View Full Version : Идеи за "случайно" запзонанство
Дайте примери за уж "случайно" запознанство с момче.Да не е например това с блъскането..нещо по оригинално и не толкова очевадно, че е нарочно.Благодаря
заглежаш и я казваш тебе май те познавам от някъде ;Д как ти беше името :D и работата е готова
ForzaFelipe
11-17-2012, 23:14
Носи няколко учебника и тетрадки в ръце и се блъсни в него и ги изпусни...ето,много романтично и оригинално :D
LeprikonA
11-18-2012, 04:37
Вървиш и го питаш нещо супер рандъм, най-лесно ако го знаеш дори, като например "Къде е кабинет еди кой си?" , "Коя е тази улица, малко съм неориентирана, а трябва да стигна еди къде си?", ей такива много.
Леприкона ми взе думите от нещата.Също така може ако носиш примерно някакво бижу медельон огърлиза гривна каквото и да е било то съвсем случайно да изхлузи и падне на земята естествено така трябва да направиш че човека да забележи това и така той ще ти се обади и каже че си изпуснала даденото украсение и ще запознаете.Или пък като го видиш но той трябва да е в гръб да се затичаш в него и да му скочиш на врата сякаш си вядал твой пирятел и да се лигавиш аме да изпорлзваш този предлог че си го помислил за твой приятел че си си припознала и в последствие ще се запознате наистина.Или пък просто го спираш усмихваш му го и го заговаряш.а кафе преди не знам колко време даваха как мъже се учеха да свалят жени правилно как да действат какво да кажат ка кда жиртикулират и прочие би могла да пробваш същото да удариш някой невинен флирт нещо от този софт.
Уепни му една целувка. Това винаги работи :D Мъж ако го направи на жена ще получи шамар в 99% от случаите, но ако жена го направи на мъж, никога нищо няма да стане (освен ерекция при мъжа).
:D
А да попитам момчетата, как бихте рейгирали ако дадено момиче ( което със сигурност сте забелязвали преди, в смсиал гледали сте се..ала бала) дойде и дирекно иска да се запзоане с вас, би ли ви се харесало или би ви се сторило нахално..споделето мнение
Искай му пари за някакво бебе на картичка. При мен това винаги работи.
пффф, по-лошо бих реагирала, ако някой се блъсне в мене на улицата, и после, вместо да се извини и да си тръгне, реши, че искам да говоря с него по някаква причина...ако просто дойде и ме поздрави, ще съм по-склонна да говоря с него...
Ако си правиш планове, не се ли убива идеята със "случайността"?
Ето един цитат от "Stranger than fiction"
-Да не си член на анрхистка група?
-Анархистите имат група?
-Да, опасявам се, че имат.
-Събират се?
-Да.
-Това не убива ли целия замисъл?
Отиваш и му казваш, че искаш да се запознаете и се държиш нормално. Ще оцени това, че си откровена и естествена.
prosto_chovek
11-18-2012, 21:19
Отиваш и му казваш, че искаш да се запознаете и се държиш нормално. Ще оцени това, че си откровена и естествена..
psychopath
11-19-2012, 05:52
Оригиналните неща ще ти трябват по-натам... при запознанство в повечето случаи е някакво психарско и крийпи. :Д
Niakoitam
11-19-2012, 07:29
Уепни му една целувка. Това винаги работи :D Мъж ако го направи на жена ще получи шамар в 99% от случаите, но ако жена го направи на мъж, никога нищо няма да стане (освен ерекция при мъжа).
:D
Зависи.Ако не му харесва може и да не се зарадва особено
Edit: Сега като се замислих може и да бъде приета за лека жена така.
А да попитам момчетата, как бихте рейгирали ако дадено момиче ( което със сигурност сте забелязвали преди, в смсиал гледали сте се..ала бала) дойде и дирекно иска да се запзоане с вас, би ли ви се харесало или би ви се сторило нахално..споделето мнение
На мен лично много би ми харесало.
А иначе все повече се убеждавам, че ако си в заведение най-доброто място за такива "случайни" запознанства е именно коридорчето на тоалетната.Изчакваш човека, с който искаш да се запознаеш да влезе в коридорчето и след малко влизаш и ти.Молиш си се на ум тоалетната да е заета и по възможност той да чака сам ако се притесняваш от други хора пък и да изглежда още по-случайно. Мен например така са ме заговаряли три момичета.Първият път не беше точно запознанството.Истинското запознанство беше когато си танцувах и момичето дойде и започна да танцува около мен и се мушкаше и в ръцете ми пък аз с напълно непознати не съм напълно отпуснат.Поинтересува се за мен.Пита ме за името ми и ми казва своето разпита и една позната на нейна приятелка от обкръжението ми тогава.А иначе третият път като се засякохме братовчед ми каза, че са се засекли в тоалетната.Само десетина минути по-късно отидох и аз.Тя влезна почти веднага след това.Ситуацията беше идеална именно,защото тоалетната беше заета и това беше един от малкото пъти дето останахме само двамата очи в очи. Заговори ме и разговорът продължи докато не дойде време да влизам.Вторият път си беше баш в предверието на тоалетната.Беше заето, а едно непознато момиче започна да дава зор на този дето беше в тоалетната и започна да ми разправя как се бавел и да ме пита дали мъжете или жените били по-бързи.Влезнах после ми даде зор и на мен и понеже беше счупен капакът като излезнах и разправям, че съм се бавил,защото и двете ръце ми били заети пък тя се избъзика.По някое време излезнах навън при пушачите,защото от алкохола ми се приповдига, а тя ме пита какво съм ял и ми вика да съм ходел някъде на по скрипно място, че не и се гледали остатъци от шопска салата. Третият път беше пак в предверието на тоалетната тези дни и две момичета си говореха.По едно време едната ме погледна и ми казва:"Питай ме какво". Малко странно ми стана пък и не знаех дали въпроса е насочен към мен,но я попитах. Тогава тя започна да ми обяснява, че всъщност била братовчедка на първото момиче, за което споменах.При брат ми пък същата вечер и пак на същото място имало друга ситуация.Някакъв си показвал татуировките на някакво момиче, след което влезнал в тоалетната.В следващият момент момичето започнало да си показва нейните татуировки на брат ми. Та ето ти случайни начини за влизане в разговор и запознанство.:)
^Тва е интересно с тоалетната. Сега със забраната за пушене, ако се излиза навън да се пуши, също е опция да заговориш някого. За пушачите де.
Big Jo reaper
11-19-2012, 15:06
ами ако е красива аз ше и товарна :cool: ама ако е грозна ше и бия шута :D