View Full Version : Със съученичката ми харесваме едно и също момче
sladkotoy
12-01-2012, 23:11
Здравейте! Искам предварително да ви благодаря и помоля да не пишете отрицателни коментари, спестете си труда. Значи с една съученичка харесваме едно момче от нашето училище, с една година по-голям от нас. Наскоро разбрах, че и тя го харесва ( аз го харесвам преди нея ) и започнахме да се поскарваме леко от време на време. Той скоро разбра, че и аз и тя го харесваме, но нищо не каза. Миналата седмица дойде да се запознае с нея, като едно друго момиче от класа ги запозна ( мен ме знае, понеже е в един клас с брат ми ). От както се запознаха, като го питат твърди,че не я харесва, но постоянно я прегръща като я види, праща и въздушни целувки и като си тръгва и маха във фейсбук и коментира снимки... а аз толкова много го харесвам, че направо като видя и ми се плаче. Моля ви кажете какво да правяя ;хх.. Миналата вечер му писах нали да каже коя да се отдръпне и коя да остане ( понеже известно време се зарибяваше с мен и не можем да разберем коя харесва ) той каза едната да се отказва.. и аз му написах, че никоя не иска да отстъпва, защото и двете го харесваме много, а той не писа нищо.. Моля ви помогнете ми, много ми е тъжно като го видя, направо се разтрепервам, а като видя да се зарибява с нея просто съм без коментар. . . Имам чувството,че харесва нея, понеже на мен никога не ми е писал целувки, и не ме е прегръщал ;((( а вие как мислите?!? Надявам се всичко да си дойде на мястото. -
И аз мисля, че харесва нея. Като приятелка се зарадвай за нея, не си разваляй приятелството за едно момче и си остави 1-2 седмици шоколад, сълзи и сополи да ти мине. В любовта не винаги печелиш, но често се поучаваш. Тва ви е изпитание за приятелството, а ако не се получи с този, ще намериш друг и всяко зло за добро.
И по принцип гледайте да се разбирате, че по-добрата ще спечели. Така е най-добре и за двете ви, и за момчето.
PS: Тия разговори с него не са за по скайп, а и въобще е по-добре да си ги премълчаваш.
TROLLDADLOLCAKE
12-02-2012, 04:14
И аз мисля, че харесва нея. Като приятелка се зарадвай за нея, не си разваляй приятелството за едно момче и си остави 1-2 седмици шоколад, сълзи и сополи да ти мине. В любовта не винаги печелиш, но често се поучаваш. Тва ви е изпитание за приятелството, а ако не се получи с този, ще намериш друг и всяко зло за добро.
И по принцип гледайте да се разбирате, че по-добрата ще спечели. Така е най-добре и за двете ви, и за момчето.
PS: Тия разговори с него не са за по скайп, а и въобще е по-добре да си ги премълчаваш.
+1 ! Ако пък толкова много го искаш , ИГРАЙ МРЪСНО ;) !
fenikss_
12-02-2012, 05:47
Това е глупаво и детцко... (а3,го харесвам първа,тя втора)(заплюла съм си го)...
Oставете го ,той ,сам да избере с коя иска да бъде.
fenikss_
12-02-2012, 05:48
Това е глупаво и детцко... (а3,го харесвам първа,тя втора)(заплюла съм си го)...
Oставете го ,той ,сам да избере с коя иска да бъде.Освен това ,това е човек ,а не вещ, за да си го прехвърляте така....
ALetterFromTheSky
12-02-2012, 06:25
Ясно е, че не си ти . Не почвай да играеш курвенски номера и да правиш на мръсно, жалко е... ще си намериш друг.
Първо супер детинското държание. " Аз първа го харесах " "трябва да избере една от двете" ,ама дрън дрън.
Може пък да не избере нито едната. А и супер смотано звучи "избор" . Сякаш му се предлагате на тепсия, като парче месо , а той е някъв си там и трябва да си избере "най-доброто". Вие се превръщате в низши стоки ,които се предлагат на някакъв си там. Тъпо,ама тъпо! Дай си сметка толкова ли си струва да си тровиш нервите с такива глупости. Не си заслужава, нито вие сте сериозни в отношенията си, нито той ...така че...просто не си струва.
bitchwolf
12-02-2012, 08:14
Аз ако бях на негово място много бих се смяла. С това си поведение едва ли си го впечатлила. Остави го/ги. Нека има щастие.
той каза едната да се отказва..
Според мен не харесва нито една от двете. Просто му е кеф няколко момиченца да му тичат след задника и да си играе с тях. Плюс това отговорът му ми подсказва, че на него му е все едно с коя ще бъде... Просто да е някоя.
Вземи го зарежи тоя и си намери друг. Няма смисъл да влагаш излишна енергия :)
Смешна ми е тая история. Много е детска... коя първа го харесвала.. коя нз си кво. Явно е, че не харесва теб- дръпваш се и толкова.
prosto_chovek
12-02-2012, 12:19
то не е въпроса вие, че го харесвате, а той дали ви харесва. Покани го на кафе.
Според мен и двете сте му симпатични и му е готино да ви гледа как се карате заради него. Не го интересува с коя ще е и дори едната да се отдръпне не е гаранция,че ще има нещо с другата ;) Ако бях на твое място щях да избера приятелката си, а не някакъв си там, който не знае какво иска :)
Според мен не харесва нито една от двете. Просто му е кеф няколко момиченца да му тичат след задника и да си играе с тях. Плюс това отговорът му ми подсказва, че на него му е все едно с коя ще бъде... Просто да е някоя.
Вземи го зарежи тоя и си намери друг. Няма смисъл да влагаш излишна енергия :)
Това. "Една от двете да се отказва".. смешник. На колко години сте?
pozitiwen
12-02-2012, 13:06
Мале..ако това си ти на снимката ..тоя нищо не разбира
sladkotoy
12-02-2012, 15:41
Благодаря на всички за отделеното време. Ще ви послушам и ако избере нея няма да се меся, едва ли пък да правя ку*венски номера, няма да падна толкова ниско. Много ми е тъжно, но се налага да отстъпя явно... (btw: казал на една приятелка,че това момиче от моя клас била хубава, но нямало да тръгне с нея..наистина не мога да разбера какво иска,но негова си работа).
Другия път по-малко насилвайте нещата. Без да играете на счупен телефон през приятелки на приятелки.
Заебавай . Не си заслужава.
strawberry88
12-02-2012, 15:55
Май не хаpесва нито една.Спокойно, ще ти мине.Ще има и дpуги.Сигуpно в момента той е най-важното нещо на света за теб, но ще ти мине скоpо. :D ;)
sladkotoy
12-02-2012, 16:03
Май не хаpесва нито една.Спокойно, ще ти мине.Ще има и дpуги.Сигуpно в момента той е най-важното нещо на света за теб, но ще ти мине скоpо. :D ;)
Май и той не знае какво иска!!! И да така е, надявам се скоро да ми мине. Като не ме харесва, не ме харесва то не става на сила.каквото такова. Силно се надявам да ми мине бързо,защото се чувствам ужасно ;\\\\\
Big Jo reaper
12-02-2012, 19:19
ако тва си ти на профилната ти ела си поплачи на рамото ми после ше се позабавляваме
Big Jo reaper
12-02-2012, 19:20
Мале..ако това си ти на снимката ..тоя нищо не разбира
+++
Ако тва на снимката си ти , не знам дали бих се зарибявал с другата :D
ludata_doide
12-07-2012, 12:26
аз мисля че харесва нея
Dark_Angel_
12-08-2012, 05:19
защо да си създавате главоболия - направете си тройка и готова работата
А Л И С А
12-08-2012, 12:32
Нито теб харесва, нито нея. Сам е показал, че не му пука за вас. Играе някви игрички и се прави на много вървежен.