Влез

View Full Version : КАЗА МИ 4Е СЪМ ДЕБЕЛА!!!

2104
11-18-2012, 19:08
Излизам с 1 мом4е от 1 месец.Тои ве4е 3 пъти ми казва 4е трябва да отслабна.Аз съм леко закрглена.168см,65кг.Нормално ли е,във самото на4ало на връзката да ме обижда така?А какво за след време??Мисля си да го зарежа??Моля за съвети:((

rusoto_baby_f
11-18-2012, 19:36
Не ти трябва такова момче. Щом не те приема такава каквато си и иска да се промениш.Пълен комплексар

FuckedUp
11-18-2012, 19:37
Пълен комплексар

:lol:

anonymous708973
11-18-2012, 20:45
Излизам с 1 мом4е от 1 месец.Тои ве4е 3 пъти ми казва 4е трябва да отслабна.Аз съм леко закрглена.168см,65кг.Нормално ли е,във самото на4ало на връзката да ме обижда така?А какво за след време??Мисля си да го зарежа??Моля за съвети:((

Отслабни наистина. Но заради себе си, не заради него.
Струва ми се, че са ти в повече килцата наистина. На твоята височина съм, но съм минус 10-12 килограма, а съм от тия с едър кокал.

raror
11-18-2012, 21:00
Прав е-точка.

prosto_chovek
11-18-2012, 21:05
казал ти е - отслабни. Ако искаш да спре да иска това от теб. След това ще ти каже не яж! След това не излизай с приятелки! Следващото е не излизай от вкъщи, аз ще идвам да те виждам на вратата!

Защо, по дяволите, се занимавате с глупости? Имаш две разклонения - да помислиш и да ми кажеш, че е прост каиш, или да го търпиш. Кой очакваш да избере какво искаш да си вместо теб?

In*The*Face
11-18-2012, 21:06
Ами това, че ти го казва не е задължително негативно. Не са много хората, които ще си позволят подобна откровеност. Може да го е казал и за твое добре. Почти съм сигурна, че ако свалиш някой и друг килограм ще ти се отрази добре и ще се чувстваш по-красива ти самата, което няма как да остане незабелязано и от другите. Момчето е с теб, нали? Не ти е казал "отслабни и тогава ще сме заедно". Явно е намерил нещо в теб и те харесва такава каквато си, но това не значи, че ако отслабнеш няма да те харесва още повече. Решението е само твое.

carrieee
11-18-2012, 21:20
Аз преди време имах същия проблем,аз съм 175 висока и тежа 62 кг. бившият ми приятел само ми говореше за това,че съм дебела,доста е обидно,все пак щом е с мен би трябвало да ме харесва такава каквато съм!Тогава не го осъзнавах,но след време разбрах,че това е човек с които сме коренно различни..Но за сметка на това момчетата ме харесват много-има какво да хванат и до какво да се докоснат,а не само до кокали :)
П.С ако толкова те е засегнало това което ти е казал,изтъкни нещо в него което е гадно,така ще се вразуми и ще спре,думите и разговорите в такава сфера не помагат.Или късай синджира или преглътни всичко!

aredel
11-19-2012, 17:30
ако не те харесва пълна, то питай го защо е с теб и защо те обича, след като очаква да промениш такива неща в себе си. да обичаш някой е да го харесваш такъв какъвто е. ако се друсаш,пушиш,пиеш и пр. и ти каже да спреш- това е любов, значи те обича и ти желае доброто. но да се комплексира, че гаджето му е пълно си е негов проблем и не бива да става и твой. поне аз така мисля,де. ти си решаваш дали искаш да си с него или не!

fenkaaa
11-19-2012, 17:59
Щом от самото начало започва.. не ми се мисли какво ще е след време.Щом не те харесва такава,каквато си,защо въобще е тръгнал с теб?

Faye
11-20-2012, 07:39
Зарязвай го. Щом не те намира за красива такава каквато си, а иска да се променяш, не ти трябва. Дори ме съмнява да има чувства. Оставяй го, докато не си се привързала прекалено !

strawberry88
11-20-2012, 12:29
Ами това, че ти го казва не е задължително негативно. Не са много хората, които ще си позволят подобна откровеност. Може да го е казал и за твое добре. Почти съм сигурна, че ако свалиш някой и друг килограм ще ти се отрази добре и ще се чувстваш по-красива ти самата, което няма как да остане незабелязано и от другите. Момчето е с теб, нали? Не ти е казал "отслабни и тогава ще сме заедно". Явно е намерил нещо в теб и те харесва такава каквато си, но това не значи, че ако отслабнеш няма да те харесва още повече. Решението е само твое.

Съгласна съм.Не бързай да го режеш.

Mladenoff
11-20-2012, 12:38
никой не харесва дебели хора ;) отслабвай, поне в полза на обществото

MarkKnight
11-20-2012, 14:12
до тука само повърхностно-пубертетски коментари...край казал и че е дебела....зарязвай го...как може да не харесва красотата и,за кво е с теб....може пък момичето да е добро по-душа,момчето точно това да е видял в нея и за това да са заедно,докато гледате външността само на тва дередже ще сте....колкото до авторката,не го приемай като ОБИДА,а като стимул да направиш нещо,което ще е добро и за теб и за негоо

dulcinea17
11-20-2012, 14:28
Въпросът е ти как се чувстваш и как разбираш думите му. Ако не са ти приятни - поговорете, разбери защо ти казва това, защото не те харесва или просто е искрен и иска да ти помогне да отслабнеш.

marilyn
11-20-2012, 17:14
Не можем да кажем дали си дебела или не, защото не ти знаем телосложението. Но и да си закръглена или каквато и да е, няма смисъл да правиш нещо заради някого. Ако искаш да отслабваш-ок, направи го, НО заради себе си. И е много гадно да ти говори така, ако е с тебе- ще те харесва такава каквато си. Обидно е да каже, че си дебела.

LadyTerrible
11-20-2012, 17:43
Maцка,според мене зарязвай този и си намери момче,което те харесва каквато си.Относно килограмите ти,ако ти се харесваш и се чувстваш добре няма защо да си мислиш глупости.

TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 18:46
Абе не , че се ебавам ама защо най - добре не дадеш твоя снимка и ние ще ти кажем за хубаво ли ти го е казал или не !? :D

bitchwolf
11-20-2012, 18:46
Ти па му кажи, че е притка.

~The Smile~
11-20-2012, 18:49
Или отслабни,или го зарежи. Животът си е твой и ти си преценяваш какво ще правиш.

anonymous708973
11-20-2012, 18:49
Абе не , че се ебавам ама защо най - добре не дадеш твоя снимка и ние ще ти кажем за хубаво ли ти го е казал или не !? :D

Това не е толкова лоша идея.

nadeto9797
11-20-2012, 20:21
ако не те харесва такава каквато си..бийй му шута!

titinkaa
11-21-2012, 08:26

+

magita
11-21-2012, 12:03
Начи има 1000 различни начина да кажеш на някого, че е дебел, грозен, гнусен и всички тия простотии и щом ходиш с някъв лигльо, които не може да ти го каже по-мило, без да те обида значи е комплексиран... Може и 120 кила да е, ама т'ва не означава, че траа хората да седят и да я хейтват особено приятеля ли. Ако иска да отслабне ще го направи без някой да и го натяква (:

FuCKkK13
11-21-2012, 12:20
а замисляла ли си се че може би мисли за здравето ти ? а и дори като обида да го е казал -отслабни.. и аз ще ти го кажа - много са ти килограмите.. то вярно че на всеки различно се лепят ама ти трябва да си поне 5-6 кг. по малко ... и ако сте гаджита 8-) ей така - щом не ти харесва да те обижда го остави,но или си намери момче което да харесва пълни жени или отслабни.. и такова нещо като леко съм закръглена няма.. така само себе си успокояваш,а трябва да направиш точно обратното...

polly97
11-21-2012, 12:52
яя тва тъпо педалче..как ще ти казва така?! на момиче така не се говори..бахти глупака!!!!!!!

Canis_Dirus
11-21-2012, 12:58
DO YOU EVEN LIFT?

kLamer
11-22-2012, 07:57
Ако е тръгнал с теб ,въпреки че те е намирал за дебела , то силно се съмнявал да е тръгнал с тебе просто ей така да ти го натяква. Говорете помежду си и обсъдете проблема двамата , така се изгражда връзка-като говорите за проблемите , а не когато търсите мнението на непознати хора и чакате те да ви кажат какво да правите. Разговорите са му майката

bijou
11-23-2012, 21:47
Той не те е обидил, той е бил честен.
Прави тази шибана разлика.
И не е излъгал.
Отслабни.
Дебела си.

shaunaa
11-24-2012, 09:05
Ми отслабни !!!!