! :D Ямбол е личен приятел на Ратко Младич и Аркан, но успя да се измъкне, за разлика от тях, благодарение на ултрамегахиперсвръхбързот о си БМВ с ямболски тунинг и ароматизатор борче за 1.50 на огледалото за задно виждане 8-)
от левчето,смърдящо на евтин парфюм
MaLyKoLiU
11-06-2012, 11:53
Кон с капаци, от години повтаря едно и също...виждал ли си нещо повече от централна гара и пилоните на НДК, бе, кретен?
ПС- аз против Варна нямам нищо, даже града ме кефи, но всички селяни да пукнат
Ами да, виждал съм... Принципно нямам нищо против който и да е град, просто не ме кефи това, че софиянци се мислят за нещо повече от останалите. Иначе хубаво е да, голям град, но си има и много недостатъци... :) И сега не почвай да обиждаш на кретен и т.н. :)
А за селяните, може човек да е роден в София, но да е със селски манталитет, може човек да е роден на село, но да не се държи като селянин... тоест има голяма разлика от селянин до селянин... :)
Ямбой регресира прогресивно и единственото обяснение според мен е че е мазохист и обича да става за смях.. А мислех че на глобала му хлопа дъската :(
psychopath
11-06-2012, 11:55
Юлката е спонсор (разбирайте силиконови цици) на вдовицата на Аркан - Тигрицата на балканския попфолк!
Ямбол по-големия брат на Чък Норис!
Ямбол вкара Доктора в СЗ!
Ямбол уби Джон Кенеди!
psychopath
11-06-2012, 11:57
Ами да, виждал съм... Принципно нямам нищо против който и да е град, просто не ме кефи това, че софиянци се мислят за нещо повече от останалите. Иначе хубаво е да, голям град, но си има и много недостатъци... :) И сега не почвай да обиждаш на кретен и т.н. :)
А за селяните, може човек да е роден в София, но да е със селски манталитет, може човек да е роден на село, но да не се държи като селянин... тоест има голяма разлика от селянин до селянин... :)
Факт е, че ти пишеш по форумите "кзл", а не си стъпвал на нито едно дерби, не си ходил на нито един мач на кочината, имаш се чорбар и много ти знае устата по отношение на неща, които са ти много далечни, а си един смешен девствен минет. :*
не ми отговаряй повече, не са виновни селяните или софиянците, че ти си мишок...
FunkyPie
11-06-2012, 12:00
така
1. какво е кзл
и
2. кой е глобала
MaLyKoLiU
11-06-2012, 12:01
така
1. какво е кзл
и
2. кой е глобала
КЗЛ е кур за уефски
Глобала е един идиот...
Oy7ofCon7roL
11-06-2012, 12:04
най-голямата драма след убийството на Лора Палмър
MaLyKoLiU
11-06-2012, 12:05
Факт е, че ти пишеш по форумите "кзл", а не си стъпвал на нито едно дерби, не си ходил на нито един мач на кочината, имаш се чорбар и много ти знае устата по отношение на неща, които са ти много далечни, а си един смешен девствен минет. :*
не ми отговаряй повече, не са виновни селяните или софиянците, че ти си мишок...
Не всеки има средства и възможност да ходи на дербита от Варна до София... :)
Ако живеех в София, мислиш ли, че нямаше да ходя редовно по мачовете? Щях да ходя, но не и когато живея на 500км и трябва да пътувам по 14 часа минимум и да давам по 50 лева за път всеки път... :)
psychopath
11-06-2012, 12:14
Не всеки има средства и възможност да ходи на дербита от Варна до София... :)
Ако живеех в София, мислиш ли, че нямаше да ходя редовно по мачовете? Щях да ходя, но не и когато живея на 500км и трябва да пътувам по 14 часа минимум и да давам по 50 лева за път всеки път... :)
Дреме ми на к'ура, бе, к'во ми се обясняваш?!
Като немаш средства да ходиш по мачове, нема да пишеш кзл по форумите...точно ти.
Както и да е, казах как стоят нещата и се придържаме към темата - Ямбол :Д
Afternoon
11-06-2012, 12:18
не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!
По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София... :lol:
Ти не само си стигнал дъното ами и копаеш надолу бе утайко :lol: :lol: :lol: Мазохист ли си не знам какъв си..
Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, беден, нереализиран, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.
леле,леле
честно
ти не разбра,че те смазахме от подигравки и те хванахме в кви ли не лъжи
ти..колко си прост ти личи,щом все още пишеш :lol:
и да,след твоя пост (който след малко ще сложа) искам снимка!
много баровско звучиш,ама си ебахти селото заебано в гъзъ на торбалан
айде сладък,снимки:
и ти да си на тях!
Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона. :cool:
NqkfaNikakva21
11-06-2012, 12:22
Ейц ... и продължава.
Деба, колко си жалък. Ама много!
FunkyPie
11-06-2012, 12:26
По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София... :lol:
Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.
Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона. :cool:
прочети черното и си дочети коментара
залагаш си БМВ-то,щото нямаш такова
или имаш детска количка?
Afternoon
11-06-2012, 12:28
Нема кво да си дочитам, ма. Смерт за форумните мишки! Смерт за комунизма! Смерт за шопите! Казах!
psychopath
11-06-2012, 12:28
А ако не съм дошъл с каруцата, какво правим??? Имам снимка на прабаба ми и прадЕдо ми на жАлтите павета след първата световна война... верно не може да се сравни с апартамент в центъра на Ямбол. : (
Въпроса не е толкова в това от къде си? Не съм аз човека, който парадира с БМВ и апартамент в центъра на ямбол, както и че Доктора от СЗ (?!?!) ми е личен приятел и т.н ахахахаххаха
Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона :lol: :lol: :lol:
Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"? 8-) Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
FunkyPie
11-06-2012, 12:30
Нема кво да си дочитам, ма. Смерт за форумните мишки! Смерт за комунизма! Смерт за шопите! Казах!
щот не можеш
FunkyPie
11-06-2012, 12:33
ти май просто не разбираш,че никой не ти вярва на
1.големия апартамент в центъра на ЯМБОЛ (да ве,ЯМБОЛ,правилно прочетохте)
2.БМВ-то ти
3.парите ти (печатани на принтер в книжарница)
4."яките пички" (които да не би да наричаш ръцете си?)
5.ебахти бизнеса в не знам си къде
Oy7ofCon7roL
11-06-2012, 12:35
понеже все говорите за села, селяни и кореняци софиянци и т.н само да вметна, че по времето на вашите баби дядовци, а може би и дори по времето, когато вашите майки и бащи са били малки повечето квартали на София са били СЕЛА
Afternoon
11-06-2012, 12:36
А ако не съм дошъл с каруцата, какво правим??? Имам снимка на прабаба ми и прадЕдо ми на жАлтите павета след първата световна война... верно не може да се сравни с апартамент в центъра на Ямбол. : (
Въпроса не е толкова в това от къде си? Не съм аз човека, който парадира с БМВ и апартамент в центъра на ямбол, както и че Доктора от СЗ (?!?!) ми е личен приятел и т.н ахахахаххаха
Кво правим, ми значи си дошъл с галошите пеша и си бил толко беден, че си нямал и каручка даже. Покажи я тая снимка, аз показах мой снимки в агитката на Левски и доказах, че не лъжа. Никой досега не е показвал снимки ама иначе всички сте много големи...големи палячовци! Че и ще ме карате да си снимам апартамента и БМВ-то, ма кви сте вие, че да ви се връзвам на акъла бе. Стойте си там в миризливите и мизерни панелки, забутани на путката си майна в някой краен Шопски квартал и тихи ви искам!
FunkyPie
11-06-2012, 12:39
ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
(въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
Май много малко хора осъзнават, че човек сам избира дали да живее като селяк или не, без значение дали живее в село Микрево или в София. Друг е въпроса, че когато някой се премести от село в големия град би трябвало да се съобразява с новата обстановка, а не да продължава да живее като на село и да си хвърля боклуците в реката под тях примерно. И все пак има места в които простащината и селящината са нещо нормално и ЯМБОЛ е едно от тях :lol:
Afternoon
11-06-2012, 12:43
Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона :lol: :lol: :lol:
Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"? 8-) Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!
Или го направи моментално или изчезни светкавично като гущер на дъжд :D
Afternoon
11-06-2012, 12:46
ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
(въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
Не съм нормален да, щото няма да си мълча като някакви жалки нищожества лъжат най-нагло по мой адрес и ме обиждат. Отрепките полудяха от завист точно след като направих на една стотинка мизерните панелки в които живеят. Серат кръв бедняците, че не могат да си позволят по-хубаво жилище, а някакво провинциално момче може да живее в огромен апартамент на центъра на съвсем приличен областен град.
Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!
Можеше да бъдеш по-идеен, Юлка. Можеше да кажеш че пишеш от бордовия на БМВ-то и то докато караш с 220 по магистралата :lol: Разрешавам ти да го използваш когато те сгащят натясно в някой друг форум :D Сигурен съм че не след дълго ще се случи защото ти лъжеш на 100 различни места
Oy7ofCon7roL
11-06-2012, 12:54
Afternoon
не че искам да ви се меся в спора или нещо ама то в ямбол освен гарги и мъгла нищо друго няма, една панелка в центъра сигурно струва 15 хил. лв няма база за сравнение просто, колко струва една къща в ямбол и един ап. в софия ...
Afternoon
11-06-2012, 12:57
Или го направи моментално или изчезни светкавично като гущер на дъжд :D
Като на олигофрен специално за теб ще ги оградя, ето:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210161z.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1352210191r.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1352210216c.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=klz1352210260v.jpg
Oy7ofCon7roL
11-06-2012, 12:59
тука изригнах :lol:
Afternoon
11-06-2012, 13:00
Afternoon
не че искам да ви се меся в спора или нещо ама то в ямбол освен гарги и мъгла нищо друго няма, една панелка в центъра сигурно струва 15 хил. лв няма база за сравнение просто, колко струва една къща в ямбол и един ап. в софия ...
Ами като не искаш защо се месиш? Ти ходил ли си някога в Ямбол, че говориш? Или даже на снимка не си го виждал? Няма спор, че в София в ЦЕНТЪРА апартаментите струват по-скъпо. Моят апартамент е 105кв.м на ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.80 на 100 метра от центъра. Не е панелка и е оценен на 100 хиляди лева. А дори най-жалките панелки в крайните квартали почват от два пъти повече, oтколкото ти каза, т.е от 30 хиляди лева. Затова не се обаждай като не разбираш...
Като на олигофрен специално за теб ще ги оградя, ето:
Това като му дам zoom ми прилича на патока Доналд :lol: :lol:
И нямаше нужда да се ограждаш на снимките, на които ясно се виждаш, понеже си само ти и още некъв ямболски ръб смазан :lol:
Oy7ofCon7roL
11-06-2012, 13:04
виждам, че няма смисъл да пиша повече
Afternoon
Пропусна да споменеш циганите.
Ами като не искаш защо се месиш? Ти ходил ли си някога в Ямбол, че говориш? Или даже на снимка не си го виждал? Няма спор, че в София в ЦЕНТЪРА апартаментите струват по-скъпо. Моят апартамент е 105кв.м на ул. Д.Благоев 17 вх.в ет.4 ап.80 на 100 метра от центъра. Не е панелка и е оценен на 100 хиляди лева. А дори най-жалките панелки в крайните квартали почват от два пъти повече, oтколкото ти каза, т.е от 30 хиляди лева. Затова не се обаждай като не разбираш...
Ако в Ямбол ходехте на училище щеше да знаеш че има едно нещо дето се казва десетична запетая и благодарение на нея има разлика между 105кв.м и 10,5кв.м :lol: Така че се завирай в боксониерата в центъра на ямбол и си спирай интернета, може и да се излекуваш
Afternoon
11-06-2012, 13:06
Това като му дам zoom ми прилича на патока Доналд :lol: :lol:
И нямаше нужда да се ограждаш на снимките, на които ясно се виждаш, понеже си само ти и още некъв ямболски ръб смазан :lol:
Колкото и да му даваш zoom не може да се види ясно, понеже снимката е правена от далеч, малоумник. Но специално заради теб се оградих, понеже си олигофрен и отново искаш да ме изкараш, че лъжа. Както искаше да изкараш, че съм се хвалил с говорители за хиляди левове в Бгаудиоклуба и със скъпи колко в Тунинга. Жалко, че не можа да дадеш доказателства. :(
FunkyPie
11-06-2012, 13:07
виждам, че няма смисъл да пиша повече
то и няма смисъл
да спорим с него е ненужно
той е толкова богат и готин,че няма смисъл
Afternoon
11-06-2012, 13:08
Пропусна да споменеш циганите.
Цигани има навсякъде, във абсолютно всеки град и село. В Ямбол има една циганска махала, която не е особено голяма и едва ли има повече от 5-6 хиляди цигани. Това е при условие, че градът по официални данни е 80 хиляден. А в Шопия знаеш ли колко ДОСТА повече мангали има?
Afternoon
11-06-2012, 13:11
Аве Ямбол ше си благосклонен ли да дадеш адрес :lol:
и все пак - Waiting for Yambol to deliver...
А соре - чакаме снимки на БМВ-то и Къщата :d
Нали съм дал адрес, не четеш нещо ми се струва? А снимки на БМВ-то и на апартамента няма да правя. В момента съм извън града и въобще нямам намерение да се връщам специално за да им правя снимки, за да мога да докажа на някакви рандоми във форона. Давал съм снимка на БМВ-то в една друга тема, намери я след като си толко любопитен. И стига с тая къща, нямам къща. Само селяците живеят в къщи. Аз имам апартамент. ;)
FunkyPie
11-06-2012, 13:12
Нали съм дал адрес, не четеш нещо ми се струва? А снимки на БМВ-то и на апартамента няма да правя. В момента съм извън града и въобще нямам намерение да се връщам специално за да им правя снимки, за да мога да докажа на някакви рандоми във форона. Давал съм снимка на БМВ-то в една друга тема, намери я след като си толко любопитен. И стига с тая къща, нямам къща. Само селяците живеят в къщи. Аз имам апартамент. ;)
е а де,нещо не се връзва
ЦигаМи има навсякъде, във абсолютно всеки град и село. В Ямбол има една циганска махала, която не е особено голяма и едва ли има повече от 5-6 хиляди цигани. Това е при условие, че градът по официални данни е 80 хиляден. А в Шопия знаеш ли колко ДОСТА повече мангали има?
София не ме грее предпочитам си черноморието.
Afternoon
11-06-2012, 13:15
Ако в Ямбол ходехте на училище щеше да знаеш че има едно нещо дето се казва десетична запетая и благодарение на нея има разлика между 105кв.м и 10,5кв.м :lol: Така че се завирай в боксониерата в центъра на ямбол и си спирай интернета, може и да се излекуваш
Момченце, ти си клиничен случай бе. Написал съм 105 кв.м. какво не можеш да разбереш? Какви ти 10,5 кв.м? Чисто и ясно съм написал колко ми е голям апартамента. Не можеш да разбереш с едната си мозъчна гънка ли? Айде стига си се правил на тъп, молим. В боксониери живеят само бедняците като теб, даже няма те питам колко ти е голяма панелката защото знам, че ще ме излъжеш. Но съм сигурен, че е не повече от 50 кв.м. :cool:
DarkTemplar
11-06-2012, 13:15
Ти освен на тва гостуване в Сливен (което е доста далеч от Ямбол), другаде ходил ли си? Аре нека не е в чужбина, но поне някоя твоя снимка от Герена дай? Или от дербито.
е а де,нещо не се връзва
:lol:
Ямбол, само един последен въпрос: Защо след като имаш успешен бизнес, беемвета, курви, апартаменти, хотели, казина и си МИЛИАРДЕР, се обясняваш на хора във форум? :lol: :lol:
nikol12345
11-06-2012, 13:17
Тцтц, а всичко започна с една "невинна" снимка, тука модератори няма ли?
FunkyPie
11-06-2012, 13:17
Ти освен на тва гостуване в Сливен (което е доста далеч от Ямбол), другаде ходил ли си? Аре нека не е в чужбина, но поне някоя твоя снимка от Герена дай?
моля ти се не,че ще ме е срам от квартала вече
FunkyPie
11-06-2012, 13:18
Тцтц, а всичко започна с една "невинна" снимка, тука модератори няма ли?
тва е кофата
върни се дето са подразделенията на форума и прочети резюмето на тоя раздел
Сензационни разкрития по темата! Ямболския милиардер работи като тестер в нелегална нарколаборатория в Ямбол. На него се тестват всички психотропни вещества, което обяснява странното му поведение
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4809651 :lol:
FunkyPie
11-06-2012, 13:24
Юлка, има ли, а? Бодеш ли стабилно? Знам че си се запасил за цял живот преди да ви хванат :D
Ей, ако знаех че ше се скриеш като мишка, след като ти задам тоя въпрос, щях да го направя по-рано :lol:
Afternoon
11-06-2012, 13:40
Юлка, има ли, а? Бодеш ли стабилно? Знам че си се запасил за цял живот преди да ви хванат :D
Ей, ако знаех че ше се скриеш като мишка, след като ти задам тоя въпрос, щях да го направя по-рано :lol:
Нали се сещаш, че не съм спрял олигофрен като теб и не кисна постоянно във форона? Влизам от време на време, затова няма как да ти отговарям веднага. Ако не виждаш става въпрос за село Тенево, а не за Ямбол. Наркотици през живота си не съм употребявал и Господ ми е свидетел. Нещо не ти мина шегата... :lol:
Ямбол, само един последен въпрос: Защо след като имаш успешен бизнес, беемвета, курви, апартаменти, хотели, казина и си МИЛИАРДЕР, се обясняваш на хора във форум? :lol: :lol:
Казах го вече хиляда пъти - защото ме дразнят завистниците, които нямат 1 стотинка и живеят в панелки. Няма как да си мълча след като някакъв такъв комплексар, като теб, лъже гнусно по мой адрес, защото го е яд, че живея в огромен апартамент а не в мизерна панелка. Сърди се на съдбата мойто момче, аз не съм ти виновен.
FunkyPie
11-06-2012, 13:42
сега ми кажи,че в панелките няма големи апартаменти :lol:
Afternoon
11-06-2012, 13:45
сега ми кажи,че в панелките няма големи апартаменти :lol:
Колко точно големи? Има, но това не ги прави по-малко мизерни. Отпадъка на обществото живее в панелки, бедните, нереализирани, прости и тъпи селяци, продали къщата на село за да могат да си позволят панелка в някой краен градски квартал.
FunkyPie
11-06-2012, 13:51
даже 3 минути му отдадох
сиг много са го били като малък,че да изгуби толкова клетки
Afternoon
11-06-2012, 13:55
По-добре замълчете завинаги, понеже сте жалки завистливци. :cool:
По-добре замълчете завинаги, понеже сте жалки завистливци. :cool:
Заеби виртуалния живот и живей реално.
Canis_Dirus
11-06-2012, 14:23
Тоя е нереален! Не може да има такъв демент и да не са го прибрали за изследвания.
апартамент в центъра на Ямбол...
И пак сигурно дава фалшиви адреси. Последния път даде друг адрес и когато пратихме хора да го проверят се оказа, че изобщо няма такъв.
Afternoon
11-06-2012, 14:27
Тоя е нереален! Не може да има такъв демент и да не са го прибрали за изследвания.
апартамент в центъра на Ямбол...
И пак сигурно дава фалшиви адреси. Последния път даде друг адрес и когато пратихме хора да го проверят се оказа, че изобщо няма такъв.
Да бе, специално от Германия прати хора в Ямбол да ме проверяват? Къде си бе Гестапо? :lol:
FunkyPie
11-06-2012, 14:31
http://prikachi.com/images/519/5463519T.png
мхм,ямболец
има в 3 града в бг с такава улица,ама не уцели града
Afternoon
11-06-2012, 14:32
Айде бе?
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&q=%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80+%D0%B 1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2+17+%D0%B3%D1 %80%D0%B0%D0%B4+%D1%8F%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x40a6343adc726d17:0x1300a01231b11e20,%D0%B1 %D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4+%D0%94% D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80+%D0%91%D0%BB%D 0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2+17,+%D0%AF%D0%BC%D0%B 1%D0%BE%D0%BB&gl=bg&ei=ZS2ZUJ_zAoj5sgbAiYC4BA&sqi=2&ved=0CB0Q8gEwAA
FunkyPie
11-06-2012, 14:33
прекрасно си се настанил,на възможно най шумното място
Afternoon
11-06-2012, 14:38
Не бих казал, че е шумно. И дори и да е аз съм свикнал и не ми пука. Нека ми е зле. :)
Canis_Dirus
11-06-2012, 14:38
Да бе, специално от Германия прати хора в Ямбол да ме проверяват? Къде си бе Гестапо? :lol:
А не. Оказа се, че уж живеят на 100-ина метра от теб ;) Ама не
FunkyPie
11-06-2012, 14:44
http://prikachi.com/images/567/5463567A.png
лол :lol:
Afternoon
11-06-2012, 14:45
А не. Оказа се, че уж живеят на 100-ина метра от теб ;) Ама не
Вътрешно в себе си знаеш, че лъжеш. Не те ли е срам, честно? Кви са тия хора и къде точно живеят, ъм? Давам ти жокер -на 100 метра в едната посока е общината, на другата посока е така нареченият площад Боровец, на другата е видеозона Венера и на последната е пожарната. Да кажат до кое точно от тия неща живеят. Или направо ги прати да ме проверят пак когато кажеш, ще изляза на терасата да им помахам ако трябва. :lol:
FunkyPie
11-06-2012, 14:47
няма ли някоя чалготечка в близост до тебе?
Afternoon
11-06-2012, 14:53
Ето снимка на блокът, макар и малко старичка. Просто няма друга в нета:
http://prikachi.com/images.php?images/588/5463588v.jpg
Тоя блок не ми изглежда нито тухлен нито ново строителство :lol: Като гледам снимката е от преди 89-та, а блока сигурно е строен няколко години преди това.. Да ти серем на новото 30 годишно строителство :lol: Но дори да приемем, че е така и ти имаш апартамент в него... каква гордост, за Бога, е да имаш апартамент в Ямбол? Сметай какъв селянин си щом се хвалиш с това :lol: :lol: :lol: Големия милиардер 8-)
DarkTemplar
11-06-2012, 15:00
На мен ми бие на монолит и също не ми изглежда нов, а съдейки по колите (паркираните и тея по булеварда), както и по качеството на снимката, тва е снимано преди поне 20 г., може и 30. Бая нов блок, нищо соц. няма в него. :lol:
Ахахах Ямбол щи дигна паметник харабия :lol:
Afternoon
11-06-2012, 15:01
Тоя блок не ми изглежда нито тухлен нито ново строителство :lol: Но дори да приемем, че е така и ти имаш апартамент в него... каква гордост, за Бога, е да имаш апартамент в Ямбол? Сметай какъв селянин си щом се хвалиш с това :lol: :lol: :lol: Големия милиардер 8-)
Строен е в краят на 80-те, тухлен е и е на централно градско място. И е по-голям повод за хвалба, от това че живееш в панелка в някой краен квартал. :cool:
DarkTemplar
11-06-2012, 15:02
Ново строителство, обаче е строен в края на 80-те. Нееема проблеми. :D
DarkTemplar
11-06-2012, 15:05
Да не говорим колко шумно, прашно и мръсно е подобно място. Все едно да живееш в някоя сграда на Цариградско.
Afternoon
11-06-2012, 15:10
Тая снимка е от края на 80-те бе дебили. Не мислите ли, че за 20 години са се промени доста работи? Нито е шумно, нито е прашно, нито е мръсно. Във всеки случай в центъра на Шопия е ДОСТА ама ДОСТА по-шумно. Както и в абсолютно всяка панелка, където и да е.
DarkTemplar
11-06-2012, 15:12
Така е, с новото строителство от края на 80-те. :D
Палячо, понеже точно ти плюеше по соц панелките, а се оказа че и ти живееш в такава :lol: та да ти кажа да си знаеш, панелка от началото и средата на 70-те е хиляди пъти по-здрава и устойчива от такава, строена в края на 80-те. Няма да ти кажа обаче защо, да си размърдаш малко изпиления от амфет мозък
Милионерче, не се подигравай :lol: :lol:
Afternoon
11-06-2012, 15:17
Палячо, понеже точно ти плюеше по соц панелките, а се оказа че и ти живееш в такава :lol: та да ти кажа да си знаеш, панелка от началото и средата на 70-те е хиляди пъти по-здрава и устойчива от такава, строена в края на 80-те. Няма да ти кажа обаче защо, да си размърдаш малко изпиления от амфет мозък
Милионерче, не се подигравай :lol: :lol:
Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка. Никога не съм се оплаквал от шум, влага, хлебарки и т.н. Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце? Защото знам, че тука говориш напук и казваш на черното бяло само и само за да не изляза аз прав.
FunkyPie
11-06-2012, 15:19
Да не говорим колко шумно, прашно и мръсно е подобно място. Все едно да живееш в някоя сграда на Цариградско.
мхм
FunkyPie
11-06-2012, 15:19
Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка. Никога не съм се оплаквал от шум, влага, хлебарки и т.н. Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце? Защото знам, че тука говориш напук и казваш на черното бяло само и само за да не изляза аз прав.
ами всъщност,мога
Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце?
Мога, да. Между другото, единственият шум в целият вход го създава една селянка, която познай откъде е? Не можеш ли? От Ямбол :lol: :lol:
Виж в гугъл мапс на "твоя" булевард каква тухлена кооперация намерих
http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=200&with_photo_id=17419450&order=date_desc&user=2255911
Да правиш разлика между това и твоя чугунен блок? :lol: Между другото, бих се радвал да живея в нещо подобно на това... Но не и в Ямбол разбира се :lol:
Afternoon
11-06-2012, 15:24
ами всъщност,мога
Можеш бе, сигурно. Пък и не дай си боже да ти гръмне газова бутилка в панелката:
http://az-pitam.org/nk/?p=48
"Сградата е на 23 етажа, конструкцията е безскелетна – т.е. стенните панели са носещи и на тях стъпват хоризонтални подови панели. Нищо особено, в София има много такива."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мога, да. Между другото, единственият шум в целият вход го създава една селянка, която познай откъде е? Не можеш ли? От Ямбол :lol: :lol:
Виж в гугъл мапс на "твоя" булевард каква тухлена кооперация намерих
http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=200&with_photo_id=17419450&order=date_desc&user=2255911
Да правиш разлика между това и твоя чугунен блок? :lol: Между другото, бих се радвал да живея в нещо подобно на това... Но не и в Ямбол разбира се :lol:
О, каква изненада. Не съм очаквал, че ще кажеш, че е от друг град. Блокът ми не е чугунен а е тухлен. Но ти дори каза преди малко, че е панелка, така че ми е ясно колко разбираш. Последно тухлен ли е, чугунен ли е, или е панелка? Тая тухлена кооперация е поне 10 години по-стара от моя блок и въобще не е по-добро място за живеене. Критериите ти са тотално сбъркани... :cool:
Ямбой ела на някоя форонна е :lol:
Бих дошъл някой път само за да се запозная с Джесика. Защото е една от малкото хора в тоя форон, които ме кефят.
psychopath
11-06-2012, 15:36
Кво правим, ми значи си дошъл с галошите пеша и си бил толко беден, че си нямал и каручка даже. Покажи я тая снимка, аз показах мой снимки в агитката на Левски и доказах, че не лъжа. Никой досега не е показвал снимки ама иначе всички сте много големи...големи палячовци! Че и ще ме карате да си снимам апартамента и БМВ-то, ма кви сте вие, че да ви се връзвам на акъла бе. Стойте си там в миризливите и мизерни панелки, забутани на путката си майна в някой краен Шопски квартал и тихи ви искам!
Насра се с тия панелки...
Аз не живея в панелка, не съм дошъл с галошите, роден съм и съм израснал в центъра ... и сега какво правим?
Измисли нещо друго за мен. : (
Снимките в агитката на Левски, не са по-различни от тази, която аз показах на Лацио, ама ти не хвана иронията май...
Afternoon
11-06-2012, 15:45
Насра се с тия панелки...
Аз не живея в панелка, не съм дошъл с галошите, роден съм и съм израснал в центъра ... и сега какво правим?
Измисли нещо друго за мен. : (
Снимките в агитката на Левски, не са по-различни от тази, която аз показах на Лацио, ама ти не хвана иронията май...
Живееш ти в центъра на София... в мезонет сигурно?!? Докато тия нищожества имат доблестта поне да си признаят, че живеят в панелки, ти продължаваш да лъжеш като най-дъртият циганин. Оградих се на снимките, които показах, какво искаш повече?
psychopath
11-06-2012, 15:46
ШЕ ПУКНА ШЕ ПУКНА ШЕ ПУКНА хахахХАХХАХх
ХАХАХХАхАХ
хХХАХАХАХАХХАХАХА
МОЖЕ ЛИ БЕ АХХХАХАХХАХАХх
ШЕ ПУКНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХАХХХ
FunkyPie
11-06-2012, 15:50
ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА
а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си тъп а ти си
О, каква изненада. Не съм очаквал, че ще кажеш, че е от друг град. Блокът ми не е чугунен а е тухлен. Но ти дори каза преди малко, че е панелка, така че ми е ясно колко разбираш. Последно тухлен ли е, чугунен ли е, или е панелка? Тая тухлена кооперация е поне 10 години по-стара от моя блок и въобще не е по-добро място за живеене. Критериите ти са тотално сбъркани... :cool:
Само че аз, за разлика от теб, не лъжа, ямбол :lol: Чугунен го използвах като презрително определение за смешния ти панелен блок, ти виждал ли си някъде чугунен блок, смешник? :D И нали си милионер, живееш в тухлен апартамент и не готвиш на газ (а на циганско кюмбе :lol: ) какво те бъркат газовите бутилки
Бих дошъл някой път само за да се запозная с Джесика. Защото е една от малкото хора в тоя форон, които ме кефят.
А ако ти зашие някой шамар? :lol:
И изобщо, усещаш ли как от няколко страници почна да даваш на заден? Първо имаше супер-хипер-свръх скъп и огромен наследствен милионерски апартамент, а после се насра и почна да сваляш летвата, докато накрая с цезарово сечение си призна, че имаш 30 годишна соц панелка на околовръстното в ямбол.. а дали е така? :lol:
psychopath
11-06-2012, 15:50
с тия снимки доказа, че си бил на некъв мач и нищо повече
ахаххахахаХАХАХАХАХ
може би трябва да мога да вървя по вода, за да живея в центъра на София ли, к'во? хахаххахахахах
прав си Юлка, лъжа като циганин, не живея в центъра на София, всички живеем в панелки, само ти живееш в центъра и никой друг!
ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН :Д
АЛО, СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, МОЛЯ ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО ТОЯ
FunkyPie
11-06-2012, 15:52
мисля да издиря темата за къщите
щото RedArmy май не я е виждал :lol:
мисля да издиря темата за къщите
щото RedArmy май не я е виждал :lol:
давай давай, че ми се събра смях за месеци напред :lol:
аз сега търся една друга култова 8-)
psychopath
11-06-2012, 15:54
Най-големия ташак е, че е минало толкова време, а той си е същия кретен. :D
FunkyPie
11-06-2012, 15:56
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/529591-%D0%92-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA?highlight=%D0%B1%D0%BB%D0 %BE%D0%BA+%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0
Ето я: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/465706-%D0%95%D0%B9-%D1%81%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%93%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%B0-%D1%81-%D0%AE%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D 1%80%D0%BE%D0%B2 :D :D
Afternoon
11-06-2012, 16:03
Само че аз, за разлика от теб, не лъжа, ямбол :lol: Чугунен го използвах като презрително определение за смешния ти панелен блок, ти виждал ли си някъде чугунен блок, смешник? :D И нали си милионер, живееш в тухлен апартамент и не готвиш на газ (а на циганско кюмбе :lol: ) какво те бъркат газовите бутилки
А ако ти зашие някой шамар? :lol:
И изобщо, усещаш ли как от няколко страници почна да даваш на заден? Първо имаше супер-хипер-свръх скъп и огромен наследствен милионерски апартамент, а после се насра и почна да сваляш летвата, докато накрая с цезарово сечение си призна, че имаш 30 годишна соц панелка на околовръстното в ямбол.. а дали е така? :lol:
Кво не лъжеш бе тъпунгер? Още ти чакам темите от Бгаудиоклуба и от Тунинга, където съм се хвалил. Блокът ми не е панелен, я пак виж снимката бе овчар, къде виждаш панели? Няма защо Джесика да ми зашива шамар. Тя даже си призна, че я кефя и ми иска скайпа:
http://prikachi.com/images.php?images/910/5463910J.png
http://prikachi.com/images.php?images/911/5463911H.png
http://prikachi.com/images.php?images/912/5463912X.png
Служим си с доказателства, за разлика от теб. Готините хора ги кефя защото и аз съм готин. А завистливите помияри като теб, живеещи в панелки, само могат да ми завиждат... :cool:
И мен ме кефиш много бе. Както беше казал Каниса, ти си форумното тамагочи. На всеки му е кеф да се занимава с теб :lol:
Но засега сбогом, че вече не ми се играе. Аре turn off :D
FunkyPie
11-06-2012, 16:07
леле,леле
3та страница и падам :lol:
psychopath
11-06-2012, 16:12
Джесика или е на сериозни хард дръгс или има афинитет към общуване с подобни индивиди...
За справка - Илко :Д
Afternoon
11-06-2012, 16:13
И мен ме кефиш много бе. Както беше казал Каниса, ти си форумното тамагочи. На всеки му е кеф да се занимава с теб :lol:
Но засега сбогом, че вече не ми се играе. Аре turn off :D
Кеф ти е само да плюеш и да лъжеш по мой адрес, защото завиждаш яко и те е яд, че аз живея в огромен тухлен апартамент а ти в някаква жалка, малка панелка. Виж си първото мнение в тази тема, насочено към мен, и отречи че не съм прав. Именно след като си казах мнението за панелките ти полудя от злоба и комплексарщина и започна да лъжеш най-нагло. Ясен си ми - поредният никому известен, беден форумен комплексар, живеещ в мизерна панелка. Аре fuck off!
Afternoon
11-06-2012, 16:17
Джесика или е на сериозни хард дръгс или има афинитет към общуване с подобни индивиди...
За справка - Илко :Д
По-скоро има афинитет към готините хора. ;)
FunkyPie
11-06-2012, 16:25
http://www.youtube.com/watch?v=DQVKlFIHI9s
интересува ви заглавието и първите думи
DarkTemplar
11-06-2012, 16:46
Обаче в 90% от постовете му задължително присъства думата "панелка". :D
Afternoon
11-06-2012, 16:48
Обаче в 90% от постовете му задължително присъства думата "панелка". :D
Защото точно от панелките тръгна всичко. Някои хора не могат да приемат ФАКТЪТ, че да живееш в панелка е ЖАЛКО!
FunkyPie
11-06-2012, 16:50
ок
значи за 70+% от столичаните
и да не забравим нашите любими ямболци
са жалки
ок
забравяш,че това са основните жилищни сгради
FasterBeach
11-06-2012, 16:50
Тоя Afternoon...
Верно ли бе ? Сериозно ли съществували толко прости индивиди като тоя лешпер ?
http://pinkie.ponychan.net/chan/files/src/133996023010.png
DarkTemplar
11-06-2012, 16:52
окзначи за 70+% от столичаните
са жалки
ок
По-скоро 70-80% от българите, живеещи в градовете. Ясно е, че панелките си имат минуси, но са строени доста по-съвестно от повечето съвременни жилищни сгради. За протокола - живял съм в повечето видове жилищни сгради (тухлени, панелни, монолитни).
FunkyPie
11-06-2012, 16:53
еми да,ама давам някое така да се каже по видно място
и неговото яко и напълно модерно село
но да,прав си
psychopath
11-06-2012, 17:01
По-скоро има афинитет към готините хора. ;)
И аз така мисля :д
Защото точно от панелките тръгна всичко. Някои хора не могат да приемат ФАКТЪТ, че да живееш в панелка е ЖАЛКО!
Да си шматка която дрънка на поразия е жалко.
FunkyPie
11-06-2012, 17:16
що млъкна
щото разбра че причисляваш и мама и тати към числото,дети ни тури и нас и цяла България ли?
и тва ти да си селско говедо не е лесно
ама трябва кравата да се вози в бмв 111 употреба
и да живее на некъв ебахти странния и гадно изглеждащ болк,щото разбираш ли,ние сме жалки и тъпи,а той е ямболец
DarkTemplar
11-06-2012, 18:08
Ако живееш в панелка е възможно. Аз живея в чисто нова кооперация, изолацията е перфектна и грам не се чува нищо.
Откъде започнахме...
Строен е в краят на 80-те, тухлен е и е на централно градско място. И е по-голям повод за хвалба, от това че живееш в панелка в някой краен квартал. :cool:
Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка.
... и докъде стигнахме.
#FAIL# #FAIL# #FAIL#
Очаквам скоро да се окаже, че всъщност живееш на някой строеж (и ест. си делиш порциона с лаещия помияр-пазач), който тепърва ще се превърне в супер ултра модерна кооперация, строена с материали на НАСА (които разбира се ти доставят и нета) и никой от жалкарите, живеещи по панелките не може да ти стъпи. :smt005 :smt005
Очаквам и БМВ-то да се окаже някъв счупен и полуизгнил Вартбург, но пък с хипер мега тунинга и мощна "туба" в багажника. 8-)
Ти си някъв нов барон Мюнхаузен. :D :D :D :D
FunkyPie
11-06-2012, 18:10
ще е в ямбол,нали? ^
Ахахах скелет щи изям дробчетата :lol:
FasterBeach
11-06-2012, 19:21
за мене бъбрека
Afternoon
11-06-2012, 19:54
ок
значи за 70+% от столичаните
са жалки
ок
Шопите са жалки хора, заслужават да живеят само в панелки. Тука в Ямбол има панелки, но са малко на брой. Хай-лайфа на Ямбол живее на центъра в модерни, тухлени блокове. Селяните и бедняците живеят в панелки в крайните квартали. То така е почти навсякъде де.
По-скоро 70-80% от българите, живеещи в градовете. Ясно е, че панелките си имат минуси, но са строени доста по-съвестно от повечето съвременни жилищни сгради. За протокола - живял съм в повечето видове жилищни сгради (тухлени, панелни, монолитни).
Те панелките освен минуси друго имат ли бе? Какви са им плюсовете? :lol:
що млъкна
щото разбра че причисляваш и мама и тати към числото,дети ни тури и нас и цяла България ли?
и тва ти да си селско говедо не е лесно
ама трябва кравата да се вози в бмв 111 употреба
и да живее на некъв ебахти странния и гадно изглеждащ болк,щото разбираш ли,ние сме жалки и тъпи,а той е ямболец
Що млъкнах ли? Щото имам живот за разлика от вас. Досега бях навънка с БМВ-то и возих едно пиче, докато вие тука във форума се пробвате да ме затапвате, ама нещо не ви се получава хич. БМВ-то ми го взех чисто ново ма, а блокът в който живея е перфектен и се намира на централно градско място. :)
FasterBeach
11-06-2012, 20:16
Що млъкнах ли? Щото имам живот за разлика от вас. Досега бях навънка с БМВ-то и возих едно пиче, докато вие тука във форума се пробвате да ме затапвате, ама нещо не ви се получава хич. БМВ-то ми го взех чисто ново ма, а блокът в който живея е перфектен и се намира на централно градско място. :)
Луд, правиш се на някакъв преуспял гъзар, живеещ едва ли не в най-луксозното жилище на центъра на Ямбол... едва ли най-добрият апартамент в града ще е от някой блок, сеш' се ?
И аз живея в семейна къща в централната част на града ми, апартаментът, който 'обитавам' е сигурно 2 пъти колкото твоя - и кво ? Чичо Boss ли съм ?
Айде продължавай си с филмите /поне ни забавляваш/, но стига си налага мнението по тоя тъп и еднообразен начин, окей ?
Afternoon
11-06-2012, 20:26
Луд, правиш се на някакъв преуспял гъзар, живеещ едва ли не в най-луксозното жилище на центъра на Ямбол... едва ли най-добрият апартамент в града ще е от някой блок, сеш' се ?
И аз живея в семейна къща в централната част на града ми, апартаментът, който 'обитавам' е сигурно 2 пъти колкото твоя - и кво ? Чичо Boss ли съм ?
Айде продължавай си с филмите /поне ни забавляваш/, но стига си налага мнението по тоя тъп и еднообразен начин, окей ?
2 пъти по-голям от моя, lol? Щом е 2 пъти по-голям трябва да е мезонет, ъм нека позная... в центъра на София? Велик си бате! Хванал си Чичо Boss за ташаците направо!
FasterBeach
11-06-2012, 20:33
2 пъти по-голям от моя, lol? Щом е 2 пъти по-голям трябва да е мезонет, ъм нека позная... в центъра на София? Велик си бате! Хванал си Чичо Boss за ташаците направо!
Бе мезонет ли е, не знам, ама ти ставаш супер банален с тия ти мнения.
"БМВ имам, най-якия апартамент имам, а пък панелките не струват" - Мда... надарен си с богат речник, това ти го признавам (хехе).
А бе няма значение... нямам намерение да обсъждам такива дебилни теми.
И ако толкова много значение има за теб - не, не в центъра на София... в центъра на Благоевград.
nqmaznacheniee
11-06-2012, 20:35
Ти не разбра ли, че дори да живееш в най-луксозния апартамент на света и да караш каквато си поискаш кола пак ще си останеш кретен и пак ще си останеш човека, с който всички си правят ташак.. На твое място бих спрял да пиша. Стига си се излагал виж се голям човек си. Карай си смотаното бмв, живей си в старата постройка на село и си чукай евтините парцали (щото не вярвам някоя с акъла си да ти върже) ама не ни занимавай повече с глупостите ти.
DarkTemplar
11-06-2012, 20:41
Те панелките освен минуси друго имат ли бе? Какви са им плюсовете? :lol:
Например здравина и сеизмична устойчивост.
Afternoon
11-06-2012, 20:43
Бе мезонет ли е, не знам, ама ти ставаш супер банален с тия ти мнения.
"БМВ имам, най-якия апартамент имам, а пък панелките не струват" - Мда... надарен си с богат речник, това ти го признавам (хехе).
А бе няма значение... нямам намерение да обсъждам такива дебилни теми.
И ако толкова много значение има за теб - не, не в центъра на София... в центъра на Благоевград.
И защото ставам банален ти реши да се изфукаш със семейната ти къща в центъра на Благоевград? Евала ти правим. Така ли няма един, който ми опонира, да живее в нормален блок. А всичките сте или в къщи или в панелки... :lol:
Единственото нещо, което "чука" тоя райбер са пирони по изгнилите греди на 100 годишната му кирпичена къща :D
DarkTemplar
11-06-2012, 20:47
Така ли няма един, който ми опонира, да живее в нормален блок. А всичките сте или в къщи или в панелки... :lol:
Какво опониране, като ти въртиш една и съща плоча вече хиляда пъти. "Аз имам тухлен 105-квадратов апартамент ново строителство центъра" (мда, видяхме го колко е ново), "карам БМВ, чукам яките пички и съм много готЯн" (за това все още няма доказателства, нито свидетели), "вие сте селяни и живеете в панелки" (това пък е най-изтърканото). Не се ли усещаш кво си клише? Че и наглееш, обвинявайки други, че се фукали. 8-)
Единственото нещо, което "чука" тоя райбер са пирони по изгнилите греди на 100 годишната му кирпичена къща :D
Най-вероятно.
Afternoon
11-06-2012, 20:47
Ти не разбра ли, че дори да живееш в най-луксозния апартамент на света и да караш каквато си поискаш кола пак ще си останеш кретен и пак ще си останеш човека, с който всички си правят ташак.. На твое място бих спрял да пиша. Стига си се излагал виж се голям човек си. Карай си смотаното бмв, живей си в старата постройка на село и си чукай евтините парцали (щото не вярвам някоя с акъла си да ти върже) ама не ни занимавай повече с глупостите ти.
Ташак се пробват да си правят с мен само жалкарите, които живеят в панелки, или селяците, които живеят в къщи защото дълбоко в себе си завиждат, че не могат да имат нормално жилище. Нормалните хора биха казали "Евала на това момче, че живее в хубав апартамент в центъра на града", но не, отрепките ще пробват да те свалят на тяхното ниво и да изкарат, че да живееш в огромен апартамент в центъра на града, в модерен тухлен блок, е по-жалко отколкото да живееш в мизерна панелка или в селска къща. БМВ-то не ми е ни най-малко смотано, такива дрисльовци като теб само си мечтаят за такова докато карат на дядо си Жигулата. :lol:
Чукам мръсната курва, която те е изсрала на тоя свят. Аре стига ме обижда, никога не съм живял в къща и няма и да живея...
Нормалния блок е панелка ! :lol:
И както казаха преди мене
http://novinar.bg/news/panelkite-s-oshte-10-godini-zhivot_MzU0NTs2MA==.html
"Панелните блокове имат още около 10 години живот. След това те трябва или да се санират, или да се разрушат. Това заяви в понеделник Атанас Черешаров, общински съветник в Столичния общински съвет (СОС) пред БНТ."
Сад стори бро. :(
Ти си кал под ноктите ямбооооол :lol:
не искам тая тема да изчезва.. никога
Canis_Dirus
11-06-2012, 20:54
Ямбой се хвали, че са му дали жилище в центъра след като бутнаха предишното му - Блок 20 (google it)
На външен вид го докарван на синром на Даун. Толкова е зле, че и в special olympics тима не го искат понеже не е team player.
http://i.imgur.com/wyybh.jpg
аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа :D
nqmaznacheniee
11-06-2012, 20:57
"Евала на това момче, че живее в хубав апартамент в центъра на града"
Е да ама забрави да кажеш, че апартамента е в ЯМБОЛ. Двеста пъти по-добре е панелка в някой от големите ни четири града, пред това твоето. Ама ти си абсолютен дебил не ми се обяснява повече с теб, само те съжалявам как ще се чувстваш в деня в който осъзнаеш каква безполезна отрепка си.
Canis_Dirus
11-06-2012, 20:59
То в темата само Ямбой се хвали с жилището си, колата си, бизнеса си и какво ли не още.
А на външен вид го докарва като par excellence умствено изостанал унтерменш, кандидат за слава от "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи" с "лошия" поглед ака. "много ще ви бия с голо дупе по ташаците"
Обаче Ямбол имам чувството че някой бая време му е седял на главата и се е сплескал от шкембето надолу :lol: Ама така е, той си кара бавареца и дебелее, а ние бедняците ходим пеш :D
Дайте снимка на японското БМВ от Перник :D
vankovvv
11-06-2012, 21:09
Само да кажа че тоя така ви върза да напишете кусур страници и единственият по-успешен трол в тоя форум би бил илко хД
http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpg
че даже е скрил и номера 'убавеца, да не би случайно да издирим японеца, дето го кара :D
Само да кажа че тоя така ви върза да напишете кусур страници и единственият по-успешен трол в тоя форум би бил илко хД
ако не си запознат с личността му наистина би си помислил че е трол, ама истината е че просто е мазохист, палячо който няма кво да прави освен да си измисля живот и да гледа как ше реагират другите на това
vankovvv
11-06-2012, 21:16
Замислял ли си се че това може да са един и същи човек ;О
ПП. ЯМБОЛСКИЯ ИЛКО
Canis_Dirus
11-06-2012, 21:22
Тва го казаха 10 страници по-напред. Просто няя кво да се прави :lol:
Иначе при илко тактиката "Убии ретарда с мълчание" проработи отлично.
Като ни омръзне и тоя - пак така.
При Илко имаше една култова тема, където Мачока за 3 дни беше без админски права. Илко удари гз в тавана, че той бил причината понеже бил писал мейли на инвестор. Смях и сълзи беше темата. После Мачо се върна и Илко както пишеше яко мнения млъкна. От тогава спря да проповядва и ДОИП.
Afternoon
11-06-2012, 21:44
Абе ти освен "жалкар" и "Селяк" друга обида ползваш ли? Или пък въобще знаеш ли?
Имам чувството че ми е заял реплея на стария walkman :lol:
Мнозинството от хора не ти вярват, понеже лъжеш супер здраво и показаха доказателства за това. Фактите, който ти изкарваш са леко казани "невъзможни" по начина по който ти ги съобщаваш та и въобще изобщо.
RedArmy го знаем и знаем че няя за кво да не менти, но ето - идва един от село Ямбол и почва да се фука с въображението си.
Затва ти искат снимки - за да ти повярват. Не че е гарантирано де...
Мнозинството от хора не ми вярват, защото не искат да понесат болезнената истина, че са отрепки и нищожества и живеят в панелки, а аз живея в голям апартамент на центъра на града. Какви доказателства са били показани? Показа ли тоя чешит грозен темите, в които уж съм се бих хвалил в два различни форума със скъпи коли и с говорители за хиляди левове - не. Показах ли аз снимки с агитката на Левски, на които се вижда, че съм в напълно приятелски отношения - да. Аз съм тоя, който доказва, че е прав. Неговото са празни приказки и му се връзват само ретарди като теб, или като жалкия дюнерджия, или като ония двете овци, дето едната живее в къща а другата в панелка и затова им отърва да му се връзват. :cool:
Ямбой се хвали, че са му дали жилище в центъра след като бутнаха предишното му - Блок 20 (google it)
На външен вид го докарван на синром на Даун. Толкова е зле, че и в special olympics тима не го искат понеже не е team player.
Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб. :cool:
аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа :D
Ще доказваш на мен, чакам ти темите от Бгаудиоклуба и Тунинга, където съм се хвалил. Бездарен лъжец такъв. Ще ги покажеш ли някога? Имаш причини да лъжеш защото се засегна от думите ми за панелките. Всеки би го забелязал това, но не й хомо дружките ти, които ти вярват и ти се кефят на безумните лъжи...
Къф ти е печелившия бизнес ?
Canis_Dirus
11-06-2012, 21:59
Чичка, ебахти завистта бе. Тая снимка 1000 пъти я постна. Яд те е, че тениската ми Dsquared, маратонките ми Nike и дънките Армани струват повече от целият ти смешен гардероб. :cool:
http://befashionbg.com/ - всичко общо за 100 лева :lol:
Ама така е. Язе съм бедняче и не можем да си позволим такива изискани марки :D
NqkfaNikakva21
11-06-2012, 22:08
Ох, колко е тъжно, че все още има хора, които си мислят, че дрехите с някви етикетчета на армани и всичките му производни ги правят готини и привлекателни. Тъжничко за теб, ямболски корифей на таз сложна игра - богаташкият живот.
Afternoon
11-06-2012, 22:14
http://befashionbg.com/ - всичко общо за 100 лева :lol:
Ама така е. Язе съм бедняче и не можем да си позволим такива изискани марки :D
Само маратонките са 215лв. купени от Бургас от магазин на Найк. На ментаци ли ти мязат? Или пък тениската Dsquared, която същата носи и нашият най-добър боксьор Кубрат Пулев, или и той си я е купел от befashionbg?
Canis_Dirus
11-06-2012, 22:18
кози барабонки, скъпи маратонки...
А дънките утешителна награда от special olymics ли са ти?
Afternoon
11-06-2012, 22:22
http://vbox7.com/play:f893447c30
Ето гледай след 00:22 точно ако не вярваш. Тениската му е абсолютно същата, само че бяла. Нали знаеш, че си служа с доказателства? Дънките са ми поръчани от luisaviaroma, бедняче. Гледай и завиждай. Носи си там турските якенца с нашивки, представяй си че са оригинални Стоун Айлънд и се утешавай.
Canis_Dirus
11-06-2012, 22:24
Пусни сега скрийншотове с мейлите потвърждаващи поръчката.
бАрзо!
Afternoon
11-06-2012, 22:28
Пусни сега скрийншотове с мейлите потвърждаващи поръчката.
бАрзо!
Поръчвал съм ги миналата година още. В пощата си имам 4000 и кусур писма 2000 от които не четени, сериозно ли си мислиш, че ще тръгна да ги търся мейлите за да ти докажа? :lol:
Canis_Dirus
11-06-2012, 22:33
е то аз в моята имам над 10 000, но винаги мога да пусна едно търсене по подател и да ги изкарам за 5 секунди ;)
Продължавай да се опитваш да накараш някого да ти повярва.
Afternoon
11-06-2012, 22:39
Е да ама аз не мога защото mail.bg няма такива екстри. Аз и не искам никой да ми вярва, за къв чеп ми е? Нося ли ги дънките - нося ги, оригинални ли са - оригинални са. Тва че някой ще кажа ментак са и т.н мен въобще не ме ебе. Нямам намерение да се доказвам пред банда форумни мишоци. В тая тема доказах повече неща отколкото трябваше и съжалявам за това, защото дори и след като докажа нещо вие не вярвате и си знаете вашето. ;)
Canis_Dirus
11-06-2012, 22:41
Доказа се като най-големия форумен клоун.
Canis_Dirus
11-06-2012, 22:53
Ето го и другарчето му от Могилино.
Canis_Dirus
11-06-2012, 22:59
В момента ти си този от Могилино - заминал някъде сам, без родители, без никой, който да се грижи за теб - тежка е съдбата на такива като теб.
Илко, аз съм пълнолетен и мога сам да се грижа за себе си. Ти си от могилино и си зависим от чужди грижи.
Afternoon
11-06-2012, 23:00
В момента ти си този от Могилино - заминал някъде сам, без родители, без никой, който да се грижи за теб - тежка е съдбата на такива като теб.
Единственото му място за изява е този форум. Жалко, че е станал вече на близо 30 години и продължава да се прави на интересен тука, в тийн форум. Не е лесна и неговата. Едва ли някой в немското селце, в което прави дюнери, му обръща внимание и затова си избива комплексите тука. :(
TrollFaace
11-06-2012, 23:42
Afternoon Предпочитам да имам керпичена къща в някой по-голям град, която ще топли повече и ще изолира шума по-добре от твоя тухлен блок ново строителство(80те години)...
http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpg
че даже е скрил и номера 'убавеца, да не би случайно да издирим японеца, дето го кара :D
http://blogs.yahoo.co.jp/sb250x/folder/906774.html
малко по-надолу в страницата :д
Wednesday666
11-07-2012, 09:03
Оле, какъв си красавееец .. Направо се влюбих!
Не гледай, че пише, че съм от Софи - от Ямбол съм, и аз съм дива селянка като теб.
Искам да ме повозиш в БМВ-то, нямам по-голяма мечта от това! ..
Afternoon
11-07-2012, 10:48
Оле, какъв си красавееец .. Направо се влюбих!
Не гледай, че пише, че съм от Софи - от Ямбол съм, и аз съм дива селянка като теб.
Искам да ме повозиш в БМВ-то, нямам по-голяма мечта от това! ..
Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание. :|
FasterBeach
11-07-2012, 10:58
Как реши, че съм селянин? Живея на центъра на града в огромен апартамент, а не в къща в някое село. Никога през живота си не съм имал село. Как смееш да ме обиждаш така без да ме познаваш? Като искаш да те повозя на бавареца дай снимка на ЛС и ще си помисля, макар че след тия обиди нямам особено голямо желание. :|
Сериозно ли си такъв неандерталец ?
http://www.rooshvforum.com/images/smilies/facepalm.png
FunkyPie
11-07-2012, 11:46
psychopath
11-07-2012, 13:00
И защото ставам банален ти реши да се изфукаш със семейната ти къща в центъра на Благоевград? Евала ти правим. Така ли няма един, който ми опонира, да живее в нормален блок. А всичките сте или в къщи или в панелки... :lol:
нали ти казах, че аз съм роден и живея в центъра на София? нито блок, нито къща... : )
какво правим?! :Д
psychopath
11-07-2012, 13:07
ше пукна бееееееееее ше пукнааааа ХАХАХХАХАХХА
ямбол е село ооооо....
lifeisntfair
11-07-2012, 13:11
Шоколадово парти.. Аз си помислих, че са лайна.. :lol:
Офф, и аз ... така се шокирах, че просто не може да бъде О_O
Afternoon
11-07-2012, 13:16
нали ти казах, че аз съм роден и живея в центъра на София? нито блок, нито къща... : )
какво правим?! :Д
Браво на тебе, истински гражданин! Бтв - като не е блок, нито къща, какво е? Да не би да спиш по пейките на центъра? :lol:
Wednesday666
11-07-2012, 14:17
Аха, значи това, че живееш в центъра на града те прави гражданин? Я пак си помисли. Всеки може да живее а центъра, това не го прави гражданин, начинът на мислене те прави такъв.
Абе, ти сериозно ли си толкова спрял или само се правиш на такъв? :lol:
Afternoon
11-07-2012, 14:24
Дори и така да е (В което силно се ъмнявам за тях да си дал повече от 100лв.) факта че лицето ти остава като на блъснат от 20 тона камион и след това залят с киселина си остава непроменен :cool:
Грозник, не така мислят малките мръсотиики в Студентски и въобще хилядите пичета, с които съм бил. Тва че ти я караш само на чекии и завиждаш яко си е твой проблем. Живееш в най-мизерния квартал в Пловдив ама и на тебе ти е много голяма работа, аре геч от тука. :cool:
Canis_Dirus
11-07-2012, 14:29
Ямбой, do you even lift?
FasterBeach
11-07-2012, 14:40
Грозник, не така мислят малките мръсотиики в Студентски и въобще хилядите пичета, с които съм бил. Тва че ти я караш само на чекии и завиждаш яко си е твой проблем. Живееш в най-мизерния квартал в Пловдив ама и на тебе ти е много голяма работа, аре геч от тука. :cool:
Айдеееее... преминахме в стил Митьо Пищова. 8)
хахаха.. пълен мухльо !
Canis_Dirus
11-07-2012, 14:44
Ямбой в момента е щастлив.
Горкия е осъзнал, че 15 минути форума слава са най-великото, което може да постигне в живота си.
psychopath
11-07-2012, 16:53
Браво на тебе, истински гражданин! Бтв - като не е блок, нито къща, какво е? Да не би да спиш по пейките на центъра? :lol:
АХХАХАХАХАХХАХАХА точно ;д
FunkyPie
11-07-2012, 17:21
леле леле
много е готин и забавен
но май само знае думичките
имам бмв
имам ибахти апартамента в центъра на ЯМБОЛ (да ве,великия град)
живея на ебахти улицата централна
клатя ебахти яките пички от студентски (ама чакай,нали беше ямболец?)
вие сте жалки
панелка
и тва е,точка слагаме на твоя речник
да си чувал,че има хора,които не са щастливи от материалното?
на мен не ми пука дали ще съм на ебахти апартамента огромен
или в апартамента,в които живея сега
идеалка си ми е
а твоя живот трябва да е велик,ти си
АХ МАМКА МУ
СЕТИХ СЕ С КОЙ ДА ТЕ СРАВНЯ
БАТ БОЙКО ВЕ
FunkyPie
11-07-2012, 17:42
напомня на барни от how i met your mother
:lol: който всъщност е гей
DarkTemplar
11-07-2012, 17:48
напомня на барни от how i met your mother
:lol: който всъщност е гей
На Барни поне му се отваряше парашута от време на време. Нашия ямболски приятел май го кара основно на въображение. ;)
FunkyPie
11-07-2012, 17:52
пички-ръце (ямболски речник)
Canis_Dirus
11-08-2012, 20:04
Бях навигатор на Баумгартнер. Ако не беше скочил, щях аз да го ритна.
Canis_Dirus
11-08-2012, 20:12
По-скоро нямаш идея за какво говориш. И ти като ямболския демент си 75 кила skinny-fat мърда.
Afternoon
11-08-2012, 20:51
Този е
ready to fly in the space
http://img585.imageshack.us/img585/88/2011252025201.jpg
Иначе на мен ми се смее. Присмял се хърбел на щърбел. :lol:
Canis_Dirus
11-08-2012, 20:56
Цял живот - скелети.
http://www.youtube.com/watch?v=uOtuO9VYD8c
Oy7ofCon7roL
08-19-2013, 15:57