.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Има ли място в леглото разговор за бивши гаджета ?

Искам да попитам след хубав секс ,докато лежите прегърнати дали е уместно да се говори за бившите гаджета ? Разбира се не имтимности дали са били по добри и така нататък, а дали може да си говорите за тях ?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ми не!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В моята връзка няма място за разискване на бивши, още по-малко в леглото. Миналото е минало и е добре да си остане такова.

Пък и не виждам какво би било толкова важно и наложително относно бившия ти, та да мислиш за него точно пък след секс.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Еми не е особено уместно, ама ако е толкова наложително да се говори точно в този момент... :Д

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Еми не е особено уместно, ама ако е толкова наложително да се говори точно в този момент... :Д
    И аз така предполагах но хора всякакви , може за някой да не е голям проблем

Не е много уместно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Колкото другият да твърди, че не го дразни предишните връзки на партньора му според мен изобщо не е така. Знам го добре от личен опит, така че не е уместно!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не бих умряла от щастие.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен
    Уместно е ако искаш да разкараш настоящото си гадже или то иска да разкара теб!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Ами явно моята връзка е извънземна не знам..често се случва просто да си лежим и да си говорим след секс и си говорим за всичко, МОЖЕМ да си говорим за всичко, дори и бивши. Това не е тема, по-различна от другите и не всява страх и ужас в никого от двама ни. Не е уместно в нова връзка.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не! На първа среща прави лошо впечатление да говориш лошо по адрес на бивши, дори да ги споменаваш, а да не говорим за леглото...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на besso
    Не само в леглото, а изобщо е крайно неуместно да се говори за бивши гаджета.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    В моята връзка няма място за разискване на бивши, още по-малко в леглото. Миналото е минало и е добре да си остане такова.

Пък и не виждам какво би било толкова важно и наложително относно бившия ти, та да мислиш за него точно пък след секс.
    +1
    Взе ми думите от устата!!!

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Не само в леглото, а изобщо е крайно неуместно да се говори за бивши гаджета.
    +1
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Но те са част от миналото на всеки и според мен даже са изградили нещо в теб . Например аз бях много ревнив бях с такова момиче почувствах се ужасно и от тогава се опитвам да се сдържам. Ако си с някое момиче и тя прави нещо и питаш от къде го е научила " ми от един бивш" няма ли да искаш да знаеш на какво друго я е научил ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Явно и моята връзка е извънземна..
    Тва не значи, че винаги говорим за бивши гаджета, просто е ставало на въпрос. Не говорим за сравнения или пък да казваш кой кое е правил по-добре.. Не виждам и за кво има да се дразни някой от (нас) двамата. На мен ми се е случвало даже аз да го разпитвам за някои работи, докато той е по-така, рядко пита, а и се притеснява понякога да ми разказва.

С бившия ми в началото като тръгнахме винаги винаги винаги почваше да ми говори за бившата си, кое как правила и как му било хубаво с нея еди кога си и бла бла.. това вече е наистина тъпо и неуместно.

А като цяло, ако питаш пробвал ли си нещо си, или харесва ли ти еди кое си, нали се сещате, че тоя човек, че почне да връща лентата назад и да си припомня, за да ви отговори... същата работа, само дето не се замисляте, че е било с бивша или някоя там за една нощ. Както си го направите де, общо взето, всеки общува различно.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Сещам се за милиони неща,които предпочитам да си говорим когато се гушкаме.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Определено след секс, най ми е приятно да се гушна в него и да си говорим за някоя него бивша, понеже няма какво друго да си кажем

С мъжът ми сме говорили за бившите,но не и след секс докато се гушкаме..........

Голям фен Аватара на magita
    НЕ и в леглото. Вие само там ли се виждате, че ти е единствения шанс да говориш за нещо с половинката си?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Разговорите за бившите не водят до нищо добро. :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Потърпевша съм от поведението на бивша, затова попивам всякакво инфо. Добре е миналото да си остане минало, но не и когато общите познати съществуват. Дори и в леглото се е случвало да говорим на тази тема. Ето на- живи и здрави сме още.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Смятам, че в една сериозна връзка би трябвало да си знаем въпросното минало, защото то е основен фактор при формирането на характера. Би било добре да знаеш какви грешки е направило момчето ти и заради какви проблеми се е разделил с приятелките си, ако е имал такива. Ако е нямал - е, няма нужда да знам всички, с които е спал по азбучен ред, но е добре да ми каже някаква информация.

Мисля, че се е случвало да го обсъждаме и в леглото, но не е практика.

Калпазанке, ще поясниш ли, че ми стана любопитно? Какво значи, че си потърпевша от бивша?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В началото на връзката ни сме си разяснявали отношенията с бившите, след това разбира, се е ставало на въпрос, но не и след секс. Някак, не знам. Не ми се струва уместно, точно в тоя момент да се говори за миналото. На мен не ми се е случвало.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Смятам, че в една сериозна връзка би трябвало да си знаем въпросното минало, защото то е основен фактор при формирането на характера. Би било добре да знаеш какви грешки е направило момчето ти и заради какви проблеми се е разделил с приятелките си, ако е имал такива. Ако е нямал - е, няма нужда да знам всички, с които е спал по азбучен ред, но е добре да ми каже някаква информация.
    Каква по-точно информация? Колко тека е правил с бившата си за една нощ или коя им е била най-практикуваната поза? Не ме интересуват тези неща.
    Кой какви грешки е правил в миналото си е за него. Аз съм се поучила от своите и вярвам, че и той си е взел поука от неговите. Това ми стига. Не искам да знам какви са им били проблемите и как са се опитвали да си кърпят връзката. Не искам да знам какво е харесвал и не у другите, стига ми да знам какво харесва и не у мен. Просто за мен миналото на даден човек не е от особена важност когато настоящето ми дава всичко, от което имам нужда.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си