Апф...може би не на всеки се е случвало, но чуството доста контрастира ако мога така да се изразя.От една страна всичко е прекрасно, че знаеш всичко за него, че сте си близки.... а от друга-че е до теб, а не е твой......
Всичко започна с това че беше гаджето на най-добрата ми приятелка, той е адски забавен, мил, лигав.... момче мечта.
Те късаха милиони пъти и се събираха, но се обичаха адски много(аз им бях нещо като семеен приятел). И така с него се превърнахме в мнооого, много добри приятели. Той реши обаче да се премести да живее в друг град на около 600 км. от нашия.... направи го.....лятото дойде, за малко преди да си замине и си прекарахме чудесно.Тръгна си......сега е там..... от 2 месеса само скайп, фейсбук, телефон..... и такам.....и междудругото през това време те се разделиха, защото не сметнаха за редно да водят връзка от разстояние..... И по темата, искам съвет, какво да направя.... не искам той да разбира, но не искам и да останат така нещата.... объркана съм адски много. Дали да започвам леко по леко да му разкривам, или пък да "убия " чуствата си , като се зарибя с някой друг .... )