Влез

View Full Version : Уж без проблеми, ама пък без приятелка

unnamed1
11-03-2012, 22:20
Здравейте, аз съм момче на 17 и принципно нямам някакви проблеми с комуникирането. Занимавам се с не малко работи, общувам с хора, имам приятели, имам социален живот и не се притеснявам да разговарям с момиче. Преди съм имам различни взаимоотношения с момичета, но никога, като истински "гаджета" (слагам я в скоби тая дума, просто защото не я харесвам, като звучене ;D). Разбирате ли, обичам живота, наслаждавам му се... но понякога човек иска да сподели нещо с някого. Мислите ли, че има нещо, което пропускам, което може би ще ми помогне малко в намирането на това, което търся. По принцип знам какво търся, ако ще питате това. Мога да кажа, че се различавам от останалите типажи момчета на моята възраст и се чудя просто дали от момичетата с които общувам няма такива, с които да се получи нещо.

П.С. Не съм гей. :D Ще съм благодарен на мнения!

FuckedUp
11-03-2012, 22:24
Постави адекватно формулиран въпрос, после искай мнения.

unnamed1
11-03-2012, 22:27
Защо не мога да си намеря приятелка?
Така окей ли е? :D

FuckedUp
11-03-2012, 23:40
Защо не мога да си намеря приятелка?
Така окей ли е? :D

Та точно ние (форума) ли да знаем? Не сме гадатели, все още.
Причината е най-вероятно в теб.
1. Външен вид
2. Среда (обстоятелства)

Няма да ти пиша клишета от сорта на "За всеки влак си има пътници", но просто наистина не си срещнал индивида, с когото би искал да имаш връзка. (Ще се изпишат доста клишета. Приготви се.)
Хубаво. Пишеш, че си имал контакти с момичета, но не се е получило нищо. Няма за какво да се притесняваш. Не е голяма работа. Само недей да се комплексираш. Вече, ако толкова те притеснява, ние нищо не можем да направим.

Всъщност, пиши 1 ЛС, ако искаш.

Auriss
11-04-2012, 05:33
По принцип знам какво търся, ако ще питате това. Мога да кажа, че се различавам от останалите типажи момчета на моята възраст и се чудя просто дали от момичетата с които общувам няма такива, с които да се получи нещо.

'Щото съм много готин ще ползвам и един мн. готин лаф, който никак не ми допада : "Кой подбира - мастурбира".
Колкото да не излезе, че и аз не съм в кюпа - от тия две изречения си ми ясен вече, 'щото и аз съм на същия принцип. К'во да се прави.
Така като те гледам си и грамотно момче, което е леко нетипично спрямо наборите ти, поне от моите наблюдения.
И на бас се хващам, че точно защото се 'различаваш' си търсиш и нещо по-така от женската част.
Съветите са ми два :
1) Или си свали стандарта за външен вид и си потърси някое интелигентно момиче, макар и да не е първа прелест (за предпочитане)
2) или си хвани някоя празноглавка.

И все пак, колкото да не се изживявам като някаква съвременна инкарнация на Фройд

По принцип знам какво търся, ако ще питате това.
Какво търсиш ?

valdesbg
11-04-2012, 06:51
Кой подбира - мастурбира. Както колегата написа.

Щом знаеш какво търсиш, знаеш ли къде да го търсиш? Щото това също е много ключово.

А иначе не можеш да си намериш приятелка защото:
1. Си обсебен от тая идея.
2. Имаш неправилен подход.
3. Изискванията ти са прекалено високи за средата.
4. Я търсиш на неправилното място.

В този ред по важност.

druumandbaas
11-04-2012, 07:26
Ми и аз бях като тебе не виждах къде е причината но след като намерих един саит той ми отвори очите за много неща и грешки които сам правил.Които иска да пише на лично да му пратя линк към сайта.Това малко прозвуча като реклама на veesteleshop ;D

valdesbg
11-04-2012, 07:45
^ Lover-bg или pickup-project.

Поне да се беше научил и да пишеш.

Anonys
11-04-2012, 08:29
Вика му се кавички, не скоби.
Много ми е интересно.. Как си общителен, как комуникираш с момичета, от твоя гледна точка е супер, а не можеш да си намериш правилната?
Сигурно, защото разговаряш с тях като приятел? Може би, защото не всичко става, когато го искаш. Забивай наред, пък която ти върже, щом не ти се нахвърлят, както ти очакваш. :)

unnamed1
11-04-2012, 09:57
Благодаря за предложенията и изказаните препоръки. Мисля, че имам представа какво трябва да променя до някаква степен. Благодаря отново!

jghgh
11-04-2012, 10:19
Подбирай пък е точно моя съвет. Не си снижавай критериите. Просто ще чакаш малко повечко докато срещнеш някое добро момиче, но междувременно може да се забавляваш с някакви кифли, да се учиш да флиртуваш, да си самоуверен, да ги бъзикаш и т.н. Приеми го като влизане в някаква роля, за да научиш нещо. Но това не значи да се задоволяваш с посредственото.
И средата всъщност не мисля, че трябва да се поставя на 4 място по важност. Тя е много важна.
Не може да си скейтър/пънкар/актьор от театрална школа и т.н. и да се събираш с хора, които нямат твоите интереси. То така няма как да намериш никоя, която да се впечатли от теб и да има за какво по-специфично да говорите от общи теми за времето и али-бали - small talks.
Търси хора, с които наистина можеш да комуникираш.

Amore-Mio*
11-04-2012, 11:03
И ние как да ти помогнем?
Не си срещнал правилната, пък и е възможно проблема да е в теб: да я търсиш в неподходяща среда с неправилна походка. Замисли се над нещата и се освободи от тая мисъл и цел, да си намериш приятелка.

paradosou
11-04-2012, 13:12
jghgh ти е маркирала основните неща. Не е задължително обаче да движиш само в среди, където интересите са близки до твоите; никога не знаеш от къде ще изскочи зайчето. Просто бъди хладнокръвен горски :Д, опитвай нови неща и трупай опит. :)

druumandbaas
11-04-2012, 20:03
^ Lover-bg или pickup-project.

Поне да се беше научил и да пишеш.

Ми сайта е pickup-project.А за правописа ми няма смисъл да говорим ;Д

marilyn
11-04-2012, 20:50
Нещо ти куца, пропускаш нещо...

Hilary_
11-05-2012, 05:54
Важното е, че знаеш какво искаш. Поизчакай, докато го намериш. Заслужава си.

psychopath
11-05-2012, 06:14
Аз не съм последовател на "кой подбира - мастурбира". : )

Иначе от къде да знам какъв е проблема - не знаеш как да се държиш с момичета, има нещо крайно отблъскващо в теб, като нямам предвид да си грозен/непривлекателен (защото живота е доказал, че като цяло няма напълно непривлекателни - за всеки изрод се намира подобен, но с цици, или без...значи - без х'уй), неправилен подход, кофти късмет, нагласа... може да е всичко :)