Влез

View Full Version : Бременна

liglata_bg
11-18-2012, 07:09
Първо да обесня,че става въпрос за мен и не съм бременна и понеже се бях филмирала толкоз много реших да пиша да видя какво е мнението тук.Пролетта ми закъснява цикъла и ме прескочи месец, но не се притесних защото ми се е случвало и преди.Когато ми закъсня и втория си направих тест - отрицателен.Грешката ми е , че не потърсих лекарска помощ още тогава.Трети месец - леко прокървяване за 2 дена и започнах да наддавам килца и вече адски притеснена се сетих да ида на лекар чак на четвъртия месец - юли стана.Проблема ми се оказа хормонален - хормон над допустимите граници 5 пъти.Вече съм добре след като посетих ендокринолог.Но през това време се чудех какво да правя.Бях тотално шашната, а и момчето с което се чуках за последно като му казах и се побърка спря дори да ми звъни и ме изтри от скаипа си.Направо пълен филм.Тази случка ще ми е обица на ухото на за цял живот и вече занапред ще знам първо да търся лекар да споделя с нашите.Това направо ми уби психиката тези месеци въпреки,че знаех че не може да съм бременна...Та не правете грешката като мен , а ходете на прегледи за да не се филмирате излишно.Та и да ви питам как бихте реагирали ако ви се случи на вас това - ще споделите ли с родители,с гаджето?Или ще се оправяте сами?

ALetterFromTheSky
11-18-2012, 07:12
Oправям се сама в такива ситуации, мисля, че годините ми са достатъчно, за да не търся помощ от майки, приятелки и етц :D

Violenza
11-18-2012, 07:57
Оправям си се сама, а и редовно ходя на прегледи, дори и без да имам някакви оплаквания. Иначе винаги споделям на мама и на приятеля си.

bitchwolf
11-18-2012, 08:09
Чак такъв проблем или подобен не съм имала, но като цяло споделям с приятеля си, ако нещо ме притеснява и той винаги е готов да ми помогне с каквото може.

kalpazanka
11-18-2012, 09:19
Споделям с моичкия и хвърчат тестове, ако има проблем.
Иначе и без това поне веднъж в годината съм при АГ. Холестерол следя, кръвна захар- не е като да съм безотговорна.

JoLLiE92
11-18-2012, 09:25
Ужас, как може да те изтрие от скайпа си ?! И да не ти вдига? Ами ако си бременна и той е "виновен" ?? Ще те заебе ей така?

Azoria
11-18-2012, 12:30
Бях тотално шашната, а и момчето с което се чуках за последно като му казах и се побърка спря дори да ми звъни и ме изтри от скаипа си.Направо пълен филм.

С риск да изглежда сякаш вкарвам поучителен разум: какво ще рече "момчето, с което се чуках за последно" ? Звучи ми като някой с когото си правила случаен секс. Ако е така - не се изненадвай когато те изтрият от скайп. Така е като не му пука за теб..

Аз нямаше да чакам толкова на твое място. Споделям с приятелки, с нашите няма шанс.

JoLLiE92
11-18-2012, 12:36
Е не може ли да правиш секс без обвързване? Не сме в 18ти век все пак. :) Но винаги трябва да се пазиш, независимо дали е със или без обвързване. Винаги!

dream1707
11-18-2012, 13:22
В твоя случай бих споделила на майка ми, аз всичко и казвам и бих отишла незабавно на преглед... И аз съм се опарвала така, като чакам да ми мине от само себе си и не ходя на преглед навреме

Azoria
11-18-2012, 13:43
Е не може ли да правиш секс без обвързване? Не сме в 18ти век все пак. :) Но винаги трябва да се пазиш, независимо дали е със или без обвързване. Винаги!

Може, не казвам , че не може, а да не очаква нещо от някой с когото не се е обвързала. Все пак това е смисъла на "необвързващ секс".

rusoto_baby_f
11-18-2012, 21:10
Чак такъв проблем или подобен не съм имала, но като цяло споделям с приятеля си, ако нещо ме притеснява и той винаги е готов да ми помогне с каквото може.

+
И бих споделила с майка ми.
Въпреки, че редовно ходя на прегледи, дори и без да имам някакви оплаквания. Просто да съм спокойна, че всичко е ок

JoLLiE92
11-19-2012, 06:36
Може, не казвам , че не може, а да не очаква нещо от някой с когото не се е обвързала. Все пак това е смисъла на "необвързващ секс".
Като са били тъпи да не се пазят, няма да правим аборти сега .... Да си го гледат, де да знам. :D

inatchiika
11-19-2012, 15:20
На мен лично не ни се е случвало,но имах колежка на която и се случи,тя сподели с причтеля си и с колегите,отиде на лекар и така..... Аз лично ще споделя на приятеля си,които е винаги до мен и до сега вече 5 години ме е подкрепял въвъ всичко и на майка си която е мед. сестра и ще реагира адекватно.......Моя апел към всички млади и не толкова млади момичета е да ходят редовно на гинеколг дори да няма причина,за да им е мирна и кротка главата.....

liglata_bg
11-19-2012, 20:24
С риск да изглежда сякаш вкарвам поучителен разум: какво ще рече "момчето, с което се чуках за последно" ? Звучи ми като някой с когото си правила случаен секс. Ако е така - не се изненадвай когато те изтрият от скайп. Така е като не му пука за теб..

Аз нямаше да чакам толкова на твое място. Споделям с приятелки, с нашите няма шанс.

Имахме връзка и след това 4 месеца на сухо.Това исках да кажа.

titinkaa
11-20-2012, 17:02
Ужас, как може да те изтрие от скайпа си ?! И да не ти вдига? Ами ако си бременна и той е "виновен" ?? Ще те заебе ей така?

+

xPafx
11-20-2012, 17:10
Нямала съм такъв проблем, дано и да нямам.. И все пак, ако някога се случи, определено ще споделя с приятеля ми.
Той винаги е до мен и ме подкрепя, сигурна съм ,че би ме подкрепил и в това.