Влез

View Full Version : Аз ли съм виновната?

Teryy
11-21-2012, 14:36
Наскоро се разделихме с приятеля ми .. от 3 месеца бяхме заедно и всичко стана изведнъж. Докато отивахме към тях с неговия приятел го видяхме на едно кафе близо до у тях и отидохме при него. Държеше се така все едно сме непознати .. не ме погледна .. просто нищо. Заминахме към тях, брат му ни отвори и той малко по късно се прибра.. бях му много сърдита от невниманието му към мен.. мислех че ще дойде да поговорим и че ще ме попита защо се държа така, а той само каза " Вижте я как се цупи.. никакво внимание не ми обръща" .. още повече се изнервих и се прибрах.. Той не се опита и да ме спре.. После е казал на приятеля си, че съм се сърдела за най - малкото нещо .. не е разбрал защо съм се държала така с него и се разделихме по тази причина. Все още не мога да разбера дали аз сгреших ... Миналата вечер си поговорихме и очакваше да му се извиня, но аз не го направих после ми каза, че искал да е сам .. така бил най - добре .. но като си тръгвах ме прегърна и каза .. искам да се промениш .. искам да говориш с мен .. искам да бъда с теб след което аз просто си тръгнах и за сега сме само приятели. Избягвам да го виждам понеже се събираме в една компания с него .. и от скоро не съм излизала .. От приятелите ни чувам как искал да бъде с мен , но само искал да му се извиня.. но мислите ли че аз съм причината да се разделим и че наистина е нужно аз да му се извинявам .. ?? Той иска да става това което той каже.. и даже ме ревнуваше от най - добрата ми приятелка.. а аз винаги съм го чакала да се върне за да излезем когато е бил с най - добрия си приятел ... говорихме за това и винаги измисляше оправдания.. а аз ест. не съм такава че да се сърдя за глупости ..

prosto_chovek
11-21-2012, 16:13
или иска да си направи повод да те разкара, или е прекалено чувствителен, или е много прост.

TROLLDADLOLCAKE
11-21-2012, 16:29
или иска да си направи повод да те разкара, или е прекалено чувствителен, или е много прост.

Еми , то друго не остана ! :D :D :D :D

prosto_chovek
11-21-2012, 16:41
ми все са негативни, чий го дири да е с него? :D

marilyn
11-21-2012, 16:49
ми все са негативни, чий го дири да е с него? :D

И аз тва се чудя.

prosto_chovek
11-21-2012, 16:50
ми то и тя се чуди, та затова се чудя аз.

bitchwolf
11-21-2012, 17:58
Иска да те променя - RUNAWAAAAAAAAAAAAAY!!

xXxPETYAxXx
11-21-2012, 18:11
Аз само не разбрах за какво трябва да му се извиниш ти на него?! За дето се цупиш уж безпричинно или, че си била с приятеля му(ддз да не е изревнувал нещо?!)
Тоя твоя се държи много странно, представям си го някъв надрусан,който не знае какво става около него :Д

mirorforse
11-21-2012, 18:18
Мисля, че се държите като малки деца.И щом иска да се промениш му тегли една майна и т'ва е.

rusoto_baby_f
11-21-2012, 21:34
пълен лигоч е приятеля ти

psychopath
11-21-2012, 23:37
И двамата сте виновни, защото се държите неадекватно.

ccdesigns
11-22-2012, 00:50
Те двойките, ако се разделяха на сека караница...

prosto_chovek
11-22-2012, 19:06
И двамата сте виновни, защото се държите неадекватно.

не си прав тук. Според мен момичето е жертва на упражненията на кякакъв нещастник да се прави на мъж.

fenikss_
11-22-2012, 19:22
не си прав тук. Според мен момичето е жертва на упражненията на кякакъв нещастник да се прави на мъж.

Най-точният отг.

psychopath
11-22-2012, 19:51
И това не пречи тя също да се държи неадекватно. :)

fenikss_
11-22-2012, 19:55
Все едно 2 малки деца се карат и не знаят какво искат...

broken_angell
11-22-2012, 20:51
моето мнение е че не си ти виновна и не би трябвало да му се извиняваш ти а той на теб щом не ти обръща внимание независимо в чия компания се намирате значи не те оценява а те има като даденост която да води насам натам за да се показва

djipsito
11-22-2012, 23:00
Аз няма да си казвам мнението, само ще питам.... ти казваш ли му когато нещо те дразни/натъжава/кара да се цупиш ? Или си се нацупваш и оставяш да ти прочете мислите и да действа ?