xallsax
11-20-2012, 16:04
тааа....преди около 9 месеца се запознах с едно момиче.В началото чувствата ни бяха само приятелски ...но с времето се задълбочиха и почнах да я харесвам, но тя "тръгна" с едно друго момче ,но въпреки това продължихме да си общуваме ... след 1-2 седмици те скъсаха, защото беше очевидно, че момчето я използваше само....въпреки това още бях надъхан да я спечеля.....така след като те скъсаха в продължение от няколко седмици всичко беше ОК между нас ...прегръщахме се...поздравявахме се в училище и т.н....но изведнъж всичко се промени,незнайно защо, тя спря да ме поздравява ....не ми говореше ...... и аз останах с впечатлението,че аз съм направил нещо грешно .. и явно беше така защото нямаше друго обяснение ...... момичето ясно показваше,че ме харесва ..........след няколко седмици аз,един приятел и най-добрата приятелка на момичето,което харесвах, излезнахме навън и я попитах дали не са си говорили нещо за мен .... и тя ми каза нещо от сорта на : мисля не нямаш шанс с нея. И можее би тук ми беше най голямата грешка в живота до сега.....отказах се .... просто ей така се отказах ..... само защото ми бяха казали, че може би нямам шанс ........ а и то не ми го каза право в лицето момичето което харесвах ...... а ми го каза най-добрата й приятелка , с която се познавах много преди да се запозная с момичето което харесвах ...... а и имах подоздрения, че и тя ме харесваше и ми направи "мръсно" за да не сме заедно с момичето което харесвах .......в последствие момичето което харесвах ( :дд съжелявам че само това словосъчетание използвам но не се сетих с какво друго да замена израза "момичето което харесвах" ;д) си "хвана" гадже с него вече беше по сериозно ..... може би цяло лято бяха заедно ,но аз не спирах да мисля за нея като "единственото момиче .което някога ще обичам"..... наскоро тя скъса с приятеля си и искам мнение да се пробвам ли отново или не ? като си мисля че преди наистина ме харесваше а аз съм виновен че не съм заедно поради няколко грешки .... наскоро говорих с една нейна приятелка и тя ми каза че ТРЯБВА да се пробвам ..... всяка грешка можела да се поправи ....
А вашето мнение какво е ?
А вашето мнение какво е ?