- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки презервативи?!?
Здравейте! Значи имам голам проблем. С приятелката ми го направихме за първи път, но презерватива, с който бях, ме стягаше ужасно много! Просто имах чувството, че някой ме стиска с ръка. Много трудно свърших и не изпитах никакво удоволствие. Използвам, а попринцип винаги използвам, Durex Extra Safe. Пробвах втория път с Ultra Thin, и там същата работа. Не знам вече. Мисля си да не би да съм твърде превъзбуден, щото последния път, когато правих секс, беше преди някъде около 6 - 7 месеца. Но и при втория път пак ме стягаше. Дайде някакви идеи... Моля ви, че събота и неделя идват!!!
На 17 съм.![]()
От тези на Durex знаеш ли кои са големите? Щото четох, че определените видове отговарят на определен размер. Аз явно не съм попаднал на точните. Благодаря много!!!
Последно редактирано от ThePainter : 11-21-2012 на 23:41
В секс магазините продават презервативи по размер със сигурност знам за sexwell
На самата кутийка на презервативите Durex & Sportex , си има размер.Просто , когато отидеш в аптеката да си купуваш и кажи да ти даде по - голям от стандартните , които мисля че се водят "L" , ако не се лъжа !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
^и аз такъв спомен имам. Но спокойно можеш да отидеш в аптеката и да попиташ. Те ще ти кажат какви имат и какви са размерите.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И ние с приятелят ми имахме този проблем и накрая минахме на без презервативи, но това хич не ти го препоръчвам! Рисково е много!!! Виж по секс магазините се прадлагат по-големи размери. Не са дюрекси, но все пак са по-големи от тях.