View Full Version : Караница :(
Здравейте... Случи се нещо гадно за мен и приятеля ми. Но , аз като момиче го преживявам по- тежко. Може би съм прекалено дребнава, но искам да попитам, тези, който наистина имат опит, и знаят КОИ НЕЩА В ЕДНА ВРЪЗКА СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ.
Та скарахме се, при което той е виновен. Той сам си призна. Но караницата беше голяма, няма значение за какво. След което аз разбрах, че той докато сме били скарани е гледал други момичета и е пращал техни снимки (обсъждал с приятели..) Нищо друго. Аз ли съм дребнава, че ми е много гадно за това нещо. За такива дребни неща.. В нервността си, се е опитвал да направи нещо напук на мен, не го е оставил извън контрол. До колкото ме убеди, каза и че нямало. Че през цялото време мислел за мен, но караницата беше толкова тежка , че почти се разделихме. След време естествено той ме потърси... Но просто исках да попитам .. момичета, нормално ли е тази стара случка още да ме жегва от вътре, и да обръщам внимание на тези неща ? Съществено ли е, или си внушавам от много ревност.
П.С не съм разказала цялата история, а само това, което ми тежи
И айде без хейтърски коментари :)
Благодаря на тези, който са готови да ми отговорят
:*
Гледал е други момичета? За това ли се сърдиш? Нали не е направил нищо с тях.. да, разбирам те честно казано, станало ти е гадно, но това вече е минало. Сега няма значение дали е нормално да те жегва или не. Така и така няма да върнеш времето. Аз ти препоръчвам да се опиташ да забравиш и да се наслаждаваш на това,което имаш.
Violenza
11-20-2012, 13:21
докато сме били скарани е гледал други момичета и е пращал техни снимки (обсъждал с приятели..) Нищо друго.
Прочети си го това 5 пъти.
Сърдиш му се,защото е гледал и обсъждал други момичета o.O
Нямам думи просто ... Какви ли не глупости съм чела тук,но това е черешката на тортата просто :lol:
Сърдиш му се,защото е гледал и обсъждал други момичета o.O
Нямам думи просто ... Какви ли не глупости съм чела тук,но това е черешката на тортата просто :lol:
Нормално е да и е гадно.На мен лично ще ми стане гадно,поради простата причина,че просто не очаквам това от него и никога не ми се е случвало,но чак да се сърдиш и почти да се разделите заради това...
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 15:16
Радвай се , че е гледал "други момичета" , а не момчета ! :D по темата : Щом само ги е гледал и не е правил нищо с тях , какъв ти е проблема тогава ?
Еее айде сега ... Това,че са обвързани не означава,че тя трябва да е единственото момиче,което вижда :? И жените,и мъжете обсъждат срещуположния пол :) Не мисля,че трябва да издребнява чааак толкова много ...
heartshapedbox
11-20-2012, 15:56
На теб не ти ли се случва да видиш някой хубав и да се загледаш?
Мисля, че си дребнава. Не взимай всичко толкова навътре.
ivcheto0o
11-20-2012, 18:20
И аз съм съгласна с горните мнения :)
bitchwolf
11-20-2012, 19:15
Разбирам, че ти е било неприятно. Разбира се по време и след караница нещата стават доста крехки и трошливи. Започваш да се чудиш "това ли е моето момче или някой абсолютно непознат, далечен, чужд...?" Всяко малко нещо започва да ти прави впечатление и те кара да се съмняваш, а от това боли. Отстрани погледнато - е да бе, всички се заглеждаме естествено. Но ако добавим вашите емоционални състояния и положението, в което сте били това направо си изглежда като бомба със закъснител. Наистина недей да се притесняваш. Емоциите изкривяват реалността и преценката. Определено това не би трябвало да е проблем. Моят съвет е да се опитваш да не мислиш за това и да го оставиш в миналото. Дали си дребнава - ти си прецени. Всеки за себе си е прав. А всички хора са различни. Едни са дребнави, други ревниви, трети досадни, НО всички са хора! :)
rusoto_baby_f
11-20-2012, 23:53
Нормално е да и е гадно.На мен лично ще ми стане гадно,поради простата причина,че просто не очаквам това от него и никога не ми се е случвало,но чак да се сърдиш и почти да се разделите заради това...
подкрепям!
О,късай го! Това е недопустимо.Как може да ти прави на пук,като гледа и обсъжда други момичета?Предал те е,долен мръсник.
Разбирам, че ти е било неприятно. Разбира се по време и след караница нещата стават доста крехки и трошливи. Започваш да се чудиш "това ли е моето момче или някой абсолютно непознат, далечен, чужд...?" Всяко малко нещо започва да ти прави впечатление и те кара да се съмняваш, а от това боли. Отстрани погледнато - е да бе, всички се заглеждаме естествено. Но ако добавим вашите емоционални състояния и положението, в което сте били това направо си изглежда като бомба със закъснител. Наистина недей да се притесняваш. Емоциите изкривяват реалността и преценката. Определено това не би трябвало да е проблем. Моят съвет е да се опитваш да не мислиш за това и да го оставиш в миналото. Дали си дребнава - ти си прецени. Всеки за себе си е прав. А всички хора са различни. Едни са дребнави, други ревниви, трети досадни, НО всички са хора! :)
Това.
има обсъждане и обсъждане...
Да кажеш "виж я тая сладка е" или нещо подобно окей...
ама "тая искам да ми е жена, обичам я " и тн...не - особено когато отношенията са пълни с негативната емоция след караницата (: