View Full Version : Има ли място в леглото разговор за бивши гаджета ?
assasin-m
11-08-2012, 14:33
Искам да попитам след хубав секс ,докато лежите прегърнати дали е уместно да се говори за бившите гаджета ? Разбира се не имтимности дали са били по добри и така нататък, а дали може да си говорите за тях ?
bilqnavod
11-08-2012, 14:37
Ми не!
TheBeliever
11-08-2012, 14:37
В моята връзка няма място за разискване на бивши, още по-малко в леглото. Миналото е минало и е добре да си остане такова.
Пък и не виждам какво би било толкова важно и наложително относно бившия ти, та да мислиш за него точно пък след секс.
psychopath
11-08-2012, 14:41
Еми не е особено уместно, ама ако е толкова наложително да се говори точно в този момент... :Д
assasin-m
11-08-2012, 14:43
Еми не е особено уместно, ама ако е толкова наложително да се говори точно в този момент... :Д
И аз така предполагах но хора всякакви , може за някой да не е голям проблем :)
Колкото другият да твърди, че не го дразни предишните връзки на партньора му според мен изобщо не е така. Знам го добре от личен опит, така че не е уместно!!!
SisiStrange
11-08-2012, 15:11
Не бих умряла от щастие.
BloodyMeri
11-08-2012, 15:13
Уместно е ако искаш да разкараш настоящото си гадже или то иска да разкара теб!
bitchwolf
11-08-2012, 18:51
Ами явно моята връзка е извънземна не знам..често се случва просто да си лежим и да си говорим след секс и си говорим за всичко, МОЖЕМ да си говорим за всичко, дори и бивши. Това не е тема, по-различна от другите и не всява страх и ужас в никого от двама ни. Не е уместно в нова връзка.
ledenakrasota
11-08-2012, 18:57
Не! На първа среща прави лошо впечатление да говориш лошо по адрес на бивши, дори да ги споменаваш, а да не говорим за леглото...
Не само в леглото, а изобщо е крайно неуместно да се говори за бивши гаджета.
DragonLady
11-08-2012, 19:57
В моята връзка няма място за разискване на бивши, още по-малко в леглото. Миналото е минало и е добре да си остане такова.
Пък и не виждам какво би било толкова важно и наложително относно бившия ти, та да мислиш за него точно пък след секс.
+1
Взе ми думите от устата!!!
sunrisee6
11-08-2012, 20:43
Не само в леглото, а изобщо е крайно неуместно да се говори за бивши гаджета.
+1
assasin-m
11-08-2012, 21:11
Но те са част от миналото на всеки и според мен даже са изградили нещо в теб . Например аз бях много ревнив бях с такова момиче почувствах се ужасно и от тогава се опитвам да се сдържам. Ако си с някое момиче и тя прави нещо и питаш от къде го е научила " ми от един бивш" няма ли да искаш да знаеш на какво друго я е научил ?
djipsito
11-08-2012, 22:19
Явно и моята връзка е извънземна..
Тва не значи, че винаги говорим за бивши гаджета, просто е ставало на въпрос. Не говорим за сравнения или пък да казваш кой кое е правил по-добре.. Не виждам и за кво има да се дразни някой от (нас) двамата. На мен ми се е случвало даже аз да го разпитвам за някои работи, докато той е по-така, рядко пита, а и се притеснява понякога да ми разказва.
С бившия ми в началото като тръгнахме винаги винаги винаги почваше да ми говори за бившата си, кое как правила и как му било хубаво с нея еди кога си и бла бла.. това вече е наистина тъпо и неуместно.
А като цяло, ако питаш пробвал ли си нещо си, или харесва ли ти еди кое си, нали се сещате, че тоя човек, че почне да връща лентата назад и да си припомня, за да ви отговори... същата работа, само дето не се замисляте, че е било с бивша или някоя там за една нощ. Както си го направите де, общо взето, всеки общува различно.
Сещам се за милиони неща,които предпочитам да си говорим когато се гушкаме. :-|
HollyGolightly
11-09-2012, 02:55
Определено след секс, най ми е приятно да се гушна в него и да си говорим за някоя него бивша, понеже няма какво друго да си кажем :?
inatchiika
11-09-2012, 05:57
С мъжът ми сме говорили за бившите,но не и след секс докато се гушкаме..........
НЕ и в леглото. Вие само там ли се виждате, че ти е единствения шанс да говориш за нещо с половинката си?
psychopath
11-09-2012, 07:58
Разговорите за бившите не водят до нищо добро. :Д
kalpazanka
11-09-2012, 08:16
Потърпевша съм от поведението на бивша, затова попивам всякакво инфо. Добре е миналото да си остане минало, но не и когато общите познати съществуват. Дори и в леглото се е случвало да говорим на тази тема. Ето на- живи и здрави сме още.
anonymous708973
11-09-2012, 08:46
Смятам, че в една сериозна връзка би трябвало да си знаем въпросното минало, защото то е основен фактор при формирането на характера. Би било добре да знаеш какви грешки е направило момчето ти и заради какви проблеми се е разделил с приятелките си, ако е имал такива. Ако е нямал - е, няма нужда да знам всички, с които е спал по азбучен ред, но е добре да ми каже някаква информация.
Мисля, че се е случвало да го обсъждаме и в леглото, но не е практика.
Калпазанке, ще поясниш ли, че ми стана любопитно? Какво значи, че си потърпевша от бивша?
Amore-Mio*
11-09-2012, 10:00
В началото на връзката ни сме си разяснявали отношенията с бившите, след това разбира, се е ставало на въпрос, но не и след секс. Някак, не знам. Не ми се струва уместно, точно в тоя момент да се говори за миналото. На мен не ми се е случвало.
TheBeliever
11-09-2012, 10:51
Смятам, че в една сериозна връзка би трябвало да си знаем въпросното минало, защото то е основен фактор при формирането на характера. Би било добре да знаеш какви грешки е направило момчето ти и заради какви проблеми се е разделил с приятелките си, ако е имал такива. Ако е нямал - е, няма нужда да знам всички, с които е спал по азбучен ред, но е добре да ми каже някаква информация.
Каква по-точно информация? Колко тека е правил с бившата си за една нощ или коя им е била най-практикуваната поза? Не ме интересуват тези неща.
Кой какви грешки е правил в миналото си е за него. Аз съм се поучила от своите и вярвам, че и той си е взел поука от неговите. Това ми стига. Не искам да знам какви са им били проблемите и как са се опитвали да си кърпят връзката. Не искам да знам какво е харесвал и не у другите, стига ми да знам какво харесва и не у мен. Просто за мен миналото на даден човек не е от особена важност когато настоящето ми дава всичко, от което имам нужда.
ForzaFelipe
11-09-2012, 11:52
Пфф да бе,най-ми е хубаво когато с приятелката ми си лежим и се гледаме влюбено,да започнем да говорим за бившите си...
stambelan
11-09-2012, 13:14
По- важно е дали има място в леглото за бивши гаджета.
elle_123
11-10-2012, 09:56
категорично НЕ
anonymous708973
11-10-2012, 11:24
Каква по-точно информация? Колко тека е правил с бившата си за една нощ или коя им е била най-практикуваната поза? Не ме интересуват тези неща.
Кой какви грешки е правил в миналото си е за него. Аз съм се поучила от своите и вярвам, че и той си е взел поука от неговите. Това ми стига. Не искам да знам какви са им били проблемите и как са се опитвали да си кърпят връзката. Не искам да знам какво е харесвал и не у другите, стига ми да знам какво харесва и не у мен. Просто за мен миналото на даден човек не е от особена важност когато настоящето ми дава всичко, от което имам нужда.
Ами, примерно, моят приятел знае какво ми е липсвало в предишни връзки и се старае да ми го дава. Обратното също важи.
Не говорим за разказване на сексуална биография, разбира се :)
TheBeliever
11-10-2012, 12:46
Ами, примерно, моят приятел знае какво ми е липсвало в предишни връзки и се старае да ми го дава. Обратното също важи.
Не говорим за разказване на сексуална биография, разбира се :)
Не е важното какво ми е липсвало преди, а дали ми липсва нещо сега. Ако е така му казвам и работим върху проблема. Без обаче да ми се налага да се аргументирам със стари връзки и да дълбая в миналото. А и предпочитам да чуя "Това не ми харесва, дай да измислим нещо", отколкото "Еди-коя си правеше така, не искам да правиш като нея".
Не е уместно да,но с приятелят ми сме го правили,естествено беше още в началото на връзката ни. :D
heartshapedbox
11-11-2012, 10:05
Разговорите за бившите не водят до нищо добро. :Д
Хаха, абсолютно прав си :Д
anonymous708973
11-11-2012, 10:17
Не е важното какво ми е липсвало преди, а дали ми липсва нещо сега. Ако е така му казвам и работим върху проблема. Без обаче да ми се налага да се аргументирам със стари връзки и да дълбая в миналото. А и предпочитам да чуя "Това не ми харесва, дай да измислим нещо", отколкото "Еди-коя си правеше така, не искам да правиш като нея".
Има резон, признавам.
Може би просто на мен любопитството ми идва в повече.
Но благодаря за гледната точка.
TheBeliever
11-11-2012, 10:33
Има резон, признавам.
Може би просто на мен любопитството ми идва в повече.
Но благодаря за гледната точка.
You're welcome. :)
Любопитството не е лошо, стига да е в граници. А какви точно са тези граници всяка двойка решава за себе си.
Хубаво е да се спестяват такива теми, че някой да не изхвърчи от леглото....