View Full Version : Как да го накарам да ме хареса.
samagiee
12-01-2012, 14:20
Здравейте от известно време се мъча да сваля едно готино момче.На 12г. съм и той също.Аз съм малко под неговото ниво смисъл не съм толкова добра в ученето като него имам 5 а той 6.И пак да се върнем на темата моля ви за съвет как да го сваля.Аз никога не съм говорила със него и приятелите ми ме носят на ръце за да се запознаем и дори си правят шеги със мен.Сигорно той ме мисли вече за откачалка.
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.
моля ви за съвет как да го сваля.
С тухла четворка от терасата.
prosto_chovek
12-01-2012, 15:24
с твоето писане къде трябва да учиш, за да имаш и 5?
олеее .. проблемът ти е мега сериозен ти си на 12 и не си "свалила" момче .. ужссс как ще го преживееш бе човек?
тва са лапешки (буквално ЛАПЕШКИ) истории. Не искам да казвам че ти е прекалено рано за такива неща или нещо оот тоя род ама .....и все пак толкова ли е трудно да му кажеш ?????
Изкарай 6 и ще си падне по теб.
Не можеш да го накараш. В тия неща никога няма нищо сигурно. Дръж се нормално, не прекалявай с емоциите, бъди честна, потърси контакт с него и да не ти пука. Квото стане.
fig.popinz
12-02-2012, 13:48
омг .. на 12 години и вече искаш да го свалиш ... вземи една тухла и го удари по главата и е свален :D
Като за начало - малка си, де си се разбързала? на 12 години,ама го харесвала. Алоооо ,моме, теб те е срам да говориш пред него, та кво остава да го сваляш. То ,ако става така... ебаси :lol:
седи си на гъзето...
Интересно ми е, в една паралелна вселена,ако станете гадженца на 12 ,кво!? Ще се държите за ръчички, ще ходите заедно на сладкарница и ще си делите парите от закуската лЕ?
Все тая.
shmatarok
12-02-2012, 14:18
Като за начало - малка си, де си се разбързала? на 12 години,ама го харесвала. Алоооо ,моме, теб те е срам да говориш пред него, та кво остава да го сваляш. То ,ако става така... ебаси :lol:
седи си на гъзето...
Интересно ми е, в една паралелна вселена,ако станете гадженца на 12 ,кво!? Ще се държите за ръчички, ще ходите заедно на сладкарница и ще си делите парите от закуската лЕ?
Все тая.
Мани, поколението много се разви... на 11-12 години вече се свалят... мдам.. 8-)
Авторке, недей се занимава с глупости, гледай си учението, явно има нужда.
Renesme Cullen
12-02-2012, 14:37
Може би не знае точното определение на ''свалям'' и е искала да каже ''да му се харесам''... Ама ако пък знае какво означава ЛОЛ!! Май наистина децата от 21 век са идиотчета ;дд аз съм последната година на 20 век (на 13) и никога не съм си и мислила да ''свалям'' някой... По-скоро чиста и невинна детска любов, но да ''свалиш'' някой на такава възраст??
Съвета ми е-започни да говориш с него НОРМАЛНИ неща, а не флирт от филмите! Само не се сближавай прекалено с него приятелски, защото можеш да попаднеш в ЗОНАТА, както съм аз... Така че отпусни се, не се притеснявай, кажи му да ти помогне по някой предмет и то ше се наредят нещата :)
Абе всички се подиграваме на 12/13 годишните,които пишат във форума,ама и ние сме били така,и за нас това са били големи проблеми :D. В случая бих ти казала,обясни му,че го харесваш,за да си обясни той твоето държание и да не те мисли за "откачалка".
Dark_Angel_
12-08-2012, 05:53
ех проблем, че и нямаш още какво да покажеш, че да му паднат очите ...... трагедия
GermanGirl
12-31-2012, 09:11
Абе хич не си мисли, че просто трябва да си кифла и той ще се върже. Момчето може и да не си мисли, че си откачалка. Вместо да прекарваш време в чудене какво и защо просто отиди при него и поговори с него. току виж сте намерили обща тема за разговор. И оттам нататък го покани на една пица или там каквото ядете и готово!
GermanGirl
12-31-2012, 09:12
седи си на гъзето...
Все тая.
Е, ти не си ли бил на 12? Не си ли изпитвал такива чувства?
Mr.Killer
01-01-2013, 02:50
С тухла четворка от терасата.
:D :D :D
Е, ти не си ли бил на 12? Не си ли изпитвал такива чувства?
Не, не съм.
diamant4eto66
01-02-2013, 08:57
Изкарай 6 и ще си падне по теб. :D :D :D :D
на всички възрасти ги има тия неща, но не му казвай директно, за да има интрига, гледай си ученето, имаш време за гадженца и от мен да знаеш момиченцата не свалят момченцата, а обраното по принцип става, така че овладей страстта и го остави като не те харесва, а според мен той не те, защото ако беше така нямаше да те смята за откачалка,а щеше да се е сетил за какво са напъните. И още нещо, не си му под нивото щото той изкарвал 6.. това са глупости, оценките дори и на тая възраст нямат значение, ако си симпатяга и в случая ако си негов тип момиче.. щом не си, остави го ще си хванеш друг.
kalpazanka
01-02-2013, 09:08
Ходи у тях да му обясняваш уроците. Може и обратната тактика- да му звъниш кои задачи имате за домашно.
Е в те такава тема сигурно пиша за пръв път през живота си
:lol:
седи си на гъзето...
Все тая.
Всъщност да. И е мегасладко :) Порасне ли, започне ли с това-онова, край вече на тия платонични отношения и на срама да говори с него, тайното обожание и т.н. Хубаво е всяка възраст да се оцени с плюсовете си.
Пантерата