.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Русе

Smile Уж без проблеми, ама пък без приятелка

Здравейте, аз съм момче на 17 и принципно нямам някакви проблеми с комуникирането. Занимавам се с не малко работи, общувам с хора, имам приятели, имам социален живот и не се притеснявам да разговарям с момиче. Преди съм имам различни взаимоотношения с момичета, но никога, като истински "гаджета" (слагам я в скоби тая дума, просто защото не я харесвам, като звучене ;D). Разбирате ли, обичам живота, наслаждавам му се... но понякога човек иска да сподели нещо с някого. Мислите ли, че има нещо, което пропускам, което може би ще ми помогне малко в намирането на това, което търся. По принцип знам какво търся, ако ще питате това. Мога да кажа, че се различавам от останалите типажи момчета на моята възраст и се чудя просто дали от момичетата с които общувам няма такива, с които да се получи нещо.

П.С. Не съм гей. Ще съм благодарен на мнения!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Постави адекватно формулиран въпрос, после искай мнения.

Град
    Русе
    Защо не мога да си намеря приятелка?
    Така окей ли е?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от unnamed1 Виж мнението
    Защо не мога да си намеря приятелка?
    Така окей ли е?
    Та точно ние (форума) ли да знаем? Не сме гадатели, все още.
    Причината е най-вероятно в теб.
    1. Външен вид
    2. Среда (обстоятелства)

Няма да ти пиша клишета от сорта на "За всеки влак си има пътници", но просто наистина не си срещнал индивида, с когото би искал да имаш връзка. (Ще се изпишат доста клишета. Приготви се.)
    Хубаво. Пишеш, че си имал контакти с момичета, но не се е получило нищо. Няма за какво да се притесняваш. Не е голяма работа. Само недей да се комплексираш. Вече, ако толкова те притеснява, ние нищо не можем да направим.

Всъщност, пиши 1 ЛС, ако искаш.

Мега фен
    По принцип знам какво търся, ако ще питате това. Мога да кажа, че се различавам от останалите типажи момчета на моята възраст и се чудя просто дали от момичетата с които общувам няма такива, с които да се получи нещо.
    'Щото съм много готин ще ползвам и един мн. готин лаф, който никак не ми допада : "Кой подбира - мастурбира".
    Колкото да не излезе, че и аз не съм в кюпа - от тия две изречения си ми ясен вече, 'щото и аз съм на същия принцип. К'во да се прави.
    Така като те гледам си и грамотно момче, което е леко нетипично спрямо наборите ти, поне от моите наблюдения.
    И на бас се хващам, че точно защото се 'различаваш' си търсиш и нещо по-така от женската част.
    Съветите са ми два :
    1) Или си свали стандарта за външен вид и си потърси някое интелигентно момиче, макар и да не е първа прелест (за предпочитане)
    2) или си хвани някоя празноглавка.

И все пак, колкото да не се изживявам като някаква съвременна инкарнация на Фройд
    По принцип знам какво търся, ако ще питате това.
    Какво търсиш ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кой подбира - мастурбира. Както колегата написа.

Щом знаеш какво търсиш, знаеш ли къде да го търсиш? Щото това също е много ключово.

А иначе не можеш да си намериш приятелка защото:
    1. Си обсебен от тая идея.
    2. Имаш неправилен подход.
    3. Изискванията ти са прекалено високи за средата.
    4. Я търсиш на неправилното място.

В този ред по важност.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ми и аз бях като тебе не виждах къде е причината но след като намерих един саит той ми отвори очите за много неща и грешки които сам правил.Които иска да пише на лично да му пратя линк към сайта.Това малко прозвуча като реклама на veesteleshop ;D

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^ Lover-bg или pickup-project.

Поне да се беше научил и да пишеш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Anonys
    Вика му се кавички, не скоби.
    Много ми е интересно.. Как си общителен, как комуникираш с момичета, от твоя гледна точка е супер, а не можеш да си намериш правилната?
    Сигурно, защото разговаряш с тях като приятел? Може би, защото не всичко става, когато го искаш. Забивай наред, пък която ти върже, щом не ти се нахвърлят, както ти очакваш.

Град
    Русе
    Благодаря за предложенията и изказаните препоръки. Мисля, че имам представа какво трябва да променя до някаква степен. Благодаря отново!

Подбирай пък е точно моя съвет. Не си снижавай критериите. Просто ще чакаш малко повечко докато срещнеш някое добро момиче, но междувременно може да се забавляваш с някакви кифли, да се учиш да флиртуваш, да си самоуверен, да ги бъзикаш и т.н. Приеми го като влизане в някаква роля, за да научиш нещо. Но това не значи да се задоволяваш с посредственото.
    И средата всъщност не мисля, че трябва да се поставя на 4 място по важност. Тя е много важна.
    Не може да си скейтър/пънкар/актьор от театрална школа и т.н. и да се събираш с хора, които нямат твоите интереси. То така няма как да намериш никоя, която да се впечатли от теб и да има за какво по-специфично да говорите от общи теми за времето и али-бали - small talks.
    Търси хора, с които наистина можеш да комуникираш.
    Последно редактирано от jghgh : 11-04-2012 на 10:22
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И ние как да ти помогнем?
    Не си срещнал правилната, пък и е възможно проблема да е в теб: да я търсиш в неподходяща среда с неправилна походка. Замисли се над нещата и се освободи от тая мисъл и цел, да си намериш приятелка.

Супер фен Аватара на paradosou
    jghgh ти е маркирала основните неща. Не е задължително обаче да движиш само в среди, където интересите са близки до твоите; никога не знаеш от къде ще изскочи зайчето. Просто бъди хладнокръвен горски :Д, опитвай нови неща и трупай опит.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    ^ Lover-bg или pickup-project.

Поне да се беше научил и да пишеш.
    Ми сайта е pickup-project.А за правописа ми няма смисъл да говорим ;Д

Нещо ти куца, пропускаш нещо...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Hilary_
    Важното е, че знаеш какво искаш. Поизчакай, докато го намериш. Заслужава си.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз не съм последовател на "кой подбира - мастурбира". : )

Иначе от къде да знам какъв е проблема - не знаеш как да се държиш с момичета, има нещо крайно отблъскващо в теб, като нямам предвид да си грозен/непривлекателен (защото живота е доказал, че като цяло няма напълно непривлекателни - за всеки изрод се намира подобен, но с цици, или без...значи - без х'уй), неправилен подход, кофти късмет, нагласа... може да е всичко

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си