View Full Version : Проблем с майкaта...
nadeto9797
11-16-2012, 20:23
Аз съм на 15 и няма да се учудя ако и вие имате огромни проблеми със вашата майка на тази възраст...Проблемът ми е че винаги се опитвам да се разбирам със майка ми, но понякога наистина се изнервям когато тя е бясна и започваме да се караме...Наистина започва да ми омръзва..но тай като по природа съм по избухлива колкото и пати да се опитвам да се разбирам с нея толкова пати всичко свар6ва с един голям спор...Та се чудя какво да правя?
Ами някои имаме проблеми с майките цял живот. А на 15 е нормално.. всеки е имал. С времето в повечето случаи отношенията се изглаждат... когато спре да те друса хормона.
Kaena Smith
11-17-2012, 17:16
1)Опитай се да бъдеш по-сдържана!В гнева си,вероятно,и двете казвате силни и преувеличени неща,така че,не се хващай за всичките ѝ думи.Не прави от мухата слон.
2)Щом тя е ядосана,не се нервирай и ти.Не ѝ се пречкай,предложи ѝ някаква помощ и избягвай конфликти.
3)Поддържай добри отношения с нея,но бъди наясно,че често няма да сте на едно мнение.Това не значи,че постоянно трябва да спорите.Гледай да не я предизвикваш и макар и не винаги да ти харесва,да уважаваш мнението ѝ.
Както вече казаха,вероятно с времето нещата ще се оправят,но засега може да се опитваш да избягваш ненужни разправии.
Късмет. :)
TheBobqk
11-18-2012, 19:58
Споделяйте си. Разбери защо е нервна, нека и тя да знае какво те притеснява. Подкрепяйте се, но наистина не може винаги да сте на едно мнение. Това е нормално. Сдържай си нервите.
rusoto_baby_f
11-19-2012, 00:17
На 15 ме тресяха яко хормони :D и бях на нож с почти всички вкъщи...Понякога за нещо дребно ставаше страхотен скандал...Слава Богу този период премина..и до някъде съжалявам за определени моменти и ситуации.Майка ми, ми е най-близкия човек в момента, винаги ми е прощавала и е била до мен, така, че опитай да бъдеш по сдържана.
titinkaa
11-20-2012, 16:49
На 15 ме тресяха яко хормони :D и бях на нож с почти всички вкъщи...Понякога за нещо дребно ставаше страхотен скандал...Слава Богу този период премина..и до някъде съжалявам за определени моменти и ситуации.Майка ми, ми е най-близкия човек в момента, винаги ми е прощавала и е била до мен, така, че опитай да бъдеш по сдържана.
Все едно аз съм го написала. :)