View Full Version : ^^ някакъв съвет?
Здравейте на всички... ^^ Не не няма да говоря пак за онова момче. С него приключихме и ... колкото и да опитвах до последно не се получи. Чувствах вина ... поради това че ревнувах толкова много и исках да се поправя, да се раздам и тогава да ми каже край, а не когато бях онова ужасно същество, което аз самата не можех да позная.Както и да е,знам че вината не е само в мен i каквото било било. Та наскоро започнах да си пиша с едно момче. Една година по голям е. Ходела съм с него но то не беше ходене има няма 1 седмица,затова не го приемам за връзка. Лапешка работа си беше. Но винаги съм го харесвала, и ми е бил тръпка. Дори когато бях с това миналото момче и го обичах страшно много, все като го видех и .... настръхвах цялата. И започнахме да се виждаме,всеки ден идва до училището ми, звъни ми всяка вечер, пишем си.Държи се мило, оказа се, че е по различен от тази представа която аз си бях изградила преди 2 години. Той наскоро също като мен приключи една връзка с едно момиче с което бяха 2 месеца. И гледам разни коментари пак по снимките от рода на "позната усмивка" " на теб ти отива повече отколкото на мен" и си помислих че не е много сериозен към мен. Говорихме без да овъртам и той ми каза, че не е с мен за да я забрави. Каза ми, че никога не я е обичал и че намеренията му към мен са сериозни. И искал аз да съм момичето с него. Абе говорим си, казва ми ги тези неща но някак се държи по отдръпнато. И се чудя дали не е заинтересован много или ... абе усещтам една такава преграда между нас. НЕ мога да си обесня защо. Иначе се бяхме разбрали да не избързваме, малко по малко да стават нещата. Знам че точно сега не е много правилно да започвам някаква връзка, особено след бившия ми. Много ме болеше първите няколко дена, но сега дори като знам, че ще излиза с някакви момичета .. не чувствам нищо. Не знам защо, надявам се да не е временно и причината да не е това момче, искам винаги да съм така. До преди няколко дена се събуждах с някакви гадни сънища в 3 4 сутринта, имах чувството, че даже докато спя и пак мисля за него. Но тази сутрин беше различно. Станах си и ... сякаш не чувствах нищо. Нито омраза изпитвам, нито някаква ревност след като знам че сега зарибява други и кой знае какви работи прави. Безразлично ми е .... но ако с това момче се получи,защото той в момента е единственото момче от което се интересувам по някакъв начин ще забравя по бързо бившия си, в това съм повече от убедена. Като излизам с него, и като се сетя за бившия ми и вече не ми е гадно а напротив само хубави чувства изпитвам към него. Всички наши хубави спомени и т.н. Кара ме да гледам по друг начин на нещата.Но дали да изчакам наистина 2 3 месеца още или изобщо да не опитвам? Защото ако не опитам и като остана напълно сама ще започна да се депресирам отново а наистина не искам да преживявам това отново. Не бих тръгнала с него само за да забравя миналото момче, това е тъпо знам, но аз самата го искам страшно много и като го чух как говори и тая вечер просто... от такова момче имам нужда. Не само сега а и занапред. Казах си ще ти е гадно ако трябва всяка вечер ще плача но ще го забравя и то напълно сама без да намесвам други момчета и да започвам нова връзка.Хората са казали любов с любов се забравя но аз лично не съм на това мнение. Искам го,някакси вярвам че ще се получи, защото сравнение с преди много се е променил.Мисленето му и разсъжденията. Всичко което ми казва.Вярвам му, но много ме е страх. Един вид или ще се получи и няма да съжалявам или няма да се получи и ще съм 3 пъти по съсипана. И как мога да разбера дали наистина се интересува? Защото всичко е идеално, но някакси има нещо в държанието му което... ме притеснява. Но иначе днеска бяхме седнали в морската, хвана ме за ръчичка и така си говорихме. Гушка ме. И абе... от много отдавна не съм се чувствала така. Всички ми викат че много съм се променила. Преди съм била някаква по усмихната сега станах една мълчалива, затворена. Вчера като се видях с него и всички "абе ти да не си напушена" "добре ли си" просто бях много много усмихната. Да в началото винаги е така но имам нужда да стана човека който бях. Аз самата се усещам. Просто не зная какво да правя. ;х
prosto_chovek
11-23-2012, 17:53
дай накратко, моля те
bitchwolf
11-23-2012, 18:01
Аз съм "за" да опиташ с него. Най-много да спечелиш, ако наистина се получат нещата. В крайна сметка, ако те е страх от болка и разочарование няма смисъл да търсиш любов. Защото когато наистина заобичаш някого ти му даваш властта да те нарани. Това й е лошото на любовта-заедно с плюсовете влачи и минусите (т.е. рисковете). Ако се опиташ да избегнеш минусите няма да се облагодетелстваш от плюсовете й. Дано да съм била полезна :)
prosto_chovek
11-23-2012, 18:09
извинявай за предния коментар, прочетох го. Е и аз имам разни в момента раздвования на желанията дали/или към едно момиче, затова разбирам объркването ти. Два месеца не е дълга връзка, която той е приключил, поне според мен едва ли е успял да изгради силни чувства към момичето, с което е бил, че да ги лекува с теб. Каквото и да мисли, не вярвам да ти каже, че е с теб за това във всеки случай, нищо, че ти е казал, че е сериозен (всеки би го казал), но това не значи, че е излъгал. От всичкото, което си написала, ще ти кажа да пробваш, тръгнете, щом има чувства един към друг, така или иначе вашето приятелство е преминало на друго ниво, нищо не губиш, ако не се получи. Можеш само да спечелиш, което искрено ти пожелавам. Бъдете щастливи!
Мерси много за отговорите ^^ А да попитам относно бившия ми след като толкова много го обичах,толкова пъти му прощавах, дори когато той направише грешка аз го търсех ... възможно ли е, изобщо нормално ли е сега да не усещам почти нищичко? Преди само при мисълта да е с някоя друга имах чувстово, че ще си умра от болка.Нямах търпение да се прибера след училище да го чуя или да се видя с него. Липсваше ми постоянно. А сега ... ми е някакво такова странно. Днеска стоях и гледах една двойка и ей така изведнъж се замислих ако го видя него с някое момиче ей така прегърнати или да си говорят така както правеше с мен и ... айде да не кажа нищо не усетих но не беше чак така както съм си мислела. Дали само сега ще ми е така тъй като наскоро се разделихме и да е някакъв период през който .. абе не мога да си го обесня. Сеедно още да не съм осъзнала напълно нещата? Просто дори липса не усещам ;х
bitchwolf
11-23-2012, 18:46
Толкова бях претръпнала от болка от бившия си, че чак на втория месец след като го зарязах разбрах какво се е случило. Нищо странно няма. Според мен си е направо нормално.
prosto_chovek
11-23-2012, 18:49
Мерси много за отговорите ^^ А да попитам относно бившия ми след като толкова много го обичах,толкова пъти му прощавах, дори когато той направише грешка аз го търсех ... възможно ли е, изобщо нормално ли е сега да не усещам почти нищичко? Преди само при мисълта да е с някоя друга имах чувстово, че ще си умра от болка.Нямах търпение да се прибера след училище да го чуя или да се видя с него. Липсваше ми постоянно. А сега ... ми е някакво такова странно. Днеска стоях и гледах една двойка и ей така изведнъж се замислих ако го видя него с някое момиче ей така прегърнати или да си говорят така както правеше с мен и ... айде да не кажа нищо не усетих но не беше чак така както съм си мислела. Дали само сега ще ми е така тъй като наскоро се разделихме и да е някакъв период през който .. абе не мога да си го обесня. Сеедно още да не съм осъзнала напълно нещата? Просто дори липса не усещам ;х
е та много ясно!
Това означава ли че най-трудното тепърва предстои? :д Сега наистина ми е някакво умряло,никакво,безразлично гадно ми става за секунди и веднага ми минава казвам си да хубаво беше, но просто този човек не си заслужаваше не беше за теб и болката отминава. Не искам да стане така че след 2 месеца да седна да цивря, сещайки се за връзката ни. ;[
bitchwolf
11-23-2012, 19:06
Апф това кой как реагира си е индивидуално. Не съм седнала след два месеца да рева и т.н. Просто тотално го осъзнах и го приех като факт. Всм и аз си ги мислех всички тия неща "че не си заслужава" "че така е по-добре" и наистина Е. Друг е въпроса, че и до днес ме измъчва това, че не се разбрахме, че не си обяснихме, че просто така стана, че всеки ден се налага да се виждаме, а вече година и половина и дума не си обелваме. Тия неща ще са ми винаги мъчни и чудни, но не плача и не страдам така както страдах докато бяхме заедно. И съм щастлива. Това е една прашинка в сравнение с всички други щастливи мисли, които имам. Времето лекува всичко. От теб си зависи дали ще изпадаш в кризи или не. : ))
prosto_chovek
11-23-2012, 19:32
Това означава ли че най-трудното тепърва предстои? :д Сега наистина ми е някакво умряло,никакво,безразлично гадно ми става за секунди и веднага ми минава казвам си да хубаво беше, но просто този човек не си заслужаваше не беше за теб и болката отминава. Не искам да стане така че след 2 месеца да седна да цивря, сещайки се за връзката ни. ;[
ако си щастлива в новата си връзка, ако я започнеш, всичко ще е наред.
fenikss_
11-23-2012, 20:02
сега да не усещам почти нищичко?
Точно за това чувство говорех...
Ти,не го обичаш и никога не си го обичала...Това е просто една красива илюзия.
3ащото думичката ''любов'' е само психологическо понятие възприемано от по-наивните хора като истина.
Вярвайте си ,не пречи.После обаче ти ще страдаш,не аз.
prosto_chovek
11-23-2012, 20:03
еее, филма, стига бе! Може да го е обичала, пък, обаче да е бил голямо говедо и да е станала от обичаща в безразлична към него именно поради тази причина, не така! Голяма драма!
fenikss_
11-23-2012, 20:06
^^ брат,любовта е до време..после свикваш с човека до теб и нищо повече.
Но нали знаеш,няма незаменими хора....
prosto_chovek
11-23-2012, 20:09
до одеве кво говори?
fenikss_
11-23-2012, 20:14
^^ Мойта любов е траела най-много 3 месеца,после всичко е фалш.Като човека до теб,дето уж те ''обича'',прави грешка след грешка и постоянно те разочарова ,не спира да те наранява постоянно, просто любовта ти се изпарява за секунди.
prosto_chovek
11-23-2012, 20:23
па говори за себе си.
fenikss_
11-23-2012, 20:30
^^ ,oo има ги стотици бройки от тоя тип хора ...гадни хора.
и мен ме превърнаха в гаден човек :d повярвай ми,по-добре е..
Чувстваш се отлично.
prosto_chovek
11-23-2012, 20:31
много ли си лош?
fenikss_
11-23-2012, 20:36
^^ много съм лоша.
Толко съм гадна ,че моя бившият го пратих в затвора : ))) без да ми мигне окото..еми нема как трябваше да ми плати за нанесените ми рани...
prosto_chovek
11-23-2012, 20:37
е толкова ли те е пребивал?
fenikss_
11-23-2012, 20:40
^^ спукана глава добре ли ти звучи?
достатъчно ли е?
наркодилърство и криене на дрогата във тех добре ли ти звучи?
prosto_chovek
11-23-2012, 20:42
ей, извинявай, тоя вярно не е бил нормален. Не те прави лоша това, че си го пратила в затвора, даже си направила услуга на обществото и е похвално, че не те е било страх да го направиш и си го направила.
fenikss_
11-23-2012, 20:45
^^ старax?
това ми е непознато много отдавна..
благодариние на него ..
то и аз се бях пристрастила..без станала толко зависима,че продадох и заложих сичко ,зада си земам дневната доза..но се оттървах от тея лайна ,от 2 месеца съм чиста.Пролетта за месец съм свалила 30кг от дрогата.
Ама и сичко ми се прееба,бъбреци,кости и стави...смалих се и с 5см
prosto_chovek
11-23-2012, 20:47
браво, че си се осъзнала. Похвално е. Наистина.
AngelAntichrist
11-23-2012, 20:50
^^ старax?
това ми е непознато много отдавна..
благодариние на него ..
то и аз се бях пристрастила..без станала толко зависима,че продадох и заложих сичко ,зада си земам дневната доза..но се оттървах от тея лайна ,от 2 месеца съм чиста.Пролетта за месец съм свалила 30кг от дрогата.
Ама и сичко ми се прееба,бъбреци,кости и стави...смалих се и с 5см
Аре, па, ти....
А, ти, за да си с такъв човек, че и да ти спукат главата що за стока трябва да си? М?
О, и я ми кажи след спирането на кой наркотик се СВАЛЯТ килограми? Ако отговорът е "марихуана" отиди да се гръмнеш, хахаха.
fenikss_
11-23-2012, 20:52
Успя да ме направи утрепка,но аз пак се изправих ,отново сама и продължих без да се обръщам назад.
Не успя да ме срине,когато трябваше да падна се задържах.
Сега,обаче аз се смея последна и повярвай много ми е гот...
3ащото благодарение на него и видях смъртта очи в очи.
fenikss_
11-23-2012, 20:53
Аре, па, ти....
А, ти, за да си с такъв човек, че и да ти спукат главата що за стока трябва да си? М?
О, и я ми кажи след спирането на кой наркотик се СВАЛЯТ килограми? Ако отговорът е "марихуана" отиди да се гръмнеш, хахаха.
Килограми се свалят драстично от дрогата...
и не, не зимах коз,зимах анфети,накрая стигнах до хероин..
Да,търпях,мълчах и слушах от любов,но накрая след 6 месеца ми писна..
fenikss_
11-23-2012, 20:54
И не свалих като спрях,a докато се друсах..
AngelAntichrist
11-23-2012, 21:05
Дреме ми на кура за наркоманските ти истории - не сме те карали ние да го правиш. Защо атеншън хорваш в темата на готината девойка? Като си толкова "закъсала" си пусни собствена тема - не сме в комуната, че всичко да е общо.
Ще се радвам да чуя още мнения :) Ох, не знам какво става ама ми е много забавно,спокойно, и сякаш не ми пука. Направо чак се притеснявам. Абе даже като се сетя за хубавите ми моменти с него ... никога повече не искам да ми се случват. Хубаво,хубаво колко да е хубаво. И по хубаво може да бъде. До преди 3 дена ревах направо се пръсках сега дори и обвързван да го видя окото ми няма да трепне. И не наистина го обичах но ... сякаш не съм била аз. Имам чувстовто че някой друг човек ги е изживял тези неща. Просто това момче сега ме притеснява,да 2 месеца са малко време той сам каза че не я е обичал но това което най-много ми хареса беше това че изобщо не слуша приятелите си. Много хора са ми го казвали де. Ако някой нещо каже за приятелката му и веднага скача. Нещо което бившия ми приятел не правеше тъй като той живееше за мнението им.Просто изглежда ми че знае какво иска. Абе каквото стане.
TROLLDADLOLCAKE
11-23-2012, 23:26
Направих си труда и прочетох цялата ти история.Моето мнение е , че трябва да дадеш шанс на това момче , явно пича иска нещо сериозно с теб ! А това , че не ти пука за бившия ти , може би идва точно от това момче ! Накратко : Щом се чувсташ добре с това момче , защо не опиташ ? Мен честно казано , 1 на милион са момичетата , с които мога да се чуствам АЙЛЯК , другите са е така за запълване на време , натисканици и т.н ! ДАЙ МУ ШАНС , УСПЕХ !
Добре,признавам че вече ми стана тъпо. Как може да зарибява момиче от моето училище. Безразлично ми беше до момента в който знаех че зарибява но не и момиче което всеки ден ми е пред очите. ;ххх Добре, какво трябва да направя сега? Да стоя и да се опитвам да не мисля за това, как нещата които пишеше на мен сега ги пише на нея. Момичето ми изглежда добро и аз като им видях веднъж един чат (уж като бяхме скъсали, после пак се събрахме) определено е заинтересована.И той сега знае че тя ще му върже и айде почна я. Уфф...друда да беше поне щях да се примиря защо точно нея. ;х
bitchwolf
11-25-2012, 19:05
Бе ае стига бе. Аз като скъсах с бившия той се заби още първата седмица с 3 от училище. Ма като знаех, че го прави от яд, за да ме впечатли знаеш ли колко се забавлявах, че им пише неща, които е писал на мен. : ))) Зарежи миналото. Която и да беше щеше да викаш "що точно нея". Трябва ти време явно.
Не. Честно казано наистина не ми пука, чак се притеснявам щот не би трябвало да е така. Но като всеки ден го виждам това момиче ае малко или много наистина ми е тъпо. Но да, спирам. Се пак той реши така,аз се съгласявам. Той едва ли го прави за да ми направи тъпо,по скоро го прави щот е единствената която му връзва. Но да спирам ако ще и заедно да ги видя,просто продължавам напред и това е. ^^ Благодаря за мненията :)