View Full Version : Малко по темата...
teenproblem_user
11-29-2012, 08:33
Здравейте.Вие какво бихте направили ако харесвате едно момче,но всички около вас говорят лошо за него?Нещата стоят така...Харесвам едно момче,но постоянно чувам момичетата и даже малко момчетата да го обиждат и да казват лоши неща по негов адрес.Той е далече от перфектен.Недорасъл е,несъобразителен,глупав(д не кажа тъп).Постоянно играе на някаква игра или слуша музика или се опитва да подражава на "главатаря на класа",който пък е най-големия идиот съществувал някога....както и да е.Но въпреки всичко което е,когато го видя усмихнат всичко спира.Каквито и проблеми да имам или да не съм в добро настроение в момента-всичко ми минава.Моите "приятелки" в училище не са съвсем как да кажа...има една която е използвачка и подмазвачка и отгоре на всичкото е тъпа като галош.Мисли си че може всичко и че всички трябва да й се кланят,но я търпя защото ме разсмива и събира групата.Както и да е.Имам само една единствена приятелка,но тя е далече и все като се срещнем не ни достига време и така.Не знам какво да правя.Ако някой има идеи ще се радвам да ги чуя.
bitchwolf
11-29-2012, 09:06
Хората много неща говорят.. Познаваш ли го изобщо?
Той е далече от перфектен.Недорасъл е,несъобразителен,глупав(д не кажа тъп).Постоянно играе на някаква игра или слуша музика или се опитва да подражава на "главатаря на класа",който пък е най-големия идиот съществувал някога....както и да е..
Ебати подбора имаш...
The_real_one
11-29-2012, 09:26
ддз обикновено хората когато харесват някого изтъкват положителните му черти, а не отрицателните... Иначе трябва сама да с градиш мнение за нещата, а не да приемаш мнението на масата, но така като гледам вече си го приела, така че не мисля, че ще стане нещо между вас.
ShtrudeL
11-29-2012, 09:42
[QUOTE=teenproblem_user;10509192]Здравейте.Вие какво бихте направили ако харесвате едно момче,но всички около вас говорят лошо за него?
'иЧ ми не е какво говорят, аз си имам глава и сама мога да преценя.
rusoto_baby_f
11-29-2012, 12:29
На хората устите не можеш да ги затвориш..
Ти си преценяваш, той може да е най-лошият в очите на другите, а в твоите е момчето което харесваш..
pozitiwen
11-29-2012, 13:44
'иЧ ми не е какво говорят, аз си имам глава и сама мога да преценя.
евала+1
Щом ти го харесваш какво ти пука? Питаш дали да си хванеш някое момче, което харесваш или да не го хващаш, защото другите не го харесват? :?
Изобщо не трябва да ти пука.Ако слушах хората,щяш да изпусна 2 прекрасни връзки и момичета които са ми дали много.А хората могат да си заврат мнението там където слънцето не огрява!Има и нещо друго,понякога човек е повече от повърхността която показва.Е само понякога :)
винаги проверявам сама слуховете и т.н.
нерядко хората се оказват прави, но не винаги е така : )
по-добре да си чупиш главата, отколкото да се питаш: "трябваше ли да вярвам на одумките".
преценявай винаги сама. проучи нещата.