Влез

View Full Version : Онлайн Изневяра?!?!

speedemon5
11-17-2012, 01:36
Седя аз в хола и гледам приятелката ми получава СМС от едно момче.Отварям и кво да видя-пожелава и лека нощ и разни целувки.Това момче е от чужбина,и единствено нещо което тя ми е казвала за него е че си пишат и че и е добър приятел(никога не са се виждали и той е в България само за лятото)Побеснях и реших да вляза в фейсбука и да видя какво точно си пишат.Ии кво да ви кажа-това не беше само флирт,тя старателно се зарибяваше с него и си беше точно онлайн връзка.Върна се тя и моментално я питах за смс-а и най-вече за чатовете им.И като почна да ми се оправдава-направила го само заради тръпката,той е от чужбина и нищо нямало да се получи,че това не било изневяра.
Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.

В момента се чудя какво да правя-връзката ни е перфектна,казвала е и ми е доказвала че ме обича,но явно всичко е било тъпа лъжа...Може би е заради факта че тя е на 17 и има още детски акъл и затова "тръпката" е от значение при нея..

Да спомена-аз съм на 19,тя на 17,заедно сме от 6 месеца някъде

Auriss
11-17-2012, 02:37
Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.

Може и да направи, може и да не направи. Остави я да се изживява - кеф й е явно.

ShtrudeL
11-17-2012, 03:25
И като почна да ми се оправдава-направила го само заради тръпката,той е от чужбина и нищо нямало да се получи,че това не било изневяра.

omfg
Лошото е, че е на емоционално ниво.
...не че ако беше и физическо щеше да е по-добре..
Може би аргумента, че може би не й даваш нещо, което намира у друг е невалиден, но все пак се замисли...
Ако не е това... явно просто не е готова да се обвърже сериозно...
i don't know.. причини хиляди..

Sh@d0w
11-17-2012, 05:01
Жените понякога не им стига едно момче и имат нужда от контакти с други. Не знам дали за да си дигат егото, или просто защото не им стига нещо, но е факт. В началото е дразнещо, после започва да не ти пука в случай, че си пробвал всичко за да и обясниш как се чувстваш и тя не те разбира.

Sad but true.

speedemon5
11-17-2012, 05:56
При моята проблема не е в това че не и стига нещо.Явно наистина е и заради его,подхранвано от някаква тръпка,сега като се замислих може да и е гадния навик да си играе с момчетата.Попринцип мога да го подмина това,но лятото като си дойде този не знам кво ще се случва

Nakadah
11-17-2012, 07:04
До лятото има много време. Не се знае дали още ще сте заедно. Не се знае дали още ще си пишат с оня. Не се знае дори дали оня ще си идва до България...

Много се косиш...

ПС: На 19 и ти имаш детски акъл ;)

tori
11-17-2012, 09:27
Стига де, не се притеснявай. До лятото я камилата, я камиларя. Не ми изглежда като нещо сериозно.

marilyn
11-17-2012, 09:34
За пръв път чувам понятието "онлайн изневяра". Авторе, не се връзвай толкова. Много пъти и аз съм правила като приятелката ти, ей така... за да ми е интересно. Не е казано, че ще стане нещо.

kalpazanka
11-17-2012, 09:35
А аз си мисля, че щом в нета хвърчат искри, е въпрос на време авторът да стане рогоносец.

shmatarok
11-17-2012, 14:59
Жените понякога не им стига едно момче и имат нужда от контакти с други. Не знам дали за да си дигат егото, или просто защото не им стига нещо, но е факт. В началото е дразнещо, после започва да не ти пука в случай, че си пробвал всичко за да и обясниш как се чувстваш и тя не те разбира.

Sad but true.

За съжаление, не е само при жените.

Авторе, и на мен ми се е случвало с едно от бившите ми гаджета. Сърдих се, цупих се, говорихме, но оправданието винаги беше, че не било нищо сериозно. В крайна сметка се бяха и виждали няколко пъти и на мен това ми беше достатъчно.
Не знам какво да те посъветвам - най-добре изчакай да видиш как ще се развиват нещата занапред без да прибързваш с действията.

TheBeliever
11-17-2012, 15:06
А аз си мисля, че щом в нета хвърчат искри, е въпрос на време авторът да стане рогоносец.

Съгласна съм.

Едно е да комуникираш с приятели от противоположния пол, съвсем друго да търсиш "тръпка" извън връзката си.

ShtrudeL
11-17-2012, 15:11
абеее не може да си имаш човече и да говориш милички неща на друг, дори да е само по интернет. Да му казваш, че го гушкаш, цункаш и бог знае още какво..

Има обаче и една друга страна на нещата, за която трябва да си много open minded, нещата които правиш да не те нараняват по начин, по който да се чувстваш гузно и да имаш или 'нямаш' човек, който разбира и приема всяко твое действие с друг. Над това и още много неща съм си мислила много, но би било много болезнено и наистина трябва да си някакъв едва ли не граничещ с хипи или човек, който може да се отдава на първичните си, искрени желания, без да изпитва негативно чувство на вина от това.. и т.н. и т.н..
Може да пусна тема.

thelover3
11-17-2012, 15:56

Ахам. Това си е един вид изневяра все пак.

Mladenoff
11-17-2012, 16:43
Изчакай до лятото като се върне тоя симпатяга. Следи им взаимотношенията по-изкъсо тогава и ако стане подозрително - действай ;)
Преждевременно, аз бих си поговорил с него, ей така да го видя що за стока е и да му намекна, че не ми харесва тва тяхно "флиртуване". Ако разбере от дума, нЕма имаш повече проблеми.

Wednesday666
11-17-2012, 17:52
Изчакай до лятото като се върне тоя симпатяга. Следи им взаимотношенията по-изкъсо тогава и ако стане подозрително - действай ;)
Преждевременно, аз бих си поговорил с него, ей така да го видя що за стока е и да му намекна, че не ми харесва тва тяхно "флиртуване". Ако разбере от дума, нЕма имаш повече проблеми.

Защо е нужно да се стига до това той да говори с другото момче? Тя ако е момиче на място, ще държи взаимоотношенията си с другия във зоната на приятелството и няма да има изцепки.

Авторе, недей да мислиш, че като е започнало в нета няма да се пренесе на живо.
Въпрос на време е докато въпросният момък си домъкне трибуквеника до България и всичко ще е финито.
Измъквай се докато е време.

bitchwolf
11-17-2012, 19:18
Ох, човече, не си трови нервите излишно. Знам, че се постига трудно, но..ако ти е добре в тая връзка стой си в нея, ако не ти е добре и т'ва те ощетява по някакъв начин-остави. Дали ще стане нещо между тях или не..еми как да ти кажа - не зависи от теб. sad but true

speedemon5
11-18-2012, 07:28
Засега оставам с нея,защото всичко ни е наред във връзката.Каза ми че ще спре да контакува с него,а аз ще съм малко по наблюдателен и ако пак разбера нещо такова,просто ще си тръгна.А вече ако тоз опита нещо лятото ще си "поговоря с него"
Благодаря на всички

Зъбчето
11-18-2012, 08:23
Засега оставам с нея,защото всичко ни е наред във връзката.Каза ми че ще спре да контакува с него,а аз ще съм малко по наблюдателен и ако пак разбера нещо такова,просто ще си тръгна.А вече ако тоз опита нещо лятото ще си "поговоря с него"
Благодаря на всички

Аз лично не бих се палил, ама никак. Тя твоята приятелка е на 17. Иска й се да опита още мъже, и ако ще ти да си бог, то тя трябва да ги пробва. Тепърва и двамата ще изживявате толкова неща.

И един съвет от мен. Не си "говори" с тоя тип, защото в тези неща кантар няма. Мисля, че ти става ясно за какво говоря? Просто ако не ти отърва тази мъничка ученичка и пилешкият й мозък (с извинение, не искам да обиждам нито нея, нито теб, но е така) си потърси някоя по-зряла мацка (не е задължително да е зряла на години, а на мислене и най-вече да знае какво иска тя).

rusoto_baby_f
11-18-2012, 19:54

Sad but true.

същото мога да кажа и за мъжете

anonymous708973
11-18-2012, 20:06

Sad but true.

Дразнещо е, ако момичето ти има нужда от социални контакти с други момчета (или може да са гейове)? Не мислиш ли, че е леко задушаващо и ограничаващо?

DisappointedDreamer
11-18-2012, 20:09
Дразнещо е, ако момичето ти има нужда от социални контакти с други момчета (или може да са гейове)? Не мислиш ли, че е леко задушаващо и ограничаващо?

И тъпо. Това че си с нея изобщо не ти дава правото да и забраняваш да излиза с когото и да е било. Не ми излизай с аргумента "ама ако тя ме обича".

In*The*Face
11-18-2012, 20:26
Благодаря на всички

Tова с малко по-наблюдателен не ми звучи добре. Така започва следенето, задушаването, навлизането в личното пространство, съмненията, ревността и още куп други гадории. И докато се усетиш ще чакаш да влезе в тоалетната, за да и провериш телефона или в банята, за да и прегледаш хронологията. Много е зарибяващо, повярвай ми. Няма нужда да си го причиняваш. Ако си готов да го подминеш и да си продължите, както сте си били - ок, ако не си взимаш довиждане и продължаваш напред. Средният вариант е кофти и не е за препоръчване. Помисли си добре какво искаш, поговори си с момичето и не вкарвайте излишна драма в ситуацията.

prosto_chovek
11-18-2012, 21:32
1-Седя аз в хола и гледам приятелката ми получава СМС от едно момче.Отварям

2-Побеснях и реших да вляза в фейсбука и да видя какво точно си пишат.

3-моментално я питах за смс-а и най-вече за чатовете им.

4-Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.

5-връзката ни е перфектна,казвала е и ми е доказвала че ме обича

6-но явно всичко е било тъпа лъжа

7-Може би е заради факта че тя е на 17 и има още детски акъл и затова "тръпката" е от значение при нея..

8-Да спомена-аз съм на 19,тя на 17,заедно сме от 6 месеца някъде

1-Каква работа имаш ти да четеш на приятелката ти смс - ите? Изживяваш се контролен орган или настойник? Може би я контролираш?

2-И понеже се изживяваш така, реши, че трябва да направиш още по - педераската постъпка. Да я хванеш натясно и да я цакаш с доказаталства?

3-Дори не можа да говориш с нея като нормален човек, а побърза да й се скараш, нали? Не я пита в какво се крие основата на това, което се случва? Побърза да й се скараш, браво!

4-Какво да правиш - пий нещо за нерви. Явно си с лабилни такива.

5-И след всичкото това твърдиш, че връзката ви е перфектна. Не, тя е повече от перфектна. Тя е невероятна. Ти толкова я доминираш, че искаш да я контролираш.

6-А може би в началото не е било така?

7-Не е в това проблемът, приятелю, на 17 години момичетата са доста осъзнати, но ти не се държиш като на 19. Аз също съм ревнив, но твоето е мания. Проблемът ти е в това, че ти искаш да я притежаваш. Съвсем нормално е тя да иска да е с друг, особено ако той се държи с нея по - хубаво. Защо си очаквал да каже нещо друго? Щом се оправдава, а не ти е била камшика, значи все пак се надява да се промениш, явно иска все пак да е с теб, но ти продължаваш да я притискаш.

8-Ако си го правил в последните 6 месеца, повярвай ми, оправдавам момичето. На мен също не би ми било приятно да ми се случи това, което се е случило на теб, но няма първо да обвиня, а ще потърся причината и в себе си.

Мисля, че все още имаш шанс, спри да бъдеш каиш и си оправете взаимоотношенията.

speedemon5
11-18-2012, 23:49
1-Каква работа имаш ти да четеш на приятелката ти смс - ите? Изживяваш се контролен орган или настойник? Може би я контролираш?

2-И понеже се изживяваш така, реши, че трябва да направиш още по - педераската постъпка. Да я хванеш натясно и да я цакаш с доказаталства?

3-Дори не можа да говориш с нея като нормален човек, а побърза да й се скараш, нали? Не я пита в какво се крие основата на това, което се случва? Побърза да й се скараш, браво!

4-Какво да правиш - пий нещо за нерви. Явно си с лабилни такива.

5-И след всичкото това твърдиш, че връзката ви е перфектна. Не, тя е повече от перфектна. Тя е невероятна. Ти толкова я доминираш, че искаш да я контролираш.

6-А може би в началото не е било така?

7-Не е в това проблемът, приятелю, на 17 години момичетата са доста осъзнати, но ти не се държиш като на 19. Аз също съм ревнив, но твоето е мания. Проблемът ти е в това, че ти искаш да я притежаваш. Съвсем нормално е тя да иска да е с друг, особено ако той се държи с нея по - хубаво. Защо си очаквал да каже нещо друго? Щом се оправдава, а не ти е била камшика, значи все пак се надява да се промениш, явно иска все пак да е с теб, но ти продължаваш да я притискаш.

8-Ако си го правил в последните 6 месеца, повярвай ми, оправдавам момичето. На мен също не би ми било приятно да ми се случи това, което се е случило на теб, но няма първо да обвиня, а ще потърся причината и в себе си.

Мисля, че все още имаш шанс, спри да бъдеш каиш и си оправете взаимоотношенията.
Приятелю,имам чувството че причината съм само аз.Да признавам че имам известна вина,но...

1-СМС-ите и не ги чета.Просто ми стана интересно,защо точно той ще и прати смс в 12 вечерта.Кой знае колко други има от него

2.Moже да е педераска постъпка,но по добре ли е да се чудя какво става?Ако се усъмниш че приятелката ти изневерява,ще си затвориш ли очите или ще искаш да узнаеш истината?

3.Откъде знаеш как съм си говорил с нея?Опитах се да преглътна всичко и да говоря с нея нормално и успях да разбера къде се крие проблема

4.Ядосах се ,защото проблема не е под мой контрол.Аз се старая да и давам всичко,да я обичам,а ето какво се случва.Ядосах се,защото си помислих какво може да се случи лятото

5.Тука си леко прав.Във връзката ни и 2-мата сме силни и постоянно се борим за надмощие.Говорили сме с нея на тази тема и се съгласихме че в това няма нищо лошо и прави връзката интересна.Да,искам да доминирам,нали все пак съм мъж,но НЕ искам да я контролирам и не съм го правил

6...винаги е било така

7.Повярвай ми виждал съм какво е ревност и аз съм много далеч от това.Как така той се държи по хубаво с нея?Аз я защитавам,обичам,бил съм с нея в какво ли не,даже по едно време се осъзнах че се държа прекалено добре

Сега осъзнах къде може да е проблема...просто съм се държал прекалено добре с нея и един вид съм и бил "в кърпа вързан"А когато е лесно не е интересно.Може би затова си е писала с него,защото не е лесен,защото е имало тръпка.

Въпроса е какво да правя сега?Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.dead end

Chacho
11-19-2012, 00:30
Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.

И кво от това? Като ти се изсере на метено, ти вземи да се правиш, че не мирише.

speedemon5
11-19-2012, 00:52
Як пример.А ако тя не може да го подуши? :D Как да и обясня къде е проблема хаха

Brook
11-19-2012, 05:00
Според мен със сигурност можеш дали има нещо когато това момче се върне в България за през лятото тя сама ще си издаде чрез промяна поведението и отношението си към теб ако нещо между тях е станало сега само може да гадаеж да се измъчваш и филмираш.Не познавам приятелката ти че да знаем със сигурнос какво точно мисли като се държи по този начин може нищо да не влага в това може лек флирт да се получава между тях но това не означа че ще ти изневери в прочие жените обичаме да някой да ни прави ласкателства комплименти чеси ни егото прочие.Може на шега така да се говорят лигавят или нарочно да се държи така.Лично аз ми се е случвало естествено не съм била връзка но да се държа по съвсем различен начин да говоря пълни тъпизми с някой онлан просто ей така доставяше ме някакво извратено удоволствие да видя той ка кес връзва и как дадения ммъж си показва истинската същност след като отначалото се е правил на най-вървежен а мил а аз като се държа така се открива истинската му същност омже да ска а му даде урок да го приметне ако се е държал неуместно може чисто приятелски да е всичко може да е .Онлайн изневеря малко ми е странон да приема тя не се е събличала пред уеб камерата да мастурбива и той също не са водили виртуален секс или нещо такова не са се уговаряли за секс че да кажеш че нещо планира да прави мисля че се самонавиваш .Ти нямаш ли поне малко вяра в нея ти я познаваш по-добре от нас все пак.

psychopath
11-19-2012, 05:24
Съгласен съм с Шадоу.

Аз примерно в 90% от подобните случаи не съм изпитвал ревност, ами агресия и недоумение - как тоя ташак си въобразява, че може да ми закача момичето и що да не "поговоря" с него, да му обясня, че не е етично да прави така... :D

Що се отнася до случаите, в които не става дума за разни навляци и момичето не отговаря просто от учтивост, ситуацията е малко коварна, защото тя действително може нищо да не направи и да казва истината, обаче ще породи съмнение, а това съмнение ще подкопае основите на връзката в един момент. : )

Chacho
11-19-2012, 07:13
Според мен със сигурност можеш дали има нещо когато това момче се върне в България за през лятото тя сама ще си издаде чрез промяна поведението и отношението си към теб ако нещо между тях е станало сега само може да гадаеж да се измъчваш и филмираш.Не познавам приятелката ти че да знаем със сигурнос какво точно мисли като се държи по този начин може нищо да не влага в това може лек флирт да се получава между тях но това не означа че ще ти изневери в прочие жените обичаме да някой да ни прави ласкателства комплименти чеси ни егото прочие.Може на шега така да се говорят лигавят или нарочно да се държи така.Лично аз ми се е случвало естествено не съм била връзка но да се държа по съвсем различен начин да говоря пълни тъпизми с някой онлан просто ей така доставяше ме някакво извратено удоволствие да видя той ка кес връзва и как дадения ммъж си показва истинската същност след като отначалото се е правил на най-вървежен а мил а аз като се държа така се открива истинската му същност омже да ска а му даде урок да го приметне ако се е държал неуместно може чисто приятелски да е всичко може да е .Онлайн изневеря малко ми е странон да приема тя не се е събличала пред уеб камерата да мастурбива и той също не са водили виртуален секс или нещо такова не са се уговаряли за секс че да кажеш че нещо планира да прави мисля че се самонавиваш .Ти нямаш ли поне малко вяра в нея ти я познаваш по-добре от нас все пак.

Ей, научи се да пишеш.

prosto_chovek
11-19-2012, 13:28
Приятелю,имам чувството че причината съм само аз.Да признавам че имам известна вина,но...

1-СМС-ите и не ги чета.Просто ми стана интересно,защо точно той ще и прати смс в 12 вечерта.Кой знае колко други има от него

2.Moже да е педераска постъпка,но по добре ли е да се чудя какво става?Ако се усъмниш че приятелката ти изневерява,ще си затвориш ли очите или ще искаш да узнаеш истината?

3.Откъде знаеш как съм си говорил с нея?Опитах се да преглътна всичко и да говоря с нея нормално и успях да разбера къде се крие проблема

4.Ядосах се ,защото проблема не е под мой контрол.Аз се старая да и давам всичко,да я обичам,а ето какво се случва.Ядосах се,защото си помислих какво може да се случи лятото

5.Тука си леко прав.Във връзката ни и 2-мата сме силни и постоянно се борим за надмощие.Говорили сме с нея на тази тема и се съгласихме че в това няма нищо лошо и прави връзката интересна.Да,искам да доминирам,нали все пак съм мъж,но НЕ искам да я контролирам и не съм го правил

6...винаги е било така

7.Повярвай ми виждал съм какво е ревност и аз съм много далеч от това.Как така той се държи по хубаво с нея?Аз я защитавам,обичам,бил съм с нея в какво ли не,даже по едно време се осъзнах че се държа прекалено добре

Сега осъзнах къде може да е проблема...просто съм се държал прекалено добре с нея и един вид съм и бил "в кърпа вързан"А когато е лесно не е интересно.Може би затова си е писала с него,защото не е лесен,защото е имало тръпка.

Въпроса е какво да правя сега?Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.dead end

добре, де, тогава защо сте заедно, като 6 месеца вече от самото начало се дразните по този начин? Ще кажеш любов, ама то това е по - скоро не искам да съм сам, поне от едната страна.

fenkaaa
11-19-2012, 18:07
Мисля,че момчето е напълно право.. какъв проблем има да и прочете СМС-а,всички казвате какъв си ти,че да го правиш,да я контролираш и т.н,но ако сте на негово място,почти всички ще постъпите по същия начин? Не обвинявам никого,просто отбелязвам,с моя приятел също понякога си четем СМС-ите.Разбирам да не е изписало от кой е,но представи си ти да видиш,че приятелката ти получава СМС от някой и да видиш,че този някой е момче,също ще ти стане интересно да го отвориш и да прочетеш какво пише и разбира се след като видиш,че СМС-а не е просто приятелски,също ако имаш възможност ще прочетеш какво си е писала с този човек.. Никога не гледате собствените си грешки,винаги обвинявате хората.След като не знаете на какво ниво им е връзката,недейте да осъждате и да казвате ти какъв си и,че да правиш така и така,в някои връзки нещата са много по стриктни отколкото дори си представяте.

prosto_chovek
11-19-2012, 18:08
различни хора, различни разбирания, само че аз ако имам съмнения за това момичето да ми изневерява, ще говоря с нея, ще я предразположа да ми разкаже ако има и ако я усетя, че ме лъже, ще й бия камшика, не буквално.

~The Smile~
11-20-2012, 19:11
И аз съм правила така като приятелката ти. Ама беше за кратко. До лятото има доста време. Почакай,наблюдавай я внимателно и гледай дали пише с него.

umri
11-20-2012, 19:30
Благодаря на всички

Тва е емоционална изневяра. Кво всички пишете да чакали да видят какво ще стане лятото.. Ако имаш нерви ѝ дай жълт картон, без право на друга подобна грешка, ако не - директно късайте. Лошото е, че ако тоя наистина ѝ е тръпка, ще те лъже и пак ше си пише с него. Най-добре е да приключиш, макар че ще е кофти за 6-месечна уж добре вървяща връзка.

anonymous708973
11-20-2012, 19:35
без право на друга подобна грешка

Да бе. Щото ще даде ефект...
Ако мадамата е умна, ще си следи телефона постоянно, ще смени паролите си и ще трие хронологии.
И нейният ще може да разчита единствено на нейното поведение към него, което обичайно би се променило към пренебрежително, когато има друг обект на интерес. Но никога няма да е сигурен за причината.

umri
11-20-2012, 19:41
Да бе. Щото ще даде ефект...
Ако мадамата е умна, ще си следи телефона постоянно, ще смени паролите си и ще трие хронологии.
И нейният ще може да разчита единствено на нейното поведение към него, което обичайно би се променило към пренебрежително, когато има друг обект на интерес. Но никога няма да е сигурен за причината.

Точно ей затова е преебано вече всичко. Идва съмнението, недоверието, оттам изнервяне на ситуацията, несигурност и.. абе край си е, рано или късно.

Ше си има приятел 6 месеца и ше си прави онлайн задявка с някъв на няколко хиляди километра от нея. После защо никой не разбира жените. Остави я да се задоволяват през web камерата

speedemon5
11-20-2012, 20:19
Да еба усетих се че съм загубил малко от доверието си в нея.Малко но достатъчно..Усещам как в главата ми изниква някоя мисъл "дали не си пише с някой друг" "дали пак не прави същите номера" Ще става сигурно по зле и рано или късно...
А уж всичко си е наред.Чудя се как ли ще успее да ми върне доверието...

anonymous708973
11-20-2012, 22:01
Вместо да се чудиш дали тя ще ти го спечели, чуди се дали ти ще успееш да й дадеш всичко, от което има нужда, за да не го търси при друг.

Aeternal
11-20-2012, 22:05
Или я пращай по дяволите. Тя щом е стигнала до там да си търси друг, почти сигурно те е отписала.

umri
11-20-2012, 22:33
Вместо да се чудиш дали тя ще ти го спечели, чуди се дали ти ще успееш да й дадеш всичко, от което има нужда, за да не го търси при друг.

Аре стига с тия.. тва "всичко, от от което има нужда" е доста разтегливо понятие. Ако се е стигнало дотам, че да търси нещо при други, си е край. Невинаги грешката е в зарязания или в тоя, на когото са му изневерили. Понякога каквото и да правиш няма угодия и не си ти виновния, че са те преебали. Виновен си само за това, че си направил кофти избор в началото и си допуснал човек дотолкова, че като те прецака да боли. Дори и затова не си виновен.. просто не се е получило. Случва се постоянно.