Влез

View Full Version : Къде намерихте любовта?

KiKo0o
11-23-2012, 16:25
Здравейте съфорумници!
Загледах се по темите във форума, видях че има доста хора със сполучливи връзки та ми стана интересно как сте се сблъскали с любовта. Тъй като попринцип истинската любов идва от изневиделица, тя не се търси (поне аз като го правя и винаги завършва несполучливо :D ). Споделете. :)

DeHu
11-23-2012, 16:39
Симпатична тема :) С моя приятел се запознахме на рождения ден на обща приятелка и още като го видях ми се стори много симпатичен.Цялата вечер си говорихме и имаше доста общи неща между нас,така че може да се каже,че си паснахме още в началото.На следващия ден аз не се стърпях и му пратих един смс,писахме си няколко дни в скайп и накрая се видяхме ии така...Иначе в днешно време много се запознават в интернет пространството,обаче аз имам малко лош опит с това.

KiKo0o
11-23-2012, 16:42
Симпатична тема :) С моя приятел се запознахме на рождения ден на обща приятелка и още като го видях ми се стори много симпатичен.Цялата вечер си говорихме и имаше доста общи неща между нас,така че може да се каже,че си паснахме още в началото.На следващия ден аз не се стърпях и му пратих един смс,писахме си няколко дни в скайп и накрая се видяхме ии така...Иначе в днешно време много се запознават в интернет пространството,обаче аз имам малко лош опит с това.

Да, последните ми 2 връзки бяха от интернет (то даже неможе да се каже връзка последната) и явно и аз нямам голям опит с това :D

granger
11-23-2012, 16:47
Запознахме се в едно заведение , покрай най-добрата ми приятелка, той е приятел на нейния приятел. Та така.Още като го видях и адски ми хареса,а явно и аз на него,скоро след това излязохме и - бам. Ето ни :)

fenikss_
11-23-2012, 16:53
Любов няма...мислиш си,че обичаш някой и не можеш без него,до като не разбереш истинското му лице.
За това дръжте враговете си близо, но ''приятелите ''си дръжте по-близо,за да ги контролирате,защото врагът поне знаеш ,че те мрази и се пазиш,но от ''приятелите' и хората ,които уж те ''обичат'',трябва да се пазиш най-много,защото не очакваш да ти забие нож в гърбът.

TheBeliever
11-23-2012, 16:55
На улицата, до една градинка. Май. И аз не помня кога и как точно сме се запознали, просто по едно време се оказахме в една компания.

KiKo0o
11-23-2012, 16:58
Любов няма...мислиш си,че обичаш някой и не можеш без него,до като не разбереш истинското му лице.
За това дръжте враговете си близо, но ''приятелите ''си дръжте по-близо,за да ги контролирате,защото врагът поне знаеш ,че те мрази и се пазиш,но от ''приятелите' и хората ,които уж те ''обичат'',трябва да се пазиш най-много,защото не очакваш да ти забие нож в гърбът.

Е недей така песимистично. Любовта я има и никога няма да изчезне.. друг е въпроса дали ще е за дълго или за кратко тая любов между дадената двойка. Нали все пак трябва да се почувстваме пълноценни и живи дори и за малко. На който какъвто му е късмета :)

fenikss_
11-23-2012, 17:01
Е недей така песимистично. Любовта я има и никога няма да изчезне.. друг е въпроса дали ще е за дълго или за кратко тая любов между дадената двойка. Нали все пак трябва да се почувстваме пълноценни и живи дори и за малко. На който какъвто му е късмета :)
И как да не е песимистично....като човека,който обичах до смърт и съм правила невъзможни неща,за да сме заедно ми заби нож в гърбът...

KiKo0o
11-23-2012, 17:07
Ами не винаги съдбата е на твоя страна но такъв е животът. И на мен са ми забивали ножове в гърба и други подобни случки са ставали но продължавам напред и гледам да ги забравя макар и да бъде трудно. :)

magita
11-23-2012, 17:08
^^ Е ... излагаш се! Всеки трябва да мине през разбитото сърце, за да разбере какво има, какво може да има, какво е имал и тн...

fenikss_
11-23-2012, 17:15
^^ Е ... излагаш се! Всеки трябва да мине през разбитото сърце, за да разбере какво има, какво може да има, какво е имал и тн...

Само,че с разликата,че аз обичах една наркоманска утрепка,но си беше мойта утрепка..

magita
11-23-2012, 17:22
разликата е, че в живота ти ще минат още толкова много хора... отрепки, боклуци, тапаци, идиоти, секви... Разликата е там, че също така ще минат и прекрасни хора... И накрая ще дойде някой/я, които нито ще те предават, нито ще ти правят мизерии (:

marilyn
11-23-2012, 17:40
Още съм в търсене...

bitchwolf
11-23-2012, 17:54
В гимназията. Никого не познавах. Той ми се стори чисто на външен вид още първия ден, като най-красивото момче в класа. Като цяло в началото нищо. Всичко ми беше ново и интересно и просто си разменяхме по някоя дума. Месец по-късно се преместих да седя до него най-нахално :D. Една съученичка ми подметна, че той май ме харесвал. Аз се пошегувах, че едно друго момче я харесва и решихме двете да поемем тайна мисия едната да гаджоса другата (хаха детска работа). То пък се оказа, че той наистина ме харесвал. Станах малко по-смела и хоп - тръгнахме. :)

SunnY-girL
11-23-2012, 18:49
е все пак до днешно време си чакам принца на бял кон ... ;х

GLaDOS
11-23-2012, 19:28
Истина е,че се случва точно когато най-малко очакваш...
Аз я намерих на място където не съм и предполагал че ще я намеря,в момент,в който изобщо не съм вярвал че съществува и че ще я срещна изобщо...

mimi_we
11-23-2012, 19:53
У молаа

mimi_we
11-23-2012, 19:55
е все пак до днешно време си чакам принца на бял кон ... ;хХаха в днешно време ако чакаш принца най- много само коня да получиш..

kalpazanka
11-23-2012, 19:56
Хаха в днешно време ако чакаш принца най- много само коня да получиш..
По-добре да целува жабите наред, нали?!

fenikss_
11-23-2012, 19:56
У молаа

Сериозно ли we? :lol: :lol: да не е рошава коса и големи слънчеви очила.Ем-утата ли какви беха? :D

smthplr
11-23-2012, 19:59
SunnY-girL, съжалявам, но изгубих коня си :(

mimi_we
11-23-2012, 20:04
Сериозно ли we? :lol: :lol: да не е рошава коса и големи слънчеви очила.Ем-утата ли какви беха? :D
Ее само емота ли ходят в мола?? :D

KiKo0o
11-23-2012, 20:13
И аз си чакам принцесата ама ей го на 19 години станах и още не се е появила ама... уви :D

fenikss_
11-23-2012, 20:18
Ее само емота ли ходят в мола?? :D

Общо взето.. то стоките дето са в молЪ го има и на битака 10 пъти по-евтино :d
Така,че кв'o излиза..дали ще си земеш от битака или молЪ е все тая :D :lol:
А ако си го зема същото нещо от витошка ще е тройно по-скъпо и от молът :D

rusoto_baby_f
11-23-2012, 23:54
Запознахме се в едно заведение , покрай най-добрата ми приятелка, той е приятел на нейния приятел.
+++++
Само дето в началото не го понасях, въобще не исках да имам нищо общо с него, защото ми изглеждаше тип ,,вижте ме кой съм,, а аз не си падам по такъв тип момчета.Въобще край него винаги имаше момичета, а аз тотално го игнорирах винаги когато излизаме в компания и него ,явно това го дразнеше.Постоянно беше център на внимание и той реши да остави питомното за да гони дивото :D Не съм очаквала, че нещата ще стигнат до тук..Но съм щастлива, той се промени много, аз също.Научихме много неща, преживяхме много неща заедно..

urlittlelady
11-24-2012, 12:11
съвсем случайно на една хижа :D ооо никога няма да забравя този миг.. беше прекрасно ^_^ аз бях навлечена като чувал заради студа и толкова рошава и несвързана със заобикалящия ме свят :D а той.. той просто стоеше на една маса с мен и погледите ни се срещнаха... и аз му отмъкнах киселите краставички :lol: но след това се случиха толкова неща... ох историята е дълга... но го обичам!!!!! :3

LadyDi
11-24-2012, 17:25
По-добре да целува жабите наред, нали?!

Всъщност, да...

LadyTerrible
11-24-2012, 17:30
Запознахме се в моята класна стая в училище преди 3 години....той ме мяркаше всеки ден от вратата и уж случайно се сблъскахме и той използва шанса да ми се представи... като по филмите точно :D тогава не ми е минало и през ум какъв пожар ще избухне :D :D :D

klimatronik
11-24-2012, 17:31
в биг брадър , голям брат - нали там е целия свят вече ... :D

Violenza
11-24-2012, 17:41
Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно. :)

SisiStrange
11-24-2012, 17:45
В този форум. 8-) И 2 седмици някъде след това се видяхме на живо на разходка в Борисовата. Утре правим година и половина.

klimatronik
11-24-2012, 17:45
violet на колко години си ? ;p

xoxi
11-24-2012, 18:27
Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно :D
Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.

tori
11-24-2012, 18:50
Ходих да взема мамутчо от училище и там се запознахме. :д После имаше момент от 2-3-4 месеца, дето не сме се виждали и после като почнахме да излизаме, до ден днешен всеки ден.

Hayashi
11-24-2012, 19:01
Във форум на моя много любима японска група. И после той ми писа във фейсбук. Пълен ужас! xD

fenkaaa
11-25-2012, 01:27
Една среща на шега,на един купон,стигна до 2 годишна връзка ;д :)

Hilary_
11-25-2012, 02:16
Просто се огледах какво се случва около мен.

GreenFairy
11-25-2012, 07:15
В двора на едно училище, където едни познати се бяха събрали да играят баскетбол. Беше любов от пръв поглед и продължава вече 3 години и няколко месеца...

Niakoitam
11-25-2012, 08:22
Със сегашния ми приятел в един бар се запознахме. Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък вече 8-9 месеца сме заедно. :)

Ето това е един много добър пример, че човек никога не може да е напълно убеден в нещо колкото и да е сигурен в себе си и че фразата: "Никога не казвай никога!" е напълно вярна и работеща. :)

Violenza
11-25-2012, 08:35
Ето това е един много добър пример, че човек никога не може да е напълно убеден в нещо колкото и да е сигурен в себе си и че фразата: "Никога не казвай никога!" е напълно вярна и работеща. :)
А бе случаят не беше като да съм си казала "никога!!!", аз просто не го вярвах, защото обстоятелствата са особени. Но както и да е. :)

NomNomNom
11-25-2012, 08:46
На работа. Преди 6 месеца :Д . Беше ми първите два дни на обучението. Прехвърлиха го в готиния отдел, аз бях на старата му позиция. След което спря да работи при нас, и мен ме прехвърлиха тогава в готиния отдел чак :Д
Много го хресвах през цялото време, обаче си мълчах и излизах с някакви други типове, защото мислех, че нищо няма да се случи никога, защото той си изглеждаше влюбен в друго девойче.

И, преди 1 месец започнахме да излизаме на бира, и аз бях залитнала по един друг, та си споделяхме мъката кой в кого влюбен, след което продължихме да и излизаме, и още излизаме, и е някакво много сладко, като в 10ти клас. Гледаме се в очите, държим се за ръце, целуваме се :Д

Това е много по хубаво, от колкото с предишните, с които просто спях, и не исках да ги държа за ръка :D

YSMF
11-25-2012, 08:55
На парапета в гимназията преди 2 години. :lol: Запозна ни едно момиче. Гледахме се и се здрависвахме може би 5 минути, като повтаряхме на момичето, което ни запозна, че е лудо :lol: Още тогава ми прищракна нещо. По някое време се усетихме и си пуснахме ръцете....останалото е история :)

anonymous708973
11-25-2012, 12:33
В тоя форум :д. Излязохме, без никакви намерения... освен неговите да се увери, че съм "малка, все още глупава и високомерна", хаха...

Едно от нещата, в които бях адски убедена беше, че никога не може да се получи нищо между нас, обаче пък

4 месеца по-късно оставих доста добре функционираща връзка, за да бъда с него. Вчера направихме година и месец.
Изключително е за мен, защото аз трудно мога да бъда изненадана... а той от самото начало ме изненадва със сериозното си отношение към мен. :)

paradosou
11-25-2012, 13:33
На парапета в гимназията преди 2 години. :lol: Запозна ни едно момиче. Гледахме се и се здрависвахме може би 5 минути, като повтаряхме на момичето, което ни запозна, че е лудо :lol: Още тогава ми прищракна нещо. По някое време се усетихме и си пуснахме ръцете....останалото е история :)

Сладко звучи. 8-)8-)

Отделно, че интересни запознавания са ставали в заседнал асансьор, в пробна на магазин (т.е. в две съседни пробни), с помощта на объркан телефонен номер, в мазето на блок.. и т.н. и т.н.

Аз не мога да се похваля с толкова богат списък и се чувствам скучна. : (( :-D

KiKo0o
11-25-2012, 15:36
Аз все на някакви супер нетипични места срещам симпатичните хора.
В момента се сещам за трите момчета, с които съм изпитвала най-силни чувства.
С първият се запознахме на една строителна площадка. С втория се запознахме в болницата, а със сегашния ми приятел се срещнахме по едни стълби. Ден по-късно излязохме, два-три дни по-късно вече бяхме заедно :D

Това е най - странното, че винаги става на нетипични места :D ... с бившата ми любов се бяхме запознали на Боровец. Карах си ски по ястребец и без да искам я блъснах и паднахме на снега и от там се качихме заедно на лифта и стана работата. :D

Wednesday666
11-25-2012, 17:26
Този форум.
От бая време му бях хвърлила око, исках само да се запознаем, интересен ми беше.
За втори път сме заедно, но сега съм наистина щастлива и .. много влюбена <3 ..

fenikss_
11-25-2012, 17:43
Имала съм много гаджета ,но само 2 пъти срещтнах голямата си любов.
Първият път беше в кибер пространстовото :D и 4г бяхме заедно.
2-рият беше в elmaz.com,дори нямаше снимки,но той ме хареса ,решихме и се видяхме.Така,че първата ни среща беше пред билата в моя квартал :D колкото и налудничево да звучи :lol: беше любов и страст от пръв поглед.После той ме заведе в тях и не се разделяхме 1 седмица бяхме заедно nonstop.Бяхме заедно 8месеца.

anonymous708973
11-25-2012, 17:45
Този форум.
От бая време му бях хвърлила око, исках само да се запознаем, интересен ми беше.

Ааа, я, я?

Sh@d0w
11-25-2012, 17:48
Този форум.

Още една форумна двойка а? Я раздуйте :D

ИНаче по темата : в този форум и днес правим година и половина <3

Wednesday666
11-25-2012, 18:11
Още една форумна двойка а? Я раздуйте :D

Ааа, я, я?

Чакайте, да съм сигурна, че съм го оплела вече тотално и тогава :D ..

Sh@d0w
11-25-2012, 18:14
Ееее, дай малко храна на форумните клюкарки де :D

Wednesday666
11-25-2012, 18:16
Ееее, дай малко храна на форумните клюкарки де :D

Ти точно от кога си от форумните клюкари :D ..

Sh@d0w
11-25-2012, 18:24
Откакто съм се регистрирал, ама съм под прикритие :D

изплюй камъчето !

SisiStrange
11-25-2012, 18:29
И аз искам да знам. 8-) Може и на ЛС. *палаво намигване*

paradosou
11-25-2012, 19:00
И на мен ми стана интересно, даже имам някакви подозрения, ама вероятно все пак съм далеч от истината. 8-)

Wednesday666
11-25-2012, 19:02
И на мен ми стана интересно, даже имам някакви подозрения, ама вероятно все пак съм далеч от истината. 8-)

Дай да чуем, ся на мен ми стана интересно 8-) ..

paradosou
11-25-2012, 19:05
Няма да е никак честно аз да издам, пък ти да си запазиш секретната информация. 8-)

Wednesday666
11-25-2012, 19:07
Няма да е никак честно аз да издам, пък ти да си запазиш секретната информация. 8-)

Добре, ако си права ще си призная 8-) . .

paradosou
11-25-2012, 19:13
Няма сделка. :)

Wednesday666
11-25-2012, 19:14
Няма сделка. :)

Ееее, хайде де, искам да разбера дали се издавам 8-). Моляяя (angel)..

Sh@d0w
11-25-2012, 19:16
Да кажа ли аз :D

пп що оспамихте темата уе ?! :D

sweet__potion
11-25-2012, 19:16
В скайп! (sun) <3

Wednesday666
11-25-2012, 19:17
Да кажа ли аз :D

пп що оспамихте темата уе ?! :D

Ти тихо 8-)..
Ееее, айде ся, за толкоз години стаж у фороНа, и аз да спамя малко 8-)..

paradosou
11-25-2012, 19:20
Подкупи ме с нещо изкушаващо тогава :-D и може и да издам, но със сигурност ще е на лично.
*почва да ми става гузно за спама; темата доста добре си се развиваше.

Wednesday666
11-25-2012, 19:23
Подкупи ме с нещо изкушаващо тогава :-D и може и да издам, но със сигурност ще е на лично.
*почва да ми става гузно за спама; темата доста добре си се развиваше.

Ей ся 8-)..
Добре, стига спам, минаваме на лично 8-)..

Niakoitam
11-26-2012, 08:08
Ебаси кръстосаният разпит става тука :D

LadyDi
11-26-2012, 08:13
И какво стана ся? Ние гъбите останахме на сухо и нищо не разбрахме... :/

Wednesday666
11-26-2012, 20:21
И какво стана ся? Ние гъбите останахме на сухо и нищо не разбрахме... :/

Това е защото броя ви нараства 8-) ..

KiKo0o
11-29-2012, 14:59
В скайп! (sun) <3

So sweet :D

sex101
12-01-2012, 10:28
С моят приятел се запознахме покрай обща приятелка, в един клуб, но станното беше, че в началото изобщо не харесах характера му, а после гледай ти каква стана, че и вече 11 месеца сме заедно :)

te-quiero
12-01-2012, 20:19
В интернет

Aspire
12-01-2012, 21:23
И как да не е песимистично....като човека,който обичах до смърт и съм правила невъзможни неща,за да сме заедно ми заби нож в гърбът...

Точно това мнение доказва, че любовта съществува. Друг е въпросът дали е взаимна. Има и случай, в които хората толкова се обичат, че си провалят връзката с ревност и т.н. Ако се огледате, ще видите, че любовта е навсякъде!

slimbo
12-02-2012, 14:54
Здравейте съфорумници!
Загледах се по темите във форума, видях че има доста хора със сполучливи връзки та ми стана интересно как сте се сблъскали с любовта. Тъй като попринцип истинската любов идва от изневиделица, тя не се търси (поне аз като го правя и винаги завършва несполучливо :D ). Споделете. :)

В даскало ... просто се запознахме .. тръгнахме без да искаме и ...... ами БАМ любов

DisappointedDreamer
12-02-2012, 15:14
В храната, литературата и някои специални индивиди.

helinayhan
12-02-2012, 15:31
Още съм в търсене...
и аз така :D