View Full Version : Езика ми се оплита когато сум насаме с нея
Здравеите от 5 години ве4е сме в един клас . С нея имаме незабраюими моменти . Толкова много смях , масури и купони . Мойе да се кайе 4е имаме об6ти интереси . В на4алото исках само да я еба , не ми пука6е мн мн и и казвах вси4ко директно . Тя су6то иска6е да я 4укам . Но изюеднуй юси4ко се промени така сяка6 сме малки деца , никога не ми се е слу4вало тоюа когато се видим просто не сме ние ве4е не мойем да си кайем дайе лафа просто седим прегурнати и говорим пулни глупости макар и 2мата да знаем 4е имаме толкоюа мн не6та за казване ... Какво да правя ? за6ттото не искам не6тата да останат така МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО и се извинявам за ло6ото писане
Като не искаш нещата да останат така просто действай. Кажи й каквото искаш да кажеш не е толкова трудно ;)
valdesbg
11-04-2012, 07:46
Не си извинен.
heartshapedbox
11-04-2012, 10:28
Станете гадженца.
Заболяха ме очите докато го прочета...
^ +1, нае*и я, пък след това го мисли пак.
Amore-Mio*
11-04-2012, 10:51
Действай просто!
Виждаш, че нещата са взаимни, защо си губиш времето в простотии и чудене.
Bunny_kiss
11-04-2012, 13:46
stanete gadjeta sled tova se ebete stava li taka
stanete gadjeta sled tova se ebete stava li taka
Става ли да не даваш акъли, докато не започнеш да пишеш на кирилица?
Грамотност level +9000
ааа не бате хахахахаха
бате евалата ти ;ддд
иначе по темата ще кажа
ами 5 години сте в един клас... което те прави поне 5 клас ;д
бате дори и второкласник няма да пише така, върни се в първи
titinkaa
11-04-2012, 18:36
Действай просто!
Виждаш, че нещата са взаимни, защо си губиш времето в простотии и чудене.
+
phoeniX_boy_BG
11-05-2012, 12:53
Брат, да не учиш в някоя ПГ, та пишеш така?
HollyGolightly
11-05-2012, 13:27
Ако говориш така както пишеш, нищо чудно, че ти се оплита езика.
mlakniwe
11-05-2012, 13:48
... Какво да правя ?
Посещавай часовете по БЕЛ
WhyAlwaysMe?
11-05-2012, 15:19
Абе какжо да ти каюа... много е слоюно.
За на4ало няма да е ло6о да влезе6 в нюкои друг час по български. Еи така, за разнообразие. Пък след тожа, като си оправи6 пражописа, като се на4чи6 да се изразяжа6 като хората, моюе да ти потръгне и ли4ния юижот.
1во научи се да пишеш,драги
2ро отпусни се и си приказвайте,макар че като гледам "предишните ви теми" не са много удачни ,камо ли възпитани -.-
Абе какжо да ти каюа... много е слоюно.
За на4ало няма да е ло6о да влезе6 в нюкои друг час по български. Еи така, за разнообразие. Пък след тожа, като си оправи6 пражописа, като се на4чи6 да се изразяжа6 като хората, моюе да ти потръгне и ли4ния юижот.
Ами твоя да ти кажа е долу горе същия :D
п.с. Предложи й, въобще недей да се чудиш.:)
Ambiguous
11-06-2012, 19:20
Здравеите от 5 години ве4е сме в един клас . С нея имаме незабраюими моменти . Толкова много смях , масури и купони . Мойе да се кайе 4е имаме об6ти интереси . В на4алото исках само да я еба , не ми пука6е мн мн и и казвах вси4ко директно . Тя су6то иска6е да я 4укам . Но изюеднуй юси4ко се промени така сяка6 сме малки деца , никога не ми се е слу4вало тоюа когато се видим просто не сме ние ве4е не мойем да си кайем дайе лафа просто седим прегурнати и говорим пулни глупости макар и 2мата да знаем 4е имаме толкоюа мн не6та за казване ... Какво да правя ? за6ттото не искам не6тата да останат така МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО и се извинявам за ло6ото писане
Съдейки по правописа ти, в момента тя е до теб.