View Full Version : КАЗА МИ 4Е СЪМ ДЕБЕЛА!!!
Излизам с 1 мом4е от 1 месец.Тои ве4е 3 пъти ми казва 4е трябва да отслабна.Аз съм леко закрглена.168см,65кг.Нормално ли е,във самото на4ало на връзката да ме обижда така?А какво за след време??Мисля си да го зарежа??Моля за съвети:((
rusoto_baby_f
11-18-2012, 19:36
Не ти трябва такова момче. Щом не те приема такава каквато си и иска да се промениш.Пълен комплексар
FuckedUp
11-18-2012, 19:37
Пълен комплексар
:lol:
anonymous708973
11-18-2012, 20:45
Излизам с 1 мом4е от 1 месец.Тои ве4е 3 пъти ми казва 4е трябва да отслабна.Аз съм леко закрглена.168см,65кг.Нормално ли е,във самото на4ало на връзката да ме обижда така?А какво за след време??Мисля си да го зарежа??Моля за съвети:((
Отслабни наистина. Но заради себе си, не заради него.
Струва ми се, че са ти в повече килцата наистина. На твоята височина съм, но съм минус 10-12 килограма, а съм от тия с едър кокал.
prosto_chovek
11-18-2012, 21:05
казал ти е - отслабни. Ако искаш да спре да иска това от теб. След това ще ти каже не яж! След това не излизай с приятелки! Следващото е не излизай от вкъщи, аз ще идвам да те виждам на вратата!
Защо, по дяволите, се занимавате с глупости? Имаш две разклонения - да помислиш и да ми кажеш, че е прост каиш, или да го търпиш. Кой очакваш да избере какво искаш да си вместо теб?
In*The*Face
11-18-2012, 21:06
Ами това, че ти го казва не е задължително негативно. Не са много хората, които ще си позволят подобна откровеност. Може да го е казал и за твое добре. Почти съм сигурна, че ако свалиш някой и друг килограм ще ти се отрази добре и ще се чувстваш по-красива ти самата, което няма как да остане незабелязано и от другите. Момчето е с теб, нали? Не ти е казал "отслабни и тогава ще сме заедно". Явно е намерил нещо в теб и те харесва такава каквато си, но това не значи, че ако отслабнеш няма да те харесва още повече. Решението е само твое.
carrieee
11-18-2012, 21:20
Аз преди време имах същия проблем,аз съм 175 висока и тежа 62 кг. бившият ми приятел само ми говореше за това,че съм дебела,доста е обидно,все пак щом е с мен би трябвало да ме харесва такава каквато съм!Тогава не го осъзнавах,но след време разбрах,че това е човек с които сме коренно различни..Но за сметка на това момчетата ме харесват много-има какво да хванат и до какво да се докоснат,а не само до кокали :)
П.С ако толкова те е засегнало това което ти е казал,изтъкни нещо в него което е гадно,така ще се вразуми и ще спре,думите и разговорите в такава сфера не помагат.Или късай синджира или преглътни всичко!
ако не те харесва пълна, то питай го защо е с теб и защо те обича, след като очаква да промениш такива неща в себе си. да обичаш някой е да го харесваш такъв какъвто е. ако се друсаш,пушиш,пиеш и пр. и ти каже да спреш- това е любов, значи те обича и ти желае доброто. но да се комплексира, че гаджето му е пълно си е негов проблем и не бива да става и твой. поне аз така мисля,де. ти си решаваш дали искаш да си с него или не!
Щом от самото начало започва.. не ми се мисли какво ще е след време.Щом не те харесва такава,каквато си,защо въобще е тръгнал с теб?
Зарязвай го. Щом не те намира за красива такава каквато си, а иска да се променяш, не ти трябва. Дори ме съмнява да има чувства. Оставяй го, докато не си се привързала прекалено !
strawberry88
11-20-2012, 12:29
Ами това, че ти го казва не е задължително негативно. Не са много хората, които ще си позволят подобна откровеност. Може да го е казал и за твое добре. Почти съм сигурна, че ако свалиш някой и друг килограм ще ти се отрази добре и ще се чувстваш по-красива ти самата, което няма как да остане незабелязано и от другите. Момчето е с теб, нали? Не ти е казал "отслабни и тогава ще сме заедно". Явно е намерил нещо в теб и те харесва такава каквато си, но това не значи, че ако отслабнеш няма да те харесва още повече. Решението е само твое.
Съгласна съм.Не бързай да го режеш.
Mladenoff
11-20-2012, 12:38
никой не харесва дебели хора ;) отслабвай, поне в полза на обществото
MarkKnight
11-20-2012, 14:12
до тука само повърхностно-пубертетски коментари...край казал и че е дебела....зарязвай го...как може да не харесва красотата и,за кво е с теб....може пък момичето да е добро по-душа,момчето точно това да е видял в нея и за това да са заедно,докато гледате външността само на тва дередже ще сте....колкото до авторката,не го приемай като ОБИДА,а като стимул да направиш нещо,което ще е добро и за теб и за негоо
dulcinea17
11-20-2012, 14:28
Въпросът е ти как се чувстваш и как разбираш думите му. Ако не са ти приятни - поговорете, разбери защо ти казва това, защото не те харесва или просто е искрен и иска да ти помогне да отслабнеш.
Не можем да кажем дали си дебела или не, защото не ти знаем телосложението. Но и да си закръглена или каквато и да е, няма смисъл да правиш нещо заради някого. Ако искаш да отслабваш-ок, направи го, НО заради себе си. И е много гадно да ти говори така, ако е с тебе- ще те харесва такава каквато си. Обидно е да каже, че си дебела.
LadyTerrible
11-20-2012, 17:43
Maцка,според мене зарязвай този и си намери момче,което те харесва каквато си.Относно килограмите ти,ако ти се харесваш и се чувстваш добре няма защо да си мислиш глупости.
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 18:46
Абе не , че се ебавам ама защо най - добре не дадеш твоя снимка и ние ще ти кажем за хубаво ли ти го е казал или не !? :D
bitchwolf
11-20-2012, 18:46
Ти па му кажи, че е притка.
~The Smile~
11-20-2012, 18:49
Или отслабни,или го зарежи. Животът си е твой и ти си преценяваш какво ще правиш.
anonymous708973
11-20-2012, 18:49
Абе не , че се ебавам ама защо най - добре не дадеш твоя снимка и ние ще ти кажем за хубаво ли ти го е казал или не !? :D
Това не е толкова лоша идея.
nadeto9797
11-20-2012, 20:21
ако не те харесва такава каквато си..бийй му шута!
titinkaa
11-21-2012, 08:26
+
Начи има 1000 различни начина да кажеш на някого, че е дебел, грозен, гнусен и всички тия простотии и щом ходиш с някъв лигльо, които не може да ти го каже по-мило, без да те обида значи е комплексиран... Може и 120 кила да е, ама т'ва не означава, че траа хората да седят и да я хейтват особено приятеля ли. Ако иска да отслабне ще го направи без някой да и го натяква (:
FuCKkK13
11-21-2012, 12:20
а замисляла ли си се че може би мисли за здравето ти ? а и дори като обида да го е казал -отслабни.. и аз ще ти го кажа - много са ти килограмите.. то вярно че на всеки различно се лепят ама ти трябва да си поне 5-6 кг. по малко ... и ако сте гаджита 8-) ей така - щом не ти харесва да те обижда го остави,но или си намери момче което да харесва пълни жени или отслабни.. и такова нещо като леко съм закръглена няма.. така само себе си успокояваш,а трябва да направиш точно обратното...
яя тва тъпо педалче..как ще ти казва така?! на момиче така не се говори..бахти глупака!!!!!!!
Canis_Dirus
11-21-2012, 12:58
DO YOU EVEN LIFT?
Ако е тръгнал с теб ,въпреки че те е намирал за дебела , то силно се съмнявал да е тръгнал с тебе просто ей така да ти го натяква. Говорете помежду си и обсъдете проблема двамата , така се изгражда връзка-като говорите за проблемите , а не когато търсите мнението на непознати хора и чакате те да ви кажат какво да правите. Разговорите са му майката
Той не те е обидил, той е бил честен.
Прави тази шибана разлика.
И не е излъгал.
Отслабни.
Дебела си.