View Full Version : Какво точно означава SWAG?
Pepellqshka
11-08-2012, 10:17
Абе знам горе-долу какво е,знам че е свързано с модата ама искам точно определение,някой ако знае да сподели :)
mimijessi
11-08-2012, 11:07
Sexy with a bit of gangster .. :)
brutaLxxbunny
11-08-2012, 13:18
Свързано с модата ли?!
S - Sex Appeal
W - Woman
A - Ambition
G- Gear (clothes)
И, моля ви, не говорете глупости. Начинът, по който в момента се използва SWAG, е крайно грешен. Истинско неуважение към културата на хип-хопа...
По това, което виждам от снимки ще е Secretly We Are Gay. Интересно ми е истинското значение без всичко 'вижти на колку сме яки'.
не знам точно,но съм чувала,че е това
S - she
W - want
A - a
G - gentlemen
don't say anything.
11-08-2012, 16:48
[QUOTE=yoLo0;10481085]S - she
W - want/QUOTE]
Едва ли си чула баш така.. :D
Едва ли си чула баш така.. :D
*gentlemen :D
FuckingFreak
11-08-2012, 18:58
Swag е глагол, не знам какви абревиетури давате вие, хах. :D Не знам има ли буквален превод на български, но би трябвало да означава нещо от сорта на "перча се", а нарицателното "swagger" е употребявано за някого с цел да се каже, че е нахакан, че има самочувствие...
DisappointedDreamer
11-08-2012, 20:44
Swag е глагол,
Да, ама и ти не си изцяло наясно с нещата.
Суаг не е само глагол, ами и съществително.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
Разровете се в интернет.
П.п. Ужасно дразнещо е да чуеш как всички го казват. В чужбина особено на всеки 2 крачки, придружено от ЙОЛО. Поянкога ми идва да им фрасна един зад врата.
PullMeCloser
11-08-2012, 20:50
Много ме кефи как всеки изскача с някакво различно значение :Д
Swagger го превеждат като фукльо. Гледам кеч с братовчед ми и там си имат един Jack Swagger :lol:
ALetterFromTheSky
11-09-2012, 05:03
Тея па и те :razz:
Какви джентълмени, какви 5 лв-т'ва е жаргон в хип хопа и даже дадоха определение... мЪного е свързано с мода, ндаа
xwhitecarnationx
11-09-2012, 07:03
Аз също мисля, че е свързано с мода. Swag е някакъв стил, предполагам. :D Но може и да греша...
don't say anything.
11-09-2012, 08:09
*gentlemen :D
Не говорих за това, ама както и да е ;д
Nicole,baby
02-26-2013, 09:25
ami Swag oznachawa i stil wuw modata i hip hop izraz no za tezi koito hareswat Justin Bieber i tam Beliebers az sum edna ot tqx za nas e
S-She
W-Want
A-A
G-Gentleman
a inache ima Saggari koito im hareswa stila na Justin i tam Romain Grilon i im hareswa i se oblichat taka :))
ami Swag oznachawa i stil wuw modata i hip hop izraz no za tezi koito hareswat Justin Bieber i tam Beliebers az sum edna ot tqx za nas e
S-She
W-Want
A-A
G-Gentleman
a inache ima Saggari koito im hareswa stila na Justin i tam Romain Grilon i im hareswa i se oblichat taka :))
Абе за вас е то на кукуво лято.Вземи посети един час по английски, че песничките на Джъстин май не ти помагат много с английската граматика.
Mary_Jane_69
03-11-2013, 16:17
Известното суаг, тръгва от хип-хоп и рап културата, само това знам. Значи нещо от сорта на Свързани с Бога, привилегировани и богоизвисени...хахаха както искайте си го тълкувайте, но естествено, нямах за цел буквално да го "обясня". Мода, не, макар че се водят тия раздурлени рапърчета, навлезъл вид стил на поведение и маниери придружен с 1-2 вида парцалки, които включват лепардови принтове, зебра, шипчета, цветове от до дъгата, широки джинси, спуснати до коленете и торбести дрехи, естествено. Разликата откъм старата хип-хоп култура откъм облекло, е че тези са приемани по като метросексуални, "в крак с модата" и предполагам - епилирани. хахахаха
означава нещо от сорта на "перча се", а нарицателното "swagger" е употребявано за някого с цел да се каже, че е нахакан, че има самочувствие...
Мхмм!
kitten8m
03-12-2013, 08:59
Swag е начина, по който един човек се представя пред света. За всеки човек swag се изразава в по различен начин... един е наперен, друг е кокетен, трети мърляч... ето това цялото се нарича SWAG.
"This guy has a killer swag!" - например, че пича, примерно, има убийствен стил. Гъзарски дрехи, фешънче и т.н. Думата има и много други значения, като прилагателно, съществително и глагол, но в най - широката му употреба от младежта е в този смисъл.
:)
То може и да не е свързано с мода ,ама тия псевдо пешлемата на 12-15г. се мислят за SWAG персони.Мега яки са със скъпи шапки,скъпи кецове и т.н......
Swag е начина, по който един човек се представя пред света. За всеки човек swag се изразава в по различен начин... един е наперен, друг е кокетен, трети мърляч... ето това цялото се нарича SWAG.
"This guy has a killer swag!" - например, че пича, примерно, има убийствен стил. Гъзарски дрехи, фешънче и т.н. Думата има и много други значения, като прилагателно, съществително и глагол, но в най - широката му употреба от младежта е в този смисъл.
:)
Точно това е значението аз живея в такава среда и мога дап отвърдя. Въведоха го цветнокожите те се изживяват и носят изсулени дънки и се правят на фешъни.
По това, което виждам от снимки ще е Secretly We Are Gay. Интересно ми е истинското значение без всичко 'вижти на колку сме яки'.
Ааа, ето защо е любимият израз на Бийбърите (или там както се наричат)
TediAtanasova
03-30-2013, 14:13
Абе за вас е то на кукуво лято.Вземи посети един час по английски, че песничките на Джъстин май не ти помагат много с английската граматика.
Не сем BELIEBER но този отговор е малко груб!!!!!!
Много тъпо да ОБИЖДАМЕ хората който харесват J.B.
Значи това което kitten8m казва е как се използва думата.А всъщност идва от шотландската жаргонна дума swagger,която означава перчене.И описва как някои от тях ходят (със специфично поклащане).След това думата е погрешно интерпретирана като: "начина, по който някой се представя".Впоследствие тази интерпретация на фразата се разпространява доста бързо.
Абе като цяло е доста малоумно!
Абе като цяло е доста малоумно!
Подкрепям. И хич не ме радва катш стил на обличане.
alexaaa1
03-31-2013, 07:20
Stuff We All Get
Много ме кефи как всеки изскача с някакво различно значение :Д
дададада :D
направо се обърках в един момент :D
Ace.av.hearts
05-11-2013, 10:49
Реално, произходът на "swag" е от шотландската жаргонна дума "swagger", която е била определение за начина по който някои Шотландци вървят (с важна/наперена/самодоволна походка). Оттам Англичаните решават че думата означава "начина по който някой се представя, когато е cool" и т.н..
На практика означава "вървя важно, самодоволен съм, прекалено самоуверен съм".
В разговорния език означава "шик".
Orginally from the Scottish slang word "swagger" which was a description of the way some Scots walk (in a swaying motion), the word was then misinterpreted by the English as "the way someone presents themselves". Eg, whether someone looks cool.
Hopped up out the bed, turn my swag on, took a look in the mirror,said wazaap ,wazaap,wazaaap, yeaaah..
Im gettin money ohhh...
:cool:
мен много ме радват.
Двеста пъти по-добре от излъчването фолк фурия
BloodyDreamer
05-11-2013, 15:16
Като влезеш по магазините, което не е hipster, е swag. Но swagger-ите ме дразнят повече заради шиповете. Това си е запазена марка на рок/пънк/метъл. Освен това като излезе новата мода, всичките hipster-и и swagger-и ще си сменят нацяло гардеробите, па заедно с тях и държанието, и мисленето. Много позьорска история.
Ace.av.hearts
05-12-2013, 04:24
означава гъзария
Именно!
Ivaila9811
05-28-2013, 12:50
Ne e wqrno kogato Justin Bieber zapocnal da govori za nqkwo turne predi 2 g i e kazal kakwo oznachawa dumata SWAG-she want a gentlemen !!
Ivaila9811
05-28-2013, 12:52
S-She
W-Want
A-A
G-Gentleman
Damm prawa si swag tva zna4ii ;)))) i az sam Beliebersss <3333
~sweeettt~
05-28-2013, 15:54
И с граматиката във форума си има правила и едно от тях е ''Пиши на родния си език - Кирилица''!
NathalieRoann
07-11-2013, 18:04
Да, нали, трябва да ги съжаляваме, че са толкова жалки
heartsdesire
07-12-2013, 12:36
Когато се почувствате зле, помислете си, защото Зак Ефрън има татуировка с надпис YOLO.
heartshapedbox
07-12-2013, 12:53
Когато се почувствате зле, помислете си, защото Зак Ефрън има татуировка с надпис YOLO.
Ахахах :lol:
s0b1esk1
07-12-2013, 21:53
SWAG-a много го търсят при интервюто в мак доналдс
Cholakow
08-01-2013, 12:02
swag е стил в модата или по - точно наречен смъкнат стил. Swag са lil wayne, wiz khalifa и т.н
___mimity___
08-30-2013, 06:38
"SWAG" се използва при определен стил, начин на обличане .. А също така "SWAG" е свързано и с твоето отношение към хората, начина по който се държиш с тях.. :) Това ми го казва най-добрата приятелка, но все пак може би има много значения и дори и на нея и беше много трудно да ми обясни значението.. :) Може би всеки знае различно нещо... Ето няколко снимки от "SWAG" стила:
http://31.media.tumblr.com/e324ffb759d856f79537286f99d18a8a/tumblr_ms9y6v3FAc1sd9kmgo1_500.png
http://31.media.tumblr.com/d6cc827a978b935ded8db41c39b53b13/tumblr_ms6u3eTWJb1s0h705o1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/918fd8f7d3c1cdf5d69fe7b115c58fa8/tumblr_ms0jyoZ0AC1sd9kmgo1_400.jpg
Това са едни от многото снимки в tumblr, които намерих. :)
crazyfenka
10-05-2013, 20:02
Ми не е малумно -,- Ти ако поне малко разбираше от мода щеше да бъде хубаво... :D Мале ... :D
anonymous895156
10-05-2013, 20:08
Swag е като чалгата. При тийнейджърите е начин на поведение и обличане, подражаващ на този на "звездите" в шоубизнеса (западния). Мен много ме дразни, но е част от порастването им, така че не се меся. И все пак... тъпи отрочета.
SWAG-a много го търсят при интервюто в мак доналдс
:lol:
heartsdesire
10-07-2013, 19:51
Оф, SWAG не е някаква абревиатура, но съм съгласна с това, че е някакъв стил на обличане.
Skeletoner
10-07-2013, 20:14
Hi,
The only time I talk to people with SWAG is when I order fries.
Best regards,
Батя Skeletoner
kaRamella
10-09-2013, 12:04
S-She
W-Want
A-A
G-Gentleman
REALLY? HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Skeletoner
10-09-2013, 13:58
^Любимата ми песен !
http://www.youtube.com/watch?v=sdbyG2MrBHk
kaRamella
10-09-2013, 22:55
И мен много ме кефи =)
sofityoy
12-06-2013, 13:56
Глагол/прилагателно,което идва от хип-хопа и означава „нахакан“ ,а за тези,които казаха,че е свързано с модата НЕ грешат. Напоследък се изгради моден стил при тийнейджърите „SWAG“ ;) Даже като напишеш в google „swag“ излизат повече модни идеи отколкото лексикални значения:
https://www.google.bg/search?client=opera&hs=hPy&channel=suggest&tbm=isch&q=swag%20style&revid=145478925&ei=dOWhUr39CoSjtAau0IHwCg&ved=0CBUQsSU&biw=1247&bih=607
sofityoy
12-06-2013, 13:59
Това са пълни глупости измислени за имиджа на Джъстин Бийбър ;) . За да бъде направен продукт на Бийбър от една дума,която изобщо не идва от него.
KHALIFA'S
12-07-2013, 14:21
абе май никой не е на ясно с тва :Д тва е стил на обличане, музика, мнение, марки, държание и мн други :Д google it? :)))))))
kristiqnD
12-07-2013, 16:15
swag e kogato nqkoi e oblechen stilno ili po skoro hip-hope style-a.
ImUrGodBaby
01-12-2014, 10:42
Защо за Бога са всички тези коментари... Значението на "SWAG" битува още от времето на стария хип-хоп, в буквален смисъл е "наперен човек". Винаги е било и винаги ще бъде такова! И няма нищо общо с модата, това че изникнаха някакви нови псевдо звезди, като Майли, Джъстин Бийбър, които в последно време се вживяват, като хип-хоп звезди и лепнаха на думата SWAG - модно значение, сиреч начин на обличане, е недопустимо. И си има проста причина обективизирана в следното - наперения начин на държание, включва и облеклото, т.е. няма как частното да изключи цялото и думата SWAG да се използва само за стил на обличане!
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/c21.21.259.259/s160x160/560067_430843897005519_2089809154_n.png
kaRamella
01-24-2014, 17:35
http://www.youtube.com/watch?v=OrkLQYH15IE
SelenatorWoRLD
02-04-2014, 18:37
Напишете Justin Bieber и ще ви излези :D
До колкото знам swag е големи кецки,шапки с прави козерки,панталони до задника ти и перчема ти да е нагоре!:)
korinna203
03-29-2014, 18:32
Преди да знам какво означава swag си купих една тениска на която го пише.Поинтересувах се какво значи и не виждам много добри отзиви .Аз мразя Бийбър и се обличам съвсем нормално .Чудя се ще ми се смеят ли ако нося тениската ,защото ми се струва готина ,но този надпис много ме дразни.
poli.spasova.7
04-07-2014, 15:54
S-secretly W-we A-are G-gays . Това прословутото SWAG не никакъв стил на обличане, а е измислено от група гейове през 60-те години на 20-ти век което после се е разпространило из повечето гей общества по света, а сега през 21-век се смята, че това е стил на обличане ...... доколкото знам аз ...
anonymous908491
04-07-2014, 15:58
SWAG няма нищо общо с бийбъра.
Четете в английските сайтове, не в такива за бавноразвиващи се.
S-secretly W-we A-are G-gays . Това прословутото SWAG не никакъв стил на обличане, а е измислено от група гейове през 60-те години на 20-ти век
Това.
heartsdesire
04-08-2014, 10:48
Това.
Хммм, аз пък не съм съгласна. Дори и да е измислено през 20-ти век от група гейове, съвременното SWAG е съвсем друго нещо.
Да, но истинското съкращение е това, измислено много преди съвременното.
sweety_girl_1
04-20-2014, 22:31
Swagger го превеждат като фукльо. Гледам кеч с братовчед ми и там си имат един Jack Swagger :lol:
изобщо не го превеждат така swagger се превежда като някой готин
The Cheetah
04-20-2014, 22:34
^ти свагър ли си
LoveInfect
05-20-2014, 17:11
swag може би
от някво видео в youtube
blue_blue
11-17-2014, 15:42
She wants a gentleman..май беше нещо с Джъстин Бийбър..ама нз:D
MonikaaWee
07-14-2015, 15:35
Реално, произходът на "swag" е от шотландската жаргонна дума "swagger", която е била определение за начина по който някои Шотландци вървят (с важна/наперена/самодоволна походка). Оттам Англичаните решават че думата означава "начина по който някой се представя, когато е cool" и т.н..
На практика означава "вървя важно, самодоволен съм, прекалено самоуверен съм".
В разговорния език означава "шик".
Orginally from the Scottish slang word "swagger" which was a description of the way some Scots walk (in a swaying motion), the word was then misinterpreted by the English as "the way someone presents themselves". Eg, whether someone looks cool.
Наистина е така............ама това с Джъстин бийбър ме разби ;Д
georgicarter
06-22-2016, 21:24
Здравейте аз имам един малък проблем много искам да се кача на милениума ама не знам кога и от къде моля помогнете ми