View Full Version : Нереалистично Поглед
Здравейте, от много години чета повтарящите се глупави теми тук и за пръв път реших да задам една и аз.
Аз като набор 96 със никакъв сексуален опит винаги съм се чудел и до ден днешен още не мога да го приема...
Какъв е смисълът да имаш гадже на малка възраст.
Аз мога да си го обесна само с думата "секс".
Но за момичетата това означава нещо, някои по заблудени дори изпадат във всякакви фънтазмагорииски истории и филми понякога.
Колкото и да звучи лесно обесним на първо око въпроса бих искал да чуя различни внения по въпроса.
Защото няма смисъл от връзка, която знаеш че няма да стигне до никъде.
Mladenoff
11-08-2012, 11:20
Аз пък съм на обратното мнение. Докато са малки, момичетата изобщо не търсят секс в една връзка, по-скоро да се чувстват големи и "над" другите, така го разбирам аз. Вече като станат на по 20, тогава толкова им се е*е, че 2 не виждат и е доста по-разбираемо да очакват от една връзка секс, а евентуално след време и нещо повече. Но така се почва :)
TrollWare
11-08-2012, 12:36
Малките искат да са като "какичките"
Ся кво яд те е,че нямаш гадже ли и си на 16?
DisappointedDreamer
11-08-2012, 13:44
Никога не знаеш докъде ще стигнеш. На мои прителки родителите са заедно от 16-17 годишна възраст. :)
Иначе, добиват опит хората. Оформят си критерий за това какво търсят в своята половинка пък и имат някой до себе си, с който да споделят/излизат.
TrollWare
11-08-2012, 13:48
Ся кво яд те е,че нямаш гадже ли и си на 16?
Яд го е , че на твойте години са ти праскали дупарата над 10 пъти ;).
inatchiika
11-08-2012, 13:59
За всяко нещо има време и няма нужда от бързане....... Докато си по малък не знаеш сърби ли те,пикае ли ти се или ти се ебе..... Аз бях на 16 когато го направих за първи път.....
Ей, как го обвинихте момчето, че на 16 нямал гадже и го било яд. Що па да го е яд? Аз като бях на 16 и и по-малка... не исках гадже.. щото не ми трябваше. Не виждах смисъл да се водя там с някой и толкоз. После на 16 започнах да правя секс.... заради секса, не заради човека и си бяхме friends with benefits с едно момче. Не всички дето са на 15-16 искат да се занимават с 'връзки', които наистина не водят до никъде, а се обременяваш от малък с нещо твърде сериозно.
Яд го е , че на твойте години са ти праскали дупарата над 10 пъти ;).
Май теб те яд ,че не си праскал дупе!
(Браво мн хубаво го спекна ) по темата аве брат аз предпочитам да е по малко ако няква 3 4 години по стара тъпо става
BloodyMeri
11-08-2012, 15:32
Здравейте, от много години чета повтарящите се глупави теми тук и за пръв път реших да задам една и аз.
Аз като набор 96 със никакъв сексуален опит винаги съм се чудел и до ден днешен още не мога да го приема...
Какъв е смисълът да имаш гадже на малка възраст.
Аз мога да си го обесна само с думата "секс".
Но за момичетата това означава нещо, някои по заблудени дори изпадат във всякакви фънтазмагорииски истории и филми понякога.
Колкото и да звучи лесно обесним на първо око въпроса бих искал да чуя различни внения по въпроса.
Регистрира се само и само да покажеш колко си комплексиран като плюеш по хората?!
TrollWare
11-08-2012, 15:53
Праскал съм повече от колкото са ти годинките , коте . Това сивото между ушите липсва. IQ - то ти е като на Поляк циганин в Гетото , а гъза като Дяволското Гърло.
PullMeCloser
11-08-2012, 19:26
Защо да няма смисъл от връзките на 16? Дори и да е малък шанса да се развие в брак и тн, основната цел на живота не е да се омъжиш/ожениш и на народиш деца.
На 16 е напълно нормално вече да правиш секс и да умееш да изграждаш по-сериозни отношения с хората. На 16-17 вече имаш нужда от нормалните неща, които идват с една връзка- любов, близост, доверие, секс и е съвсем в реда на нещата да изградиш отношения с човека, който те привлича физически и психически.
С първите връзки още се трупа някакъв житейски опит, нещата си идват на мястото, (до)изграждат се някакви разбирания, дооформяш се като характер, учиш се да се напасваш малко или много с хората. Много са важни тези неща.
Малко несвързано обясняваш ама нищо...
Всеки си има предпочитания И всичко си идва с опита. Няма за какво да си затормозяваш мисленето с такива въпроси,които...не те засягат кой знае колко лично(или направо въобще).
ALetterFromTheSky
11-08-2012, 21:16
Глупости и пак глупости . Ти ако не започнеш от някъде и някога с връзките, на 20 не ще ти се чука та 2 няма да виждаш, ами не знам и аз (изразявам се сходно на теб, макар и да е простовато и грозно) . И пак говориш глупости-на 20 не се търси само секс. Аз съм на толкова и търся нещо много по-серизоно, а без да съм имала провали в любовта в по-ранни етапи как да разбера кой е правилиният? М? ;) Айде, като пораснеш, се върни да отговаряш в темата :)))
Ти трябва да си трол :lol:
Праскал съм повече от колкото са ти годинките , коте . Това сивото между ушите липсва. IQ - то ти е като на Поляк циганин в Гетото , а гъза като Дяволското Гърло.
... много е*ачи станахте тука...
Всеки си търси нещо различно в живота. Има различни цели,гледни точки над нещата, собствено мнение, разбиране и тн.
Всеки сам си решава какво да прави. На 16-17 си достатъчно голям, за да знаеш кво искаш от тоя живот. Защо да не искаш сериозна връзка на 16-17. Толкова неща могат да се научат от човека срещу теб.
Защо да не искаш връзка само за секс.. Не познавате хората, а само на поглед започвате да плюете по тях, без да знаете и малко за тях (:
Amore-Mio*
11-09-2012, 12:36
Не знам за кой пореден път повтарям, че никой човек на света няма способността да предвижда бъдещето. Тоест не можеш да знаеш дали тая връзка ще приключи след два месеца или ще продължи до края на живота ти. Познавам много двойки, които са си първите и сега са си създали едно щастливо семейство.
Още повече, За любовта граници няма, колкото и клиширано да е това.
dream1707
11-09-2012, 12:51
Еми и аз съм твой набор... та да ти кажа..
Намерих си гадже, не щото изгарях от желание да си имам гадже и щото е модерно и тнт ... А защото съвсем неволно почнах да си харесвам дадено момче, влюбих се и така... Защо пък като има взаимни чувства да не се вземем :D 96 набор, все едно сме на 10, мда, ама ние сме на по 16... тва не е някаква ненормална възраст да си хванеш гадже, какво толкова.
Вярно шансът да ти изкара връзката до сватба е миниатюрен ... ама кво, дори и да е просто няколко месеца или няколко години... кво лошо има
mlakniwe
11-09-2012, 13:21
Аз си търся сериозна връзка без секс, който иска да пише на ЛС
Аз си търся сериозна връзка без секс, който иска да пише на ЛС
Аз си търся момиче с сини или зелени очи и да не слуша чалга (Този сайт откога стана сайт за запознанства ??? )
FuCKkK13
11-09-2012, 14:58
от кога да си във връзка се свързва само с правене на секс ? на тебе не ти ли минава през сивото вещество че някой може би са приятели,които се гушкат целуват и са малко по близки от баш приятелите си ? ... връзка освен секс за мене е приятелство,доверие, разбирателство ... всичко това без секса също си е връзка ... и нда.. и аз съм твои набор.. не съм си хващала гадже ей така щото е модерно ( нда,сравнение с моите съученички аз съм имала дори много малко гаджета преди сегашния ми приятел) а защото просто съм си харесала някой.. да.. не е било любов,не сме се обичали,но това не е пречело да сме заедно,да си се целуваме и да бъдем преди всичко приятели... а и никога не знаеш до къде ще стигне една връзка.. както има любов за 1 месец дето забравяш къде си,така и улегнала,но по продължителна... родители на мои приятелки са заедно от 8ми/9ти клас примерно ... и колкото и рядко да става това - става,така че не бъди предубеден за каквото и да е
TrollWare
11-09-2012, 17:22
Аз си търся момиче с сини или зелени очи и да не слуша чалга (Този сайт откога стана сайт за запознанства ??? )
Предлагам ти да отидеш в гората и да си фанеш една мецана.. :D