.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малки презервативи?!?

Здравейте! Значи имам голам проблем. С приятелката ми го направихме за първи път, но презерватива, с който бях, ме стягаше ужасно много! Просто имах чувството, че някой ме стиска с ръка. Много трудно свърших и не изпитах никакво удоволствие. Използвам, а попринцип винаги използвам, Durex Extra Safe. Пробвах втория път с Ultra Thin, и там същата работа. Не знам вече. Мисля си да не би да съм твърде превъзбуден, щото последния път, когато правих секс, беше преди някъде около 6 - 7 месеца. Но и при втория път пак ме стягаше. Дайде някакви идеи... Моля ви, че събота и неделя идват!!!
    На 17 съм.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ами взимай си по-голям размер?!

От тези на Durex знаеш ли кои са големите? Щото четох, че определените видове отговарят на определен размер. Аз явно не съм попаднал на точните. Благодаря много!!!
    Последно редактирано от ThePainter : 11-21-2012 на 23:41

В секс магазините продават презервативи по размер със сигурност знам за sexwell

На самата кутийка на презервативите Durex & Sportex , си има размер.Просто , когато отидеш в аптеката да си купуваш и кажи да ти даде по - голям от стандартните , които мисля че се водят "L" , ако не се лъжа !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^и аз такъв спомен имам. Но спокойно можеш да отидеш в аптеката и да попиташ. Те ще ти кажат какви имат и какви са размерите.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainter Виж мнението
    От тези на Durex знаеш ли кои са големите? Щото четох, че определените видове отговарят на определен размер. Аз явно не съм попаднал на точните. Благодаря много!!!
    Пробвай с One Touch. Има ги във всяка аптека.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И ние с приятелят ми имахме този проблем и накрая минахме на без презервативи, но това хич не ти го препоръчвам! Рисково е много!!! Виж по секс магазините се прадлагат по-големи размери. Не са дюрекси, но все пак са по-големи от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си