Влез

View Full Version : ами сега...

dianna1997
11-29-2012, 12:45
Харесвам си едно момче. В началото, като се запознахме, не ми обръщаше внимание, но след като една клюкарка от класа му каза, че го харесвам и той си промени драстично поведението към мен. Преди само аз му пишех в скайпа, но след това той започна всеки ден да ми пише..да ми обръща внимание като се засечем в даскалото. Но според мои приятелки...той може би търси само внимание от някой...за да се прави на още по-готин...не знам какво да си мисля вече..дали ме харесва и дали може да се получи нещо...или са прави :/

SHPAIdURmeN
11-29-2012, 13:51
Е ти нали беше вече направила такава тема и всички ти казаха, че е възможно да е хлътнал по теб. Ти отиди ли при него така да му правиш комплименти(някакви знаци), че да разбереш дали те харесва или не ?

dianna1997
11-29-2012, 14:22
той знае, че го харесвам...но сега се замислих върху мнението на приятелките ми...

SHPAIdURmeN
11-29-2012, 14:34
Твоите приятелки грешно са предположили, щото то направо няма логика, понеже ако искаше да стане по известен(по-готин) отдавна щеше да си пише с теб и тем подобни..

Azoria
11-29-2012, 15:22
Слушай себе си малко повече от приятелките си. ;) Покани момчето да излезете. :)

ninjaiscrazy
12-18-2012, 21:59
Това за приятелките ми е познато,въпреки че съм момче.В твоя случай замисли се-на себе си ли угаждаш с поведението си или на приятелките ти(с извинение,че така го казвам,но за друг начин не се сещам в момента)?

NqkfaNikakva21
12-18-2012, 22:03
Как писането с някво момиче ще те направи известен ...?!

Оф, тва младите сте пълни балъци! (с извинение към малкото останали не такива ..)

marilyn
12-18-2012, 22:35
Много се влияеш от мнението на приятелките ти... щял да стане известен като си пише с тебе... децааа, слезте на земята...
Пробвай се, нищо няма какво да загубиш.

beach.ch
12-19-2012, 02:18
ОМГ вие на 12 ли сте?
Айде стига малко с тоя скайп и фейсбук, тия връзки по интернет са банални и нереални.
Покани го да излезете, виж как се държи, мани ги приятелките те сигурно завиждат.
Айде стегнете се малко и стига с тия онлайн предложения и връзки.

Dark_Angel_
12-19-2012, 03:47
тва, че твоите "приятелки" са супер завистливи кучки и не искат нищо да се получи, не значи, че трябва да им угаждаш. тегли им една, след това им тегли още една, че първата сигурно ще им бъде малко и си хващай момчето