View Full Version : Любовна мъка
sladka _vip
11-29-2012, 07:03
Преди година излизах с едно момче. Аз много си го харесвах, но след известно време се отдалечихме и скъсахме. Бях го забравила. Започнах да излизам с едно друго момче, но не потръгна и се разделихме. След това мина известно време и аз започнах да си мисля защо всъщност скъсахме ( говоря за първия ). И така тази мисъл постоянно се въртеше из главата ми и тогава разбрах, че отново съм започнала да го харесвам. Това харесване се оказа доста по-силно от преди. Сега обаче забелязвам как той си пада по една моя приятелка. Много е трудно да се преструвам, че нищо не знам, но просто го усещам. Въпросът е там че не само с нея се зарибява, но и с мен и с още едно момиче. Първата направо си му каза не, но той продължава. А другата не иска връзка. Сега се държа приятелски, защото може би се страхувам да не си развалим отношенията. Понякога си мисля що за малоумна съм, че да не видя как си играе с мен. Мисля си, че май не знае какво иска. Времето да чакам направо ме убива. Моля ви да ми да дадете някакъв съвет какво да правя, защото вече пробвах да го заместя и не ми се получи.
urlittlelady
11-29-2012, 07:14
не мисля, че отново трябва да се захващаш с него - няма смисъл. Намери си някакво хоби и не го мисли толкова. Колко още момчета ще срещнеш... не се задълбавай толкова :)
Хванала си се за него,като за последното момче на земята.Може би не го харесваш толкова,колкото си мислиш,просто си си внушила.
Насочи вниманието си другаде и не се занимавай с това/него.
sladka _vip
11-29-2012, 07:27
Именно това е проблема, че се занимавам с много неща и пак мисля за него. Някак би прозвучало глупаво от моя страна, но пак бих искала да тръгнем.
The_real_one
11-29-2012, 07:30
вече пробвах да го заместя и не ми се получи. значи не си пробвала достатъчно!!!
sladka _vip
11-29-2012, 07:34
значи не си пробвала достатъчно!!!
Ами.... беше и по-голям, по-хубав като външност и характер... но просто сме приятели и не можах да го приема като гадже може би
sladka _vip
11-29-2012, 07:40
А да и още нещо... как да не мисля за него като е в моя клас... и постоянно го виждам
urlittlelady
11-29-2012, 07:41
ти няма да го заместиш веднага. Поживей си малко пък после ходи по любов :D
sladka _vip
11-29-2012, 07:43
ти няма да го заместиш веднага. Поживей си малко пък после ходи по любов :D
Поживей си малко.... аз мъртва ли съм... :D ама времето е ужасно мъчително.. ;(
sladka _vip
11-29-2012, 07:56
Някакъв друг съвет???
urlittlelady
11-29-2012, 07:59
омг.. сега ако си тровиш нервите с такива неща, какво ще правиш като пораснеш?! Не е единственото момче на света...
bitchwolf
11-29-2012, 08:01
Очевидно искаш да сте заедно. Прави това, което ти е на сърце и ще те направи щастлива. Ако нещата се провалят..е, поне ще знаеш, че си опитала.
The_real_one
11-29-2012, 08:21
Очевидно искаш да сте заедно. Прави това, което ти е на сърце и ще те направи щастлива. Ако нещата се провалят..е, поне ще знаеш, че си опитала.
Защо толкова подкрепяш тази битка за любовта до край и т.н. не стига, че и всички филми ни го насаждат. Не мислиш ли, че за всички ще е по-добре ако се научат по-бързо да продължават напред?
bitchwolf
11-29-2012, 08:35
Защо толкова подкрепяш тази битка за любовта до край и т.н. не стига, че и всички филми ни го насаждат. Не мислиш ли, че за всички ще е по-добре ако се научат по-бързо да продължават напред?
Разбира се, че е добре да се продължава напред, но тя като си е наумила, че има нещо, че иска нещо няма да продължи напред, докато не се опари лично и не се убеди сама себе си, че трябва да продължи. Или обратното..може пък да случи и да се получат нещата. Определено стоя зад личните интереси, а не общите. Това е. Любов до край..не. Има граници.
urlittlelady
11-29-2012, 08:36
+ :)
The_real_one
11-29-2012, 08:51
Нямах предвид баш бой докрай :D просто ти спомена
Ако нещата се провалят..е, поне ще знаеш, че си опитала.
а това според мен не е точно така, защото ако не станат кой няма да го е яд, че си е загубил времето и нервите и т.н.
bitchwolf
11-29-2012, 08:57
^Е, това е риска, който поема всеки, който влиза във връзка. Ама да ти кажа честно...време, нерви=опит. Ползи от всичко можем да изсмучем, стига да искаме. : )) Но да, разбрах какво искаш да кажеш. :)
The_real_one
11-29-2012, 09:07
^Е, това е риска, който поема всеки, който влиза във връзка.
Да де ама е глупаво да го изживяваш без връзка.
Щом веднъж сте били заедно и сега пак се занимава с теб, значи и ти не си му безразлична. Явно не колкото той на теб, но все пак. Опитай да си ясна, че имаш чувства и ако не се получи се отдръпни.
TROLLDADLOLCAKE
11-29-2012, 15:06
Ако си решила да тръгваш с него , побързай преди да ти го вземат ! Поговори с него , изяснете се и може би ще станат нещата ! Успех
sladka _vip
11-29-2012, 19:12
Много се колебая дали да рискувам и да му кажа, защото все пак се виждаме всеки ден и ако ми каже, че няма чувства ще ми е малко неловко докато отминат нещата . А пак трябва да хвана и удобния момент да сме сами а думите като сам с него като знам, че ми се губят, направо настръхвам...
fenikss_
11-29-2012, 19:15
C риска да се повторя многократно,времето лекува и изтрива спомени...
Стига да искаш да забравиш и да се излекуваш.
Можеш.
sladka _vip
11-29-2012, 19:17
C риска да се повторя многократно,времето лекува и изтрива спомени...
Стига да искаш да забравиш и да се излекуваш.
Можеш.
обичам да съм позитивна стига това де не се окаже просто загубено време или грешка до сълзи
fenikss_
11-29-2012, 19:21
обичам да съм позитивна стига това де не се окаже просто загубено време или грешка до сълзи
Ако един ''мъж'' те кара да плачеш ,значи ,че той,не е никакъв мъж и не те заслужава.
Отебавай го.
Мъже под път и над път...
sladka _vip
11-29-2012, 20:06
Ако един ''мъж'' те кара да плачеш ,значи ,че той,не е никакъв мъж и не те заслужава.
Отебавай го.
Мъже под път и над път...
Туй безкрайно ясно. Сега като си мислех обаче ако така аз поема нещата в ръцете има и друга ситуация да каже не а да не е така. Искам да попитам точно за това дали може да се случи, защото преди време още първия ми приятел ми каза доста направо и аз отначало си помислих... тоя да не се шегува с мен.. и отначало казах че ще си помисля защото ме хвана неподготвена. Имала съм случай.... преди 2 години харесвах едно момче и той не знам как точно разбра, че го харесвам (преди) и реши да си направи шега с мен. Добре че разбрах преди да ме изиграе, че не знам в какво щях да отговоря.
sladka _vip
11-29-2012, 21:26
ей хора я да ви питам аз тука ровя се из другите теми и виждам как е реагирало момчето, когато момиче му признае -- отговор: той едва ли не е в шок и нищо не казва. Това само по скайп ли се случва??? Ами като сме си сами дали ще е по-откровен???
fenikss_
11-30-2012, 15:14
3абрави skyp,call и такива глупости..
Дейставй очи в очи.
На живо е най-добрият вариянт.