View Full Version : Хелпп!!
TheLor4ety
11-27-2012, 17:55
Може би темата е тъпа,но ми е интересно.Има ли шанс да се забременее ако примерно момичето е облечено,а момчето не е и си лежат и се целуват?
Може би темата е тъпа,но ми е интересно.Има ли шанс да се забременее ако примерно момичето е облечено,а момчето не е и си лежат и се целуват?
пффффф да бременна си :D аьххаьхахьхахьахьх аааа иии вече дазнаеш може да забременнееш от въздоха .....
The_real_one
11-27-2012, 18:10
От целувки ако се забременяваше, бая деца щяха да ни се съберат на всички.
@smotan абе човек ти едно изречение не можеш да напишеш без правописна грешка.
Violenza
11-27-2012, 18:18
Няма абсолютно никакъв шанс. За да се забременее трябва да има осъществен полов контакт, готова яйцеклетка и попадане на сперматозоиди вътре.
dream1707
11-27-2012, 18:19
Може би темата е тъпа
Направо си е тъпа.. няма може би
Направо си е тъпа.. няма може би
А може би не само темата е тъпа.
bitchwolf
11-27-2012, 18:32
:lol:
DragonLady
11-27-2012, 19:43
Да. бременна си с малки тролченца, близнаци :D
SweetZombie
11-27-2012, 20:08
ОМГ, Убивате ме бе хора!!!!!! Ся земи и питай дали може да се забременее ако глътнеш сперма и хептен ще се отчаям....... (facepalm)
TROLLDADLOLCAKE
11-27-2012, 20:24
Това е като онази снимка "ГЛЪНАХ МАЛКО СПЕРМА , БРЕМЕННА ЛИ СЪМ " :D :D :D :D :D :D :D :D направо си умрях от смях , всеки ден изкачат все по - тъпи иНдивиди :D :D
The_real_one
11-27-2012, 21:55
ОМГ, Убивате ме бе хора!!!!!! Ся земи и питай дали може да се забременее ако глътнеш сперма и хептен ще се отчаям....... (facepalm)
Една американка осъди филмова компания, защото е забременяла от 3D филм. Била сигурна, че не е спала с никого докато мъжа й бил в Ирак, така че нямало от къде другаде да е бебето. (било мулатче)
Стига бе момиче, сериозна ли си ? Що не вземеш малко да почетеш и тогава да задаваш въпроси, в сайта има толкова много литература на тази тема...колко по - лесно отколкото да ти се присмиват.
ccdesigns
11-27-2012, 23:27
Няма абсолютно никакъв шанс. За да се забременее трябва да има осъществен полов контакт, готова яйцеклетка и попадане на сперматозоиди вътре.
Поклон за хора като теб, които се сдържат и дори и на тъпите въпроси отговарят нормално (bow) Аз не мога.
IseeDEADbodies
11-28-2012, 01:19
http://img580.imageshack.us/img580/6717/facedesk.jpg
In*The*Face
11-28-2012, 07:17
Не знам каква е тази мания за тролове. Никой ли не се замисля, че съвсем спокойно авторката на темата може да е едно 10-годишно хлапе, което е чуло някакъв разговор или е гледало някой филм...
Най-малкото се замислете що за гледка е това голо момиче в леглото и момчето прилежно огащено с жилетка и чорапи. Стига!
Не знам на колко години си, може и да ти е раничко да се запознаваш с подробности, но забременяването не става по този начин. Трябва да има осъществен полов акт, семенна течност и още няколко неща, които не съм сигурна, че си достатъчно пораснала, за да разбереш. Така че, не в ситуацията която си описала няма абсолютно никакъв шанс. Дори и момчето да беше голо до момичето и да си се целуват, пак няма как да се получи.
TheLor4ety
11-28-2012, 07:38
Явно не съм се изразила правилно.Момичето лежи върху момчето.Момичето е облечено,а момчето е голо.Те просто се целуват,но са един върху друг.Има ли шанс от забременяване?
In*The*Face
11-28-2012, 07:47
Не, няма шанс. Ако четеш внимателно, за да има бебе трябва пенисът на момчето да проникнал в момичето, трябва да има семенна течност или иначе казано момчето да свърши в момичето. Сериозно, на колко си?
TheLor4ety
11-28-2012, 07:52
Няма значение.Просто ме интересуваше,дали примерно през панталона не може да премине семенна течност..
Явно не съм се изразила правилно.Момичето лежи върху момчето.Момичето е облечено,а момчето е голо.Те просто се целуват,но са един върху друг.Има ли шанс от забременяване?
Ама ти Сериозно ли? Още първия път те разбрахме и ти отговорихме.
http://2.bp.blogspot.com/-tptLLXmB4_o/T6MIYzmfHmI/AAAAAAAAOJY/94fFTfhEa2I/s1600/Jerry-Mouse-Facepalm%255B1%255D.jpg
In*The*Face
11-28-2012, 07:57
Ами по принцип има значение, защото ако си на 15-16 години и с тези познания, това е притеснително. В случай, че си по-малка, за което искрено се надявам, това е пак притеснително, но по-малко. Дори и панталона да се намокри, няма как да премине сменна течност. Прочети малко по въпроса.
TheLor4ety
11-28-2012, 08:08
Никъде на намирам материали точно по този въпрос..Идея имаш ли къде да търся
IseeDEADbodies
11-28-2012, 08:41
http://media.tumblr.com/tumblr_md3o6aXW941r5vpk0o1_500.jpg
ТИ СЕРИОЗНО ЛИ СИ ТОЛКОВА ПРОСТА ?!?!?!?!?!?!
In*The*Face
11-28-2012, 10:16
Никъде на намирам материали точно по този въпрос..Идея имаш ли къде да търся
Конкретно дали може да се забременее през панталона, едва ли ще намериш, но за самото забременяване има предостатъчно информация в интернет. Когато разбереш как става, ще си наясно и как НЕ може да стане. И един съвет, недей да правиш секс докато си толкова необразована по този въпрос. Можеш да си навлечеш много бели за които ще съжаляваш.
Violenza
11-28-2012, 10:56
Поклон за хора като теб, които се сдържат и дори и на тъпите въпроси отговарят нормално (bow) Аз не мога.
Цял живот ще срещаш прости хора, цял. Постоянно. Като започнеш работа пък да не говорим. Ако не се научиш да не им се дразниш и да не им обръщаш внимание, ще вредиш само и единствено на себе си.
Това го казвам отделно от темата, защото в случая девойката може наистина да е малка и да не ги знае тия неща. И мен на 12-13, че да не кажа и 14, въобще не ме вълнуваше секса и не знаех почти никакви подробности. Това не ме правеше глупаво дете обаче. Всичко с времето си. Важното е когато реши да го прави, тогава да е с ясното съзнание какво върши и какви могат да бъдат последиците.