Влез

View Full Version : Влюбена в най-добрият си приятел...?!?

Monii ..~
11-02-2012, 23:39
Апф...може би не на всеки се е случвало, но чуството доста контрастира ако мога така да се изразя.От една страна всичко е прекрасно, че знаеш всичко за него, че сте си близки.... а от друга-че е до теб, а не е твой......
Всичко започна с това че беше гаджето на най-добрата ми приятелка, той е адски забавен, мил, лигав.... момче мечта.
Те късаха милиони пъти и се събираха, но се обичаха адски много(аз им бях нещо като семеен приятел). И така с него се превърнахме в мнооого, много добри приятели. Той реши обаче да се премести да живее в друг град на около 600 км. от нашия.... направи го.....лятото дойде, за малко преди да си замине и си прекарахме чудесно.Тръгна си......сега е там..... от 2 месеса само скайп, фейсбук, телефон..... и такам.....и междудругото през това време те се разделиха, защото не сметнаха за редно да водят връзка от разстояние..... И по темата, искам съвет, какво да направя.... не искам той да разбира, но не искам и да останат така нещата.... объркана съм адски много. Дали да започвам леко по леко да му разкривам, или пък да "убия " чуствата си , като се зарибя с някой друг .... :))

xXxPETYAxXx
11-03-2012, 06:39
По-добре забрави за връзка с него.
1.човека е на 600км
2.прекратил е предишната си връзка, за да не е във връзка от разстояние. Какво те кара да мислиш, че с теб ще стане
3.бивш е на най-добрата ти приятелка! Представяш ли си да скъсате с някой за да избегнете връзка от разстояние и след време да тръгнат по този начин с най-добрата ти приятелка?
Ако не си съсипеш приятелството с момчето, че си съсипеш това с момичето.

tori
11-03-2012, 06:42
Убий си чувствата. Наръгай ги с големия нож. :д Няма начин нещо между вас да стане. Обясниха ти защо в горния пост.

Azoria
11-03-2012, 06:49
И моето мнение е като горните две.

marilyn
11-03-2012, 15:01
Не се занимавай с него! На 600км не виждам каква връзка може да имате. Бивш е на най-добрата ти приятелка... грозно е да се занимаваш с него! Освен това сте приятели-не си разваляйте приятелството.

shmatarok
11-03-2012, 15:04
Съгласна съм с горните мнения.
Понякога е нужно да се позамислиш малко повече, при теб негативните фактори са толкова много, че отговорът направо е очеизваден.

heartshapedbox
11-03-2012, 15:17
Не мисля, че ще ви се получи.

cookie78
11-03-2012, 16:07
Казаха ти, недей, за всеобщо добро..
Няма да е яко, но ще мине :)

dPa3HuTeJl
11-03-2012, 17:15
Uh oh.. FRIENDZONE HIS ASS. /bitch alert

fenkaaa
11-03-2012, 19:21
Все ще загубиш един от двамата,по-добре се откажи.

rusoto_baby_f
11-03-2012, 22:13
1.човека е на 600км
2.прекратил е предишната си връзка, за да не е във връзка от разстояние. Какво те кара да мислиш, че с теб ще стане
3.бивш е на най-добрата ти приятелка! Представяш ли си да скъсате с някой за да избегнете връзка от разстояние и след време да тръгнат по този начин с най-добрата ти приятелка?

точно!

Ivaaaaa
11-04-2012, 07:58
До колкото разбирам, той не ти е давал повод да си мислиш, че чувства нещо към теб. По-добре не разваляй приятелството си би било много подло.

Amore-Mio*
11-04-2012, 11:05
По - добре ги забрави тия чувства.
И двамата са ти приятели - ако не единия, ще загубиш другия. А вярвам, че не искаш точно това да ти се случи. Общувай си с него, но чисто приятелски.

Monii ..~
11-15-2012, 11:28
1.човека е на 600км
Приятелството ми с момичето, отдавна се разруши(скарахме се много жестоко и не сме се сдобрили, и тя май ме мрази :( :) )

Mladenoff
11-15-2012, 15:07
Нямаш ли домашни да пишеш ?

iiordanova
11-15-2012, 16:22
Откажи се,защото така само се самонараняваш още и още.

valdesbg
11-15-2012, 17:19
Ако знаеше какво искаш... вземи обърни внимание на уроците верно, както колегата каза. Това не е лъжица за твоята уста.

Monii ..~
11-19-2012, 12:33
Нямаш ли домашни да пишеш ?
Не, те са измеждудругото :Д:Д имам естествено, важни са, на все пак като главата ми е някъде другаде, няя как да се съсредотуча един вид :Д:Д:Д:Д:Д