View Full Version : Втори шанс за бивша ???
Grimmboy
11-20-2012, 21:11
На 17 съм .. ходех с едно момиче 1 година .. но тя много грешеше и се разделихме ... и лятото спа с бивш мои добър приятел ... дори и 2 мата са от моя клас ... обаче тя се опитва да се събере с мен от септември .. и днес ми беше направила подарък .. извика ме у тях и ми даде една кутия .. в кутията имаше бележки.. толкова романтични .. толкова искрени .. от сърце , а на последната пишеше .. "Сега повдигни блузата ми " .. когато го направих .. видях татус .. на който беше изписано името ми .. и беше украсено с цветя .. Какво бихте направили вие .. бихте ли преглътнали това ???
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 21:18
Има ли нещо , което те кара да мислиш че тя няма да продължи да прави глупост след глупост (грешки) и ,че няма да спи отново с твой приятел ?
Grimmboy
11-20-2012, 21:23
Да .. аз не бях с нея когато го е направила .. сигурно 3 месеца след като се разделихме .. виждам колко страда заради мен .. и все пак не знам как да го преглътна
Сигурен ли си, че е перманентен тоя татус?
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 21:27
Честно да ти кажа , щом виждаш , че отива към добро и дай шанс ! Видиш ли че започва с курвалъка отново , бий и шута и толкова ! :)
Grimmboy
11-20-2012, 21:29
"umri" Да сигурен съм ,защото мой приятел и го е правил :) .. Тroll Така мислех да направя и аз .. обаче ми е трудно .. имам проблеми с агресията и искам да го смачкам онзи .. а това с нищо няма да ми помогне ..
DragonLady
11-20-2012, 21:33
Всеки заслужава втори шанс, но трети никога!
Пробвай с нея на ново ако искаш, но започне ли да се държи по старият начин, бии и шута. А и има и други много по-умни начини да покажеш любовта си от това с татуса.
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 21:37
"umri" Да сигурен съм ,защото мой приятел и го е правил :) .. Тroll Така мислех да направя и аз .. обаче ми е трудно .. имам проблеми с агресията и искам да го смачкам онзи .. а това с нищо няма да ми помогне ..
Както каза ти , когато го е направила с "тоя" не е била с теб , така че нямаш право да и държиш сметки ! А ако евентуално трябва да биеш някой , "тя е за бой" , защото е знаела , че ти е приятел и го е направила .. но както казват по - старите момиче се бие само с цвете , така че си пас ! :)
Grimmboy
11-20-2012, 21:39
Знам ,че е така обаче ако се поставиш на мое място .. едва ли ще ти е лесно да сдържаш гнева си ..
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 21:49
Знам ,че е така обаче ако се поставиш на мое място .. едва ли ще ти е лесно да сдържаш гнева си ..
Мм да и ти имаш право , ами като толкова те гложди утре хвани му издъни два със засилка и ще ти мине ! Тя нищо няма да ти каже , сигурен съм ! :)
Grimmboy
11-20-2012, 21:50
Мерси за компетентността :)
anonymous708973
11-20-2012, 21:51
Сигурен ли си, че е перманентен тоя татус?
:D :D :D :D :D
Кога, викаш, ще ходим :ДД
Най-добре да почнеш на ново. Ако решиш да ѝ дадеш 2-ри шанс, имай едно на ум.
:D :D :D :D :D
Кога, викаш, ще ходим :ДД
я обясни
Grimmboy
11-20-2012, 21:59
Ох имам 2 на ум и тя знае .. първата издънка и край..
TROLLDADLOLCAKE
11-20-2012, 22:05
Междо другото , Грими ако не греша има една нова тема във раздела "Секс" , която е писана от теб , там казваш че си нимфоман и че си спал с доста.В такъв случай какво ти пука , че тя е спала с един , когато в същото време ти си спал с много други ? -Разбира се ако написаното от теб е истина ! :)
rusoto_baby_f
11-20-2012, 23:41
Имала съм 3 сериозни връзки...И само веднъж дадох втори шанс..Преглътнах много грешки, изневяра, но не съжалявам, че го направих.Явно той си взе поука от грешките които направи.
И аз имам татуировка с неговото име и мога да ти кажа, че ако не го обичах толкова много, не бих го направила.
Не знам каква е бившата ти приятелка, не я познавам, но определено това, че си е татуирала името ти - означава много.
От твоята страна, знам колко много трябва да преглътнеш и единственият съвет който ще ти дам е - ако я обичаш все още, дай и втори шанс.
Е, ама вие сте били разделени когато е спала с оня. Няма защо да го биеш. За агресията си принтирай огромна снимка на лицето му, купи си боксова круша и залепи снимката на нея. Е, тогава можеш да си го искараш, без да нараняваш никой. Като набиеш крушата, седни, помисли дали искаш да сте заедно, след което се обади на момичето и й обясни какво чувстваш и мислиш. Ако мислиш, че си струва - бъди с нея, ако не - кажи й да те остави на мира и не се занимавай с нито един от двамата. Успех и не прави глупости - от един клас сте и със сигурност това няма да се хареса на класната/класния ви.
ПС: Татуса с име е глупост, по-добре да е нещо свързано с теб, но не името ти. Много пъти съм го казвала.
Колкото и да ти е кофти, че е спала с някакъв друг, преглътни го. А и не сте били заедно, не е било сигурно, че ще се съберете.
Тук съм изцяло с DragonLady
А за татуса... не знам защо мислите, че това е гаранция за каквото и да е. Може да е просто нещо импулсивно, избързано.
Един приятел така си татуира името на една девойка - ходеха от месеци. Разделиха се, той много рева, но сега от година и половина е с ново момиче и живеят заедно. И изглеждат щастливи. Така че, това че някой си е татуирал нещо, не значи че той ти е голямата любов. Само вмятам, де. Ддз.
anonymous708973
11-21-2012, 12:54
И аз имам татуировка с неговото име и мога да ти кажа, че ако не го обичах толкова много, не бих го направила.
И абсолютно изключваш възможността да се разделите някога по някаква причина?
dulcinea17
11-21-2012, 14:49
Ако си готов да я приемеш отново - направи го. Въпреки че никога няма да бъде същото, загуби ли се доверие веднъж, трудно се печели
rusoto_baby_f
11-21-2012, 15:28
И абсолютно изключваш възможността да се разделите някога по някаква причина?
Разбира се, че не.Може да дойде момент в който да не сме заедно.Татуировката не ми пречи и няма да ми пречи, ще е само спомен и толкова.
FuCKkK13
11-21-2012, 15:33
нещо направено един път е грешка,повтори ли се ще се и потрети... т.е. дай и шанс,но пропилее ли го - край !
FuCKkK13
11-21-2012, 15:36
Е, ама вие сте били разделени когато е спала с оня. Няма защо да го биеш. За агресията си принтирай огромна снимка на лицето му, купи си боксова круша и залепи снимката на нея. Е, тогава можеш да си го искараш, без да нараняваш никой. Като набиеш крушата, седни, помисли дали искаш да сте заедно, след което се обади на момичето и й обясни какво чувстваш и мислиш. Ако мислиш, че си струва - бъди с нея, ако не - кажи й да те остави на мира и не се занимавай с нито един от двамата. Успех и не прави глупости - от един клас сте и със сигурност това няма да се хареса на класната/класния ви.
ПС: Татуса с име е глупост, по-добре да е нещо свързано с теб, но не името ти. Много пъти съм го казвала.
да.. понеже името му не е свързано с него.. никой татос не е глупост ако означава нещо за теб... :? я сега пак си помисли
но тя много грешеше и се разделихме ... < Под това, какво разбираш, че ти е изневерявала докато е била с теб, ако е така никакъв втори шанс :)
Alchemist
11-21-2012, 18:34
Неква луда отвсякъде
xXxPETYAxXx
11-21-2012, 18:44
Защо да й даваш втори шанс - защото ти искаш да си с нея или от съжаление към нея за това, че тя иска да е с теб и те моли?!
Защото според мен, ако ти имаше чувства към това момиче и искаше да си с нея би поел риска, без да питаш във форума дали е правилно или не!
Grimmboy
11-21-2012, 19:26
От части наистина знам ,че може да е страхотна .. но на моменти не мога и да я понасям .. аз не и вярвах ,че ме обича и след като се татуира днес едно от момичетата в нашия клас и каза ,че така наистина ще ме спечели , а тя отвърна " Не го правя за да го спечеля .. Правя го защото го обичам " ... мисля да и дам още един шанс .. но наистина последен
anonymous708973
11-21-2012, 19:45
Разбира се, че не.Може да дойде момент в който да не сме заедно.Татуировката не ми пречи и няма да ми пречи, ще е само спомен и толкова.
Сигурна съм, че и за следващия ти приятел ще е само толкова.
psychopath
11-21-2012, 23:44
Аз лично не бих се върнал при нея.
А какво бих направил - бих й се изсмял и щях да си тръгна. :)
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 00:43
Доста добро мислене , в крайна сметка има достатъчно п*тки , че и ние да почнем да се правим на такива ! :)
Имало ли е проблем в една връзка после рано или късно става същото. И щом сте се разделили веднъж сериозно помни, че е имало защо
FuCKkK13
11-22-2012, 16:02
Имало ли е проблем в една връзка после рано или късно става същото. И щом сте се разделили веднъж сериозно помни, че е имало защо
не съм съгласна.. проблеми и проблеми във всяка връзка.... ако намериш начин да ги решиш после не се появяват отново
FuCKkK13
11-22-2012, 16:04
лицемерно ... ако ти е останало поне уважението към този човек не би го наранил още след като видиш че сам се наказва... обичаш някой,разделяте се и още първата секунда се чудите как да направите гадно на другия ?! :? .. поне малко не ви ли е грижа.. да ти имам мисленето
Godzilla
11-22-2012, 17:54
Ако човек страда от последствията на дадено действие, после се замисля дали да го направи отново. Ако тя е страдала и е разбрала какво е направила, ще има едно на ум и ще ходи на пръсти около него, за да не стъпи на криво.
Това само в началото де. После ще се отпусне и може пак да се подхлъзне.
Моя съвет към автора е да даде втори шанс, ако и той го иска.
fenikss_
11-22-2012, 18:42
Всеки заслужава втори шанс.
Но пък от друга стара,веднъж е изневерила,няма вероятност,че няма пак да го направи.
Това,че си е татуирала името ти върху нея значи,че те обича и заслужава 2 шанс, но ти все пак си имай едно на ум винаги.
psychopath
11-22-2012, 19:56
лицемерно ... ако ти е останало поне уважението към този човек не би го наранил още след като видиш че сам се наказва... обичаш някой,разделяте се и още първата секунда се чудите как да направите гадно на другия ?! :? .. поне малко не ви ли е грижа.. да ти имам мисленето
Именно...какво уважение да ми остане? хахаха
Не ми имай мисленето, няма да ти го понесе психиката. : )
fenikss_
11-22-2012, 19:58
И все пак мисля,че всеки заслужава 2-ри шанс...
Пухчоо , Т'ва пък къде го е споменал или съм окьоравял?
Grimmboy
11-22-2012, 21:07
Реших .. да и дам втори шанс .. обаче при първата грешка всичко .. абсолютно всичко приключва..
anonymous708973
11-22-2012, 21:23
Не ми имай мисленето, няма да ти го понесе психиката. : )
Разбирам те.
Моята психика не би понесла да има толкова повърхностно, самодоволно и категорично мнение.
Пхах.
broken_angell
11-22-2012, 22:05
+
djipsito
11-22-2012, 22:20
Не прочетох мненията, може и да повторя някой... Дай й шанс САМО ако си сигурен В СЕБЕ СИ, че НЯМА да използваш тази агресия (заради тва, че е спала с приятеля ти, дори извън връзката ви) срещу нея. Т.е ако си сигурен, че няма да си го връщаш, а искаш да се получи нещо сериозно.
psychopath
11-23-2012, 00:47
Разбирам те.
Моята психика не би понесла да има толкова повърхностно, самодоволно и категорично мнение.
Пхах.
Ами не знам за теб, но подобно нещо не бих простил, пък нека мнението ми е повърхностно, самодоволно и категорично.
Госпожицата каза, че било лицемерно, защото ако съм уважавал този човек, нямало да го нараня, а това не се ли отнася и за въпросния човек? Ако живеех с мисълта да нараня всеки, който ме е наранил...щеше да стане един омагьосан кръг изпълнен с болка и гняв, от който ще има само наранени.
В такъв случай не бих дал втори шанс на момичето, защото не виждам как би си възстановила доверието, което съм имал преди, а и вероятно няма да е приятно и за нея да бъде подлагана на постоянни съмнения...съответно е излишно да се измъчваме и двамата, по-добре всеки да си продължи напред и така...
И за някои неща няма втори шанс... : )
Честно да ти кажа , щом виждаш , че отива към добро и дай шанс ! Видиш ли че започва с курвалъка отново , бий и шута и толкова ! :)
Точност. ^ Тъй като съм момиче ги има най-различни видове. ;д Ама ако тръгнете е тя пак бие на к*рвенско я зарязвай, защото няма смисъл от такива да ти тровят живота. =.=