View Full Version : Подарък за приятеля ми. ПОМОЩ!
Здравейте,приятели!
Имам приятел почти от 3 години, и двамата сме на 17 години. Проблема ми е какво да му взема за Коледа,нищо не се сещам.. ..какво ли не не съм му купувала и вече не ми остана идея какво да му взема,а искам да е нещо по различно... Моля помогнете ми ..
Благодаря предварително!
Заради подобни теми започвам да мразя всички празници от рода на Коледа,рождени дни,Нова година,Св. Валентин и прочие ... :? Тема,след тема,след тема без никой да ползва търсачката :?
Ние не познаваме приятеля ти,не знаем какво харесва,какво си му подарявала и прочие ... Поне ни дай някакви насоки за да можем да ти дадем няк'ви предложения.
xXxPETYAxXx
11-20-2012, 17:31
Заради подобни теми започвам да мразя всички празници от рода на Коледа,рождени дни,Нова година,Св. Валентин и прочие ... :? Тема,след тема,след тема без никой да ползва търсачката :?
Ние не познаваме приятеля ти,не знаем какво харесва,какво си му подарявала и прочие ... Поне ни дай някакви насоки за да можем да ти дадем няк'ви предложения.
и за каква сума горе-долу става въпрос...
Иначе, според мен по Коледа се подаряват зимни неща, аксекоари - ръкавици, шалове, шапки и т.н.
Извинявам се че е поредната тема за подаръци..Тази тема я направих защото какво ли не съм му подарявала и вече незнам какво да измисля...Почти от 3 години сме заедно на 17 години е ... обича много да ходи за риба и също да кара мотор...Общо взето това...
А спрямо сумата до 30 лева някъде :))
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 17:39
Това ти гарантирам , че ще го запомни http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1652 , ако си от Пловдив във халите на 2-рия етаж ги има и са някъде по 20-тина лева ! Само че тези в халите са по - секси , което е + ! :D
xXxPETYAxXx
11-20-2012, 17:41
Е, пак не каза, какво си му подарявала, за да не се повтарят следващите предложения... абе я си вземи подходящо бельо, бутилка вино, свещи и му позволи да ти направи някоя снимчица най-добре.
Подарявала съм му тениска, правила съм му рамка със снимки,плюшено мече,табакера,боксерки,плю ено сърце,парфюми секси бельо в което бях облечена аз и пепелник ..
Не не съм от Пловдив,от Варна съм .. :)
anonymous708973
11-20-2012, 17:47
И си се изчерпала?
Ваучер за книги/масаж/скок с бънджи/пейнтбол/АТВ? Последните две ми звучат подходящо за него.
Гравирано нещо - я бижу, я запалка.
Общо взето... за добрите идеи си трябват пари.
Има енциклопедии за рибари,има едни куфарчета с различни плувки,кукички и подобни глупости.
И все пак си мисля,че за коледен подарък едно еротично облекло тип "Снежанка",например,е много по-подходящо (едит:изпревариха ме с предложението) :)
bitchwolf
11-20-2012, 18:53
Заведи го на театър, кино, шоу-спектакъл. Макар че най-много съм за театъра. Това е нещо, което съм сигурна, че не правите често, а и имаш избор що се отнася до тематиката. :)
rusoto_baby_f
11-20-2012, 23:54
Това ти гарантирам , че ще го запомни http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1652 , ако си от Пловдив във халите на 2-рия етаж ги има и са някъде по 20-тина лева ! Само че тези в халите са по - секси , което е + ! :D
ааа страхотна идея, мерси!
Това със Снежанка е много добра идея :D иначе зависи много от вкуса му. Ако не искаш да си Снежанка, купи му нещо Коледно ала-балаааааа :D Аз също съм купувала какво ли не, но винаги ми идва нещо на ум.. щом е ЗА НЕГО.
FuCKkK13
11-21-2012, 17:26
купуваш една секси рокличка в червено и бяло с една шапчица пак в червено и бяло и от там знаеш какво следва.. след което можеш от някоя малка кутийка да му подариш нещо символично,което не е задължително да е скъпо,а просто нещо на което ще се зарадва и ще у остане хубав спомен..
prosto_chovek
11-21-2012, 17:29
подари му бутилка, повечето мъже обичаме подобни подаръци. Аз лично много бих се зарадвал на джак единичка. Ама да върви в комплект с момиче, което очевидно за приятеля ти ще си ти и хубава вечер.
FuCKkK13
11-21-2012, 17:31
оф.. трябва да се науча да чета коментарите преди да напиша моя.. друг вариант.. на няколко бележки пишеш места.. т.е. от едната бележка да иде в другата стая там намира друга - трябва да иде не знам си къде... и накрая стига до мястото.. на мястото си оставила вино или нещо друго и после пак знаеш
mirorforse
11-21-2012, 18:09
Тя хубаво ще си вземе облекло тип "Снежанка", но по коледа едва ли ще са сами. Най-вероятно ще има родители, и ще се получи голям гаф ако тати види малкото си момиченце облечено като снежанка :D
Иначе не мога да ви разбера с тея подаръци. Трябва да си много ограничен, щом не можеш да се сетиш кво да подариш. А и се познавате от 3 години!! Знаеш му навиците и кво обича много по-добре от нас. Щом на 3тата година се чудиш, кво те чака след 10 години!? :D
prosto_chovek
11-21-2012, 18:11
Тя хубаво ще си вземе облекло тип "Снежанка", но по коледа едва ли ще са сами. Най-вероятно ще има родители, и ще се получи голям гаф ако тати види малкото си момиченце облечено като снежанка :D
Иначе не мога да ви разбера с тея подаръци. Трябва да си много ограничен, щом не можеш да се сетиш кво да подариш. А и се познавате от 3 години!! Знаеш му навиците и кво обича много по-добре от нас. Щом на 3тата година се чудиш, кво те чака след 10 години!? :D
винаги съм искал да ме изненада някоя снежанка така. То това не се прави в присъствието на татито, по - скоро на хубава музика и свещи и шише.
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 18:22
Е,така е, това наистина не е точно за Коледа, а по-скоро за дните около празника(в смисъл, че едва ли може да се осъществи точно на Коледа при тийнове). Иначе за самия празник продължавам да твърдя, че са подходящи зимните аксесоари и сувенири или евентуално нещо практично и хубаво, от което човека има нужда и би ползвал{портфейл/часовник/парфюм/панел за телефон(гледах, че има много готини в моловете, ама са скъпички)}
bitchwolf
11-21-2012, 19:12
Т'ва със "снежанката" си е баш за Коледа, ама реално замислете се коя двойка тийнейджъри остават сами с жилище само на тяхно разположение баш по Коледа?? Т'ва е мега изненада, ама за хора, които вече живеят заедно. Бъдете реалисти..
prosto_chovek
11-21-2012, 19:13
мотели, мотелиии :D
подари му бутилка, повечето мъже обичаме подобни подаръци. Аз лично много бих се зарадвал на джак единичка. Ама да върви в комплект с момиче, което очевидно за приятеля ти ще си ти и хубава вечер.
Дааа,бутилка алкохол е супер за Коледа :)
Аз лично съм подарявала на няколко мъже (за различни поводи де) бутилка вино в кутия подобна на ТАЗИ (http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkuxXcBn1O9wCvfxH55YctyEbBuYjYV naOshuH0_WJfoZAwS7tHdQsF5ht) + една малка керамична плочка с пожелание като ТАЗИ (мъничка е) (http://www.kuku-bg.com/images/items/Picture075.jpg) и с хубава квадратна и по-мъжкарска картичка - и баща ми го хареса,и бащата на приятел,както и самия приятел :)
Да не говорим,че във всяко по-голямо фото-студио могат да сменят етикета с някой направен по поръчка - със ваша снимка,с пожелание,с някакъв колаж ... :)
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 00:54
ааа страхотна идея, мерси!
Бебинце сорри , откраднах ти я малко :/ , мислех да те QUOTE-на , но в последния момент реших да бъда егоист ! ]:-)
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 00:56
Т'ва със "снежанката" си е баш за Коледа, ама реално замислете се коя двойка тийнейджъри остават сами с жилище само на тяхно разположение баш по Коледа?? Т'ва е мега изненада, ама за хора, които вече живеят заедно. Бъдете реалисти..
Аз например ? Ако наще са в едната къща , спокойно мога да отида на втория етаж , където никой няма или в другата къща ? Като допълним , че момичето (независимо) , коя е има също дом , все ще се измисли нещо става ли дума за секси Снежанка :D ! Има ли желание , има начин ! :D
bitchwolf
11-22-2012, 06:17
^ Ооо ти си бил имотен...я да се запознаем :D :p
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 07:33
^ Ооо ти си бил имотен...я да се запознаем :D :p
Това предложение ли беше ? :D
anonymous708973
11-22-2012, 10:16
Да бе да.
Как ли пък няма да си купя костюмче и да не намеря къде да го ползвам :д Никой не говори за 25 сутринта, но 22, 23, 26, 27... все ще намериш време и място.
bitchwolf
11-22-2012, 15:24
^ е то ако е т'ва и на 5 май мога да го направя. Ако не е на Коледа..к'ва Коледа празнувате всм... не знам, ако нещо ще се прави да се прави като хората.
FuCKkK13
11-22-2012, 15:33
хотели ? ако родителите празнуват някъде другаде ?! ако живеят в къща и на 2рия етаж ? някой приятел с празна къща ? 8-)
bitchwolf
11-22-2012, 15:38
Наааах!! Не казах, че всички са така. лелелел болшинството тийнейджъри НЯМАТ собствени доходи и собствени жилища, ако вие имате-честито. :) ОМГ ебати проблема напраихте не е реално. спирам
FuCKkK13
11-22-2012, 15:47
Наааах!! Не казах, че всички са така. лелелел болшинството тийнейджъри НЯМАТ собствени доходи и собствени жилища, ако вие имате-честито. :) ОМГ ебати проблема напраихте не е реално. спирам
o.O глупости 8-) ... просто давам примери,които на повечето както ти каза може да са им от полза :)
anonymous708973
11-22-2012, 15:52
^ е то ако е т'ва и на 5 май мога да го направя. Ако не е на Коледа..к'ва Коледа празнувате всм... не знам, ако нещо ще се прави да се прави като хората.
Не знам дали знаеш, но Коледа е 3 дни.
bitchwolf
11-22-2012, 16:23
добре