View Full Version : Малки презервативи?!?
ThePainter
11-21-2012, 21:53
Здравейте! Значи имам голам проблем. С приятелката ми го направихме за първи път, но презерватива, с който бях, ме стягаше ужасно много! Просто имах чувството, че някой ме стиска с ръка. Много трудно свърших и не изпитах никакво удоволствие. Използвам, а попринцип винаги използвам, Durex Extra Safe. Пробвах втория път с Ultra Thin, и там същата работа. Не знам вече. Мисля си да не би да съм твърде превъзбуден, щото последния път, когато правих секс, беше преди някъде около 6 - 7 месеца. Но и при втория път пак ме стягаше. Дайде някакви идеи... Моля ви, че събота и неделя идват!!!
На 17 съм. :)
Ами взимай си по-голям размер?!
ThePainter
11-21-2012, 23:38
От тези на Durex знаеш ли кои са големите? Щото четох, че определените видове отговарят на определен размер. Аз явно не съм попаднал на точните. Благодаря много!!!
inatchiika
11-21-2012, 23:54
В секс магазините продават презервативи по размер със сигурност знам за sexwell
TROLLDADLOLCAKE
11-22-2012, 00:39
На самата кутийка на презервативите Durex & Sportex , си има размер.Просто , когато отидеш в аптеката да си купуваш и кажи да ти даде по - голям от стандартните , които мисля че се водят "L" , ако не се лъжа !
bitchwolf
11-22-2012, 06:33
^и аз такъв спомен имам. Но спокойно можеш да отидеш в аптеката и да попиташ. Те ще ти кажат какви имат и какви са размерите. :)
anonymous708973
11-22-2012, 09:51
От тези на Durex знаеш ли кои са големите? Щото четох, че определените видове отговарят на определен размер. Аз явно не съм попаднал на точните. Благодаря много!!!
Пробвай с One Touch. Има ги във всяка аптека.
DragonLady
11-22-2012, 13:49
И ние с приятелят ми имахме този проблем и накрая минахме на без презервативи, но това хич не ти го препоръчвам! Рисково е много!!! Виж по секс магазините се прадлагат по-големи размери. Не са дюрекси, но все пак са по-големи от тях.