- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли място в леглото разговор за бивши гаджета ?
Искам да попитам след хубав секс ,докато лежите прегърнати дали е уместно да се говори за бившите гаджета ? Разбира се не имтимности дали са били по добри и така нататък, а дали може да си говорите за тях ?
В моята връзка няма място за разискване на бивши, още по-малко в леглото. Миналото е минало и е добре да си остане такова.
Пък и не виждам какво би било толкова важно и наложително относно бившия ти, та да мислиш за него точно пък след секс.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми не е особено уместно, ама ако е толкова наложително да се говори точно в този момент... :Д
Не е много уместно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Колкото другият да твърди, че не го дразни предишните връзки на партньора му според мен изобщо не е така. Знам го добре от личен опит, така че не е уместно!!!
Не бих умряла от щастие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Уместно е ако искаш да разкараш настоящото си гадже или то иска да разкара теб!
Ами явно моята връзка е извънземна не знам..често се случва просто да си лежим и да си говорим след секс и си говорим за всичко, МОЖЕМ да си говорим за всичко, дори и бивши. Това не е тема, по-различна от другите и не всява страх и ужас в никого от двама ни. Не е уместно в нова връзка.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не! На първа среща прави лошо впечатление да говориш лошо по адрес на бивши, дори да ги споменаваш, а да не говорим за леглото...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не само в леглото, а изобщо е крайно неуместно да се говори за бивши гаджета.
Но те са част от миналото на всеки и според мен даже са изградили нещо в теб . Например аз бях много ревнив бях с такова момиче почувствах се ужасно и от тогава се опитвам да се сдържам. Ако си с някое момиче и тя прави нещо и питаш от къде го е научила " ми от един бивш" няма ли да искаш да знаеш на какво друго я е научил ?
Явно и моята връзка е извънземна..
Тва не значи, че винаги говорим за бивши гаджета, просто е ставало на въпрос. Не говорим за сравнения или пък да казваш кой кое е правил по-добре.. Не виждам и за кво има да се дразни някой от (нас) двамата. На мен ми се е случвало даже аз да го разпитвам за някои работи, докато той е по-така, рядко пита, а и се притеснява понякога да ми разказва.
С бившия ми в началото като тръгнахме винаги винаги винаги почваше да ми говори за бившата си, кое как правила и как му било хубаво с нея еди кога си и бла бла.. това вече е наистина тъпо и неуместно.
А като цяло, ако питаш пробвал ли си нещо си, или харесва ли ти еди кое си, нали се сещате, че тоя човек, че почне да връща лентата назад и да си припомня, за да ви отговори... същата работа, само дето не се замисляте, че е било с бивша или някоя там за една нощ. Както си го направите де, общо взето, всеки общува различно.
Първоначално написано от antifashionshit
Сещам се за милиони неща,които предпочитам да си говорим когато се гушкаме.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Определено след секс, най ми е приятно да се гушна в него и да си говорим за някоя него бивша, понеже няма какво друго да си кажем![]()
С мъжът ми сме говорили за бившите,но не и след секс докато се гушкаме..........
НЕ и в леглото. Вие само там ли се виждате, че ти е единствения шанс да говориш за нещо с половинката си?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Разговорите за бившите не водят до нищо добро. :Д
Потърпевша съм от поведението на бивша, затова попивам всякакво инфо. Добре е миналото да си остане минало, но не и когато общите познати съществуват. Дори и в леглото се е случвало да говорим на тази тема. Ето на- живи и здрави сме още.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Смятам, че в една сериозна връзка би трябвало да си знаем въпросното минало, защото то е основен фактор при формирането на характера. Би било добре да знаеш какви грешки е направило момчето ти и заради какви проблеми се е разделил с приятелките си, ако е имал такива. Ако е нямал - е, няма нужда да знам всички, с които е спал по азбучен ред, но е добре да ми каже някаква информация.
Мисля, че се е случвало да го обсъждаме и в леглото, но не е практика.
Калпазанке, ще поясниш ли, че ми стана любопитно? Какво значи, че си потърпевша от бивша?
В началото на връзката ни сме си разяснявали отношенията с бившите, след това разбира, се е ставало на въпрос, но не и след секс. Някак, не знам. Не ми се струва уместно, точно в тоя момент да се говори за миналото. На мен не ми се е случвало.
Каква по-точно информация? Колко тека е правил с бившата си за една нощ или коя им е била най-практикуваната поза? Не ме интересуват тези неща.
Кой какви грешки е правил в миналото си е за него. Аз съм се поучила от своите и вярвам, че и той си е взел поука от неговите. Това ми стига. Не искам да знам какви са им били проблемите и как са се опитвали да си кърпят връзката. Не искам да знам какво е харесвал и не у другите, стига ми да знам какво харесва и не у мен. Просто за мен миналото на даден човек не е от особена важност когато настоящето ми дава всичко, от което имам нужда.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote